Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Nienawiść Jak Ogień pozwala mi wciąż wierzyć, bo czasem zwątpienie w mym sercu rodzi się.Gdy nie wiesz co robić , gdy czujesz, że masz dosyć, jest zawsze przy Tobie, wskazuje ci twój cel..
cyt z Konkwisty 88 który pojawił się na nielicznych bluzach Piasta..
cyt z Konkwisty 88 który pojawił się na nielicznych bluzach Piasta..

Wojna trwa niebezpieczna w skutkach.. nie jedna ciężka próba!
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
-
To nie jest hasło kibicowskieLutnik_KSC pisze:"POWIEWA FLAGA GDY WIATR SIę ZERWIE, A NA TEJ FLADZE BIEL JEST I CZERWIEń, CZERWIEń TO MIłOść, BIEL SERCE CZYSTE, PIęKNE Są NASZE BARWY OJCZYSTE!!!"

Z drugiej strony temat kiedyś brzmiał "oryginalne hasła kibicowskie" a teraz już tylko "oryginalne hasła", no ale wiadomo ocb.
Bo jak hasła ogólnie to można i reklamowe, i jakieś bzdury wyczytane na murach etc.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
wyjasnilem w 1st poscie ze maja to byc hasla kibicowskie z flag opraw itp. takze czytanie ze zrozumieniem sie klania ...Po(L)ak pisze:To nie jest hasło kibicowskie :!:Lutnik_KSC pisze:"POWIEWA FLAGA GDY WIATR SIę ZERWIE, A NA TEJ FLADZE BIEL JEST I CZERWIEń, CZERWIEń TO MIłOść, BIEL [link] CZYSTE, PIęKNE Są NASZE BARWY OJCZYSTE!!!"
Z drugiej strony temat kiedyś brzmiał "oryginalne hasła kibicowskie" a teraz już tylko "oryginalne hasła", no ale wiadomo ocb.
Bo jak hasła ogólnie to można i reklamowe, i jakieś bzdury wyczytane na murach etc.
Z drugiej strony to czaem na murach blokach itp mozna spotkac takze ciekawe hasla
Na poziomie
Ziomie Ziomie

-
hasło z transu Pogoni :
j***** pies z pistoletem w ręku chce bym się bał , ja nie czuję lęku , pierdolę to całe zgromadzenie jestem chuliganem i juz się nie zmienię!
Drugie hasło tu nie jestem pewien klubu (Polonia Bytom?)
"Nie jesteś jednym z nas, choć bardzo chcesz być zły, lecz chęci to nie wszystko, to trzeba mieć we krwi!"
j***** pies z pistoletem w ręku chce bym się bał , ja nie czuję lęku , pierdolę to całe zgromadzenie jestem chuliganem i juz się nie zmienię!
"Nie jesteś jednym z nas, choć bardzo chcesz być zły, lecz chęci to nie wszystko, to trzeba mieć we krwi!"
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
-
-
- ban
-
To jest tekst Wilka ale nie pamietam z jakiej nuty.(L)egion pisze:hasło z transu Pogoni :
-
To na bank sa slowa jakies muzy... Pamieta kots tytul?(M)ałolacik pisze:To jest tekst Wilka ale nie pamietam z jakiej nuty.(L)egion pisze:hasło z transu Pogoni :
zeby nie było ze OT:
"Nie wazne kim jestesmy, nie wazne co robimy, stoimy za tą flagą bo W GÓRNIK WIERZYMY" - Górnik Łeczna
Ostatnio zmieniony 02.04.2007, 17:44 przez CFC26, łącznie zmieniany 2 razy.
-
zzz
...Molesta prawdziwym pokolenia głosem....
-
-
- ban
-
- ban
-
Dla mnie najlepsze to:
"Lubi nas niewielu, większość nienawidzi, boją się wszyscy" Lech
"Białe są nosy i zielone liście, jestem na Lechii i jest zajebiście" Lechia
"Wierność - Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, dzisiaj wrogu, wczoraj bracie" Wisła
+ gdzieś kiedyś widziałem ripostę Craxy:
"Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, my się bijemy, wy spierdalacie"
"Białe są nosy i zielone liście, jestem na Lechii i jest zajebiście" Lechia
"Wierność - Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, dzisiaj wrogu, wczoraj bracie" Wisła
+ gdzieś kiedyś widziałem ripostę Craxy:
"Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, my się bijemy, wy spierdalacie"
A.C.A.B.
-
to text skserowany z piosenki Ascetoholix ''To my'' to leciało; lubi nas niwielu większość nienawidzi boją sie wszyscy w szczególności żydzi. polak cie napadnie, polak cie okradnie, polak nie popuści...pro_ pisze:Dla mnie najlepsze to:

WISŁA KRAKÓW

-
- ban
ALI pisze:to text skserowany z piosenki Ascetoholix ''To my'' to leciało; lubi nas niwielu większość nienawidzi boją sie wszyscy w szczególności żydzi. polak cie napadnie, polak cie okradnie, polak nie popuści...pro_ pisze:Dla mnie najlepsze to:
WISŁA KRAKÓW
Sam jesteś ksero. Fana na Lechu powstała wiele wcześniej, niż piosenka. Piosenka ukazała się w 2003 roku i nie jest to produkcja Ascetoholix, a 52-dębiec. Jeśli czegoś nie jesteś pewien nie pisz głupot.
-
Debiut flagi Widzewa 12 lat temu na derbach 15.04.1995. A Wisly?R/F pisze:[link]marysia pisze:to haslo jest z dosyc starej flagi Wisły.widzew zrw pisze:Widzew Łódz-Wasza Nienawiść Umacnia Nasza Wiare
Flaga Widzewa o takiej treści też jest dość stara.
Trudno powiedzieć kto pierwszy tego zdania użył. Jest ono uniwersalne, jak przyśpiewka "kibic zwierzę" kiedyś
-
Taki juz urok. Jak ktos jest na szycie to wszyscy chca go zniszczyc. Jak cos jest dobre to wszyscy chca to spierdolicMonty pisze:Nasze serca i pięści biją dla Rakowa;
Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - WIERNOŚĆ - my mamy to w sercu wy tylko na szmacie - bodajże Hutnika, zapada w pamięć.

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
-