POLSKA - Chorwacja !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

d0m4

POLSKA - Chorwacja !

Post autor: d0m4 »

jak w temacie .

co to bedzie ? macie jakies nadzieje ? 8)
iparts.pl
Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi »

Nadzieja umiera ostatnia.
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

że przekrzyczymy Chorwatów? nie
piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... »

niestety z repertuarem 4-5 okrzyków nie mamy szans, może by tak spróbował w trakcie meczu Mazurka Dąbrowskiego, ale tylko 1-2 razy nie więcej, najlepiej, żeby cały sektor podnieść z miejsc z wyciągniętymi szalikami, bo inaczej zanim się taka masa zorientuje co się śpiewa to będzie po hymnie... Do tego Rota, jesteśmy z Wami, kto nie skacze, HSV i jakos to by było... a jak będzie to zobaczymy w poniedziałek
ps. no i lepiej w tym meczu pewnie będziemy wyglądać w czerwonych koszulkach niż w białych...
Matek1927

Post autor: Matek1927 »

Myśle,że można by było na meczu z Chorowacją zrobić jakiś transparent dotyczący sędziego Webba i jego decyzji. Sam nie jade do Austri,ale jeśli ktoś uważa,iż jest to niezły pomysł to zachecam.Co do dopingu to myśląc logicznie: jest gra piłkarzy jest doping i wtedy Chorowaci nie bedą juz tacy głośni.
torca1950

Post autor: torca1950 »

Chorwaci miażdżą ekipą reprezentacyjną, bo tam sponsorzy nie dostają 50% biletów.

Bo na reprezentacyjne mecze jeździ się ekipami klubowymi (popatrzcie ile jest na płocie flag Torcidy chociażby).

Bo nie wstydzą się śpiewać, tańczyć i bawić na całego na stadionie, po prostu mają to w genach.

Jak jest u nas? Sponsorzy dostają połowę biletów, resztę szczęśliwcy, którzy wylosowali bilety w internecie, ale przecież to mogą być równie dobrze 60letni dziadkowie.

Oczywiście podczas takich imprez pikników zabraknąć nie może, ale mimo wszystko powinna panować jakaś równowaga, a nie mieć miejsca taka sytuacja jak teraz.

Mimo wszystko jednak, gdzieś stary klimat pozostał, wystarczyło przejść się pod "Adasia" na krakowskim rynku, po meczach z Niemcami i Austrią, gdzie mimo niekorzystnych wyników trwała konkretna zabawa z udziałem sporej rzeszy ludzi. Szkoda, że oni nie mogą decydować o zabawie na stadionie ...
N_

Post autor: N_ »

To jest temat "kibicowski".
dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny »

torca1950 pisze:Chorwaci miażdżą ekipą reprezentacyjną, bo tam sponsorzy nie dostają 50% biletów.

Bo na reprezentacyjne mecze jeździ się ekipami klubowymi (popatrzcie ile jest na płocie flag Torcidy chociażby).

Bo nie wstydzą się śpiewać, tańczyć i bawić na całego na stadionie, po prostu mają to w genach.

Jak jest u nas? Sponsorzy dostają połowę biletów, resztę szczęśliwcy, którzy wylosowali bilety w internecie, ale przecież to mogą być równie dobrze 60letni dziadkowie.

Oczywiście podczas takich imprez pikników zabraknąć nie może, ale mimo wszystko powinna panować jakaś równowaga, a nie mieć miejsca taka sytuacja jak teraz.

Mimo wszystko jednak, gdzieś stary klimat pozostał, wystarczyło przejść się pod "Adasia" na krakowskim rynku, po meczach z Niemcami i Austrią, gdzie mimo niekorzystnych wyników trwała konkretna zabawa z udziałem sporej rzeszy ludzi. Szkoda, że oni nie mogą decydować o zabawie na stadionie ...
Nie wiem czy wiesz ale jak przyznawali bilety do związków to w Chorwacji było gorzej niż w Polsce o wiele mniej procent poszło do sprzedaży ogólnej niż u nas wszystko prawie do sponsrow
Prezes

Post autor: Prezes »

dostepny pisze:
torca1950 pisze:Chorwaci miażdżą ekipą reprezentacyjną, bo tam sponsorzy nie dostają 50% biletów.

Nie wiem czy wiesz ale jak przyznawali bilety do związków to w Chorwacji było gorzej niż w Polsce o wiele mniej procent poszło do sprzedaży ogólnej niż u nas wszystko prawie do sponsrow
o ile dobrze pamiętam do ogólnej sprzedaży w Chorwacji poszło 15% biletów - czyli dwa razy mniej niz u nas
Jakub

Post autor: Jakub »

co do jutrzejszego meczu będzie na pewno jednym z ciekawszych na trybunach. Jest tak przez to że większość pikników którzy mieli wylosowane bilety wyprzedaje je a bilety nabywają kibice trochę bardziej kumaci. Druga sprawa Chorwaci zajebista ekipa sam się o tym przekonałem w czwartek we Wiedniu gdzie z pewną grupką umacnialiśmy stosunki alkoholiczne. Szczerze to bardzo nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu i chcę zobaczyć jak zaprezentują się kibice obu ekip.
piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... »

ja mam z PZPN na niebieski
GebaRadomiak

Post autor: GebaRadomiak »

oleole oleola i tylko Polska bialo czerwona !!
na wzor Piosenki Legii tez mozna dlugi i dobrze to spiewac tylko trzeba naprade dobrego zorganizowania dopingu
Variat

Post autor: Variat »

Dziś wspólnym rytmem biją Nam, Nasze serca które My,
Za Polskę damy w każdy czas, czy czas dobry czy czas zły!
Nie dla Nas jest porażki smak, nie dla Nas forma zła,
Na cale gardo krzyczmy tak Polska Mistrza Świata ma!
Gdziekolwiek jesteś mistrzu Nasz blisko czy daleko stąd
Tam zawsze jest polska brać aby dopingować Was
olek765

Post autor: olek765 »

Wariat :roll:
Miyagi

Post autor: Miyagi »

Variat pisze:Dziś wspólnym rytmem biją Nam, Nasze serca które My,
Nie dla Nas jest porażki smak, nie dla Nas forma zła,
Gdziekolwiek jesteś mistrzu Nasz blisko czy daleko stąd
Tam zawsze jest polska brać aby dopingować Was
Przerobiona, moim zdaniem lepsza wersja: :wink:

Dziś zgodnym rytmem biją Nam, Nasze serca które My,
Nie dla Nas jest porażki smak, nie dla Nas forma zła, forma zła!
Gdziekolwiek Polska bedzie grac, blisko czy daleko stąd, daleko stąd!
Tam bedzie z nia cala polska brać aby dopingować Ją!
lalalalalala lalalalalala! lalalalalala lalalalalalala!

Na wzor np. tego: http://pl.youtube.com/watch?v=yfXoyDO7uCk

Gdyby nie to ze mniej "kumata" czesc kibicow nie bylaby w stanie szybko sie tego nauczyc, mogloby wyjsc calkiem kozacko :wink:
Stopa Mnie Boli

Post autor: Stopa Mnie Boli »

Można by na wzór Jagi tylko ty zaspiewac tylko zamiast Jaga to Polska :wink:
kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako »

Stopa Mnie Boli pisze:Można by na wzór Jagi tylko ty zaspiewac tylko zamiast Jaga to Polska :wink:
Ja bym był za tym, żeby dla dobra reprezentacji wprowadzać piosenki klubowe, a może wymyślić jakiś hit.

Angole przecież spiewają England Till I Die i jeszcze wiele różnych. Zmieniają nazwe klubu na England i mają przyspiewke :lol:
KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO »

kiwa jako tako pisze:
Stopa Mnie Boli pisze:Można by na wzór Jagi tylko ty zaspiewac tylko zamiast Jaga to Polska :wink:
Ja bym był za tym, żeby dla dobra reprezentacji wprowadzać piosenki klubowe, a może wymyślić jakiś hit.

Angole przecież spiewają England Till I Die i jeszcze wiele różnych. Zmieniają nazwe klubu na England i mają przyspiewke :lol:
ot co... pisalem o tym juz dawno. ale na chorwacje nie zdazymy, sie nie uda, za malo czasu. conie zmienia faktu, ze zaczac praktykowac juz mozna
Marszałkowski

Post autor: Marszałkowski »

Mamy wiele pieknych klubowych przyspiewek,wiec mozna je powoli wprowadzac.Nie musza byc od razu to jakies dlugie przyspiewki,tylko chocby to nieszczesne HSV,tu akurat nawet najglupszy kibic ma mozliwosc opanowania tekstu.Trzeba na taki mecz wybrac piosenki melodyjne,bez koniecznosci uczenia mas co i w jakim rytmie maja spiewac.Wygramy!!!
bykoBytovia

Post autor: bykoBytovia »

Pare osob za nasza bramka probowało cos tam rozgrza skakali ale przez chwiole bo pewnie nikt sie nie podłaczał. My z pierdolnieciem to tylko Jestesmy z wami. Chorwaci za swoja bramka cały czas skacza zagłuszaja naszych . Zapewne jakby padła bramka dla naszych było by lepiej mam nadzieje ze w 2 połowie sie poprawi.
puchaty

Post autor: puchaty »

bykoBytovia pisze:My z pierdolnieciem to tylko Jestesmy z wami.
ze

nie dramatyzuj
było jeszcze "My chcemy gola" i przed chwileczką "gramy do końca"

pełen wypas,
w pełni adekwatny do poziomu sportowego,
cóż . . . jesteśmy tam gdzie jesteśmy, czyli nic nowego
pikol

Post autor: pikol »

Chorwaci nas zmiazdzyli na trybunach taka prawda
mikolaj302

Post autor: mikolaj302 »

h** z wynikami, dumni z bycia POLAKAMI !!!!
Rycho

Post autor: Rycho »

byłem na telebimie jakieś 2 godziny przed meczem, grała jakaś kapela Chorwacka, Chorwaci się schodzili, ale to co spiewali dla mnie osobiście było fajne, wszystko na nute patriotyczną, przy niektórych piosenkach wielu klękało i płakało, i śpiewali. Pomyślałem czemu kużwa niema żadnej kapeli z Polski, po przemysleniach to nawet niewiem co by mieli Ci nasi spiewać "szła dzieweczka do laseczka" czy jakieś weselne cuda?? oni się poprostu inaczej bawią, niedawno jeszcze mieli wojne inaczej do pewnych rzeczy podchodzą. Dodam, że niektórzy z Chorwackiej kapeli mieli koszulki ubrane Polski, naszą flage i cos tam po Polsku zaśpiewali, tak w sumie miło było ...
CINEK_KSF

Post autor: CINEK_KSF »

Dówch fanatyków Falubazu na wczorajszym meczu z faną.

Obrazek

Obrazek
CINEK_KSF

Post autor: CINEK_KSF »

Jeszcze jedna fota z transem Polonii Bytom.

Obrazek
o_

Post autor: o_ »

Filmik z dedykacją dla zwolenników kaczyńskiego...
dla mnie totalne dno.

http://pl.youtube.com/watch?v=J1SzlNVOfoM
o_

Post autor: o_ »

zamiast sie przypierdalać, to lepiej wez sie za ksiązkę od histrorii ;)

wypowiedz kaczora jest po meczu, wcześniej bylo o nim troche głośno w temacie przez inne zdarzenie, wiec spokojnie filmik sie tu nadaje.

Apropo, jest gdzieś dokładne info ilu naszych na meczu z Chorwatami ?
PakoKSD

Post autor: PakoKSD »

Z Grodziska 2 osoby, obok nas chlopak z zabrzanskiego Górnika i Arki, na naszym sektorze da sie rowniez zauwazyc Stomil.W centrum najbardziej widoczna ekipa jest GieKSa.Chorwaci na meczu zmiazdzyli dopingiem co raczej mozna bylo przewidziec.
My 2.5 godziny przetrzymywani poza sektorem przez polskich i austriackich psow za...szal z celtykiem.Wypuszczaja nas rowno z pierwszym gwizdkiem sedziego.
komarynka

Post autor: komarynka »

Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno!
- Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński.
onet.pl

:lol: :lol: :lol: :lol:
ostatniBastion

Post autor: ostatniBastion »

Siema ma ktos foto flag ktore wisialy za bramka ?
dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy »

ostatniBastion mam cos takiego

Obrazek

Obrazek

inne

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek