Polska- Niemcy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Dwóch zawodników z pierwszego składu na Niemcy - Mariusz Lewandowski i Maciej Żurawski - narzeka na urazy. Obaj nie uczestniczyli w porannym treningu kadry w poniedziałek.
Żurawski z powodu urazu zszedł z boiska po pierwszej połowie niedzielnego meczu. Lewandowski grał do końca. Gdyby pomocnik Szachtara Donieck nie zagrał w czwartkowym meczu z Austrią, byłaby to dotkliwa strata. W jego miejsce mogliby bowiem wystąpić tylko dwaj niedoświadczeni zawodnicy z polskiej ekstraklasy - Rafał Murawski lub Michał Pazdan.
- Jeśli chodzi o Żurawskiego to nie zagra on już do końca Euro. Natomiast jest szansa, że w czwartek z Austrią zagra Lewandowski, który ma stłuczenie i lekkie skręcenie stawu - powiedział lekarz polskiej kadry Jerzy Grzywocz.
Pozdro dla Sikory,Brozka i Jelenia
-
Istna inwazja pikników na kibice.net . Ktoś napisał , że mu głupio za to że Podolskiego wyzywa się od najgorszym
Co za ludzie . Podolski jest ścierwem i jest nikim , bo liczą się czyny . To on gra przeciwko nam , przeciwko niby "swoim" . Co z tego , że się nie cieszy po golach skoro wybrał Niemcy . Miał wybór poczekać jak Polska go powoła albo nie grać nigdzie ! A tak to jest zwykłym zdrajcą , jego gole to nóż w plecy .. U mnie na ogrodzie wczoraj hitem było "j**** Podolskiego i rodzinę jego ". Więc normalni ludzie jeszcze w Polsce są .Pozdrawiam podobnie myślących dla których Polska jest tylko jedna .

-
Abdon pisze:Istna inwazja pikników na kibice.net . Ktoś napisał , że mu głupio za to że Podolskiego wyzywa się od najgorszymCo za ludzie . Podolski jest ścierwem i jest nikim , bo liczą się czyny . To on gra przeciwko nam , przeciwko niby "swoim" . Co z tego , że się nie cieszy po golach skoro wybrał Niemcy . Miał wybór poczekać jak Polska go powoła albo nie grać nigdzie ! A tak to jest zwykłym zdrajcą , jego gole to nóż w plecy .. U mnie na ogrodzie wczoraj hitem było "j**** Podolskiego i rodzinę jego ". Więc normalni ludzie jeszcze w Polsce są .Pozdrawiam podobnie myślących dla których Polska jest tylko jedna .
Ale jestes ograniczony. Nie mam pytań do Ciebie. Gra dla niemiec- dobra tez nie mowie ze jestem szczęsliwy z tego powodu ale ma polskie korzenie i czuje sie tez Polakiem więc jakis szacunek mu sie należy. Gdyby sie to potoczyło troche inaczej grałby dla Polski i by Ci wtedy tak gul nie skakał.
p.s Sory za rozmycie
-
-
Wrzućcie jakieś fotki, filmiki napiszcie jakąś relację.
I skończcie PIERDOLIĆ już o Podolski ! ! !
Każdy kolejny wpis rozmywający temat ban !
I skończcie PIERDOLIĆ już o Podolski ! ! !
Każdy kolejny wpis rozmywający temat ban !
Ostatnio zmieniony 09.06.2008, 15:20 przez N_, łącznie zmieniany 3 razy.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
to moze i ja cos skrobne w temacie kibicowskim: generalnie jak przyjechalismy do Klagenfurtu to pozytywnym zaskoczeniem bya ilosc Polakow - w drodze na stadion kolo 80% naszych, co fajnie wygladalo, Niemcy chyba dojechali przed meczem bo wczesniej nie bylo ich zbyt duzo. Po drodze fajna atmosfera, cala masa prowokacji, ale Niemcy nie reagowali, rozjebal mnie koles spüiewajacy "za Oswiecim, za Majdanek najebiemy k***** bramek". Ktos sie pytal jak z konikami, stalo ich troche pokitranych, ale ceny kosmiczne, ja najtaniej slyszalem 500euro...masa ludzi chcacych kupic bilety
potem poszlismy ogladac mecz do fan zone kolo dworca - tam tez raczej przewaga Polakow, chociaz nie tak duza. Generalnie towarzystwo wymieszane, troche kumatego, troch mniej. Mecz rozpoczelismy od niezlego dopingu, ale w miare jak Niemcy strzelali bramki coraz bardiej siadal, pozdr dla kolesi, ktorzy probowali cos rozkrecac ze sceny i dla tych, co wniesli race ale akustyka tego miejsca nie pozwalala na jakakolwiek koordynacje dopingu. Wydaje mi sie, ze na doping mial tez wplyw alko, ktory lal sie strumieniami, ale akurat obie strony nie wylewaly za kolnierz. Doping Niemcow nie powalal na kolana, ale czesto byli slyszalni z tym swoim super deutchland. po meczu generalnie Niemcy byli b.pokojowo nastawieni, jakies teksty "just a game" itp., a troche chlopakow mialo cisnienie. Ja nie widzialem zadnych incydentow. Powrot do Wiednia spokojny, z kilkoma zabawnymi sytuacjami m.in. kolejka po piwko do wozka.
moze ktos opisze jak to wygladalo ze stadionu albo z tych stref kibica raczej niz skupianie sie nad Podolskim, ktory dostal sluszna w moim mniemaniu porcje bluzgow
btw, teraz juz wiem, jak wyglada Stec i mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze go spotkac po Chorwacji w pociagu
ps sorry, ale mam jakas niemiecka klawiature i cos sie pierdoli
potem poszlismy ogladac mecz do fan zone kolo dworca - tam tez raczej przewaga Polakow, chociaz nie tak duza. Generalnie towarzystwo wymieszane, troche kumatego, troch mniej. Mecz rozpoczelismy od niezlego dopingu, ale w miare jak Niemcy strzelali bramki coraz bardiej siadal, pozdr dla kolesi, ktorzy probowali cos rozkrecac ze sceny i dla tych, co wniesli race ale akustyka tego miejsca nie pozwalala na jakakolwiek koordynacje dopingu. Wydaje mi sie, ze na doping mial tez wplyw alko, ktory lal sie strumieniami, ale akurat obie strony nie wylewaly za kolnierz. Doping Niemcow nie powalal na kolana, ale czesto byli slyszalni z tym swoim super deutchland. po meczu generalnie Niemcy byli b.pokojowo nastawieni, jakies teksty "just a game" itp., a troche chlopakow mialo cisnienie. Ja nie widzialem zadnych incydentow. Powrot do Wiednia spokojny, z kilkoma zabawnymi sytuacjami m.in. kolejka po piwko do wozka.
moze ktos opisze jak to wygladalo ze stadionu albo z tych stref kibica raczej niz skupianie sie nad Podolskim, ktory dostal sluszna w moim mniemaniu porcje bluzgow
btw, teraz juz wiem, jak wyglada Stec i mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze go spotkac po Chorwacji w pociagu
ps sorry, ale mam jakas niemiecka klawiature i cos sie pierdoli
-
Polska - Niemcy na ulicach Klagenfurtu 
http://pl.youtube.com/watch?v=Gbkkg4lKONk
http://pl.youtube.com/results?search_qu ... type=&aq=f

http://pl.youtube.com/watch?v=Gbkkg4lKONk
http://pl.youtube.com/results?search_qu ... type=&aq=f
-
- ostatnie ostrzeżenie
choc tego nie lubie, w tym wypadku brawo za gwizdy podczas szwabskiego hymnu
http://pl.youtube.com/watch?v=k_Na08nBCHk
jakis filmik zatrzymanych niemieckich chuliganow jak to w tytule dali sami
http://pl.youtube.com/watch?v=ZRv5OxfXejQ
http://pl.youtube.com/watch?v=k_Na08nBCHk
jakis filmik zatrzymanych niemieckich chuliganow jak to w tytule dali sami
http://pl.youtube.com/watch?v=ZRv5OxfXejQ
-
Kibice.net.... hahaha
Z nudow musze sie wpisac i rozmyc temat ktory jak wszystkie inne tutaj jest jedna wielka pomulka. Dokladnie chodzi mi o ludzi tu sie wpisujacych. Wlasnie do was drodzy "kibice"(tylko Ci powyzej 18 lat:) ) i do was rowniez milicjantki (bo wy to duzy % tego forum) napisze ze kibicowska Polska w 90% zostala w domach. Pionie operacyjny do rozkminiania kibicow nie trzep sie tak pod monitor bo ni h... nic nie wyczytasz:)
Tak teraz juz bedzie i "malyszowcy" wraz z "siatkarzami" to glowna ekipa do zadan specjalnych na obcej ziemi:).
Ps. Wez admin czy ktokolwiek inny kasuj to gowno o sprzedajnej dziw.. grajacej dla Niemcow( Pedal czy jak on ma) bo "normalni ludzie"(o ile jeszcze tacy tu zagladaja) poprostu sie wstydza. Wiem ze to czar internetu i wolnosc slowa ale bez przesady:)
Odemnie i moich kolegow z NH przesylam pozdrowienie dla niego(Polaka ze lzami w oczach:) ) i wszystkich obroncow .
H.. Wam w D... frajerzyny.
Z nudow musze sie wpisac i rozmyc temat ktory jak wszystkie inne tutaj jest jedna wielka pomulka. Dokladnie chodzi mi o ludzi tu sie wpisujacych. Wlasnie do was drodzy "kibice"(tylko Ci powyzej 18 lat:) ) i do was rowniez milicjantki (bo wy to duzy % tego forum) napisze ze kibicowska Polska w 90% zostala w domach. Pionie operacyjny do rozkminiania kibicow nie trzep sie tak pod monitor bo ni h... nic nie wyczytasz:)
Tak teraz juz bedzie i "malyszowcy" wraz z "siatkarzami" to glowna ekipa do zadan specjalnych na obcej ziemi:).
Ps. Wez admin czy ktokolwiek inny kasuj to gowno o sprzedajnej dziw.. grajacej dla Niemcow( Pedal czy jak on ma) bo "normalni ludzie"(o ile jeszcze tacy tu zagladaja) poprostu sie wstydza. Wiem ze to czar internetu i wolnosc slowa ale bez przesady:)
Odemnie i moich kolegow z NH przesylam pozdrowienie dla niego(Polaka ze lzami w oczach:) ) i wszystkich obroncow .
H.. Wam w D... frajerzyny.
-
-
ku*** mać, wraca człowiek wyjebany po 50 godzinnej morderczej eskapadzie i zasiada przed monitorem ciekaw relacji, wspomnień, spostrzezen podobnych sobie obiezyswiatow. Widzac pare stron wiecej w temacie najgorsze czego siespodziwalem to rozkminy na temat meczu na podtsawie telewizorni...
ale ku*** to co sie tu dzieje to przechodzi ludzkie pojecie. ku*** MAC pojebalo was wszystkich? a c*** mnie obchodzi j***** podolski.
APELUJE do admina o wzmozona czunnosc w tym temacie i kasowanie WSZYSTKICH watkow nie zwiazanychz kibicowska strona tego meczu!
tak pokrotce:
na mecz jedziemy busem w 15 osob prosto po naszym w Strozach. Po drodze gdy zatrzymujemy sie w knajpie na mecz Portugalia-Turcja straż graniczna informuje nas że zaraz mamy jechac dalej
Po meczu ruszamy w dalsza droge, slowacja bez historii. Orient przed Austria a tu szok-ŻADNEJ kontroli nawet dowodow (5 rano) w Wiedniu zwijamy naszego kolege-kibica Hutnika na stale tam mieszkajacego. Biwakujemy na miescie i pod stadionem. Spotykamy sie z Pogonią Lębork, za jakis czas mamy starcie z Niemcami- (nas 9 ich cala knajpa...) cofamy sie, wpadaja psy ale nie zawijaja od nas nikogo. Efekt jedna osoba obita i jedna glowa przecieta przez kufel. Rozdzielamy sie na pare grupek i zmierzamy na telebim. Po drodze jeden od nas i jeden z Pogoni... znajduja bilety na mecz! natychmiastowa decyzja i bilety zostaja opchniete po 450 euro/szt pod stadionem. Potem idziemy pod zadaszony telebim-tam knajpa w 100% opanowana przez Polakow, zreszta obsluga to takze rodacy. Sporo flag (nasza Nowa Huta, ultrasów Zagłębia, Chojnic, Łęcznej) na koncowce wyscigu Kubicy i hymnie race, tworzymy na spontanie młynek w ktorym poza nami było jeszcze kilkadziesiąt osob z roznych ekip i momentalnie ladnie udaje sie podchwycic publike (nawet rota poszła-tak sobie i hsv-bardzo dobrze) po meczu idziemy w kilkadziesiat osob w strone stadionu i kilkanascie szali i flag szwabów przykleja sie nam do łap a paru helmutów wylapalo lepce i kopy. potem juz znikamy na miejsce naszego postoju i ruszamy w droge do Polski.
ale ku*** to co sie tu dzieje to przechodzi ludzkie pojecie. ku*** MAC pojebalo was wszystkich? a c*** mnie obchodzi j***** podolski.
APELUJE do admina o wzmozona czunnosc w tym temacie i kasowanie WSZYSTKICH watkow nie zwiazanychz kibicowska strona tego meczu!
tak pokrotce:
na mecz jedziemy busem w 15 osob prosto po naszym w Strozach. Po drodze gdy zatrzymujemy sie w knajpie na mecz Portugalia-Turcja straż graniczna informuje nas że zaraz mamy jechac dalej

Po meczu ruszamy w dalsza droge, slowacja bez historii. Orient przed Austria a tu szok-ŻADNEJ kontroli nawet dowodow (5 rano) w Wiedniu zwijamy naszego kolege-kibica Hutnika na stale tam mieszkajacego. Biwakujemy na miescie i pod stadionem. Spotykamy sie z Pogonią Lębork, za jakis czas mamy starcie z Niemcami- (nas 9 ich cala knajpa...) cofamy sie, wpadaja psy ale nie zawijaja od nas nikogo. Efekt jedna osoba obita i jedna glowa przecieta przez kufel. Rozdzielamy sie na pare grupek i zmierzamy na telebim. Po drodze jeden od nas i jeden z Pogoni... znajduja bilety na mecz! natychmiastowa decyzja i bilety zostaja opchniete po 450 euro/szt pod stadionem. Potem idziemy pod zadaszony telebim-tam knajpa w 100% opanowana przez Polakow, zreszta obsluga to takze rodacy. Sporo flag (nasza Nowa Huta, ultrasów Zagłębia, Chojnic, Łęcznej) na koncowce wyscigu Kubicy i hymnie race, tworzymy na spontanie młynek w ktorym poza nami było jeszcze kilkadziesiąt osob z roznych ekip i momentalnie ladnie udaje sie podchwycic publike (nawet rota poszła-tak sobie i hsv-bardzo dobrze) po meczu idziemy w kilkadziesiat osob w strone stadionu i kilkanascie szali i flag szwabów przykleja sie nam do łap a paru helmutów wylapalo lepce i kopy. potem juz znikamy na miejsce naszego postoju i ruszamy w droge do Polski.
-
500,700 euro za bilet??
chyba przesadzacie,na MS 2 lata temu na mecz Niemcy-Polska spokojnie szło kupi do 300 euro a 2 godziny przed meczem dostalem nawet za 150 euro i koles miał ich jeszcze sporo...jesli to prawda z tymi cenami to naprawde takie imprezy są juz chyba tylko dla bogatych pikników,sponsorów itd

-
-
-
masz się czym chwalić skroić jakichś paziów z szalikaUltrasowski pisze:Po drodze jeden od nas i jeden z Pogoni... znajduja bilety na mecz! natychmiastowa decyzja i bilety zostaja opchniete po 450 euro/szt pod stadionem.po meczu idziemy w kilkadziesiat osob w strone stadionu i kilkanascie szali i flag szwabów przykleja sie nam do łap a paru helmutów wylapalo lepce i kopy. potem juz znikamy na miejsce naszego postoju i ruszamy w droge do Polski.

Przerażająca jest liczba ludzi z trąbkami zaczynających interesować się piłką nożną, można pier.... dostać jak się to widzi i słyszy.....
NIE BĄDŹ ŁOSIEM!
ps. Podolski to jednak inny typ niż Klose , więc tu mam troche inne zdanie niż o tym drugim zawodników.
-
-
Wlasnie wrocilem a zaraz znow wracam na ME
Co do spotkania. Po pierwsze jezeli oni zrobili mecz w KLagenfurcie to my mozemy w Nowym Targu, atmosfera malego miasteczka przy takiej imprezie to jednak lekkie przegiecie, podobnie organizacja (wspomniane plecaki)
Jezeli chodzi o doping to z mojej perspktywy nie bylo tak zle, ale to moze sprawa, iz sam okreslam swoj doping jako naglosniejszy na kadrze w mojej historii
jak i sektor wcale nie byl taki piknikowy
Spora roznica po pierwsze to flagi 45 minut po wejsciu bylo je gdzie jeszcze rozwieszac, to pewnie jakis tam tez efekt trudnosci z ich wniesieniem. Nasza Nowa Huta zawisla jednak bez problemu
Jak juz wspomnialem na naszym balkonie do ktorego non stop przywalali sie ochroniarze bylo ok, ale wyzej oczywiscie byly wyjatki w postaci posiadaczy szalikow z logiem swojej firmy. Podobnie z niektorymi flagami
Nie bylo piesni o PZPNie- to tez sporo pokazuje o naszym skaldzie na tym meczu, ale juz o podolskim jakos sie udalo
Na hymnie pol 3/4 braw, 1/4 gwizdow tez jakis wedlug mnie skuces (bo nie zamierzam na hymnie niemiekcim bic braw)
Na miescie kilka malych starc, my widzielismy tylko jednego niemca bez zebow chwile po zdarzeniu. Piknik w miasteczku tez robil swoje
Co do biletow to nie spadaly nawet przed meczem, cena w graniach 400 euro byla malo spotykana przynajmniej na nasz sektor
W przypadku Klagenfurtu (a mamy tam przeciez jeszcze mecz wiec info przydatne) nie ma roznocy czy mmay 2 czy 3 kategorie, przechodzic mozna swobodnie
Co do spotkania. Po pierwsze jezeli oni zrobili mecz w KLagenfurcie to my mozemy w Nowym Targu, atmosfera malego miasteczka przy takiej imprezie to jednak lekkie przegiecie, podobnie organizacja (wspomniane plecaki)
Jezeli chodzi o doping to z mojej perspktywy nie bylo tak zle, ale to moze sprawa, iz sam okreslam swoj doping jako naglosniejszy na kadrze w mojej historii

Spora roznica po pierwsze to flagi 45 minut po wejsciu bylo je gdzie jeszcze rozwieszac, to pewnie jakis tam tez efekt trudnosci z ich wniesieniem. Nasza Nowa Huta zawisla jednak bez problemu
Jak juz wspomnialem na naszym balkonie do ktorego non stop przywalali sie ochroniarze bylo ok, ale wyzej oczywiscie byly wyjatki w postaci posiadaczy szalikow z logiem swojej firmy. Podobnie z niektorymi flagami
Nie bylo piesni o PZPNie- to tez sporo pokazuje o naszym skaldzie na tym meczu, ale juz o podolskim jakos sie udalo
Na hymnie pol 3/4 braw, 1/4 gwizdow tez jakis wedlug mnie skuces (bo nie zamierzam na hymnie niemiekcim bic braw)
Na miescie kilka malych starc, my widzielismy tylko jednego niemca bez zebow chwile po zdarzeniu. Piknik w miasteczku tez robil swoje
Co do biletow to nie spadaly nawet przed meczem, cena w graniach 400 euro byla malo spotykana przynajmniej na nasz sektor
W przypadku Klagenfurtu (a mamy tam przeciez jeszcze mecz wiec info przydatne) nie ma roznocy czy mmay 2 czy 3 kategorie, przechodzic mozna swobodnie
-
no i c*** jak ktos jest taki głupi zeby dac tyle za swistek to grzech nie skorzystacLfan pisze:masz się czym chwalić skroić jakichś paziów z szalikaUltrasowski pisze:Po drodze jeden od nas i jeden z Pogoni... znajduja bilety na mecz! natychmiastowa decyzja i bilety zostaja opchniete po 450 euro/szt pod stadionem.po meczu idziemy w kilkadziesiat osob w strone stadionu i kilkanascie szali i flag szwabów przykleja sie nam do łap a paru helmutów wylapalo lepce i kopy. potem juz znikamy na miejsce naszego postoju i ruszamy w droge do Polski., narzekacie na brak atmosfery takiej jak na ligowych meczach , a sprzedają niektórzy bilety po 450 euro za sztukę. Taki z Ciebie kibic właśnie , że przyzwalasz na takie ceny i wzbogacasz się na innej osobie..... żałosne.....
a atmosfera sie nie poprawi od nie sprzedawania biletow zarobasom tylko od organiozacji, ewentualnie zenadzie boiskowej przez kilka eliminacji
-
Od samego rana w mieście przewaga polaków na każdym kroku widziało sie barwy biało czerwone. Oglądałem mecz w Fan ZOnie w centrum. Z chłopakami kręciliśmy doping na początku dobrze to wygladało a po strzeleniu pierwszef bramki doping ucichł. co do awantury to policja w c*** agresywnei sie zachowywała ruszyli na nas jak by byli naćpani, Od nas powinięty jeden chłopak. Niestety musi zostać w Austri do sprawy 

-
Do Austrii wyruszam z kumplem w sobotę rano. Kolo 18 dojezdzam do Grazu. Tam nocujemy w hotelu. Pierwszy mecz ogladamy w pokoju, na drugi wybieramy sie do centrum. Idziemy za grupa Turków i trafiamy do fanzone. Samych Portugalczykow bylo bardzo malo, ale wiekszosc kibicow dopinguje Portugalię. Widac ze w Austrii nie lubia Turków. Po meczu bawimy sie w pobliskim klubie.
W niedziele w Klagenfurcie jestesmy kolo 12. Zostawiamy samochód na parnkingu B1 i udajemy sie autobusem do centrum. Na miescie przewazaja Polacy. Najwiecej spiewajacych ludzi kreci sie kolo ulicy 10 Oktober. Polacy stoja na lawkach i dopinguja
Widać fanę Śląska Wrocław. Najlepiej wychodzi śpiewane przez nas. Aufwiedersehn Aufwiedersehn Deutschland Deutschland aufwierdersehn (wielokorotnie słyszalne w Klagenfurcie). Ławki znajdują się po obu stronach ulicy i Niemcy chcą przejść muszą iść między nami. W pewnym momencie, kiku niemcow oburza się na auf... i dochodzi do przepychanek. Od razu wpada policja i rozdziela 2 grupy. Po kilkuminutowej napince Niemcy odchodza.
[link]
[link]
Łazimy z kumplem dalej po starowce. Wiele razy widze Polaków prowokujacych Niemców, zadnych bojek nie jestem juz swiadkiem. Okolo 17 kierujemy sie do autobusu i jedziemy w stronę stadionu. CDN...
W niedziele w Klagenfurcie jestesmy kolo 12. Zostawiamy samochód na parnkingu B1 i udajemy sie autobusem do centrum. Na miescie przewazaja Polacy. Najwiecej spiewajacych ludzi kreci sie kolo ulicy 10 Oktober. Polacy stoja na lawkach i dopinguja

[link]
[link]
Łazimy z kumplem dalej po starowce. Wiele razy widze Polaków prowokujacych Niemców, zadnych bojek nie jestem juz swiadkiem. Okolo 17 kierujemy sie do autobusu i jedziemy w stronę stadionu. CDN...
-
Najczęściej śpiewana przez Polaków piosenka w Klagenfurcie. Z jednej strony ulicy Niemcy, z drugiej Polacy a pośrodku policja.
http://www.youtube.com/watch?v=_AcSgFxbRsc
http://www.youtube.com/watch?v=_AcSgFxbRsc
-
Jeszcze 2 filmy z centrum z godziny mniej wiecej 15.
http://pl.youtube.com/watch?v=Odt-d3xlRBw
http://pl.youtube.com/watch?v=dRbnJsouuvM
http://pl.youtube.com/watch?v=Odt-d3xlRBw
http://pl.youtube.com/watch?v=dRbnJsouuvM
-
w Dzienniku Polskim pan Grzegorz pierdolony Lato tak mówi o kibicach polskich:
Szkoda tylko, że nie zachowują się jak przed woma laty na mistrzostwach świata w Niemczech. Wyzwiska pod adresem zawodników polskiego pochodzenia czy burdy pod stadionem rzutują na opinię o nas. Po takich zajściach nie losowałbym biletów, tylko umożliwiałbym kupienie wejściówek wybranym osobom, bo najgorsi są ci z losowania
to tak na podniesienie ciśnienia
Szkoda tylko, że nie zachowują się jak przed woma laty na mistrzostwach świata w Niemczech. Wyzwiska pod adresem zawodników polskiego pochodzenia czy burdy pod stadionem rzutują na opinię o nas. Po takich zajściach nie losowałbym biletów, tylko umożliwiałbym kupienie wejściówek wybranym osobom, bo najgorsi są ci z losowania
to tak na podniesienie ciśnienia

-
klagenfurt - żenada, jak sobie pomyślę że mamy tam jeszcze jeden mecz to mi się wszystkiego odechciewa
stadion w szczerym polu - już nigdy nie będę się smiał ze stadionu w Małogoszczy
organizacja - żenada
depozyt plecaków śmieszny i wkurwiający z uwagi na to czekanie po meczu
ale przynajmniej już dziś można powiedzieć że impreza za 4 lata u nas wypali, bo nawet Ostrowiec Świętokrzyski jest na dziś lepiej przygotowany
ja żadnych poważniejszych konfrontacji nie widziałem
zbluzgaliśmy Steca, a potem Waltera w kierunku dziennikarzy TVN - który się nawet z naszych bluzgów śmiali
jeśli chodzi o bilety to ceny bardzo zróżnicowane, były transakcje w okolicach 700-800 EURO, najczęstsze do około 400-500EURO, ja widziałem jedna po 150 EURO, a chodziły plotki że były nawet po 40 EURO
oczywiście żadnego sprawdzania danych z biletu na bramce - j****
pzpn, kupbilet, siodemke, ze szczególnym pozdrowieniem dla panów Krysinskiego i Kozminskiego
jak na taką ekipę imho doping przyzwoity
sam stadion już w środku bardzo fajny, dobry do dopingu
w trakcie meczu lekkie przepychanki z ochroną
uwaga na piwo na stadionie, kosztuje 4,5 EURO, a jest bezalkoholowe
chyba tyle: ogólnie dla mnie nudne są takie imprezy typu Mistrzostwa czegoś, fajnie że już niedługo elminacje i jakieś fajne wyjazdy
and
stadion w szczerym polu - już nigdy nie będę się smiał ze stadionu w Małogoszczy
organizacja - żenada
depozyt plecaków śmieszny i wkurwiający z uwagi na to czekanie po meczu
ale przynajmniej już dziś można powiedzieć że impreza za 4 lata u nas wypali, bo nawet Ostrowiec Świętokrzyski jest na dziś lepiej przygotowany
ja żadnych poważniejszych konfrontacji nie widziałem
zbluzgaliśmy Steca, a potem Waltera w kierunku dziennikarzy TVN - który się nawet z naszych bluzgów śmiali
jeśli chodzi o bilety to ceny bardzo zróżnicowane, były transakcje w okolicach 700-800 EURO, najczęstsze do około 400-500EURO, ja widziałem jedna po 150 EURO, a chodziły plotki że były nawet po 40 EURO
oczywiście żadnego sprawdzania danych z biletu na bramce - j****
pzpn, kupbilet, siodemke, ze szczególnym pozdrowieniem dla panów Krysinskiego i Kozminskiego
jak na taką ekipę imho doping przyzwoity
sam stadion już w środku bardzo fajny, dobry do dopingu
w trakcie meczu lekkie przepychanki z ochroną
uwaga na piwo na stadionie, kosztuje 4,5 EURO, a jest bezalkoholowe

chyba tyle: ogólnie dla mnie nudne są takie imprezy typu Mistrzostwa czegoś, fajnie że już niedługo elminacje i jakieś fajne wyjazdy

and