zgoda z unia tarnow wiecej nie wiemstephen pisze:Mam pytanie odnosnie Glinika Gorlice z kim zgoda /kosa-dzieki

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
Re: relecje
Ceramika- neutralneSven pisze:Jakie relacje są na lini Ceramika Opoczno - Crocondia Piotrków Tryb.
RKS Radomsko - Crocondia Piotrków Tryb.?
RKS- kosa
CF '04
-
...
nie ma czegoś takiego jak kosa jednostronna...Litman pisze:kosa jednostronna
Jak kosa miedzy Concordią a RKS-em była to i ja i ty zamiast śmigać na mecze budowaliśmy zamki w piasku. Kosa miedzy RKS-em a ZKS-em to tak naprawdę była tez kosa miedzy miastami... OD wielu lat nie doszło do pojedynku miedzy tymi drużynami (u nas przez pewien czas zniknął ruch kibicowski z trybun) ale jak szczęście dopisze to w przyszłym sezonie po wielu latach przerwy dojdzie do spotkania miedzy tymi dwoma drużynami.
CF '04
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Głupoty,większe sympatie mają w stronę Widzewa,a nie Wisły.Z Wisłą nie maja nic wspólnego.kolafy pisze:Karpaty KrosnoMalibu pisze:zgoda z unia tarnow wiecej nie wiemstephen pisze:Mam pytanie odnosnie Glinika Gorlice z kim zgoda /kosa-dzieki
Unia Tarnów
(nie wiem co z Podhalem bo ostatnio ich wspomagali w Maniowych ale to jakieś dziwne układy tak jak po Gorlicach ludzie chodzą w koszulkach Wisły i są vlepki Wisła-Gorlice, a w sobote dopingują Glinik)
-
-
Moze sympatie swoje dziela miedzy Wisle a Widzew,ale o tym sami powinni napisac,wiec nie snujmy teorii..Gladiator pisze:Głupoty,większe sympatie mają w stronę Widzewa,a nie Wisły.Z Wisłą nie maja nic wspólnego.kolafy pisze:Karpaty KrosnoMalibu pisze: zgoda z unia tarnow wiecej nie wiem
Unia Tarnów
(nie wiem co z Podhalem bo ostatnio ich wspomagali w Maniowych ale to jakieś dziwne układy tak jak po Gorlicach ludzie chodzą w koszulkach Wisły i są vlepki Wisła-Gorlice, a w sobote dopingują Glinik)
Moze ktos sie z Gorlic wypowie co laczy Glinik z Podhalem i Nafta Jedlicze?(wspomagaliscie sie chyba kilka razy na meczach?)
-
-
-
Nic nie ma. Zapewne chodzi Ci o grupę "Dolnośląskie Pasy" która w swoich szeregach zrzesza osoby mieszkające w naszym województwie. Twoje pytanie zapewne jest oparte na widokach z trasy Wrocław-Świdnica gdzie jest kilka napisów sławiących owe kluby obok siebie tym samym spraym.djh30 pisze:Co jest na lini Cracovia - Polonia Świdnica ???
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Dokladnie, ale widzialem tez napisy w centrum miasta w Swidnicy. Dzieki za infokibic0 pisze:Nic nie ma. Zapewne chodzi Ci o grupę "Dolnośląskie Pasy" która w swoich szeregach zrzesza osoby mieszkające w naszym województwie. Twoje pytanie zapewne jest oparte na widokach z trasy Wrocław-Świdnica gdzie jest kilka napisów sławiących owe kluby obok siebie tym samym spraym.djh30 pisze:Co jest na lini Cracovia - Polonia Świdnica ???
-
Całkiem możliwe. Osoba robiąca te napisy jest w tej grupe "DP" jak również udziela się w młynku Polonii.djh30 pisze:Dokladnie, ale widzialem tez napisy w centrum miasta w Swidnicy. Dzieki za infokibic0 pisze:Nic nie ma. Zapewne chodzi Ci o grupę "Dolnośląskie Pasy" która w swoich szeregach zrzesza osoby mieszkające w naszym województwie. Twoje pytanie zapewne jest oparte na widokach z trasy Wrocław-Świdnica gdzie jest kilka napisów sławiących owe kluby obok siebie tym samym spraym.djh30 pisze:Co jest na lini Cracovia - Polonia Świdnica ???
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
/interia.pl/Gazeta KrakowskaByły przywódca bojówki kibiców Cracovii, Robert M., nazywany także "Metal" apeluje o zakończenie krwawych wojen kiboli na ulicach Krakowa. - Chcą się bić? To niech się biją, ale noże niech schowają głęboko w kieszeniach - mówi w wywiadzie dla "Polska The Times".
"Metal" kilka tygodni temu wyszedł z więzienia, gdzie przesiedział 27 miesięcy. To efekt oskarżenia go o współudział w zabójstwie kibica Wisły, Pawła O, "Fujina".
- Ja nie brałem w tym udziału. Nawet próbowałem ratować rannego - zarzeka się.
Główny podejrzany w tej sprawie, Paweł M. ps. "Neo" nie zostanie osądzony. Powiesił się w więziennej celi czekając na rozprawę.
Teraz Robert M. odpowiada z wolnej stopy i zapewnia, że nie chce już brać udziału w owianej złą sławą wojnie na krakowskich ulicach i osiedlach.
- Kiedyś ostro działałem, ale to się skończyło. Mam rodzinę i dzieci - tłumaczy. A póki co nadal chodzi na mecze Cracovii i czeka na wyrok sądu. Ma nadzieję, że nie za zabójstwo.
-
-
-
- Moderator
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-