[link]
szybko, precyzyjnie i tanio

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
gg 660370quotrus pisze:[link]
Może jestem ślepy, ale ja na tej stronie nie widzę żadnego maila ani numeru gg. Jest zakładka kontakt, ale nie ma w niej nic.
Jak ktoś ma namiary na tą stronę (mail,gg) to proszę o PW.
Osobiscie nie znam zadnej firmy.. Szulc sam robi bluzy i sa naprawde grube i bardzo dobre, podobnie jak haftonly_twsm[E] pisze:gdzie wykonam bluzy leprzej jakości niz u Szulca badz Michala??
i Co wykonaja bardzo skomplikowany wzor ??;p
Chodzi mi o firme ktora naprawde posiada jakosciowo bluzy bardzo dobre
Pozdrawiam i z gory dziekiza odp
dzydzydzydzy pisze:Szukam firmy wykonującej otwieracze do piwa lub kontaktu do tej firmy [link] bo nie ma podanego na stronie.
No jeżeli chcesz robić bluzy jeszcze raz, uniknąć problemów z wysyłką, a hafty mieć takie same to omiń pośrednika i nie "rób" ich u Michała. Nierozumiem jak to jest, że gościu kręci wszystkim takie wałki, a ciągle znajduje się ktoś kto wyskoczy z nieśmiertelnym "Polecam Michała, numer gg: xxxxxxxx".Smoke pisze:Bluzy u Michała z Łodzi
bluzy wykonane zajebiście, dobra jakość i fajne hafty, ale z wysyłką w c*** problemów, na bank nie było to 12 dni, a o wiele więcej
chyba będziemy robić u niego bluzy jeszcze raz i mam nadzieję, że nie będzie cięcia w pręta
No i teraz się facet zastanów czy to poczta Ci wał ucięła, czy czekałeś na dostawę bluz do hurtowni albo jak niechciany Michał pukający od drzwi do drzwi w końcu Ci znajdzie wykonawcę.Sharif pisze:Już dwa razy robiłem koszulki u Michała z Łodzi. Gościu w 100% godny polecenia. Wykonanie perfekt. Nadruk nieruszony po kilku praniach. Jedyne co to raz że poczta ucięła wał z wysyłką, ale generalnie terminy również okej!
Jasne, że czołówka na rynku. Tomek Szulc to zdecydowana czołówka i przede wszystkim monopolista. Człowiek godny polecenia, sam sobie na to wszystko zapracował. Myślicie, że zlecenia z zagranicy jakie spływają to do Michała Czapli, do kibicowskie.pl czy może raczej do człowieka, który ma niepodważalną markę - do Tomka Szulca ?Teraz będę robił kolejną edycję. Dla mnie w czołówce na rynku.
Majsin pisze:No jeżeli chcesz robić bluzy jeszcze raz, uniknąć problemów z wysyłką, a hafty mieć takie same to omiń pośrednika i nie "rób" ich u Michała. Nierozumiem jak to jest, że gościu kręci wszystkim takie wałki, a ciągle znajduje się ktoś kto wyskoczy z nieśmiertelnym "Polecam Michała, numer gg: xxxxxxxx".Smoke pisze:Bluzy u Michała z Łodzi
bluzy wykonane zajebiście, dobra jakość i fajne hafty, ale z wysyłką w c*** problemów, na bank nie było to 12 dni, a o wiele więcej
chyba będziemy robić u niego bluzy jeszcze raz i mam nadzieję, że nie będzie cięcia w pręta
A że musiałeś na te bluzy długo czekać ? Nie dziwcie się wszyscy którzy macie problemy z terminem u Michała, ale też z drugiej strony - to nie jego wina. Jeżeli chwilowo bluz nie ma w hurtowni (tak, tak, te śmieszne historie o szwalni Michała i jego pracownicach można wsadzić między bajki), albo jeżeli Tomek Szulc ma dużo zleceń to po prostu może nie mieć czasu dla swojego stałego klienta Michała.
Przejżyjcie na oczy ludzie i nie nabijajcie kieszeni oszustowi. Sam z siebie się teraz śmieje, jaki byłem głupi kiedy robiąc bluzy Przeboju Wolbrom dałem się Michałowi przekonać, że projekt nie wyjdzie na szarych, muszą być czarne. Dlaczego były czarne ? Bo szarych nie było w magazynie. Michał powiedział - te hafty na łokciach źlę wyjdą, bo się będą obracać i chować. Taaak, jak jakby żadna ekipa nie miała haftów poza klatką i plecami. A o co chodziło ? No cena by skoczyła do góry, marżę swoją trzeba by było zmniejszyć, poza tym wykonawca haftu (chyba nie myślicie jeszcze, ze gościu, który wziął się znikąd jest w posiadaniu tak zajebistej maszyny do haftowania) mógłby zacząć trafić cierpliwość.
O terminie tych bluz wykonanych w zeszłym roku nawet nie wspomnę. Gościu tłumacząc się z kolejnych nowych terminów chwytał się wszystkiego, próbował skłócić i idiotów z nas nawzajem zrobić, tak jakbyśmy się nie znali w grupie i nie dzwonili siedząc obok siebie
No i teraz się facet zastanów czy to poczta Ci wał ucięła, czy czekałeś na dostawę bluz do hurtowni albo jak niechciany Michał pukający od drzwi do drzwi w końcu Ci znajdzie wykonawcę.Sharif pisze:Już dwa razy robiłem koszulki u Michała z Łodzi. Gościu w 100% godny polecenia. Wykonanie perfekt. Nadruk nieruszony po kilku praniach. Jedyne co to raz że poczta ucięła wał z wysyłką, ale generalnie terminy również okej!
Jasne, że czołówka na rynku. Tomek Szulc to zdecydowana czołówka i przede wszystkim monopolista. Człowiek godny polecenia, sam sobie na to wszystko zapracował. Myślicie, że zlecenia z zagranicy jakie spływają to do Michała Czapli, do kibicowskie.pl czy może raczej do człowieka, który ma niepodważalną markę - do Tomka Szulca ?Teraz będę robił kolejną edycję. Dla mnie w czołówce na rynku.
Rok temu robiliśmy flagę ku pamięci naszego zmarłego kolegi. Jako, że czas gonił postanowiliśmy wydrukować. Zgłosiliśmy się do Michała, który jednak nie mógł jej wysłać tak szybko jak chcieliśmy. Zrobiła to "zaprzyjaźniona firma". Haha, kto tu z kim był zaprzyjaźniony ? Maszyna na której drukowane są obecnie popularne w światku kibicowskim flagi to koszt kilkudziesięciu/kilkuset tysięcy złotych. Nie każdy wchodzi na rynek i może od razu coś takiego mieć.
Sorry Panowie za te moje długie żale, ale cierpliwość kiedyś się kończy. Ile można było wyczytywać jaki ten gość nie jest zajebisty ?
A największą komedią były wpisy w których ktoś pisał o Szulcu, jaki to nie jest zły, wtedy zgłaszał się do Michała i wszystko było piękne
Michał to kupę cwaniaka i tyle. Młody chłopak, który wpadł na pomysł jak sobie zarobić parę złotych i trzeba przyznać, że byliśmy wszyscy na tyle naiwni, że utopiliśmy w jego bagnie kupę kasy
POZDRAWIAM i nie polecam tego pana nikomu !
Ale mi chodzi o firme ktora robi podobnej jakosci bluzy jak np. ma firma "massa" lub "error" i byla w stanie wykonac skomplikowany nadruk (od szwów do szwów)hanys pisze:Osobiscie nie znam zadnej firmy.. Szulc sam robi bluzy i sa naprawde grube i bardzo dobre, podobnie jak haftonly_twsm[E] pisze:gdzie wykonam bluzy leprzej jakości niz u Szulca badz Michala??
i Co wykonaja bardzo skomplikowany wzor ??;p
Chodzi mi o firme ktora naprawde posiada jakosciowo bluzy bardzo dobre
Pozdrawiam i z gory dziekiza odp
Użytkownicy przeglądający to forum: DrysAG, floydfloyd i 126 gości