Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
wojton

Post autor: wojton » 03.05.2008, 10:00

jeśli chodzi o wyroby kubków to polecam

[link]

szybko, precyzyjnie i tanio :wink:
Obrazek
[link]
Fotki Kibiców Resovii Rzeszów - Zapraszam!

iparts.pl
ultras_GA

Post autor: ultras_GA » 03.05.2008, 11:51

[link]

Działa Wam normalnie ta strona? Bo mi coś tylko do połowy się pokazuję;/ a Widze że ofertę maja ciekawa.. i cholera nie moge obczaić. Wie ktoś co może być nie tak?
Obrazek

Przyprawy do domu, dla gastronomii zapraszam na priv! tanio i dobrej jakości:)

szymekWKS

Post autor: szymekWKS » 03.05.2008, 12:22

ultras_GA pisze:[link]

Działa Wam normalnie ta strona? Bo mi coś tylko do połowy się pokazuję;/ a Widze że ofertę maja ciekawa.. i cholera nie moge obczaić. Wie ktoś co może być nie tak?
Działa. Jak nie mozesz zjechac w dol to zjedz strzalkami. U mnie to dziala ;)
Tylko Zawisza!

ultras_GA

Post autor: ultras_GA » 03.05.2008, 12:27

Kurde jaki wstyd.. :D
Dziękuwa za pomoc!:)

ps: macie jakiś namiar na robienie wpinek?
Obrazek

Przyprawy do domu, dla gastronomii zapraszam na priv! tanio i dobrej jakości:)

Emilozo_OKS

Post autor: Emilozo_OKS » 03.05.2008, 22:52

ultras_GA pisze:ps: macie jakiś namiar na robienie wpinek?
[link]
STOMIL OLSZTYN

http://stomil.olsztyn.pl

Wrocławianin

Post autor: Wrocławianin » 05.05.2008, 16:33

Nowe Szaliki dziane Sparta Wrocław,wykonanie :
[link]

jestesmy bardzo zadowoleni

Obrazek

Obrazek

MAF

Post autor: MAF » 06.05.2008, 10:53

Pilna sprawa:

czy ma ktoś może grafikę na szal przedstawiająca dwa przybite kufle piwa?
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

BarteKSH

Post autor: BarteKSH » 06.05.2008, 20:41

Nie wiedziałem gdzie to napisać takze pisze w tym temacie o pamiątkach.

[link]

co sądzicie o takim megafonie czy moc wystarczająca i czy za taką cenę jakośćbędzie w miarę dobra ?? prosze o porade kogoś kto sięzna na tym
KTO KOCHA TEN WIERZY

o_

Post autor: o_ » 06.05.2008, 20:48

nie polecam, mielismy kiedys podobny.
Lepiej zrobić zrzutke i kupic jakis leszy, z moca wyjsciową przynajmniej 25-30 W.

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 07.05.2008, 20:50

Gdzie można wydrukować vlepki 7x7cm w mniejszej ilości sztuk;bo np. na ultra-styl musi być przynajmniej 500 jednego wzoru a ja chciałbym np. 2 wzory po 250.

ObserwatorHG

Post autor: ObserwatorHG » 08.05.2008, 10:43

mam pytanie zna ktos firme ktora zajmuje sie produkcja kieliszkow z nadrukiem :?: prosze o konkretna namiar najlepiej gg lub @ pozdro
Ave Lonia

KibicKS

Post autor: KibicKS » 08.05.2008, 13:53

[W]19[K]46[S] pisze:Gdzie można wydrukować vlepki 7x7cm w mniejszej ilości sztuk;bo np. na ultra-styl musi być przynajmniej 500 jednego wzoru a ja chciałbym np. 2 wzory po 250.
Raczej nikt nie wydrukuje takiej małej ilości vlepek jakbyś chciał.

quotrus

Post autor: quotrus » 08.05.2008, 22:57

[link]

Może jestem ślepy, ale ja na tej stronie nie widzę żadnego maila ani numeru gg. Jest zakładka kontakt, ale nie ma w niej nic.
Jak ktoś ma namiary na tą stronę (mail,gg) to proszę o PW.
ŁKS Łódź

^m@rcin^

Post autor: ^m@rcin^ » 08.05.2008, 23:03

[W]19[K]46[S] pisze:Gdzie można wydrukować vlepki 7x7cm w mniejszej ilości sztuk;bo np. na ultra-styl musi być przynajmniej 500 jednego wzoru a ja chciałbym np. 2 wzory po 250.
Raczej nigdzie mniej niż 500 nie zrobisz.
ULTRAS

hanys

Post autor: hanys » 09.05.2008, 06:53

quotrus pisze:[link]

Może jestem ślepy, ale ja na tej stronie nie widzę żadnego maila ani numeru gg. Jest zakładka kontakt, ale nie ma w niej nic.
Jak ktoś ma namiary na tą stronę (mail,gg) to proszę o PW.
gg 660370
email [email protected]

kontakt jest w dziale kontakt i u mni smiga wszystko cacy ;)
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank

b_lp

Post autor: b_lp » 09.05.2008, 22:48

ultras_GA pisze:[link]
oni są tylko pośrednikami, jak ktoś u nich zamawiał to może podać ile płacił? jeśli ktoś chce robić bardziej bezpośrednio to mogę pomóc (PW)
Lech Poznań

Smoke

Post autor: Smoke » 10.05.2008, 13:09

Bluzy u Michała z Łodzi

bluzy wykonane zajebiście, dobra jakość i fajne hafty, ale z wysyłką w c*** problemów, na bank nie było to 12 dni, a o wiele więcej

chyba będziemy robić u niego bluzy jeszcze raz i mam nadzieję, że nie będzie cięcia w pręta
Szlachta Księstwa Koszutka - GKS Katowice

matusz.kks

Post autor: matusz.kks » 12.05.2008, 13:31

[link]

Na prawdę godny polecenia projektant. Zrobił świetny projekt na bluzę dla mojej dziewczyny. Pełny profesjonalizm

[link]

[link]

[link]

zawiszakapy

Post autor: zawiszakapy » 12.05.2008, 14:47

Gdzie wykonana bluza i jaki koszt??
NIEBIESKO - CZARNE KAPUŚCISKA

Sharif

Post autor: Sharif » 12.05.2008, 22:36

Już dwa razy robiłem koszulki u Michała z Łodzi. Gościu w 100% godny polecenia. Wykonanie perfekt. Nadruk nieruszony po kilku praniach. Jedyne co to raz że poczta ucięła wał z wysyłką, ale generalnie terminy również okej!

Teraz będę robił kolejną edycję. Dla mnie w czołówce na rynku.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ock

Post autor: ock » 13.05.2008, 15:23

dajcie namiary na kolesia co robi koszulki od 1 szt w niskiej cenie i dobrze wykonane

matusz.kks

Post autor: matusz.kks » 14.05.2008, 18:58

Bluza zakupiona w H&M (70zl), wykonana w TPM Druk w Rzeszowie w koszcie 150 zł ponieważ była to jedna sztuka :/ ale polecam ;)

zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic » 15.05.2008, 23:16

Gdzie polecacie robić kufle do piwa :?:

mychasiek

Post autor: mychasiek » 16.05.2008, 09:41

Gdzie najlepiej wykonac flage ? Szulc ? czy ktos inny :) ?

No i drugie pytanko - jaka bylaby cena za flage 2x5 ;> ?

pw.

ps. nie to ze nie chce mi sie czytac wczesniejszych 50 stron :roll: ale po prostu nie wiem czy wam tez kibice.net tak smigaja ze az szkoda gadac :?
[link]" target="_blank
...dziedek czas wyleczy rany...

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 16.05.2008, 10:06

ok. 500 zł będzie kosztowac flaga drukowana u Szulca, przynajmniej my tyle daliśmy za podobne rozmiary.

only_twsm[E]

Post autor: only_twsm[E] » 16.05.2008, 20:54

gdzie wykonam bluzy leprzej jakości niz u Szulca badz Michala??
i Co wykonaja bardzo skomplikowany wzor ??;p
Chodzi mi o firme ktora naprawde posiada jakosciowo bluzy bardzo dobre :)
Pozdrawiam i z gory dziekiza odp :)

hanys

Post autor: hanys » 17.05.2008, 06:13

only_twsm[E] pisze:gdzie wykonam bluzy leprzej jakości niz u Szulca badz Michala??
Osobiscie nie znam zadnej firmy.. Szulc sam robi bluzy i sa naprawde grube i bardzo dobre, podobnie jak haft
[link]" target="_blank

mily94

Post autor: mily94 » 17.05.2008, 09:24

only_twsm[E] pisze:gdzie wykonam bluzy leprzej jakości niz u Szulca badz Michala??
My zadowoleni jesteśmy ze strony [link] możesz spytać.

index

Post autor: index » 17.05.2008, 23:08

Podajcie namiary na ?Michała bo niechce mi się wertować stron
Praktycznie każdy mój post jest żartem, więc nie bierz go na poważnie

dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy » 21.05.2008, 17:13

Szukam firmy wykonującej otwieracze do piwa lub kontaktu do tej firmy [link] bo nie ma podanego na stronie.

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 21.05.2008, 17:31

dzydzydzydzy pisze:Szukam firmy wykonującej otwieracze do piwa lub kontaktu do tej firmy [link] bo nie ma podanego na stronie.

gadu-gadu: 660370

e-mail: [email protected]

Masz podane w dziale kontakt.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

Majsin

Post autor: Majsin » 22.05.2008, 16:08

Smoke pisze:Bluzy u Michała z Łodzi

bluzy wykonane zajebiście, dobra jakość i fajne hafty, ale z wysyłką w c*** problemów, na bank nie było to 12 dni, a o wiele więcej

chyba będziemy robić u niego bluzy jeszcze raz i mam nadzieję, że nie będzie cięcia w pręta
No jeżeli chcesz robić bluzy jeszcze raz, uniknąć problemów z wysyłką, a hafty mieć takie same to omiń pośrednika i nie "rób" ich u Michała. Nierozumiem jak to jest, że gościu kręci wszystkim takie wałki, a ciągle znajduje się ktoś kto wyskoczy z nieśmiertelnym "Polecam Michała, numer gg: xxxxxxxx".
A że musiałeś na te bluzy długo czekać ? Nie dziwcie się wszyscy którzy macie problemy z terminem u Michała, ale też z drugiej strony - to nie jego wina. Jeżeli chwilowo bluz nie ma w hurtowni (tak, tak, te śmieszne historie o szwalni Michała i jego pracownicach można wsadzić między bajki), albo jeżeli Tomek Szulc ma dużo zleceń to po prostu może nie mieć czasu dla swojego stałego klienta Michała.

Przejżyjcie na oczy ludzie i nie nabijajcie kieszeni oszustowi. Sam z siebie się teraz śmieje, jaki byłem głupi kiedy robiąc bluzy Przeboju Wolbrom dałem się Michałowi przekonać, że projekt nie wyjdzie na szarych, muszą być czarne. Dlaczego były czarne ? Bo szarych nie było w magazynie. Michał powiedział - te hafty na łokciach źlę wyjdą, bo się będą obracać i chować. Taaak, jak jakby żadna ekipa nie miała haftów poza klatką i plecami. A o co chodziło ? No cena by skoczyła do góry, marżę swoją trzeba by było zmniejszyć, poza tym wykonawca haftu (chyba nie myślicie jeszcze, ze gościu, który wziął się znikąd jest w posiadaniu tak zajebistej maszyny do haftowania) mógłby zacząć trafić cierpliwość :).

O terminie tych bluz wykonanych w zeszłym roku nawet nie wspomnę. Gościu tłumacząc się z kolejnych nowych terminów chwytał się wszystkiego, próbował skłócić i idiotów z nas nawzajem zrobić, tak jakbyśmy się nie znali w grupie i nie dzwonili siedząc obok siebie
Sharif pisze:Już dwa razy robiłem koszulki u Michała z Łodzi. Gościu w 100% godny polecenia. Wykonanie perfekt. Nadruk nieruszony po kilku praniach. Jedyne co to raz że poczta ucięła wał z wysyłką, ale generalnie terminy również okej!
No i teraz się facet zastanów czy to poczta Ci wał ucięła, czy czekałeś na dostawę bluz do hurtowni albo jak niechciany Michał pukający od drzwi do drzwi w końcu Ci znajdzie wykonawcę.
Jasne, że czołówka na rynku. Tomek Szulc to zdecydowana czołówka i przede wszystkim monopolista. Człowiek godny polecenia, sam sobie na to wszystko zapracował. Myślicie, że zlecenia z zagranicy jakie spływają to do Michała Czapli, do kibicowskie.pl czy może raczej do człowieka, który ma niepodważalną markę - do Tomka Szulca ?

Rok temu robiliśmy flagę ku pamięci naszego zmarłego kolegi. Jako, że czas gonił postanowiliśmy wydrukować. Zgłosiliśmy się do Michała, który jednak nie mógł jej wysłać tak szybko jak chcieliśmy. Zrobiła to "zaprzyjaźniona firma". Haha, kto tu z kim był zaprzyjaźniony ? Maszyna na której drukowane są obecnie popularne w światku kibicowskim flagi to koszt kilkudziesięciu/kilkuset tysięcy złotych. Nie każdy wchodzi na rynek i może od razu coś takiego mieć.

Sorry Panowie za te moje długie żale, ale cierpliwość kiedyś się kończy. Ile można było wyczytywać jaki ten gość nie jest zajebisty ?
A największą komedią były wpisy w których ktoś pisał o Szulcu, jaki to nie jest zły, wtedy zgłaszał się do Michała i wszystko było piękne :)

Michał to kupę cwaniaka i tyle. Młody chłopak, który wpadł na pomysł jak sobie zarobić parę złotych i trzeba przyznać, że byliśmy wszyscy na tyle naiwni, że utopiliśmy w jego bagnie kupę kasy ;)

POZDRAWIAM i nie polecam tego pana nikomu !

neRka

Post autor: neRka » 22.05.2008, 23:05

Ziomek z Igloopolu mnie prosił żebym w jego imieniu polecił [link] dobre piro za w miarę tania kasę.
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!

hanys

Post autor: hanys » 23.05.2008, 06:52

Majsin pisze:
Smoke pisze:Bluzy u Michała z Łodzi

No jeżeli chcesz robić bluzy jeszcze raz, uniknąć problemów z wysyłką, a hafty mieć takie same to omiń pośrednika i nie "rób" ich u Michała. Nierozumiem jak to jest, że gościu kręci wszystkim takie wałki, a ciągle znajduje się ktoś kto wyskoczy z nieśmiertelnym "Polecam Michała, numer gg: xxxxxxxx".
A że musiałeś na te bluzy długo czekać ? Nie dziwcie się wszyscy którzy macie problemy z terminem u Michała, ale też z drugiej strony - to nie jego wina. Jeżeli chwilowo bluz nie ma w hurtowni (tak, tak, te śmieszne historie o szwalni Michała i jego pracownicach można wsadzić między bajki), albo jeżeli Tomek Szulc ma dużo zleceń to po prostu może nie mieć czasu dla swojego stałego klienta Michała.

Przejżyjcie na oczy ludzie i nie nabijajcie kieszeni oszustowi. Sam z siebie się teraz śmieje, jaki byłem głupi kiedy robiąc bluzy Przeboju Wolbrom dałem się Michałowi przekonać, że projekt nie wyjdzie na szarych, muszą być czarne. Dlaczego były czarne ? Bo szarych nie było w magazynie. Michał powiedział - te hafty na łokciach źlę wyjdą, bo się będą obracać i chować. Taaak, jak jakby żadna ekipa nie miała haftów poza klatką i plecami. A o co chodziło ? No cena by skoczyła do góry, marżę swoją trzeba by było zmniejszyć, poza tym wykonawca haftu (chyba nie myślicie jeszcze, ze gościu, który wziął się znikąd jest w posiadaniu tak zajebistej maszyny do haftowania) mógłby zacząć trafić cierpliwość :).

O terminie tych bluz wykonanych w zeszłym roku nawet nie wspomnę. Gościu tłumacząc się z kolejnych nowych terminów chwytał się wszystkiego, próbował skłócić i idiotów z nas nawzajem zrobić, tak jakbyśmy się nie znali w grupie i nie dzwonili siedząc obok siebie
Sharif pisze:Już dwa razy robiłem koszulki u Michała z Łodzi. Gościu w 100% godny polecenia. Wykonanie perfekt. Nadruk nieruszony po kilku praniach. Jedyne co to raz że poczta ucięła wał z wysyłką, ale generalnie terminy również okej!
No i teraz się facet zastanów czy to poczta Ci wał ucięła, czy czekałeś na dostawę bluz do hurtowni albo jak niechciany Michał pukający od drzwi do drzwi w końcu Ci znajdzie wykonawcę.
Jasne, że czołówka na rynku. Tomek Szulc to zdecydowana czołówka i przede wszystkim monopolista. Człowiek godny polecenia, sam sobie na to wszystko zapracował. Myślicie, że zlecenia z zagranicy jakie spływają to do Michała Czapli, do kibicowskie.pl czy może raczej do człowieka, który ma niepodważalną markę - do Tomka Szulca ?

Rok temu robiliśmy flagę ku pamięci naszego zmarłego kolegi. Jako, że czas gonił postanowiliśmy wydrukować. Zgłosiliśmy się do Michała, który jednak nie mógł jej wysłać tak szybko jak chcieliśmy. Zrobiła to "zaprzyjaźniona firma". Haha, kto tu z kim był zaprzyjaźniony ? Maszyna na której drukowane są obecnie popularne w światku kibicowskim flagi to koszt kilkudziesięciu/kilkuset tysięcy złotych. Nie każdy wchodzi na rynek i może od razu coś takiego mieć.

Sorry Panowie za te moje długie żale, ale cierpliwość kiedyś się kończy. Ile można było wyczytywać jaki ten gość nie jest zajebisty ?
A największą komedią były wpisy w których ktoś pisał o Szulcu, jaki to nie jest zły, wtedy zgłaszał się do Michała i wszystko było piękne :)

Michał to kupę cwaniaka i tyle. Młody chłopak, który wpadł na pomysł jak sobie zarobić parę złotych i trzeba przyznać, że byliśmy wszyscy na tyle naiwni, że utopiliśmy w jego bagnie kupę kasy ;)

POZDRAWIAM i nie polecam tego pana nikomu !

Z tego co wiem od pewnych znajomych to Michal nie jest posrednikiem Szulca i nim nie byl, mial inne dojscie do pewnych rzeczy, aczkolwiek w sumie juz tyle historii slyszalem na ten temat ze sam nie wiem do konca gdzie jest prawda

Osobiscie nie robilem nic u Michala, a nasi mlodzi robili koszulki i sa w pelni zadowoleni
Wydaje mi sie ze to zalezy od zlecenia i podejscia do pewnych spraw
Bo T.Sz. rowniez poplenia bledy, a dokladnie jego pracownicy

pozdro
[link]" target="_blank

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 23.05.2008, 08:31

zwykly_kibic pisze:Gdzie polecacie robić kufle do piwa :?:
podbijam

Michał BYŁ pośrednikiem TSz

only_twsm[E]

Post autor: only_twsm[E] » 23.05.2008, 14:40

hanys pisze:
Osobiscie nie znam zadnej firmy.. Szulc sam robi bluzy i sa naprawde grube i bardzo dobre, podobnie jak haft
Ale mi chodzi o firme ktora robi podobnej jakosci bluzy jak np. ma firma "massa" lub "error" i byla w stanie wykonac skomplikowany nadruk (od szwów do szwów)
Pozdrawiam

przemek202

Post autor: przemek202 » 26.05.2008, 16:10

gdzie moge zamowic maskotki klubowe ?? :>
Obrazek

o_

Post autor: o_ » 26.05.2008, 16:32

Nie rozumiem płaczu niektórych tu osób w sprawie Szulca. Nie czaje co to kogo interesuje jakie on ma maszyny i czy w ogole je ma, czy jest producentem czy tylko posrednikiem...Gość ma łeb do interesów, to je robi. Dla mnei on moze te koszulki czy bluzy robic nawet w Hong-Kongu :roll:

Każdy z nas przeciez moze robic dokladnie to samo..Jednak widze ze zawiść coponiektórych osob jest tak silna, ze swoje żale muszą wylewać tu an forum. Zamiast starac sie samemu cos kombinowac, to niektórzy wolą dopierdolić temu, któremu sie udało. Co za kraj :evil:

Sam robilem kilka rzeczy u Szulca, i u Michala i spokojnie moge ich polecić.

Ma ktoś namiar na firme która zrobi mi zeszyty ? ŁKS mial keidys takie..

mlody_kibic

Post autor: mlody_kibic » 26.05.2008, 16:39

Znacie jakies sklepy w necie gdzie zamowie material dobry na flage? Tak zeby w miare tanio bylo. Nie bede na niej nic malowal. Beda trzy kolory i napis.

ODPOWIEDZ