a jechać w barwach ŁKs to mozesz sobie do synagogi Laughing

przekumaci w natarciu , uciekajmy!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
I co z tego że wydano 280 szali? Jakoś na osiedlu ich nie widać, Stach przed kimś kogo nie ma? Jeden z mocno tu udzielających się z Radogoszcza w szalu długo nie pochodził, ale wyszły nowe to ma pewnie następny tylko już jakoś nie paraduje w nim po osiedlu.FDL pisze: Rzeczywiście bloki są w większości białePrawda jest taka, że to osiedle nigdy nie będzie białe. Wśród młodzieży nie widać następców paru staruchów z LKS którzy mieszkaja jeszcze na RDG. Prawda jest okrutna, ale znikacie z tego osiedla bardzo szybko...
Z liczb jakie pojawiają sie z RDG na meczach Widzewa można wywnioskować kto tu tak naprawde rządzi. Nie to, że przyjedzie paru debili z drugiego końca miasta i zniszczą nam kilka napisów
Zresztą czy jakieś inne osiedle wydało 280 szali(liczba może jeszcze urosnąć)? pewnie, że nie
![]()
Jest to dowód, że nasze osiedle nie jest białe i nie będzie
widocznie z domu niewychodziszRadog78 pisze:I co z tego że wydano 280 szali? Jakoś na osiedlu ich nie widać, Stach przed kimś kogo nie ma? Jeden z mocno tu udzielających się z Radogoszcza w szalu długo nie pochodził, ale wyszły nowe to ma pewnie następny tylko już jakoś nie paraduje w nim po osiedlu.FDL pisze: Rzeczywiście bloki są w większości białePrawda jest taka, że to osiedle nigdy nie będzie białe. Wśród młodzieży nie widać następców paru staruchów z LKS którzy mieszkaja jeszcze na RDG. Prawda jest okrutna, ale znikacie z tego osiedla bardzo szybko...
Z liczb jakie pojawiają sie z RDG na meczach Widzewa można wywnioskować kto tu tak naprawde rządzi. Nie to, że przyjedzie paru debili z drugiego końca miasta i zniszczą nam kilka napisów
Zresztą czy jakieś inne osiedle wydało 280 szali(liczba może jeszcze urosnąć)? pewnie, że nie
![]()
Jest to dowód, że nasze osiedle nie jest białe i nie będzie
jakie wsparcie Zgierza1908 Rado. Zach. pisze:Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools(bo za takich się macie
)......... a wy może macie silną grupę ?? gdyby nie wsparcie ze zgierza i ze radogoszcza wschodu nic byście nie znaczyli !! a ŁKS-u jest tu więcej niz ci się wydaję , tylko że są to fans a nie tacy jak wy "chuligani"
skord pisze:jakie wsparcie Zgierza1908 Rado. Zach. pisze:Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools(bo za takich się macie
)......... a wy może macie silną grupę ?? gdyby nie wsparcie ze zgierza i ze radogoszcza wschodu nic byście nie znaczyli !! a ŁKS-u jest tu więcej niz ci się wydaję , tylko że są to fans a nie tacy jak wy "chuligani"
normalnie smiech nasza grupa powstala daaaawno temu Zgierz nam niepomagal robic fany Widzewiacy z Radogoszcza, Zgierz tez nam niepomagal robic fany wyjazdowki coraz wiecej osob dziala na zachodzie i mowie niekoniecznie malolaci duzo nas tyez jezdzi na wyjazdy nawet czasem bywalo tak ze wiecej niz wschodu...
Przejdz się rano po osiedlu to zobaczysz gdzie białoWzR`02 pisze:skord pisze:jakie wsparcie Zgierza1908 Rado. Zach. pisze:Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools(bo za takich się macie
normalnie smiech nasza grupa powstala daaaawno temu Zgierz nam niepomagal robic fany Widzewiacy z Radogoszcza, Zgierz tez nam niepomagal robic fany wyjazdowki coraz wiecej osob dziala na zachodzie i mowie niekoniecznie malolaci duzo nas tyez jezdzi na wyjazdy nawet czasem bywalo tak ze wiecej niz wschodu...
ahahah zal mi ciebie jełopie.... po 1) nikt nie stracil szalika po 2) nie wiem gdzie ty bialo widzisz na tym osiedlu chyba ze jestes doaltonista po 3) na RADOGOSZCZ jest z 10 pejsow ktorzy sie chowaja bo sie boja jak sie do nich podjezdza to kszycza j**** ŁKS !! chcesz przyklad np: M..... KRZYCZAL JUZ DWA RAZY j**** ŁKS G.... NASTEPNA CIOTA PŁAKALA BO STRACIŁ SZALIK !! I TO JEST TEN TWOJ ŁKS NA RDG TO POZDROW ICH ....
RADOGOSZCZ 100% WIDZEW !!
Nie możliwe jest, aby ta większość z tych szali poszła na Wschodzie. A co do mazania to niestety ale jest to jeden z wyznaczników terenu...1908 Rado. Zach. pisze:Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools(bo za takich się macie
Nie wiem jak jest na Rado ,ale chyba az tak rozowo nie macie.WzR`02 pisze:I JAKOS TO JA NIE WIDZE NA RADOGOSZCZU NIKOGO W BARWACH ŁKS !! NIE SORY CHODZI KOLESZKA KTORY MA 40pare LAT "ŁYSY" ALE TO STARSZY TYP JUZ !! JA JAKOS ChODZE CZESTO W BARWACH PO RADOGOSZCZU I ZADNA ŁAJZA NIC SIE NIE ODEZWIE TYLKO GLOWE OPUSZCZAJA !! JAK NIE WIERZYSZ TO SPECJALNIE DLA CIEBIE MOGE W BARWACH PO RDG CHODZIC I ZOBACZYSZ ZE ZADEN LAMCH NIE PODEJDZIE BO JESTESCIE CIOTAMI NA RDG I NIE ISTNIEJECIE WIEC TAKIE POSTY TO W DOMU NA SCIANIE PISZ BO MI ZAL CIEBIE !!![]()
![]()
![]()
1908 Rado. Zach. pisze:Przejdz się rano po osiedlu to zobaczysz gdzie białoWzR`02 pisze:skord pisze:jakie wsparcie Zgierzanormalnie smiech nasza grupa powstala daaaawno temu Zgierz nam niepomagal robic fany Widzewiacy z Radogoszcza, Zgierz tez nam niepomagal robic fany wyjazdowki coraz wiecej osob dziala na zachodzie i mowie niekoniecznie malolaci duzo nas tyez jezdzi na wyjazdy nawet czasem bywalo tak ze wiecej niz wschodu...
ahahah zal mi ciebie jełopie.... po 1) nikt nie stracil szalika po 2) nie wiem gdzie ty bialo widzisz na tym osiedlu chyba ze jestes doaltonista po 3) na RADOGOSZCZ jest z 10 pejsow ktorzy sie chowaja bo sie boja jak sie do nich podjezdza to kszycza j**** ŁKS !! chcesz przyklad np: M..... KRZYCZAL JUZ DWA RAZY j**** ŁKS G.... NASTEPNA CIOTA PŁAKALA BO STRACIŁ SZALIK !! I TO JEST TEN TWOJ ŁKS NA RDG TO POZDROW ICH ....
RADOGOSZCZ 100% WIDZEW !!Jeszcze raz ci przypominam że tu są głównie fani , a nie tacy zajebiści awanturnicy i chuligani jak wy.....tylko 10 was jest ??? no co ty myślałem że trochę więcej ....
ŁKS NIE ŚPI ŁKS CZUWA
Widać, że bardzo mało wiesz!!aras1908 pisze:Nie wiem jak jest na Rado ,ale chyba az tak rozowo nie macie.WzR`02 pisze:I JAKOS TO JA NIE WIDZE NA RADOGOSZCZU NIKOGO W BARWACH ŁKS !! NIE SORY CHODZI KOLESZKA KTORY MA 40pare LAT "ŁYSY" ALE TO STARSZY TYP JUZ !! JA JAKOS ChODZE CZESTO W BARWACH PO RADOGOSZCZU I ZADNA ŁAJZA NIC SIE NIE ODEZWIE TYLKO GLOWE OPUSZCZAJA !! JAK NIE WIERZYSZ TO SPECJALNIE DLA CIEBIE MOGE W BARWACH PO RDG CHODZIC I ZOBACZYSZ ZE ZADEN LAMCH NIE PODEJDZIE BO JESTESCIE CIOTAMI NA RDG I NIE ISTNIEJECIE WIEC TAKIE POSTY TO W DOMU NA SCIANIE PISZ BO MI ZAL CIEBIE !!![]()
![]()
![]()
Poza tym to niedługo opanujecie cała Łódź.Lysy 1910 juz zaczał na Śródmieściu,teraz Ty na Rado ,niedługo Limanka,Teo i Kzn.
Wiecej luzu Panowie
msp pisze:1908 Rado. Zach. pisze:Wyobraź sobie że jadę !!! ale nie lansuję się z tym tak bardzo bo wiem że można trafić na kilkunastu zjebów i skończyć w szpitalu ...
raz piszesz ze jestes kozak pozniej ze sie nie lansujesz
pompa ogólnie i uważaj żebyś nie dostał gdzieś na Rado w łeb.
a jechać w barwach ŁKs to mozesz sobie do synagogi
o kurcze, chlopaki oto nowy mistrz ciętej riposty.1908_1998 pisze:no co racja to racjaHultaj pisze:Piłkarze ŁKSu zrobili wam niezly dowcip 1 kwietnia przegrywajac 2:1 z Legią
cale szczescie ze nie wpadaja tak czesto na pomysl robienia sobie zartow jak wasi
jou
nie napinaj sie tak, ok? pisze:o kurcze, chlopaki oto nowy mistrz ciętej riposty.1908_1998 pisze:no co racja to racjaHultaj pisze:Piłkarze ŁKSu zrobili wam niezly dowcip 1 kwietnia przegrywajac 2:1 z Legią
cale szczescie ze nie wpadaja tak czesto na pomysl robienia sobie zartow jak wasi
jou
zamknąć papy, bo nas zatkało.
mocny jest, mocny.
widocznie wasi piłkarze nie tryskają humorem.
zresztą, nie dziwię się.. wszak jeszcze pamiętają Adolfa i gaz ;/
więc i do żartów im daleko.
bez napinki ofc.
nie mów mi co mam robić, bo jesteś tylko TROCHĘ KUMATY.IG pisze:nie napinaj sie tak, ok? pisze:o kurcze, chlopaki oto nowy mistrz ciętej riposty.1908_1998 pisze: no co racja to racja
jou
zamknąć papy, bo nas zatkało.
mocny jest, mocny.
widocznie wasi piłkarze nie tryskają humorem.
zresztą, nie dziwię się.. wszak jeszcze pamiętają Adolfa i gaz ;/
więc i do żartów im daleko.
bez napinki ofc.
hahahahaha rozwaliłeś mnie widzew wygrał pierwszy raz jest powód do radości, więc się ciesz zwłaszcza, że udupią Arkę i Łęczną, więc możesz spać spokojnie
Użytkownicy przeglądający to forum: 0k0lice, Bobson1312, Czosnek1001, Dooman, Gość123, Lachos, manson666, Najkumaty, Ultra_Press, w miare kumaty, Zayebisty, Zielono_Czarny i 157 gości