na temat vlep LSK-y nie bede sie wypowiadal bo szkoda. Z tej strony vlep najwieksze wrazenie zrobily na mnie vlepki bylej zgody Apatora- Iglopolu (proste zajebiste projekty) Ps. moze ktos odpwie czemu ta zgoda sie rozpadla
fanatyk_e3 pisze:vlepki ŁKSu dno... połowa jest robiona na podstawie innych vlep a druga połowa poprostu nie przypadła mi do gustu, ale jedna vlepka mi się podoba 2/10
Vlepki GKSu naprawdę fajne, trzymają swój poziom 10/10
jakos tak sie dziwnie sklada ze mi tez sie nigdy nie podobaly wasze vlepki nie wiem po c*** tu komentarze w ogole - zrobic temat tylko ze zdjeciami i tylko z pozal sie Boze komentarzami..
Galernik1908 - wstydzilbys sie znizac do tego poziomu ...
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
Trochę średnio wygląda to "policyjne tylko GieKSa". W takich ekstremalnych przypadkach może lepiej pominąć nazwę osiedla. Ale nie moje vlepki, nie moja ekipa, więc nic mi do tego.
Zastanawiam się, czy nastanie kiedyś moda na oldschool'owe czytelne vlepki, na których głównym motywem były herb klubu, jego nazwa. Vlepki proste, ale efektywne. Takie, że człowiek z 2 metrów widział, jaki klub promują. Bo chyba o to chodzi we vlepkach.
To prawda ale to wpadka firmy gdzie robilsmy bo w projekcie było "nie chciałam.." ale napis był zbyt mały i wszedłby rozmazany. Dlatego poprosilismy zeby firma poprawiła to na wlasną rekę tylko niestety wyszło wlasnie z błędem w tym wyrazie. Ale oprocz ego naprawde wszystko ok wiec nie narzekam
Ostatnio zmieniony 27.03.2007, 13:48 przez Bieziak24, łącznie zmieniany 1 raz.
total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]
WiecznieMłody pisze:V edycja vlepek GKS'u Jastrzębie
Przyznam, że te vlepy jastrzębskiego zespołu ( obok Igloopolu )przypadły mi najbardziej do gustu. Dobra robota!
Pozwolę sobię na małego offtopa:
Byłbym bardzo zainteresowany kupnem vlep "Ostatniego bastionu..." bądź wymianą na inne. Mogę zaoferować wzamian wiele wzorów vlepek Hutnika.
Czekam na jakieś propozycje.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
R/F pisze:Aleksandrów Łódzki i Aleksandrów Kuj. mają takie same herby?
Miasta te miały kiedyś jednego (jedną rodzinę) właściciela\założyciela od których wywodzi się herb i nazwa miasta. Podobna sytuacja jak w wypadku Tarnowa, Tarnobrzegu, Tarnopola (ob. Ukraina) gdzie herby i nazwy miast są do siebie bardzo podobne bo wywodzą się od magnackiej familii Tarnobrzeskich .
A co do wlepek Craxy fajnie wykonane ale za dużo w nich Wisły za mało Cracovi