Derby Łodzi
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
nie ziej bo ci zylki peknaglinik1921 pisze:http://miasta.gazeta.pl/lodz/51,35136,5111168.html?i=0
-
Jackdaniels
http://sask1-1.radio.pionier.net.pl:800 ... iolodz.ogg
link do relacji w radiu nalezy go skopiowac bezposrednio do winampa.
link do relacji w radiu nalezy go skopiowac bezposrednio do winampa.
-
NajwiększyHooliganWPolsce
-
NajwiększyHooliganWPolsce
-
Il_Fanatico
sedzia kilka razy przerywał mecz z racji "obraźliwego transparentu o przeciwnej drużynie"..
do tego na sopcascie dobrze widoczna wymiana rac między sektorami
oraz płonący dywan z szali RTSu
przed chwilą tez było słychać strzały z gumek w sektorze Widzewa..co potwierdził komentator
oj nie chce widzieć tego tematu jak wrócą obie strony...
do tego na sopcascie dobrze widoczna wymiana rac między sektorami
oraz płonący dywan z szali RTSu
przed chwilą tez było słychać strzały z gumek w sektorze Widzewa..co potwierdził komentator
oj nie chce widzieć tego tematu jak wrócą obie strony...
-
Łódzki Klub Sportowy
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
po golu na 2:0 kibice Widzewa prawie w ogole nie spiewaja do samego konca meczu - krzykneli w ciagu 30 minut moze ze 2, 3 razy cos. Generalnie wypadli najgorzej pod wzgledem wokalnym od wielu wielu lat - sami to musza przyznac. Prezentacja z czerwonymi transparentami kozakMove! pisze:jakim względem, napisz coś więcejŁódzki Klub Sportowy pisze:Derby dla ŁKS pod każdym względem.
na moje pijane oko okolo 2,5 do 3 k max ale to juz bardzo naciaganeOlsztynianin pisze:z perspektywy tv raczej wydaje sie 'troche' wiecej Widzewiakow niz te 2tys zapowiadane
Ostatnio zmieniony 11.04.2008, 23:19 przez pasikonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem zaskoczony tak słabym dopingiem Widzewa...liczyłem, że będą najgłośniejszą ekipą która była u Nas w tym sezonie...jednak Lech się pokazał dużo lepiej. Nasz doping konkretny...i bez napinki mogę powiedzieć że dzisiaj pod każdym względem zmiażdzyliśmy rywala
Dziwiło mnie bardzo, że nawet u Nas w 1 połowie kiedy mieliśmy zmiane przyśpiewki Widzew niesłyszalny...
To co wyprawiała policja to żal.pl....
Widzew teraz widzi jak to my mieliśmy w ostatnich czasach np. 2006 u siebie kiedy dostawaliśmy tak samo od psiarni...
Ta NOC SIĘ NIE SKOŃCZY!! KLUBEM ŁODZI JEST!! ŁKS!!
Ta NOC SIĘ NIE SKOŃCZY!! KLUBEM ŁODZI JEST!! ŁKS!!
Początek meczu na naszym sektorze problemy z nagłośnieniem toteż doping po prostu kiepski. Jak zaczęło działać wszystko normalnie to wszystko wróciło do normy i do końca 1 połowy zdecydowanie doping dla nas. W drugiej połowie próbujemy ciągnąć dalej porządny doping..ale kolejne porcje gazu w różnych odstępach czasu coraz bardziej zniechęcały ludzi do śpiewu. W końcu na dobre zaczął się dym z psami i o żadnym porządnym dopingu nie mogło być już mowy. Potem doszła armatka wodna i to był już definitywny koniec śpiewania. Rozumiem, że z perspektywy galery wyglądało na to, że wasz doping nas tak wgniótł w ziemię, że zaniemówiliśmy 
Jak dla mnie zrobiliście duży postęp w kwestii dopingu. Ładnie głośno cały mecz. W dużej części pomógł wam pewnie wynik. Szkoda tylko, że w repertuarze co druga wasza pieśń to ksero innej ekipy ale to wasza brocha. Oprawy naszej nie oceniam, natomiast podobało mi się flagowisko na galerze. Jeśli chodzi o te "dogryzające" nam transparenty to jak dla mnie żenada.
Derby niestety przesrane, więc dla ŁKS.
Na trybunach póki były normalne warunki do rywalizacji na doping to uważam, że byliśmy lepsi. Oceniam tylko 1 połowę. pzdr
Jak dla mnie zrobiliście duży postęp w kwestii dopingu. Ładnie głośno cały mecz. W dużej części pomógł wam pewnie wynik. Szkoda tylko, że w repertuarze co druga wasza pieśń to ksero innej ekipy ale to wasza brocha. Oprawy naszej nie oceniam, natomiast podobało mi się flagowisko na galerze. Jeśli chodzi o te "dogryzające" nam transparenty to jak dla mnie żenada.
Na trybunach póki były normalne warunki do rywalizacji na doping to uważam, że byliśmy lepsi. Oceniam tylko 1 połowę. pzdr
no i napinka sie zaczelares pisze:Początek meczu na naszym sektorze problemy z nagłośnieniem toteż doping po prostu kiepski. Jak zaczęło działać wszystko normalnie to wszystko wróciło do normy i do końca 1 połowy zdecydowanie doping dla nas. W drugiej połowie próbujemy ciągnąć dalej porządny doping..ale kolejne porcje gazu w różnych odstępach czasu coraz bardziej zniechęcały ludzi do śpiewu. W końcu na dobre zaczął się dym z psami i o żadnym porządnym dopingu nie mogło być już mowy. Potem doszła armatka wodna i to był już definitywny koniec śpiewania. Rozumiem, że z perspektywy galery wyglądało na to, że wasz doping nas tak wgniótł w ziemię, że zaniemówiliśmy
Nie siej paranoi człowieku. Można wyrazić swoje zdanie na temat meczu czy to od razu będzie napinka?pasikonik pisze:no i napinka sie zaczela
Jak widzisz zdaje swoją relacje nie obrażając nikogo, w dodatku dostrzegam pozytywne aspekty u rywali. Ale ważne, że se napisałeś złotą myśl i teraz z czystym sumieniem możemy jechać z ostrą napinką.
Ostatnio zmieniony 11.04.2008, 23:56 przez res, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bogdan Adamiec
wow czesc Move! myślałem że sie juz nie udzielasz.Ty nie wiesz pod jakim względem?jestes przeciez tak zajebiscie poinformowanyMove! pisze:jakim względem, napisz coś więcejŁódzki Klub Sportowy pisze:Derby dla ŁKS pod każdym względem.
Na szybko bo lece sie napic
Naaaaaaaaaaareszcie! 11 lat....
Derby dla ŁKS pod kazdym wzgledem, nasze naglosnienie dawalo rade procz koncowki 1 polowy i dzieki temu byl glosny i rowny doping, oprawy naszej nie ocenie bo nie widzialem zdjec jeszcze, Widzewa z tym o czerwieni bardzo dobra, doping sasiadow najslabszy odkad pamietam, psiarstwo przeszlo samych siebie az zal bylo patrzec jak ich tyraja tym gazem i woda.....
DERBY SA NASZE! ŁKS DERBY SA NASZE!!!!!
Derby dla ŁKS pod kazdym wzgledem, nasze naglosnienie dawalo rade procz koncowki 1 polowy i dzieki temu byl glosny i rowny doping, oprawy naszej nie ocenie bo nie widzialem zdjec jeszcze, Widzewa z tym o czerwieni bardzo dobra, doping sasiadow najslabszy odkad pamietam, psiarstwo przeszlo samych siebie az zal bylo patrzec jak ich tyraja tym gazem i woda.....
DERBY SA NASZE! ŁKS DERBY SA NASZE!!!!!
A Więc nie wnikając w Liczbe Biletów i Zakaz Przemarszu Miastem wydany przez Psy Udaliśmy się na Stadion Rywala . Pod koniec I Połowy Lecimy z Konkretnym Dopingiem . Natomiast II Połowa słaba . Wpływ na to miały na pewno Tracone bramki i Afffera z Psami . Flagowisko ŁKS Dobre naprawde . Naszej oprawy nie oceniam . Doping Rywala w miare ale bez Szału . Nas około 3/3,5 tysia .
WIDZEW TO MY !! ......::::::A.C.A.B & CH.W.D.P::::::......
--------------------------------------------------------------------------------
WIDZEW BAŁUTY FANS
WIDZEW TO MY !! ......::::::A.C.A.B & CH.W.D.P::::::......
--------------------------------------------------------------------------------
WIDZEW BAŁUTY FANS
Powiem tak. Początek meczu w naszym wykonaniu według mnie słaby.Z przyczyn o których napisałem wyżej. Wtedy faktycznie mieliście niezłe jebnięcie i można było się ciężko zirytować, że u nas nie wygląda to jak należy. Potem gdy nagłośnienie zaczęło działać normalnie, wreszcie można było zgrać doping i zaczęło to wychodzić ok. Z mojej perspektywy wasz doping zaczął wtedy trochę siadać. Mówię tak nie dlatego, że was nie słyszałem, tylko dlatego, że można było odnieść wrażenie, ze sporo osób na galerze przestaje się bawić, klaskać. W cichszych naszych momentach tez wtedy was cienko słyszałem.Rampage pisze:res - naprawdę uważasz, że doping w 1 połowie dla was![]()
bo jeśli tak to nie mamy o czym tu pisać...
Tak więc w sumie można dojść do wniosku, że 1 połowa wyrównana przynajmniej z mojej perspektywy. Druga połówka nie oceniam bo warunki do śpiewania dość szybko się skączyły. Zresztą nie ma, co się oszukiwać, tego dnia w najwyższej formie do spiewania nie byliśmy.
To tyle z moich opinii na kibice.net. Szczerze to chyba jestem za słaby psychicznie żeby czytać to forum po derbach
-
does.not.matter
- Kontakt:
Głownym powodem było ciągłe gazowanie nas, wrzucanie do naszego sektora jakis petard hukowych, nie mówiąc o laniu wodą. Ale fakt faktem doping w II polowie słaby.pasikonik pisze:po golu na 2:0 kibice Widzewa prawie w ogole nie spiewaja do samego konca meczu - krzykneli w ciagu 30 minut moze ze 2, 3 razy cos. Generalnie wypadli najgorzej pod wzgledem wokalnym od wielu wielu lat - sami to musza przyznac.
Ostatnio zmieniony 12.04.2008, 00:50 przez does.not.matter, łącznie zmieniany 2 razy.
-
chojny widzew
Na wielki plus nasza zbiórka pod centralem i pochód chodnikami, a w końcowej fazie po peronach dworca Łódź Kaliska
Liczba mysle sporo większa niż 2tyś, myśle że było nas ze 3,5 tyś. Doping nasz chujnia co tu ukrywac, dziś Łks wypadł lepiej w tym względzie, inna sprawa że przez większośc drugiej połowy były dymy z psami i o żadnym dopingu z naszej strony nie mogło byc mowy. Rzucamy w psiarnię kamorami, racami i wszystkim co było pod ręką, oni rewanżują się gazem i polewaczką. Ogólnie, gdyby nie przemarsz byłoby chujowo.
-
Derles(RTS)
jimmyjazz pisze:
Widzew zwłaszcza ultrasowsko poniżej swojego poziomu. Na pewno są to najlepsze deby w Polsce.
jedna sektorowke robicie ktora jest srednia, a potem choragiewki w dodatku do derbow przez cala runde nic nie prezentujecie
My dzisiaj zrobilismy dwie bardzo dobre choreografie
wielka ilosc czerwonych transparentow na dwoch kijach z herbami w asyscie rac i hasla na plocie "WSZYSCY W CZERWIENI ZATOPIENI"
oraz "WIDZEWSKA DZICZ"
sektorowka plus haslo "WIESZ CO SIE LICZY? SZACUNEK WIDZEWSKIEJ DZICZY"!!
ale poczekajmy na fotki to porownamy oprawy
tydzien temu na meczu z Jaga pokazalismy takze dwie kozackie oprawy, a Wy to dopiero zaczynacie ultrasowac w tej rundzie:)
DERBY DLA ŁKSu pilkarsko zdecydowanie TAK,
kibicowsko niech sie wypowiedz najlepiej jakis bezstronne osoby ktorych bylo sporo na trybunie bedzie to wtedy w miare obiektywnie
-
Derles(RTS)
Miałem dość bliską "przyjemność" z tym granatem hukowym, nie jest tak strasznie.
Nasza liczba taka sobie, z wiadomych przyczyn część się nie pojawiła. Doping średnio na jeża, dobre było tak naprawdę tylko ostatnie 20 minut I połowy. W drugiej połowie zaczęły się różnego rodzaju przygody, i w połączeniu z żałosną grą piłkarzy wszystko siadło. Naszych opraw nie widziałem więc nie komentuje.
Łks dobrze jedzie za dopingiem na samym początku meczu i po drugiej bramce (czyli w zasadzie większość II połowy), ale jakoś zmiażdżony to się nie czuje. Jednak pod tym względem widać postęp.
Pierwsza oprawa staranna i ładna, ale trochę nieczytelna. Drugiej nie widziałem. Te transparenty naprawdę żałosne
Co do psów to nie chce mi się nawet tego komentować.
A piłkarsko....jest takie powiedzenie "Raz do roku nawet świnia piernie", w tym przypadku "Raz do roku" trzeba zastąpić "Raz na dekadę" i tyle
Nasza liczba taka sobie, z wiadomych przyczyn część się nie pojawiła. Doping średnio na jeża, dobre było tak naprawdę tylko ostatnie 20 minut I połowy. W drugiej połowie zaczęły się różnego rodzaju przygody, i w połączeniu z żałosną grą piłkarzy wszystko siadło. Naszych opraw nie widziałem więc nie komentuje.
Łks dobrze jedzie za dopingiem na samym początku meczu i po drugiej bramce (czyli w zasadzie większość II połowy), ale jakoś zmiażdżony to się nie czuje. Jednak pod tym względem widać postęp.
Pierwsza oprawa staranna i ładna, ale trochę nieczytelna. Drugiej nie widziałem. Te transparenty naprawdę żałosne
Co do psów to nie chce mi się nawet tego komentować.
A piłkarsko....jest takie powiedzenie "Raz do roku nawet świnia piernie", w tym przypadku "Raz do roku" trzeba zastąpić "Raz na dekadę" i tyle
Ostatnio zmieniony 12.04.2008, 03:09 przez R76-Grzyb, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Derles(RTS)
jesli priorytetem bylo zrobienie oprawy na 100lecie klubu i chwalanie sie na tyle ze ja zriposotowalismy haslemjimmyjazz pisze:Derles ok zrobiliscie super oprawy na Jadze i nikt nie mówi ,ze nie. Ale nie możesz mieć pretensji do Ultrasów ŁKSy, że skupili się na derbach. Są pewne priorytety... .
"100 Lat i tak nic nie zmieni,biel jest niczym przy czerwien"
w asyscie malej sektorowki
to ok
Ostatnio zmieniony 12.04.2008, 02:05 przez Derles(RTS), łącznie zmieniany 1 raz.