Euro 2008 - bilety!!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Farstone

Post autor: Farstone »

Kupię bilet(y) na Niemcy - Polska. Jakby co to na priv.
iparts.pl
bydgoszczanin

Post autor: bydgoszczanin »

Radek_Sierpc pisze:Jaka jest cena pociągu z Warszawy do Wiednia?
To chyba dobra opcja na dojazd.

z Bydgoszczy do klagenfurtu kosztuje 945pln+miejscowki i jest uzaleznione od kursu euro (dla 2 osob) wiec do wiednia bedzie jakies 200 mniej tak sadze
psychol1908

Post autor: psychol1908 »

Mam dwa bilety warunkowe na półfinał, zainteresowani na PW.
ginger

Post autor: ginger »

zwracam uwagę że odbiór biletu warunkowego jest na miejscu (oczywiście po ewentualnym awansie) i według regulaminu wymagany jest odbiór osobisty i w dodatku z dokumentem zawierającym PESEL

w Niemczech - o ile na bramkach nie było żadnego sprawdzania - to przy odbiorze biletów czasami były problemy np. jak się coś nie zgadzało (ja np. miałem błąd w numerze PESEL). i nie zawsze tłumaczenie pomagało

dodatkowo zwrot jest na konto wcześniej wskazane - więc nie wiem jaka nabywca ma pewność że jak nie awansujemy (a wiadomo że nie awansujemy ;-) ) dostanie zwrot np. na swoje konto

odnośnie losowania to moim zdaniem był nie tyle przewal, ale błąd systemu, wylosowanie trzech warunkowych to było prawdopodobieństwo 0,0011%
a na liście jest cała masa tak wylosowanych
myślę że bardzo dużo ludzi którzy wylosowali te warunkowe po zobaczeniu kwoty jaką muszą zapłacić - pewnie czesto jest to ponad 10tys. zł zrezygnuje i będzie jeszcze dużo biletów do wylosowania

co do losowania grupowych też było coś nie tak, ja np. zwróciłem uwagę iż na liście jest bardzo dużo kobiet :)

pozdr
gr
Ostatnio zmieniony 19.03.2008, 16:07 przez ginger, łącznie zmieniany 1 raz.
Tombal

Post autor: Tombal »

Tombal pisze:Sprzedam bilet na Polska-Austria kat 3 .
2220zl (podaje haslo i login na kupbilet.pl) aukcja przez allegro
Ostatnio zmieniony 19.03.2008, 23:18 przez Tombal, łącznie zmieniany 1 raz.
Radek_Sierpc
Kontakt:

Post autor: Radek_Sierpc »

A ja wpłaciłem w poniedziałek i na tą chwilę nadal mi sie status nie zmienił ale spokojnie jest czas do 27
Motorowiec_RKS

Post autor: Motorowiec_RKS »

Radek_Sierpc pisze:A ja wpłaciłem w poniedziałek i na tą chwilę nadal mi sie status nie zmienił ale spokojnie jest czas do 27
à propos przy wpłatach liczy się data wpłynięcia pieniędzy na konto PZPN-u czy data zatwierdzenia wpłaty na kupbilet??
Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev »

Radek_Sierpc pisze:A ja wpłaciłem w poniedziałek i na tą chwilę nadal mi sie status nie zmienił ale spokojnie jest czas do 27
no u mnie podobna sytuacja jest , próbował sie ktos kiedyś skontaktować jakos z kupbilet.pl ??? zero odbierania telefonów i odpisów na maile..w dodatku jak sie dzwoni na ich numery to na poczatku głos mówi: przepraszamy , nie mozesz wybrać tego numeru , i dopiero po chwili odzywa sie jakis automatyczny glos :)

kupbilet czy pzpn to jeden h**.
bydgoszczanin

Post autor: bydgoszczanin »

ja wplacalem w sobote rano i tez d*** niezaplacone ale dzwonilem i mowili ze wklepuja caly czas przelewy wiec czekam
Radek_Sierpc
Kontakt:

Dokonałem zapłaty. Kiedy otrzymam jej potwierdzenie?

Potwierdzenie nie przychodzi natychmiast po wpłacie na konto, gdyż wpłata musi się znaleźć na wyciągu bankowym, który jest generowany z jednodniowym poślizgiem. Ważny jest też sposób dokonania wpłaty. Najszybciej są rozliczane przelewy z konta internetowego, nieco wolniej wpłaty na poczcie, a najdłużej wpłaty w punktach przyjmowania opłat. Zatem potwierdzenie wpłaty powinno przyjść do Ciebie w ciągu 1-5 dni roboczych. więc czasem trzeba się uzbroić w cierpliwość. Należy przy tym pamiętać, iż rezerwacje nie są kasowane automatycznie. Zatem w razie ewentualnego przeterminowania danej rezerwacji system wysyłam emaila z informacją o zamiarze jej skasowania. Dopiero wtedy należy podjąć próby kontaktu w celu wyjaśnienia sprawy.

Nie przeczytacie najpierw a dzwonicie a później dziwy, że nikt tam nie odbiera jak zapchane przez takie zapytania
Tombal

Tombal pisze:
Tombal pisze:Sprzedam bilet na Polska-Austria kat 3 .
(podaje haslo i login na kupbilet.pl)NIEOPŁACONY aukcja przez allegro
:arrow: 1800 :)
Ostatnio zmieniony 21.03.2008, 11:32 przez Tombal, łącznie zmieniany 2 razy.
=)

Post autor: =) »

wp.pl pisze:PZPN obiecuje, że wyłapie oszustów

Kibice piłkarscy, którzy nie wylosowali biletów na mecze Polaków w tegorocznych finałach mistrzostw Europy, są oburzeniu, że na listach szczęśliwców mających dostać wejściówki przewijają się po kilka razy te same nazwiska, choć regulamin zakładał, że jedna osoba może dostać tylko jedną kartę wstępu.

- Nie ma w tym żadnego przekrętu - uspokaja rzecznik prasowy PZPN Zbigniew Koźmiński.

- System nastawiony był na sprawdzanie właśnie numerów pesel, a nie nazwisk.. Przy odbiorze biletów wszystko sprawdzane będzie bardzo dokładnie, więc wówczas na pewno wyłapiemy potencjalnych oszustów - dodał Koźmiński.

Więcej w "POLSKA Dzienniku Zachodnim"
lokiec2007

Post autor: lokiec2007 »

do sprzedanie po dwa bilety na ćwierćfinał 1A-2B oraz na Polska - Chorwacja.

wszystko już opłacone. jak ktoś chętny to pisać, mogę również wystawić na allegro po wcześniejszym dogadaniu szczegółów.

"Wg UEFA, dane osoby uprawnionej nie będą nadrukowane na bilecie."
hudy

Post autor: hudy »

pryk pisze:dajcie znać czy u was sie zmieniło już na "zapłacone", ja wpłaciłem w poniedziałek i oczywiscie jeszcze nic sie nie zmienilo..
z kupbilet.pl juz tak jest
po swietach powinno juz byc odnotowane
tommek12345

Post autor: tommek12345 »

Czy ktoś wie czy ten dodatkowy tysiąc biletów jeszcze będzie losowany czy on już był uwzględniony w tym losowaniu które było?
AVE HWK

Post autor: AVE HWK »

Czy są organizowane jakieś specjalne na euro ?
lokiec2007

dzisiaj zmienił mi się status biletów na zapłacony. maila nie dostałem. sprawdźcie sobie w zamówieniach na stronie.

jeszcze nie było losowania dodatkowych biletów.

kto wie jak zmienić dane osoby z biletu ?
Tombal

Ktoś chętny na bilecik za 1700 ? POLSKA-AUSTRIA KAT 3 . OPŁACONY
Tombal

Tombal pisze:Ktoś chętny na bilecik za 1700 ? POLSKA-AUSTRIA KAT 3 . OPŁACONY
nieaktualne

EDIT: WPŁACAŁ ktoś kase do nich w piątek i do tej pory nie ma zaksięgowanego ?
hard

Post autor: hard »

EHH aż żal ściska wiadomo co......

ja to bym nawet zdecydował się kupić takie bilety, ale jakoś krucho z kasą więc jedyne co mi pozostało to walka w jakimś konkursie typu "kup buty, możesz wziąć udział w losowaniu" :twisted:
Farstone

"W dniu dostarczenia biletu będzie powiadomienie mailowe" (taką informację dostałem po zapłaceniu) to chyba są śmieszni, po to był telefon podawany, żeby tak to organizować?? I mam czatować na maila???? W przypadku nieobecności odbiorcy można sobie odebrać osobiście za 20zł, kpina! Coś trzeba z tym zrobić, jaki problem jest dla nich umówienie się telefoniczne, kompletny brak profesjonalizmu.
lokiec2007

a jak zmienić osobę przypisaną do biletu? miało to być chyba na kupbilet.pl ale nie widzę takiej opcji. nowych przyjaciół też nie można dodać aby zmienić obecnych więc w jaki sposób ?
Farstone

Może nie tyle stracił co jechał po niego do Warszawy i dopłacał 20zł. Skandal :?
Lfan

Post autor: Lfan »

jakaś paranoja 200 złotych przepisanie biletuu połowa ceny biletu
abcabc

Post autor: abcabc »

wymienię dwa bilety Polska-Chorwacja cat.2. na dwa Polska - Niemcy każda kategoria
Radek_Sierpc
Kontakt:

Mam pytanie czy bilet od kuriera, który go przywiezie pod wskazany adres może odebrać ktos z rodziny? czy musi być dokładnie ta osoba, która jest na danych?
ginger

Post autor: ginger »

wpisz sobie w systemie kupbilet adres korespondencyjny na inne nazwisko (zakładka "Książka adresowa") i zmień priorytet dostawy na adres korespondencyjny (zakładka "Priorytety"), wtedy przesylka bedzie na nazwisko ktore tam wpiszesz, a nie na to na które wylosowałeś bilet
kurierzy z reguły nie sprawdzali dowodów osobistych przy odbiorze, ale w tym przypadku nigdy nie wiadomo .. szczególnie ze ktoś z pzpn twierdził że przy odbiorze będzie wszystko sprawdzane ...

z inne beczki: losowanie dodatkowej 1.000 biletów miało być w terminie 7-10 dni od poprzedniego losowania
dziś mija 14 dni, ktoś coś wie???

gr
Ostatnio zmieniony 28.03.2008, 11:29 przez ginger, łącznie zmieniany 1 raz.
hudy

Post autor: hudy »

ginger pisze: z inne beczki: losowanie dodatkowej 1.000 biletów miało być w terminie 7-10 dni od poprzedniego losowania
dziś mija 14 dni, ktoś coś wie???

gr
do 27 trzeba bylo zaplacic za wylosowane bilety
wiec pula powinna sie zwiekszyc i na dniach powinno byc losowanie
lucero2

Post autor: lucero2 »

Ten 1000 biletow pewnie sie juz rozdal :) pewnie nic z tego nie wyjdzie bo cos cicho jak makiem zasial

Przy okazji czy ktos poszedlby na wymiane Austria za Niemcy 2 bilety? :)
Motorowiec_RKS

hudy pisze: do 27 trzeba bylo zaplacic za wylosowane bilety
wiec pula powinna sie zwiekszyc i na dniach powinno byc losowanie
jeśli myślisz, że nieopłacone rezerwację przechodzą do ponownego losowania to się niestety mylisz:
Regulamin internetowej dystrybucji biletów:
3.Rezerwacje nieopłacone w całości lub części w wyznaczonym terminie zostaną usunięte, a zwolnione
w ten sposób bilety przejdą do wyłącznej dyspozycji PZPN, a nieopłacone w całości rezerwacje zostaną
zwrócone.
Motorowiec_RKS

posiadam 2 bilety na mecz Austria-Polska, które chętnie wymienię na Niemcy-Polska... kontakt tylko(!) drogą mailową [email protected]
czeladzianin
Kontakt:

Post autor: czeladzianin »

Z PZPN
Losowanie dodatkowych biletów na Euro 2008
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż losowanie dodatkowej puli 1000 biletów na mecze reprezentacji Polski w finałach ME 2008 odbędzie się w czwartek 3 kwietnia o godzinie 11:00 w siedzibie PZPN.
Nastepny termin wyczekiwania!!!!! :evil:
lokiec2007

jeśli jest ktoś chętny mam dwa bilety na ćwierćfinał 1A-2B. Niestety wypadają mi egzaminy i nie mogę jechać. Bilety opłacone. cena nominalna 255zł. PW bądź mail
kaczmarOKS

Post autor: kaczmarOKS »

rozumiem ze ten dodatkowy tysiac biletow jest losoway z puli osob ktore biletow nie wygraly w poprzednim losowaniu tak? i nie trzeba sie ponownie zapisywac na losowanie?

ps. mial ktos sytuacje ze w ogole nie dostal zadnej informacji na maila po poprzednim losowaniu?(inne maila od kupbilet.pl zawsze do mnie dochodzily)
1968

Post autor: 1968 »

kaczmarOKS pisze:
ps. mial ktos sytuacje ze w ogole nie dostal zadnej informacji na maila po poprzednim losowaniu?(inne maila od kupbilet.pl zawsze do mnie dochodzily)
mi tez nie raczyli oznajmić, że nie wygrałem.... :?
Farstone

skiper

Post autor: skiper »

ODPOWIEDZ