Polska - USA Kraków 26.III.08

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

kaczmarOKS

Post autor: kaczmarOKS » 26.03.2008, 22:44

Po 3. Co jest złego w odśpiewaniu hymnu 2-3 razy na meczu?
jak dla mnie nie jest to zwykla piesn wiec nie powinna byc spiewana tak jak inne, kilka razy. na meczu Wisly spiewasz "jak dlugo na Wawelu" pare razy? takie moje zdanie na ten temat i tyle
STOMIL PONAD WSZYSTKO

iparts.pl
misiek_gryf

Post autor: misiek_gryf » 26.03.2008, 22:47

Bardzo przyjemnie słuchać było hsv . ogólnie doping na dobrym poziomie . 8)
Polanów 100% Gwardia !

Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin » 26.03.2008, 22:49

byla krytyka po meczu w Szczecinie o "Pogon", byla krytyka po meczu w Warszawie o "Legie" wiec czas na krytyke w Krakowie o "Wisle" :lol:

dla mnie jak na taki mecz [wynik] bardzo dobry doping, HSV na dwie trybuny bardzo fajnie wyszlo

mniej trabek bylo slychac [z perspektywy mojego telewizora :lol: ], ale LEOoooooooooooo jak na kazdym meczu musialo byc :roll:

Sync

Post autor: Sync » 26.03.2008, 22:50

mimo że jestem kibicem Cracovii to jakoś nie bolały mnie te flagi na płocie gdyby mecz był na Ksc pewnie też by wisiały nasze flagi bo to nasz stadion tak jak dzisiaj to ich stadion pamiętam czasy gdy na reprze wisiały prawie same flagi klubowe i było ok teraz jakies przescierdała z nazwą jakiś wiosek to jest chujowe co tu dodać chyba nisc wykończył temat stare czasy z kadry z lat 90 już nie wrócą nigdy niestety teraz model kibica reprezentacji to obmalowany pobwieszanyz trąbką i to znowu jest chujowe pozostały jeszcze wyjazdy na atrakcyjne tereny tam została chociaż namiastka fajnego klimatu bo mecze u siebie to dno
ale coś za coś każdy chce żeby jego Polska wygrywała mecz za meczem konsekwencją tego sa tłumy siatkarskich fanów małyszów i kubiców takie czasy

TSNH

Post autor: TSNH » 26.03.2008, 22:54

Wyżalanie się kibiców z lewej strony błoń(oczywiście nie wszyscy)w trackcie trwania meczu na tym forum jest lekko przygnębiające.....
Wiemy żę Was wszyscy oszukali, ale macie od tego swoje forum....
A doping i ogólnie atmosfera na meczu na przyzwoitym poziomie jak na pierwszy raz w Krakowie...tyle
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

1925

Post autor: 1925 » 26.03.2008, 22:58

Sync pisze:mimo że jestem kibicem Cracovii to jakoś nie bolały mnie te flagi na płocie gdyby mecz był na Ksc pewnie też by wisiały nasze flagi bo to nasz stadion tak jak dzisiaj to ich stadion pamiętam czasy gdy na reprze wisiały prawie same flagi klubowe i było ok teraz jakies przescierdała z nazwą jakiś wiosek to jest chujowe co tu dodać chyba nisc wykończył temat stare czasy z kadry z lat 90 już nie wrócą nigdy niestety teraz model kibica reprezentacji to obmalowany pobwieszanyz trąbką i to znowu jest chujowe pozostały jeszcze wyjazdy na atrakcyjne tereny tam została chociaż namiastka fajnego klimatu bo mecze u siebie to dno
ale coś za coś każdy chce żeby jego Polska wygrywała mecz za meczem konsekwencją tego sa tłumy siatkarskich fanów małyszów i kubiców takie czasy
Hmmm lata 90 te ;) no moze niecałkiem .... bo z tego jak siegam pamiecia to w 1996 roku na mecz Polska - Mołdawia w Katowicach został ten chory nakaz dotyczacy wieszania flag w barwach wprowadzony .... ( Nisc ... czy nie była to czasem odpowiedz Pzpn-u itp na zamieszki w bratysławie i w zabrzu ... ?? )
Nie zebym miał cos do barw narodowych ... ale kiedys te płoty byly bardziej kolorowe i z perspektywy lat .... tesknie za tamtymi czasami ...
:arrow:

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 26.03.2008, 22:59

Ale panowie i panie o co jest spór :roll: ??Już od dawna wiadomo że kilka ekipa ma w d**** pewne zasady obowiązujące w naszym kraju.Zasady zawarte w tzw.pakcie poznańskim.O ile się nie mylę są tam właśnie punkty dotyczące nie tylko nie używania sprzętu,ale również pewnych spraw "jak zachowywać się na meczach kadry".Kibice Wisły mają w głębokim poważaniu nie używanie sprzętu(zamordowali kibica Korony-czyli drużyny której przedstawiciele podpisali sie pod paktem poznańskim) i nie wywieszania klubowych fan na meczu.Takie ich prawo i w sumie wcale mnie to nie dziwi-milicyjnie skonstruowane mózgi nie za wiele dopuszczają do swojej świadomości.W innym temacie skuteczne "chwdp i solidarność kibiców przeciw policji",a tak naprawdę większość to szczerze pierdoli co się stanie z chłopakami z GKSu.Niech nikt nie prawi mądrości na temat kibicowskich zasad-te już u nas nie istnieją.Tak, kiedyś na meczach kadry wisiały klubowe flagi,potem wobec pewnych postanowień ich nie było i cała Polska potrafiła się dostosować.Komuś sie to znudziło i dziękuję.A wszystko to i tak wina Cracovii :lol:

P.S.przez ten mecz nie wszedł mi kupon na 190 zł.Dobranoc.
INTERNET Mediolan

TSNH

Post autor: TSNH » 26.03.2008, 23:06

Smokofilimidynek bardzo obiektywny post - mózgu..... :?
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 26.03.2008, 23:13

a dziękuję :lol: zgody pozdrawialiście :lol: ??bo przyznam szczerze że drugą połowkę lekko z przymrużeniem oka oglądałem.Wszystko to wina Cracovii!!!!!! :lol: :lol:
INTERNET Mediolan

1925

Post autor: 1925 » 26.03.2008, 23:25

ef pisze:
Smokofilimidynek pisze:Ale panowie i panie o co jest spór :roll: ??Już od dawna wiadomo że kilka ekipa ma w d**** pewne zasady obowiązujące w naszym kraju.Zasady zawarte w tzw.pakcie poznańskim.O ile się nie mylę są tam właśnie punkty dotyczące nie tylko nie używania sprzętu,ale również pewnych spraw "jak zachowywać się na meczach kadry".Kibice Wisły mają w głębokim poważaniu nie używanie sprzętu(zamordowali kibica Korony-czyli drużyny której przedstawiciele podpisali sie pod paktem poznańskim) i nie wywieszania klubowych fan na meczu.Takie ich prawo i w sumie wcale mnie to nie dziwi-milicyjnie skonstruowane mózgi nie za wiele dopuszczają do swojej świadomości.W innym temacie skuteczne "chwdp i solidarność kibiców przeciw policji",a tak naprawdę większość to szczerze pierdoli co się stanie z chłopakami z GKSu.Niech nikt nie prawi mądrości na temat kibicowskich zasad-te już u nas nie istnieją.Tak, kiedyś na meczach kadry wisiały klubowe flagi,potem wobec pewnych postanowień ich nie było i cała Polska potrafiła się dostosować.Komuś sie to znudziło i dziękuję.A wszystko to i tak wina Cracovii :lol:

P.S.przez ten mecz nie wszedł mi kupon na 190 zł.Dobranoc.
hiehie zajebioza :lol:
Widzisz mistrzu, taki przyklad, pierwszy z brzegu:
kibice Wisly jak wszyscy w tym kraju od paru lat spiewali pod adresem ochrony i policji, ktora gosci nie wpuszczala: "wpusccie kibicow", "pilka nozna dla kibicow" itp.
I co wynikalo z takich spiewow? Wielki c***.
Wisla jako pierwsza pokazala na czym polega solidarnosc kibicow, popierdolila mecz i doping wychodzac ze stadionu. Odbilo sie to sporym echem w klubie i mediach. Czy ktos inny zrobil kiedys podobny gest?
Taki supermozg jak ty oczywiscie tego nie zauwaza tylko jedzie od milicjantow bo zrobilismy inna rzecz ktora robia w Polsce wszystkie ekipy (wieszanie swoich flag na kadrze). W sumie dobrze, mi dajesz troszke humoru i dowody na to, ze warto byc kibicem Wisly chocby przeciw takim imbecylkom jak ty :)
ps-inna rzecz o ktorej napisales, niby jako argument, to juz male przegiecie. Wykorzystujesz czyjas smierc po to zeby komus dojebac w internetowej pyskowce, twoja sprawa, rob co chcesz, swiadczy o tobie. Nie zapominaj jednak ze to tez nie jest tylko 'domena' kibicow Wisly. Nie bede wymienial bo mam wiekszy szacunek dla ludzkiego zycia, sam sobie zadaj trud.
A c*** w ogole, szkoda gadac. Napisalem to juz wysle choc w sumie najlepeij byloby nic nie pisac. Koledzy po szalu, olejcie takie marne kreatury jak koles wyzej, posmialismy sie i starczy :)
jesli mnie pamiec nie myli to ŁKS w 2002 r na meczu ŁKS - Śląsk
:arrow:

Lfan

Post autor: Lfan » 26.03.2008, 23:27

o rany marudzicie. Ja tam jestem kibicem Legii , a doping mi się dzisiaj podobał na reprezentacji ( no może oprócz Leo sreo i Wiślackimi , ale generalnie nawet i te drugie okrzyki toleruje jak grają na Wiśle).
Przynajmniej non stop nie śpiewano Polska Biało-Czerwoni i tylko tego .

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 26.03.2008, 23:28

dobranoc koleszko i Tobie również gratuluję rozgarnięcia,nigdzie nie obraziłem żadnego z Was nazywając od imbecyli,Ty to robisz.Nie wykorzystuje niczyjej śmierci tylko przypominam fakt.Z czego Ty cytuję:"posmialismy sie i starczy Smile" Co czyją jest domeną już wiadomo??Oczywiście 8) Jesteś dalej dumny z bycia kibicem Wisły?? przykro mi :wink:
INTERNET Mediolan

TSNH

Post autor: TSNH » 26.03.2008, 23:28

ef nie odpisuj gościowi który nie napisał nic sensownego
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

speed

Post autor: speed » 26.03.2008, 23:30

Atmosfera na meczu ogolnie OK. Doping jak na taki wynik szczególnie w 2 połowie zajebisty. HSV ciagniete kilkanascie minut...POLSKA ...POLSKA na dwie strony dluzszy czas...fajny efekt dawało. Wreszcie jakies urozmaicenie od Kto wygra mecz i Polska Biało-Czerwoni.....heh co do flag wszyscy z telewizora wskoczyli oczywiscie na kompa odrazu i wyzalac sie musza....Nie bede tlyko przypominał że na ost. meczu Pogoń wieszała swoje flagi plus doping.....Widzew zrobił to samo ale My jestesmy najgorsi i c*** 8)
ABG jak i Nasza fana REPREZENTACYJNA - Ts Wisła Kraków było wiadomo że bedą wisieć wkońcu My za nimi staliśmy, prowadziliśmy doping, staralismy się żeby w żadnym stopniu nie było piknikowo itp....szczególne brawa należą sie sektorowi C który równo jechał z nami z dopingiem i zajebiscie to wychodziło.
Raz krzyknelismy Wisła Kraków - tyle, jak boli to trudno. Moim tylko i wyłącznie osobistym zdaniem troszke sie zdziwiłem czmeu wisiała fana Jaworzna. Ogólnie mecz na PLUS!Jeszcze jendym pozytywem tego meczu jest to iż udało nam się w pewnym stopniu wyeliminowac wkurwiajace okrzyki małyszowców Leeeooo Leeeooo miało to tlyko i wyłącznie miejsce jeden jedyny raz w 1 połowie w lekkim przestoju co mnie bardzo cieszy 8) Patrząc na wynik i słysząc głośny doping, a po meczu Jesteśmy z Wami i chodzcie do Nas można było się tylko cieszyć że przy tak chujowej zarówno grze jak i wyniku atmosfera była bardzo dobra!

Pozdrawiam wszystkich płaczków, trzymajcie sie cieplutko :lol:
Ostatnio zmieniony 26.03.2008, 23:34 przez speed, łącznie zmieniany 1 raz.
TYLKO WISŁA

S.J.

Post autor: S.J. » 26.03.2008, 23:32

Trzeba przyznać ,że doping w Krakowie stał na dobrym poziomie(przynajmniej z perspektywy tv).Dużo lepszy niż np. w Warszawie,Łodzi czy innych miastach w których ostatnio grała nasza kadra.Chodzi mi głównie o to ,że był bardziej zgrany.

ps.Co wy chcecie Leooo śpiewane było tylko dwa razy chyba,co i tak na plus,w porównaniu z ostatnimi meczami :lol:

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 26.03.2008, 23:38

własnie wrocilem

ogolnie żenua.

Gdyby nie kilkuminutowe hsv i bardzo sympatyczne panie w cateringu to by bylo dno. Byla to jedyna przyspiewka poza typowymi "Polska Biało Czerwoni" "my chcemy gola" i wkurwiajace "Leo"

zawiodłem sie rpzede wszystkim na D3 czyli sektorze zajmowanym przez jak sie domyslam młyn Wisły
Nie wiem jak to wyglkada na lidze, w c+ tez nie ogladam ale jak na moj gust cos za mało się kotłowało. Jak skakali za bary to jednostki (sprawiali wrazenie malo zgranej bandy) mało wlaczania sie w prowadzenie dopingu, krzyczeli glownie to co reszta (duzo aktywniejsza byla strona E blizej C)

towarzystwo ofkurs mocno piknikowe, pojedyncze osoby w barwach Wisly i zgod..

co do flag-mieszane odczucia co do klubowych choc sztandardowa ABG mozna przelknac.

doping dla Wisly ktory poszedl z D3-wszystko by bylo ok gdyby nie to ze bylo to jedno z nielicznych ozywien tego sektora w meczu. Gdyby byl non stop prowadzony doping dla Polski i raz w meidzy czasie dla TSW-spoko.a tak po wielu minutach milczenia, w akcie desperacji-wyszlo kiepsko.

(wszystko widziane z perspektywy C od strony E)

L-N

Post autor: L-N » 26.03.2008, 23:59

miałem się nie wypisywac ale ten niżej mnie do tego zmusił:
Jurand ze Spychowa pisze:Ja np. nikogo nie krytykuje tylko wypowiadam moje osobiste zdanie na ten temat, pewnie podobnie jak inni tutaj sie wpisujacy.
Reprezentacja to reprezentacja, ktora mecze rozgrywa na roznych stadionach w Polsce i np. ja osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z okrzykami na trybunach typu WIsła Kraków czy innego klubu i tylko to mnie troche zirytowała, przezyje juz te flagi...

tyle ode mnie, bez odbioru.
jeżeli się nie spotkałeś że na reprze skandowana była nazwa klubu gospodarza i wisiały ich flagi tzn że w d**** byłeś i gówno widziałeś
a skoro w d**** byłeś i gówno widziałeś to nie pisz tu dyrdymałów.

takie prawo gospodarza czy się to durniom podoba czy nie.
tak jak ktoś dobrze zauważył: wolę widzieć na reprze flagę kibicowską niż flagę "Ally" , " mamo tu jestem" itp.

a Kraków pokazał że repra powinna gościć tam częściej

dobranoc

PWD

Post autor: PWD » 27.03.2008, 00:02

Jeżeli Wam ( zwłaszczą tym, którzy nie przepadają za Wisła ) przeszkadzają na meczu repry flagi Wisły to należy podejść do odpowiednich osób i przewinąć temat ( o ile wogóle jest się na meczu a nie wylewać żale na forum ). Na meczu byłem, pare osób pytało co z ich flagami, które już wcześniej na D wisiały, czy mogą na naszych wisieć itp itd. Odpowiedzi były na normalnym poziomie, więc jakoś sie da, choć wiadomo, że zawsze sie znajdzie pajac dla którego ważniejsze jest wywieszenie małej flagi robionej domowym sposobem ( chciał aby jego wisiała na naszej reprezentacyjnej TS WISłA KRAKóW ) do tego sie pluł, więc i reakcja też była inna niż w/w przypadkach. Ktoś tam słusznie napisał, że skoro w Szczecinie czy Warszawie są flagi tamtejszych klubów to czemu nie u nas no ale zawsze się trzeba napinać

Pewne jest to, że ABG będzie wisieć na meczach reprezentacji w Krakowie!

abcabc

Post autor: abcabc » 27.03.2008, 00:19

to może jeszcze przeproszę ABG, że nie śpiewałem z nią "Wisła Kraków"?

Wywieszanie flag i śpiewanie przyśpiewek klubowych doprowadzi tylko do tego, że znowu Polski młyn będzie się lał między sobą a wyspiarze i inni będą na nas patrzyli jak na debili

niekumaty i piknik

dynek

Post autor: dynek » 27.03.2008, 00:30

Zazwyczaj nie przywiazuje wagi do meczow towarzyskich reprezentacji ale poniewaz wymarzlem tyle godzin na stadionie to pojade po calosci.
Wkurzylo mnie nic sie nie stalo po meczu. A wlasnie, ze sie stalo. Rozumiem, ze kibic jest z druzyna na dobre i na zle ale jesli zawodnicy nie sznuja kibicow, przechodza obok meczu to naelzy udawac, ze wszystko jest cacy i ok ? Zabraklo mi w tym meczu "po co wy gracie jak wy ambicji nie macie". Jedyna na co zasluzyli nasi kopacze po meczu to "na kolana" i ... przeprzaszac kibicow. Zarzeczny przed mundialem w Korei napisal dosc lizania sie po fiutach ale te slowa sa aktualne do dzis. Udajac, ze nic sie nie stalo akceptujemy partactwo i byle jakosc, a to nie wyjdzie nikomu na dobrze.

Co do reszty do dopingu to jak na taki mecz bylo na wsyokim poziomie. Fajnie wyszlo hsv. Najpierw cicho ale z kazdym powtorzeniem co raz wiecej osob dolaczalo. Fajnie jakby na stale weszlo do repertuaru kadry tylko czy aby nie jest za trudne ? Leooooo prostsze :)

pozdro

speed

Post autor: speed » 27.03.2008, 00:32

abcabc - Wątpie żeby do tego doszło...widzisz ku temu jakies przesłanki(patrzac na ost nasze mecze na ktorych wisiała/y jakas/ies flaga/i klubowa/e). Dla mnie to poprostu przywijel który wykorzystuja ostatnio gospodarze na meczach repry dajac znać o sobie, o tym kto jest młynem na dziś itp 8)
TYLKO WISŁA

pick-nick

Post autor: pick-nick » 27.03.2008, 01:16

przestancie pierdolic i wrzucajcie foty
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat

STIRI ! Brzesko

Post autor: STIRI ! Brzesko » 27.03.2008, 01:19

Obrazek
Obrazek
Obrazek
PHP to moja pasja
OKOCIMSKI BRZESKO

FULL OF HATE

Post autor: FULL OF HATE » 27.03.2008, 01:38

z Resovii 14 osób z dwiema flagami,jedna RZESZóW-POLSKA trafia do depozytu przez zjebaną ochronę :evil: debile szukali jeszcze faszystowskich symboli :shock:
I-RR-IDUCIB-LL-I

wredota

Post autor: wredota » 27.03.2008, 08:22

ktoś tu pisał, że doping na dobrym poziomie? no ja oglądałem mecz w TV i moge stwierdzić, że doping to tragedia!
jedna strona śpiewa ciągle co innego a druga chce ją przekrzyczeć, bardzo mało piosenek, jedynie te HSV dobrze wychodziło! a jak już wszyscy razem zaczęli śpiewać Polska to wychodziło to jakby śpiewał Stachurski z In-Grid na dwa glosy :)
No i jeszcze te flagi Wisły! to chyba był mecz reprezentacji? ale chyba co niektórzy się chcieli przy lansować :)
EURO w Krakowie :) Nigdy w życiu :)

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 27.03.2008, 08:27

flagi Wisły na reprze w Krakowie będą dalej rozwieszane, tak samo będą okrzyki Wisły Kraków, i tak na prawdę w chuju mamy co o tym myślicie internetowi wojownicy :))))) nie pasowało to trzeba było flagi Wisły zdjąć i zatkać usta tym którzy śpiewali o Wiśle :))))

oburzenie jakby conajmniej całą połowę było śpiewane o Wiśle, a flagi w barwach, cóż.. w innych miastach były zero reakcji a teraz wielkie oburzenie haha ku*** hehehehe

tak poza tym jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie i pomimo padliny jaką zaprezentowali nasi kopacze było bardzo pozytywnie

aaaaaa

Post autor: aaaaaa » 27.03.2008, 08:57

marysia pisze:flagi Wisły na reprze w Krakowie będą dalej rozwieszane, tak samo będą okrzyki Wisły Kraków, i tak na prawdę w chuju mamy co o tym myślicie internetowi wojownicy :))))) nie pasowało to trzeba było flagi Wisły zdjąć i zatkać usta tym którzy śpiewali o Wiśle :))))
Żałosny ten Kraków już sie robi :roll: Trzeba było jeszcze jakiegoś grajka nożem rzucic, przeciez to u was normalka

Detektyw

Post autor: Detektyw » 27.03.2008, 09:14

Atmosfera z d***, jakiś typ z bębenkiem na E, każdy sektor śpiewa swoje. Momentami tylko doping na jakimś poziomie, reszta czasu to padaka. A teksty: "flagi Wisły na reprze w Krakowie będą dalej rozwieszane, tak samo będą okrzyki Wisły Kraków, i tak na prawdę w chuju mamy co o tym myślicie internetowi wojownicy" wywołują u mnie śmiech. Och, jacy jesteście zbuntowani, nikt wam nic nie zrobi, hehe żałość. NIE DLA EURO W KRAKOWIE

index

Post autor: index » 27.03.2008, 09:18

marysia pisze: oburzenie jakby conajmniej całą połowę było śpiewane o Wiśle, a flagi w barwach, cóż.. w innych miastach były zero reakcji a teraz wielkie oburzenie haha ku*** hehehehe
Wcześniej na necie zawsze było oburzenie, ze coś niepasuje bo to bo tamto. Sory, ale w ostatnim czasie nie moge się dopatrzeć na kadrze flag klubowych - no chyba, że flaga biało-czerwona to dla Ciebie też klubowa

lampart

Post autor: lampart » 27.03.2008, 09:27

biadolicie, biadolicie jak te male mentki ktore nic nie rozumieja...:)

W Szczecienie byly flagi i spiewy Pogonii, w Wa-wie sa zawsze flagi Legii (i zgód) wiec w czym tu problem? Podkreśle ze Wisła nie powiesiła swoich fan na środku lecz za bramką...

Co do dopingu to znacznie lepszy niz na Slaskim, bo tutaj przynajmniej ktoś tym kieruje (ekipa klubowa).

Szejk

Post autor: Szejk » 27.03.2008, 09:33

aaaaaa nikt Cie tu nie zaprasza, nie pasuje to siedz dalej z innymi przed netem i p****** że Wisła wywiesiła flagi klubowe ;)

i na całe szczęście nie Wy będziecie decydować o tym czy euro będzie w Krakowie :) ,
tak się składa że po tym meczu osoby odpowiedzialne za to nie mają złudzeń że euro w Krakowie musi się odbyć, a wtedy to się dopiero rozwiesi klubowych flag.... :lol:

pomimo padaki jaką zafundowali grajkowie nie było żle, pozdrawiam normalnych.
:lol:
Ostatnio zmieniony 27.03.2008, 09:39 przez Szejk, łącznie zmieniany 1 raz.

DJ1983

Post autor: DJ1983 » 27.03.2008, 09:34

na meczu same parodie wiszą flagi Wisły po drugie skandowanie Wisła Wisła bez sensu po trzecie nie ma w Krakowie dobrej atmosfery wszystko przełożyło się na grę naszych piłkarzy...
Legia , BKS , Zagłębie , Olimpia na zawsze razem braci się nie traci !

osfp

Post autor: osfp » 27.03.2008, 09:37

Na Legii owszem wiszą ale w barwach Polski. Wisła nigdy nie podpisywala sie pod niczym bo przeciez sa ustalenia ze nei wiesza sie na reprze flag w barwach ani nie spiwa klubowych piesni tak jak nie lata se ze sprzetem. Na Pogonii tez nie przypominam sobie flag Pogonii choć moge sie mylić. Wole mecze na kurnikach ale zeby kibice przestrzegali zasad i rozumieli ze na meczu repry sa kibice z calej Polski i taka autopromocja jest im nie potrzebna. Podtrzymuje swoje zdanie. Nie dla Euro w Krakowie. Nie chce slyszec na meczy Polska - Anglia "Wisła Kraków" tak jak nie chce dostać nożem jak tam pojade wspierać Polaków. Aha no i zapomniabym ze pewnie bym nie zostal wpuszczony przez ochrone za to ze sie nie ogolilem bo pewnie i taki powod bylby dla nich dobry
Ostatnio zmieniony 27.03.2008, 09:37 przez osfp, łącznie zmieniany 1 raz.

Kubal

Post autor: Kubal » 27.03.2008, 09:37

Doping średni,ten dla Wisły zupełnie nie na miejscu :? Co do flag,mi nie przeszkadzały,aczkolwiek lepiej by to wyglądało,gdyby wisiała jedna np:ABG,lub jakaś Wisły w barwach narodowych.
Tyle ode mnie,pzdr 8)
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

marvin

Post autor: marvin » 27.03.2008, 09:37

Byl jakis trans. wczoraj w Krakowie w sprawie GieKSy :?:

MBTCh

Post autor: MBTCh » 27.03.2008, 09:38

Szejk pisze:i na całe szczęście nie Wy będziecie decydować o tym czy euro będzie w Krakowie :) ,
tak się składa że po tym meczu osoby odpowiedzialne za to nie mają złudzeń że euro w Krakowie musi się odbyć.
Coś więcej na ten temat? Które osoby nie mają wątpliwości? I skąd masz taką pewność? Czyzby w kilka dni po (co by nie było) grubej aferze z nożem z trybun, nagle wszystko się odmieniało?

PS.

Jak z ta liczba gości? Wykropkował ktoś? Zaraz do gimnazjum lecę i musze pokazać jaki kumaty jestem :twisted: Pozdro net-hulsy :!:

gziolo

fotki

Post autor: gziolo » 27.03.2008, 09:43

Zapraszam do obejrzenia fotek z [link]

m.in.:
[link]

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ