Polska - USA Kraków 26.III.08

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

felix

Post autor: felix »

MBTCh pisze:Ally wisi? :lol: Niech ktos linkiem do jej bloga zapoda, bo podopieczni Leeeeeoooooo grają piach, to bym cos poczytał na rozluźnienie ;)
http://aluh.fotolog.pl/
:wink:
iparts.pl
MBTCh

Post autor: MBTCh »

Ilu gości? Ktos już kropkował może jakies zdjęcia? Może jakies info telefoniczne (ale tylko od kumatych !)? Który garnitur? Był jakis grill?

:?: :lol:
GKS_FCB

Post autor: GKS_FCB »

Nie wierze ;/ Co za rozkminki teraz macie. Mnie np. gowno obchodzi jakie flagi Wisla wywiesila (jakie to ma znaczenie? swoja droga dzieki za wsparcie dla nich!), ciekawy jestem czy jest jakis transparent apropo wydarzen z Krakowa i kazdy PRAWDZIWY kibic powinien sie wlasnie tym interesowac, bo dzieki akcji kibicow z calej Polski mozemy cos zdzialac.
Twoje Zdrowie

Post autor: Twoje Zdrowie »

Chociaż by to ABG wyprali... :wink:
Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa »

Ja np. nikogo nie krytykuje tylko wypowiadam moje osobiste zdanie na ten temat, pewnie podobnie jak inni tutaj sie wpisujacy.
Reprezentacja to reprezentacja, ktora mecze rozgrywa na roznych stadionach w Polsce i np. ja osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z okrzykami na trybunach typu WIsła Kraków czy innego klubu i tylko to mnie troche zirytowała, przezyje juz te flagi...

tyle ode mnie, bez odbioru.
kaczmarOKS

Post autor: kaczmarOKS »

Po 3. Co jest złego w odśpiewaniu hymnu 2-3 razy na meczu?
jak dla mnie nie jest to zwykla piesn wiec nie powinna byc spiewana tak jak inne, kilka razy. na meczu Wisly spiewasz "jak dlugo na Wawelu" pare razy? takie moje zdanie na ten temat i tyle
misiek_gryf

Post autor: misiek_gryf »

Bardzo przyjemnie słuchać było hsv . ogólnie doping na dobrym poziomie . 8)
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

byla krytyka po meczu w Szczecinie o "Pogon", byla krytyka po meczu w Warszawie o "Legie" wiec czas na krytyke w Krakowie o "Wisle" :lol:

dla mnie jak na taki mecz [wynik] bardzo dobry doping, HSV na dwie trybuny bardzo fajnie wyszlo

mniej trabek bylo slychac [z perspektywy mojego telewizora :lol: ], ale LEOoooooooooooo jak na kazdym meczu musialo byc :roll:
Sync

Post autor: Sync »

mimo że jestem kibicem Cracovii to jakoś nie bolały mnie te flagi na płocie gdyby mecz był na Ksc pewnie też by wisiały nasze flagi bo to nasz stadion tak jak dzisiaj to ich stadion pamiętam czasy gdy na reprze wisiały prawie same flagi klubowe i było ok teraz jakies przescierdała z nazwą jakiś wiosek to jest chujowe co tu dodać chyba nisc wykończył temat stare czasy z kadry z lat 90 już nie wrócą nigdy niestety teraz model kibica reprezentacji to obmalowany pobwieszanyz trąbką i to znowu jest chujowe pozostały jeszcze wyjazdy na atrakcyjne tereny tam została chociaż namiastka fajnego klimatu bo mecze u siebie to dno
ale coś za coś każdy chce żeby jego Polska wygrywała mecz za meczem konsekwencją tego sa tłumy siatkarskich fanów małyszów i kubiców takie czasy
TSNH

Post autor: TSNH »

Wyżalanie się kibiców z lewej strony błoń(oczywiście nie wszyscy)w trackcie trwania meczu na tym forum jest lekko przygnębiające.....
Wiemy żę Was wszyscy oszukali, ale macie od tego swoje forum....
A doping i ogólnie atmosfera na meczu na przyzwoitym poziomie jak na pierwszy raz w Krakowie...tyle
1925

Post autor: 1925 »

Sync pisze:mimo że jestem kibicem Cracovii to jakoś nie bolały mnie te flagi na płocie gdyby mecz był na Ksc pewnie też by wisiały nasze flagi bo to nasz stadion tak jak dzisiaj to ich stadion pamiętam czasy gdy na reprze wisiały prawie same flagi klubowe i było ok teraz jakies przescierdała z nazwą jakiś wiosek to jest chujowe co tu dodać chyba nisc wykończył temat stare czasy z kadry z lat 90 już nie wrócą nigdy niestety teraz model kibica reprezentacji to obmalowany pobwieszanyz trąbką i to znowu jest chujowe pozostały jeszcze wyjazdy na atrakcyjne tereny tam została chociaż namiastka fajnego klimatu bo mecze u siebie to dno
ale coś za coś każdy chce żeby jego Polska wygrywała mecz za meczem konsekwencją tego sa tłumy siatkarskich fanów małyszów i kubiców takie czasy
Hmmm lata 90 te ;) no moze niecałkiem .... bo z tego jak siegam pamiecia to w 1996 roku na mecz Polska - Mołdawia w Katowicach został ten chory nakaz dotyczacy wieszania flag w barwach wprowadzony .... ( Nisc ... czy nie była to czasem odpowiedz Pzpn-u itp na zamieszki w bratysławie i w zabrzu ... ?? )
Nie zebym miał cos do barw narodowych ... ale kiedys te płoty byly bardziej kolorowe i z perspektywy lat .... tesknie za tamtymi czasami ...
TSNH

Smokofilimidynek bardzo obiektywny post - mózgu..... :?
Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek »

a dziękuję :lol: zgody pozdrawialiście :lol: ??bo przyznam szczerze że drugą połowkę lekko z przymrużeniem oka oglądałem.Wszystko to wina Cracovii!!!!!! :lol: :lol:
Lfan

Post autor: Lfan »

o rany marudzicie. Ja tam jestem kibicem Legii , a doping mi się dzisiaj podobał na reprezentacji ( no może oprócz Leo sreo i Wiślackimi , ale generalnie nawet i te drugie okrzyki toleruje jak grają na Wiśle).
Przynajmniej non stop nie śpiewano Polska Biało-Czerwoni i tylko tego .
TSNH

ef nie odpisuj gościowi który nie napisał nic sensownego
speed

Post autor: speed »

Atmosfera na meczu ogolnie OK. Doping jak na taki wynik szczególnie w 2 połowie zajebisty. HSV ciagniete kilkanascie minut...POLSKA ...POLSKA na dwie strony dluzszy czas...fajny efekt dawało. Wreszcie jakies urozmaicenie od Kto wygra mecz i Polska Biało-Czerwoni.....heh co do flag wszyscy z telewizora wskoczyli oczywiscie na kompa odrazu i wyzalac sie musza....Nie bede tlyko przypominał że na ost. meczu Pogoń wieszała swoje flagi plus doping.....Widzew zrobił to samo ale My jestesmy najgorsi i c*** 8)
ABG jak i Nasza fana REPREZENTACYJNA - Ts Wisła Kraków było wiadomo że bedą wisieć wkońcu My za nimi staliśmy, prowadziliśmy doping, staralismy się żeby w żadnym stopniu nie było piknikowo itp....szczególne brawa należą sie sektorowi C który równo jechał z nami z dopingiem i zajebiscie to wychodziło.
Raz krzyknelismy Wisła Kraków - tyle, jak boli to trudno. Moim tylko i wyłącznie osobistym zdaniem troszke sie zdziwiłem czmeu wisiała fana Jaworzna. Ogólnie mecz na PLUS!Jeszcze jendym pozytywem tego meczu jest to iż udało nam się w pewnym stopniu wyeliminowac wkurwiajace okrzyki małyszowców Leeeooo Leeeooo miało to tlyko i wyłącznie miejsce jeden jedyny raz w 1 połowie w lekkim przestoju co mnie bardzo cieszy 8) Patrząc na wynik i słysząc głośny doping, a po meczu Jesteśmy z Wami i chodzcie do Nas można było się tylko cieszyć że przy tak chujowej zarówno grze jak i wyniku atmosfera była bardzo dobra!

Pozdrawiam wszystkich płaczków, trzymajcie sie cieplutko :lol:
Ostatnio zmieniony 26.03.2008, 23:34 przez speed, łącznie zmieniany 1 raz.
S.J.

Post autor: S.J. »

Trzeba przyznać ,że doping w Krakowie stał na dobrym poziomie(przynajmniej z perspektywy tv).Dużo lepszy niż np. w Warszawie,Łodzi czy innych miastach w których ostatnio grała nasza kadra.Chodzi mi głównie o to ,że był bardziej zgrany.

ps.Co wy chcecie Leooo śpiewane było tylko dwa razy chyba,co i tak na plus,w porównaniu z ostatnimi meczami :lol:
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

własnie wrocilem

ogolnie żenua.

Gdyby nie kilkuminutowe hsv i bardzo sympatyczne panie w cateringu to by bylo dno. Byla to jedyna przyspiewka poza typowymi "Polska Biało Czerwoni" "my chcemy gola" i wkurwiajace "Leo"

zawiodłem sie rpzede wszystkim na D3 czyli sektorze zajmowanym przez jak sie domyslam młyn Wisły
Nie wiem jak to wyglkada na lidze, w c+ tez nie ogladam ale jak na moj gust cos za mało się kotłowało. Jak skakali za bary to jednostki (sprawiali wrazenie malo zgranej bandy) mało wlaczania sie w prowadzenie dopingu, krzyczeli glownie to co reszta (duzo aktywniejsza byla strona E blizej C)

towarzystwo ofkurs mocno piknikowe, pojedyncze osoby w barwach Wisly i zgod..

co do flag-mieszane odczucia co do klubowych choc sztandardowa ABG mozna przelknac.

doping dla Wisly ktory poszedl z D3-wszystko by bylo ok gdyby nie to ze bylo to jedno z nielicznych ozywien tego sektora w meczu. Gdyby byl non stop prowadzony doping dla Polski i raz w meidzy czasie dla TSW-spoko.a tak po wielu minutach milczenia, w akcie desperacji-wyszlo kiepsko.

(wszystko widziane z perspektywy C od strony E)
PWD

Post autor: PWD »

Jeżeli Wam ( zwłaszczą tym, którzy nie przepadają za Wisła ) przeszkadzają na meczu repry flagi Wisły to należy podejść do odpowiednich osób i przewinąć temat ( o ile wogóle jest się na meczu a nie wylewać żale na forum ). Na meczu byłem, pare osób pytało co z ich flagami, które już wcześniej na D wisiały, czy mogą na naszych wisieć itp itd. Odpowiedzi były na normalnym poziomie, więc jakoś sie da, choć wiadomo, że zawsze sie znajdzie pajac dla którego ważniejsze jest wywieszenie małej flagi robionej domowym sposobem ( chciał aby jego wisiała na naszej reprezentacyjnej TS WISłA KRAKóW ) do tego sie pluł, więc i reakcja też była inna niż w/w przypadkach. Ktoś tam słusznie napisał, że skoro w Szczecinie czy Warszawie są flagi tamtejszych klubów to czemu nie u nas no ale zawsze się trzeba napinać

Pewne jest to, że ABG będzie wisieć na meczach reprezentacji w Krakowie!
speed

Post autor: speed »

abcabc - Wątpie żeby do tego doszło...widzisz ku temu jakies przesłanki(patrzac na ost nasze mecze na ktorych wisiała/y jakas/ies flaga/i klubowa/e). Dla mnie to poprostu przywijel który wykorzystuja ostatnio gospodarze na meczach repry dajac znać o sobie, o tym kto jest młynem na dziś itp 8)
pick-nick

Post autor: pick-nick »

przestancie pierdolic i wrzucajcie foty
STIRI ! Brzesko
Kontakt:

Post autor: STIRI ! Brzesko »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
wredota

Post autor: wredota »

ktoś tu pisał, że doping na dobrym poziomie? no ja oglądałem mecz w TV i moge stwierdzić, że doping to tragedia!
jedna strona śpiewa ciągle co innego a druga chce ją przekrzyczeć, bardzo mało piosenek, jedynie te HSV dobrze wychodziło! a jak już wszyscy razem zaczęli śpiewać Polska to wychodziło to jakby śpiewał Stachurski z In-Grid na dwa glosy :)
No i jeszcze te flagi Wisły! to chyba był mecz reprezentacji? ale chyba co niektórzy się chcieli przy lansować :)
EURO w Krakowie :) Nigdy w życiu :)
DJ1983

Post autor: DJ1983 »

na meczu same parodie wiszą flagi Wisły po drugie skandowanie Wisła Wisła bez sensu po trzecie nie ma w Krakowie dobrej atmosfery wszystko przełożyło się na grę naszych piłkarzy...
Kubal

Post autor: Kubal »

Doping średni,ten dla Wisły zupełnie nie na miejscu :? Co do flag,mi nie przeszkadzały,aczkolwiek lepiej by to wyglądało,gdyby wisiała jedna np:ABG,lub jakaś Wisły w barwach narodowych.
Tyle ode mnie,pzdr 8)
marvin

Post autor: marvin »

Byl jakis trans. wczoraj w Krakowie w sprawie GieKSy :?:
gziolo
Kontakt:

fotki

Post autor: gziolo »

Zapraszam do obejrzenia fotek z meczu POLSKA - USA

m.in.:
Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

przylaczam sie do glosow po tym meczu - NIE DLA EURO W KRAKOWIE
Szejk

Post autor: Szejk »

MBTCh kosa z trybun nie poleciała, co potwierdziła dwa dni temu policja. Niestety nagle wszyscy zaczęli wierzyć w brednie pismaków.

Jeszcze przed meczem wizytowała u nas delegacja UEFA i ocenili nas bardzo wysoko, najlepiej ze wszystkich miast. Chcą nawet zastąpić Gdańsk czy inne miasto na Kraków.
Ten mecz był tylko kropką nad i.
osfp

Post autor: osfp »

ale oni nie oceniali achowania kibicow i ochrony. Jeszcze dorzucic do tego krakowksie psy i juz calkiem pozamiatane.
gutek

Post autor: gutek »

No tak, bramkarz Odry wyjął kose z kieszeni i oddał sędziemu, ale to chyba nie o tym jest ten temat.

Flagi w barwach klubowych na kadrze to żenada. A zrywanie flag narodowych to już lekka przesada. Koleś w białej czapce z herbem Śląska z beszczelnością zrywał flagi z płotu. Mógl je poprostu odwiązać i odłożyc na bok. Bądź co bądź to były flagi BIAŁO-CZERWONE i jakiś szacunek im się należy. Nie powinno ich się deptać przy okazji wieszania ABJ, które i tak było nie na miejscu.
NIE DLA EURO W KRAKOWIE!

Za sprawą HSV doping w miarę.
dynek

Post autor: dynek »

No i dobrze, ze flagi wisialy. Nasz stadion i nasz sektor. Moze jeszcze trzba bylo biala gwiazde z krzeselek rozebrac na stadionie ??
Przyspiewka "Wisla Krakow" byla niepotrzebna ale nie trwala nawet minuty ale od razu wielkie halo.
Ale wiecie musicie nam wybaczyc przeciez mamy kompleksy sczegolnie wobec stolicy. Nie dochowalismy sie jeszcze takiej fajnej orkierstry jak na Legii :)
Dla mnie doping mimo, ze na pol gwizdka (ale jaki byl wynik i gra?) i tak niebo lepszy niz na Slaskim.
mds

Post autor: mds »

Przestancie juz pierdolic ze euro tu albo tam.Nie wy o tm bedziecie decydowac.Meczyk byl marny ale doping dobry .Zimno jak cholera.
bzn

Post autor: bzn »

Nas z Biłgoraja 14 z flagą.
VT

Post autor: VT »

DJ1983 pisze:na meczu same parodie wiszą flagi Wisły po drugie skandowanie Wisła Wisła bez sensu po trzecie nie ma w Krakowie dobrej atmosfery wszystko przełożyło się na grę naszych piłkarzy...
:shock: :lol: :lol: Tak masz racje. Piłkarzyki dostały po tyłkach przez flagi Wisły na stadionie :lol: :lol:

Jesli o mnie chodzi to flaga ABG mogła być. Nie wiem tylko co na stadionie robiła flaga Jaworzno. No ale nic. Gospodarz ma swoje prawa i i nie ma co płakać.

Doping był średni. W drugiej połowie coś się ruszyło, ale mimo wszystko spodziewałem się czegoś lepszego. Może gdyby na boisku sytuacja wyglądała inaczej to i trybuny byłyby żywsze.
HMWO100%MAZUR

polska - usa

Post autor: HMWO100%MAZUR »

myśle ze ocene trybun mozna przebolec, w sczecinie szly piosenki takze o Legii:), mimo tego dobrze sie ogladalo:) Kraków tak samo:) 20 tyś ludzi zamiast 8 w Wawie. Nowa piosenka pierwsza od dluzszego czasu na reprze nie wliczajac Leo Leo to od dłuzszego czasu.
pan_spoko

Post autor: pan_spoko »

kto się jeszcze nie domyślił dlaczego nasi tak zagrali to niech sie zapyyta obsługi krakowskiego hotelu radisson :lol:
uprzejmy

Post autor: uprzejmy »

Wyobraź sobie, że u ciebie w domu jest impreza i przychodzą goście. Jak myślisz, kto będzie ustalał zasady jakie będą na imprezie panowały? Gość czy gospodarz?

Gospodarz mówi, że tankujemy tylko piwo i wódkę. Ale gość upiera się, że ona ma trawkę i chce palić tawkę. Gospodarzowi się to nie podoba więc grzecznie upomia gościa, a jeśli ten jest nadal nieprzejednany to i gospodarz robi się bardziej nerwowy.

To gospodarz puszcza muzykę i od niego zależy czy będziemy tańczyć polkę galopkę czy electric boogie.

To gospodarz dekoruje mieszkanie, aby przyjemniej się imprezowało. To, że on woli baloniki, a ktoś inny serpentyny i bibułę to inna sprawa. Gospodarz ma zdanie decydujące, bo jest u siebie!

Podobnie było wczoraj.

Gospodarz udekorował płot tym co uznał za stosowne i to gospodarz decydował co zawiśnie na płocie, a co wisieć nie będzie.

To gospodarz dbał o repertuar, jego głośność, częstotliwość.

To gospodarz ustalił takie a nie inne zasady. Impreza się nie podobała? Będziesz u siebie to ustalisz swoje. Powiszisz na płocie co uznasz za stosowne, będziesz śpiewał co lubisz itp. A jeśli komuś się to nie spodoba, to może nie włączyć się do zabawy lub po prostu wyjść ze stadionu czy też wyłączyć telewizor.

Proste?
ODPOWIEDZ