4 Liga Podkarpacka Sezon 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Tym tokiem rozumowania piłkarz zakładając koszulkę w barwach i wychodząc na murawę również powinien się liczyć z konsekwencjamisky pisze:nie znam sytuacji i jak było naprawde, ale i tak nie rozumiem tego lamentu , moim zdaniem kazdy kto zakłada klubowy szalik musi sie liczyc z konsekawencjami tego wynikajacymi i dotyczy to równierz piłkarzy...
moje osobiste zdanie

-
-
oficjalna relacja Igloopolu:
Karpaty Krosno - Igloopol Na wyjazd jedziemy jednym wypchanym po brzegi autobusem ( 80 osób w tym 6 dziewczyn ) plus 4 auta . Ogolnie w Krosnie stawiamy sie w liczbie 90 osób . W Czasie meczu kroimy jeden szalik Karpat , wywieszamy jedna flage i prowadzimy sporadyczny doping . W obie strony podróż spokojna
-
szalik to nie koszulka i też jestem zdania ze zakladajac szalik klubowu musi sie liczyc z konsekwencjami. Chyba ze to byla celowa prowokacja .kuba_jks pisze:Tym tokiem rozumowania piłkarz zakładając koszulkę w barwach i wychodząc na murawę również powinien się liczyć z konsekwencjamisky pisze:nie znam sytuacji i jak było naprawde, ale i tak nie rozumiem tego lamentu , moim zdaniem kazdy kto zakłada klubowy szalik musi sie liczyc z konsekawencjami tego wynikajacymi i dotyczy to równierz piłkarzy...
moje osobiste zdanie
-
czy osoby starsze , kobiety , ktore zaloza szalik klubowy tez musza sie liczyc z konsekwencjami?osfp pisze:szalik to nie koszulka i też jestem zdania ze zakladajac szalik klubowu musi sie liczyc z konsekwencjami. Chyba ze to byla celowa prowokacja .kuba_jks pisze:Tym tokiem rozumowania piłkarz zakładając koszulkę w barwach i wychodząc na murawę również powinien się liczyć z konsekwencjamisky pisze:nie znam sytuacji i jak było naprawde, ale i tak nie rozumiem tego lamentu , moim zdaniem kazdy kto zakłada klubowy szalik musi sie liczyc z konsekawencjami tego wynikajacymi i dotyczy to równierz piłkarzy...
moje osobiste zdanie
-
bo gdzies wyzej padlo slowo chyba bardzo ogolne cos w stylu ..."kazdy''kto nosi bary klubowe... wiec dlatego pytam bo chyba pewne granice powinny byc ... osobiscie uwazam ze jezeli pilkarz posiada jakies barwy w stylu szal czapka itd nie powinnien byc traktowany jako koles ktoremu trzeba skroic barwy bo nie sadze zeby takie zachowanie przynioslo chlube jakiemu kolwiek zespolowi inna sprawa jest przypadek jezeli pilkarz prowokuje ... takie jest moje zdanie i nikt nie musi sie ze mna zgadzac tyle odemnie ... pozdroosfp pisze:a czy pilkarz jest kobieta albo osobą starszą? Wiadomo ze kobiety i staruszkowie nie podlegaja tym samym kryteriom co osoby mlode wiec nie wiem skad to pytanie
-
umówmy się - 4 liga to nie ekstraklasa czy 2 liga ze zna sie pilkarzy
wiem z doswiadczenia ze w takiej lidze graja zwykle chlopaki z osiedla a nie jacys profesjonalisci a wiec mozna nie wiedziec czy to pilkarz czy kibic. Jest tez tak ze moze to byc i to i to ale biorac pod uwage konfidenckie zapedy tego grajka to chyba nie kibic 

-
-
Nie bedziemy wdawac sie z toba w zadne dyskusje.próbowali uleczyć swoje kompleksy po przegranym meczu. Najpierw nakłamali a teraz nie mają nic do powiedzenia. Żenujące zachowanie ,,Siarkowców"
Wystarczy przejrzec twoje wczesniejsze posty ( dla zainteresowanych link: search.php?search_author=com ) by stwierdzic, ze albo jestes jakims dzieckiem, albo leczysz tu jak to juz parokrotnie powiedziales swoje komleksy za pomoca internetu. Bez odboiru.
Ostatnio zmieniony 24.03.2008, 12:09 przez Siarka, łącznie zmieniany 1 raz.
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG
-
.
Skonczcie juz ta dyskusje.. Szalik zabrany-afera w mediach (jak dla mnie niepotrzebna). Nie miejcie prenensji do nas (kibicow!) za to co sie stalo bo nam nic do tego! Pilkarzyna (nieswiadomy chyba) i teraz afera... A co do wpisow na naszej stronie-nikt normalny z ekipy sie ine zali bo i po co??!!??
-
-
-
-
Aż z ciekawości sprawdziłem w internecie kiedy powstał klub Sokołowa Młp. i oto co znalazłem [link]KORONA-RZESZOW! pisze:Wspierało nas 15 osób z najstarszego klubu w Polsce - Sokół Sokołów Małopolski.borys pisze:jakie zgody z wami były i jakie ich liczby ?
[link]
Ciekawe

Zycie to boisko i nie kazdy tu gra czysto
-
-
To już są jaja co ci pseudodziałacze wyrabiają!!!com pisze:Takie pisma przyszły dzisiaj do Mielca.
Z Sanoka:
[link]
Z Boguchwały:
[link]
Ja nie wiam jak to sie ma do prawa, ale to jest faforyzowanie jednej grupy(kibiców gospodarzy) i ograniczanie praw drugiej grupie(kibice przyjezdni)
Jak ci nieudacznicy nie są wstanie zapewnić ludziom warunków do oglądania meczów to niech wycofaja klub z rozgrywek i finał a nie zasłaniaja się wiecznymi remontami!!
Jedyna rada to olewać te zakazy i jechać mimo wszystko!!
Nie wolno dać im satysfakcji.
-
Stal Sanok-Stal Mielec
Sektor gości pusty(zakaz wpuszcania przyjezdnych)
Dym z ochroną i policją pod stadionem, który przenosi się do parku. Powinięcia, na stadion wchodzi tylko garstka z nas(ogółem nas myśle ze ok 200 w tym Sanovia). Wieszamy trans "stop policyjnej prowokacji" przypominając głośne ostatnio i tak wydarzenia.
Dym z ochroną i policją pod stadionem, który przenosi się do parku. Powinięcia, na stadion wchodzi tylko garstka z nas(ogółem nas myśle ze ok 200 w tym Sanovia). Wieszamy trans "stop policyjnej prowokacji" przypominając głośne ostatnio i tak wydarzenia.
-
Dokładnie 28 kibiców Sanovii. Pozdro!Baltazar pisze:Stal Sanok-Stal Mielec
Ostatnio zmieniony 30.03.2008, 15:11 przez edi_, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie to boisko i nie kazdy tu gra czysto
-
-
Stop Policyjnej Prowokacji
Stop Policyjnej Prowokacji
Ostatnio zmieniony 02.04.2008, 14:56 przez StalSanok1946, łącznie zmieniany 1 raz.