Jepek pisze:Pytanie do kibiców Podbeskidzia.Wiadomo ilu Was pzryjedzie??
Człowiekuuuuuuuu ! Wielka mobilizacja. Zamówili speca na 8 składów. Połowa Bielska jedzie. I cała Biała. Nawet kibice BKS -u jadą. Masssakraaaaaaaaaaaaa. Inwazja pełną gębą. Zabarykaduj się w domu, bo ....przyjda nocą i w drzwi załomocą........wtedy stań u drzwi....bejsbol na ramię ....trzeba krwi
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Torfiorz pisze:Postawy kibiców GKSu w meczu z Lechem raczej nie będę komentował bo trudno było by o obiektywizm. Co do Lecha - osobiście spodziewałem się po nich więcej (może nie tyle liczebnie bo wiadomo jak jest obecnie z powodu remontu z sektorem gości u nas) ale pod względem dopingu i oflagowania co uważałem za ich wizytówkę. Niestety pomimo dość rwanego dopingu z dużymi przerwami z naszej strony, Lecha słyszałem w meczu może 3-4 razy. Szkoda.
Burmistrz Miasta Kwidzyna nie wyraża zgody na przybycie kibiców na mecz o mistrzostwo III ligi miejscowego Rodła z Elaną Toruń czytamy w oświadczeniu nadesłanym do iławskiego klubu z Komendy Powiatowej Policji w Kwidzynie.
W związku z mającym się odbyć w dniu 22 marca 2008 roku o godz. 11:00 spotkaniem piłkarskim o Mistrzostwo III ligi pomiędzy drużynami KOP Rodło Kwidzyn a TKP Elana Toruń zakwalifikowanym jako impreza o podwyższonym ryzyku informuję, iż w związku z wydarzeniami zaistniałymi w Grudziądzu z udziałem kibiców toruńskich jak i iławskich Burmistrz Miasta Kwidzyna podjął decyzję o przeprowadzeniu przedmiotowej imprezy sportowej bez udziału jakichkolwiek kibiców.
W związku z powyższym proszę o pilne dotarcie do przedstawicieli kibiców i przekazanie informacji iż powyższy mecz odbędzie się bez udziału publiczności, a w przypadku ujawnienia przyjazdu kibiców do Kwidzyna zostaną oni zawróceni na granicy powiatu kwidzyńskiego do swoich rodzimych miejscowości.
Proszę o potraktowanie sprawy jako bardzo ważnej i pilnej. Z góry dziękuję za pomoc.
Z poważaniem
Pierwszy Zastępca Komendanta Powiatowego Policji
w Kwidzynie
nadkom. mgr Michał Zapolski
Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
Vinnyl pisze:Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
Dodam tylko,że potem kibice Motoru nie zostali wpuszczeni na sektor i cały mecz przestali pod nim.
Vinnyl pisze:Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
Dodam tylko,że potem kibice Motoru nie zostali wpuszczeni na sektor i cały mecz przestali pod nim.
bo za dużo nas było a biletów było 300
Dla Was To Tylko Piłka, Dla Nas To Sens Życia ... AVE MOTOR
bo za dużo nas było a biletów było 300
A osoby z biletami też nie były wpuszczane? Ciekawi mnie to, bo to nie pierwszy taki przypadek na K6.
Ta grupa to osoby zatrzymane za %...po spisaniu zostaja cofnieci do pociagu.
Mimo ze mielismy do dyspozycji 300 biletow(nas na tym wyjezdzie ok 500) wszyscy solidarnie stoimy pod stadionem gdzie caly czas mamy utarczki slowne z ochrona ktora nie wytrzymuje presji i kilka razy uzywa gazu...
To były osoby pijane, po spisaniu i pyraniu zostaly wpuszczone do pociagu.
MBTCh pisze:Czy ja dobrze widzę? Widzew ma flagę z tym czymś:
???
ocho, kolejny spostrzegawczy koles ze stolicy, patrz na swoje flagi z ta ryba
Ocho, a kolejny "kumaty" który zna flagi wszystkich ekip na pamięć Zauważyłem tego stwora na fladze, więc pytam żeby ktos potwierdził. Inna kwestia że flaga... no własnie słowa brak, coś pomiędzy smieszna/dziwna/żałosna, ale jak sobie Widzew chce takie rzeczy umieszczać, niech sobie umieszcza. Ich spawa. A moją sprawą (prawem) jest mozliwośc ocenienia tego tu na forum. Tak też robię, więc się tak nie spinaj... "koleś" i wytłumacz o jaką rybę chodzi, bo nie mogę tego rozgryźć
pick-nick pisze:Czy Legia siedziala dzisiaj na krytej? Bylem w Tesco na Widzewie w czasie meczu i slyszalem tylko Legiaaaa! Warszawaaaaa! I tak w kolko....
pick-nick pisze:Czy Legia siedziala dzisiaj na krytej? Bylem w Tesco na Widzewie w czasie meczu i slyszalem tylko Legiaaaa! Warszawaaaaa! I tak w kolko....
No przekrzykiwali nas cały mecz, własnych myśli nie słyszałem.... a kupiłeś coś fajnego?
Saragath pisze:chyba należy się ban dla tego delikwenta za żałosną napinke...
Legia siedziała na niciarce
przem-1977 pisze:
tesco bylo od 16 zamkniete chyba ze z łomem byles
Proponuje maly eksperyment: idzcie do tesco, zakupcie tam zeszyt w kratke, olowek oraz linijke. Na kartce naszkicujcie stadion i tesco wzgledem siebie tak jak stoja one w rzeczywistosci. Teraz zaczynajac od frontu kazdej z trybun poprowadzcie polproste. Tak MNIEJ WIECEJ i w sposob BARDZO UPROSZCZONY rozchodzi sie dzwiek. Ktore z polprostych biegna najblizej tesco?
PS 1 Zadanie ma sens jesli nie zdziczeliscie jeszcze do konca na tym zegarze i wydajecie dzwieki poprzez otwory gebowe zwrocone w kierunki murawy.
PS 2 w markecie mama kupila mi zajefajna psikawke na 14 urodziny
PS 3 Tesco bylo otwarte do 18.
PS 4 Wesolych Swiat!
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
Gieksa nadal wraca ze Stalowej Woli... po12 godzinach jest dopiero w... Krakowie gdzie wiele osob leży na glebie ,każdy jest kamerowany i spisywany , jedna osoba hospitalizowana.. a wszystko to efekt starć z policją które mialy miejsce w Tarnowie podczas powrotu Gieksy.
Tak więc ten wyjazd bedziep onad 24-godzinny;/
CHWDP!
z innej beczki
walka ROW (45os) - Odra Wś (60os) po ok 30sek zakończona zwycięstwem ROW-u Rybnik.
Nie chce sie za bardzo napinac ale pamieta wpisy widzewiakow jak to niby my ŁKS wposcilismy Legie na sektory i jacy to nie jestesmy be.A dzis to samo robi Widzew,normalnie dramta najwieksza kosa i jest na sektkorze!!!Z Lechem nie poszlo to teraz Legia?Proponuje widzewiakom sie ogarnac i zdecydowac.Gdzie oprawa na tak waznym meczu?Umowa ze nie robia oprawy?Do ilosci ludzi sie nie czepiam bo ceny.Oglnie lipa jak derby Slaska(choc one sportowo o wiele lepsze).
Gieksa nadal wraca ze Stalowej Woli... po12 godzinach jest dopiero w... Krakowie gdzie wiele osob leży na glebie ,każdy jest kamerowany i spisywany , jedna osoba hospitalizowana.. a wszystko to efekt starć z policją które mialy miejsce w Tarnowie podczas powrotu Gieksy.
Tak więc ten wyjazd bedziep onad 24-godzinny;/
CHWDP!
ok 4:30 jesteśmy w Katowicach.
W c*** dobrych Chłopaków zwiniętych. CHWDP.
Nie chce sie za bardzo napinac ale pamieta wpisy widzewiakow jak to niby my ŁKS wposcilismy Legie na sektory i jacy to nie jestesmy be.A dzis to samo robi Widzew,normalnie dramta najwieksza kosa i jest na sektkorze!!!Z Lechem nie poszlo to teraz Legia?Proponuje widzewiakom sie ogarnac i zdecydowac.Gdzie oprawa na tak waznym meczu?Umowa ze nie robia oprawy?Do ilosci ludzi sie nie czepiam bo ceny.Oglnie lipa jak derby Slaska(choc one sportowo o wiele lepsze).
Tylko jest niewielka różnica cipuś, my się z nimi nie woźiliśmy po Pietrynie i niekupowaliśmy im kiełbasek przy okazji popijaąc piwko i pstrykają pamiątkowe fotki.......