Komentarze I i II Liga 14.03-16.03
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
pablowejherowo
-
zdrowa krowa
Prosta Rada , spiewac mozecie na reprezentacji czy to w Chorzowie czy Warszawie czy gdziekolwiek , swoje przywiązanie do Polski mozna w inny sposób demonstrowac , to ze bedziecie nawiązywac do Polskich zwyczajów Slązaków niezmieni stanu rzeczy są tacy jacy są jak bedzie autonomia to bedzie swiety spokój bez prowokacji Hanysy to MY!
Jeszcze nawiąze do pewnej piosenki "Sląski charakter wole walki reprezentujemy sobą "
Jeszcze nawiąze do pewnej piosenki "Sląski charakter wole walki reprezentujemy sobą "
-
kawał chuja
- ostatnie ostrzeżenie
Nie będziesz nam mówił gdzie czy kiedy mamy śpiewać hymn własnego kraju we WŁASNYM kraju!viceroy pisze:Prosta Rada , spiewac mozecie na reprezentacji czy to w Chorzowie czy Warszawie czy gdziekolwiek , swoje przywiązanie do Polski mozna w inny sposób demonstrowac , to ze bedziecie nawiązywac do Polskich zwyczajów Slązaków niezmieni stanu rzeczy są tacy jacy są jak bedzie autonomia to bedzie swiety spokój bez prowokacji Hanysy to MY!
lks na derbach lodzi tez posluguje sie hymnem w celu prowokacji. to ze od nas ktos w tym momencie gwizdze jest spowodowane tym ze spiewaja go tylko w celu prowokacji i mysle ze w przypadku gieksy bylo podobnie (nie pisze tu o wszystkich). jestem ciekaw czy slask zawsze spiewa hymn na meczach czy akurat tego dnia poczuli taka potrzebe. zwykla prowokacja z ich strony i tyle i osobiscie bardziej mnie trzesie na mysl o uzywaniu hymnu w takim celu niz ze ktos na to wkurwiony w czasie spiewania hymnu gwizdal.
A ja mam pytanie do kibiców WKS-u ..
W jakim celu odspiewaliscie ten hymn? bo moim skromnym zdaniem bylo to jedynie zrobione w celu prowokacji co nijak sie ma do patriotyzmu i milosci do Ojczyzny.Hymn jest dumą narodu,swoistą relikwią i nie nalezy go wykorzystywac w tak błachych sprawach jak mecz II ligi pilkarskiej,to tylko moje zdanie ale zalożę się ze wielu kibiców się ze mna zgodzi,zastanówcie sie sami Kibice Śląska którzy uwarzacie się za Polskich Patriotów..
pozdrawiam
W jakim celu odspiewaliscie ten hymn? bo moim skromnym zdaniem bylo to jedynie zrobione w celu prowokacji co nijak sie ma do patriotyzmu i milosci do Ojczyzny.Hymn jest dumą narodu,swoistą relikwią i nie nalezy go wykorzystywac w tak błachych sprawach jak mecz II ligi pilkarskiej,to tylko moje zdanie ale zalożę się ze wielu kibiców się ze mna zgodzi,zastanówcie sie sami Kibice Śląska którzy uwarzacie się za Polskich Patriotów..
pozdrawiam
-
kawał chuja
- ostatnie ostrzeżenie
Kraj i państwo w rozumieniu potocznym to synonimy i to też miałem na myśli. Krajem też określa się jakąś mniejszą jednostkę administracyjną danego państwa jak np. Kraj Basków, ale o czymś takim jak kraj śląski, górnoślązaków etc. nie słyszałem, i całe szczęście.kkr pisze:Mylisz pojecia.kawał c**** pisze:Nie będziesz nam mówił gdzie czy kiedy mamy śpiewać hymn własnego kraju we WŁASNYM kraju!
Gorny Slask (nie caly) lezy w panstwie Polska, ale nie w kraju Polska.
Więc wytłumacz mi proszę na czym polega różnica między państwem Polska a krajem Polska w Twoim rozumieniu?