W końcu z Górnikiem mamy układ, i nie tylko chuligani darzą KSG
szacunkiem
pisz tylko za siebie a nie za innych... pozdrwiam
chyba piszę ze częśc ultrasów i to nie taka mała,z którymi
gadałem a napewno nie są to tylko sportowcy, a są tagże są neutralni, i nie sądze ze porównanie ze kibice GKSu na derbach
kibicują Ruchowi co na każdym kroku wyzwają nas od geji , dziewczynek, cyganów jest chyba nie na miejscu.
A jak za siebie mam pisać to szanuję Górnik Zabrze jako
GieKSiarz, mimo że kiedyś z nimi się osobiscie napieprzałem,
piszę to bez wazeliny.
pzdr.
no to jak juz trochę emocje opadły to wtrące swoje 3grosze.
mam pytanie do kibiców Ruchu, jakie reakcje kibiców Atletico(chyba że Ich nie było,całego tematu nie czytałem) - podobalo sie/nie podobało? Jeśli to nie tajemnica to bym prosil o odpowiedz, bo nie powiem, że mnie to nie interesuje.
pozdrawiam i gratuluje obu ekipom zajebistego meczu.
szacunkiem
pisz tylko za siebie a nie za innych... pozdrwiam
chyba piszę ze częśc ultrasów i to nie taka mała,z którymi
gadałem a napewno nie są to tylko sportowcy, a są tagże są neutralni, i nie sądze ze porównanie ze kibice GKSu na derbach
kibicują Ruchowi co na każdym kroku wyzwają nas od geji , dziewczynek, cyganów jest chyba nie na miejscu.
A jak za siebie mam pisać to szanuję Górnik Zabrze jako
GieKSiarz, mimo że kiedyś z nimi się osobiscie napieprzałem,
piszę to bez wazeliny.
pzdr.
A krzyczałeś też razem z kolegami "Chuligani bez honoru", kiedy zginął jeden z kibiców Ruchu?
wnc1964 pisze:Tak za Ruchem to może kibicowali dziadki, 99% GieKSiarzy trzymało albo za Górnikiem albo było neutralnych.
szacunkiem.
Ruch to nasza największa kosa, jak ktoś za nimi kibicował to niekumaty piknik, niewiedząc nawet jak go nazywają sąsiedzi za miedzy.
A ja bym powiedzial tak. Byli to kibice kumajacy wszystko jak trzeba, tyle ze bedacy ponad to.
wnc1964 pisze:Tak za Ruchem to może kibicowali dziadki, 99% GieKSiarzy trzymało albo za Górnikiem albo było neutralnych.
szacunkiem.
Ruch to nasza największa kosa, jak ktoś za nimi kibicował to niekumaty piknik, niewiedząc nawet jak go nazywają sąsiedzi za miedzy.
A ja bym powiedzial tak. Byli to kibice kumajacy wszystko jak trzeba, tyle ze bedacy ponad to.
Tak ku***,byla to sama śmietanka kibicowska GieKSy która bila brawo gdy chorzowscy wieszali swoją zrobioną w pocie czoła szmate odnoszącą sie do GieKSy i Górnika...
Weś skończ pan pierdolić.GieKSa była po stronie Gornika i próby negowania tego są poprostu żałosne.Amen.
Bogdan Adamiec pisze:Tak ku***,byla to sama śmietanka kibicowska GieKSy która bila brawo gdy chorzowscy wieszali swoją zrobioną w pocie czoła szmate odnoszącą sie do GieKSy i Górnika...
Weś skończ pan pierdolić.GieKSa była po stronie Gornika i próby negowania tego są poprostu żałosne.Amen.
A wg mnie poki nie ma zadnej zgody miedzy kibicami Gornika i GKS-u to wydawanie takich osadow jest niepowazne.
To jest jedynie uklad jakis bojowek i w zwiazku z tym transparent rowniez byl skierowany do zainteresowanych ta tematyka wlasnie.
GieKSa byla po tej stronie po ktorej ew. sympatie danego kibica GKS-u. A ja jednynie napisalem, ze nie bylo jednotorowo tak, jakby tego pewnie chcieli kibice o najwiekszym poziomie "kumatosci".
Oraz napisalem jakie byly tego przyczyny, czyli niezbyt przyjazne dla gornoslaskosc klimaty na Gorniku.