Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
W jakim formacie wyszły/wyjdą?ProxX pisze:Najnowsza seria vlepek ŁKSu Łódź
http://i27.tinypic.com/29nwn6q.jpg
Ty mówisz żebyśmy robili vlepki osiedli tam gdzie naprawdę jesteśmy? a sam mówisz ze wy robicie vlepy typowo naszych osiedli bo macie niby grupę która na mecze jezdzi ? Co sie któregoś z was pytam po co wam vlepy rtk Polesia to słyszę bo jest grupa kilku dziesieciu osób i robi no proszę was... Czekam na wasze koszulki RKT TEO, Warszawy i Poznania. Bez odbioruWerty pisze:To mzoe ja się wypowiem o Złotnie i Manhattanie. Złotno to małe osiedle z racji położenia – bliskość teofilowa, wydawac by się moglo , ze jest skazane na ŁKS, ale rzeczywistość jest troche inna. Popytaj dokładniej zanim postawisz to osiedle w jednym rzedzie z Retkinia, zarówno Was jak i nas jezdzi stamtąd niewielu, duzo Widzewikow poprzeprowadzalo się tam z innych osiedli do nowo-wybudowanych domow, czesc meiskza tam dlzuej. Nie jest to ekipa do bicia, nie afiszuja się ze swoimi sympatiami z racji bliskości waszych silnych osiedli ale SA, jezdza na RTS zwarta około 20-25 osobowa grupa ( w zależności od rangi poszczególnych meczow ). Zyja i maja się dobrze, czemu nei mieliby zrobic vlepek ?
Manhattan – tu raczej każdy każdego zna, a osob które po prostu SA za ŁKS-em można policzyc na palcach u jednej reki, z jezdzeniem na mecze już jest gorzej a jeśli chodzi o rzadzenie to -delikatnie mówiąc- raczej nie może być o tym mowy z wiadomych względów… Już sama vlepka wywołuje uśmiech na twarzy, ale w polaczeniu z tym haslem jest to już pusty smiech.
A tak odnośnie Polesia, może i nic nie znaczą, dominujecie bezapelacyjnie w tej dzielnicy, ale to nie zmienia faktu, ze to FC potrafilo – jak napisal ktos wyzej – w poprzedniej rundzie zaliczac wyjazdy w dwucyfrowym skaldzie,, z tego co wiem to Wy takim osiegnieciem jeśli chodzi o polaczone sily Olechowa Janowa i WW nie możecie się pochwalic.
O Żabieńcu to już nie wspomnę, sam fakt ze maja się bardzo dobrze leżąc miedzy Waszymi najmocniejszymi osiedlami świadczy sam za siebie.
Aha no sam sklad – jeśli chodzi o osiedla – tego kompletu vlepek zastanawia. Z Waszych typowych osiedli tylko Ruda , Żubardź, Koziny. Poza tym mamy Uniejów, Piotrków, Konstantynów – miasta w których niedawno zyskaliście, dalej lodzkie typowo nasze osiedla – Dabrowa, Stare Baluty, Manhattan, Żabieniec. 3 /4 kompletu można powiedziec nastawione na czysta propagande, naprawde nie mzoecie sobie zrobic vlepek swoich osiedli ? oglądajac ten pakiecik, nie sposób odniesc wrazenia, ze postawilsicie w tej edycji na czystą propagandę. Poza tym pamiętajcie o tym, ze Widzew zawsze miał kibicow w waszych dzielnicach, to jest element wpisany w kibicowska chaakterysktyke miasta- i nie chodzi mi o to, czy ktos gdzies rzadzi czy nie, nie chodzi mi o to ,czy burzy to tradycyjny podzial na Wasz zachod i nasz wschod – bo taki istnieje, chodzi mi o to, ze jest jeszcze jeden podzial – po prostu tam gdzie lepiej się powodzi zawsze był Widzew i to tłumaczy, dlaczego mamy kibicow na Smuslku, czy Teofilowie na domkach.
Z drugiej strony trzeba Wam oddac, że z kolei tam gdzie powodzi się zupelnie przeciwnie – żle, tam istneiaj Wasze enkalwy na naszych terenach – chodzi mi tu o slynne baraki na Chojnach – typowo naszym osiedlu, o ulice Korzeniowskiego, o Helska, Bema, czy o podzielone śródmieście gdzie z jednej strony mamy naszą Radiostacje, a z drugiej ulice Wschodnią, czy Włokienniczą- dwa rozne światy.