Vlepki ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
oo my siejemy propagande Tomek prosze wypowiec sie w takim razie o tych vlepkach : [link]
nie chodzi mi juz o szate graficzna ani o vlepki z zydami , czy z Sypniewskim bo na nie to szkoda klawiatury.
Ale te Polesia , wydajecie wiecej vlep Polesia niz my a nie znaczycie tam nic . , ta vlepka Karolewa , Złotna , Zdrowia Kozin , Starego Polesia , Retkinii
"nigdy nie dacie nam rady " haha sam przyznasz ze takie vlepki nie powinny wyjsc
nie chodzi mi juz o szate graficzna ani o vlepki z zydami , czy z Sypniewskim bo na nie to szkoda klawiatury.
Ale te Polesia , wydajecie wiecej vlep Polesia niz my a nie znaczycie tam nic . , ta vlepka Karolewa , Złotna , Zdrowia Kozin , Starego Polesia , Retkinii

"nigdy nie dacie nam rady " haha sam przyznasz ze takie vlepki nie powinny wyjsc
-
choćby na tej Manhattanu..madness_84 pisze:po pierwsze- napiszcie na jakich,to bedzie mozna podyskutowac.
po drugie-uwazam ze jest vlepki jest to wlasnie element propagandowy
po trzecie - czy wy nie siejecie propagandy?(vide vlepki polesia:D)
rządzicie tam

innych "kwiatków" nie chce mi się komentować

nasza wlepka Polesia reprezentuje grupę, która w kilkadziesiąt osób potrafi pokazać się na wyjeździe...
Tyle.
Ostatnio zmieniony 17.02.2008, 01:13 przez White1910Pride, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]
-
To mzoe ja się wypowiem o Złotnie i Manhattanie. Złotno to małe osiedle z racji położenia – bliskość teofilowa, wydawac by się moglo , ze jest skazane na ŁKS, ale rzeczywistość jest troche inna. Popytaj dokładniej zanim postawisz to osiedle w jednym rzedzie z Retkinia, zarówno Was jak i nas jezdzi stamtąd niewielu, duzo Widzewikow poprzeprowadzalo się tam z innych osiedli do nowo-wybudowanych domow, czesc meiskza tam dlzuej. Nie jest to ekipa do bicia, nie afiszuja się ze swoimi sympatiami z racji bliskości waszych silnych osiedli ale SA, jezdza na RTS zwarta około 20-25 osobowa grupa ( w zależności od rangi poszczególnych meczow ). Zyja i maja się dobrze, czemu nei mieliby zrobic vlepek ?
Manhattan – tu raczej każdy każdego zna, a osob które po prostu SA za ŁKS-em można policzyc na palcach u jednej reki, z jezdzeniem na mecze już jest gorzej a jeśli chodzi o rzadzenie to -delikatnie mówiąc- raczej nie może być o tym mowy z wiadomych względów… Już sama vlepka wywołuje uśmiech na twarzy, ale w polaczeniu z tym haslem jest to już pusty smiech.
A tak odnośnie Polesia, może i nic nie znaczą, dominujecie bezapelacyjnie w tej dzielnicy, ale to nie zmienia faktu, ze to FC potrafilo – jak napisal ktos wyzej – w poprzedniej rundzie zaliczac wyjazdy w dwucyfrowym skaldzie,, z tego co wiem to Wy takim osiegnieciem jeśli chodzi o polaczone sily Olechowa Janowa i WW nie możecie się pochwalic.
O Żabieńcu to już nie wspomnę, sam fakt ze maja się bardzo dobrze leżąc miedzy Waszymi najmocniejszymi osiedlami świadczy sam za siebie.
Aha no sam sklad – jeśli chodzi o osiedla – tego kompletu vlepek zastanawia. Z Waszych typowych osiedli tylko Ruda , Żubardź, Koziny. Poza tym mamy Uniejów, Piotrków, Konstantynów – miasta w których niedawno zyskaliście, dalej lodzkie typowo nasze osiedla – Dabrowa, Stare Baluty, Manhattan, Żabieniec. 3 /4 kompletu można powiedziec nastawione na czysta propagande, naprawde nie mzoecie sobie zrobic vlepek swoich osiedli ? oglądajac ten pakiecik, nie sposób odniesc wrazenia, ze postawilsicie w tej edycji na czystą propagandę. Poza tym pamiętajcie o tym, ze Widzew zawsze miał kibicow w waszych dzielnicach, to jest element wpisany w kibicowska chaakterysktyke miasta- i nie chodzi mi o to, czy ktos gdzies rzadzi czy nie, nie chodzi mi o to ,czy burzy to tradycyjny podzial na Wasz zachod i nasz wschod – bo taki istnieje, chodzi mi o to, ze jest jeszcze jeden podzial – po prostu tam gdzie lepiej się powodzi zawsze był Widzew i to tłumaczy, dlaczego mamy kibicow na Smuslku, czy Teofilowie na domkach.
Z drugiej strony trzeba Wam oddac, że z kolei tam gdzie powodzi się zupelnie przeciwnie – żle, tam istneiaj Wasze enkalwy na naszych terenach – chodzi mi tu o slynne baraki na Chojnach – typowo naszym osiedlu, o ulice Korzeniowskiego, o Helska, Bema, czy o podzielone śródmieście gdzie z jednej strony mamy naszą Radiostacje, a z drugiej ulice Wschodnią, czy Włokienniczą- dwa rozne światy.
Manhattan – tu raczej każdy każdego zna, a osob które po prostu SA za ŁKS-em można policzyc na palcach u jednej reki, z jezdzeniem na mecze już jest gorzej a jeśli chodzi o rzadzenie to -delikatnie mówiąc- raczej nie może być o tym mowy z wiadomych względów… Już sama vlepka wywołuje uśmiech na twarzy, ale w polaczeniu z tym haslem jest to już pusty smiech.
A tak odnośnie Polesia, może i nic nie znaczą, dominujecie bezapelacyjnie w tej dzielnicy, ale to nie zmienia faktu, ze to FC potrafilo – jak napisal ktos wyzej – w poprzedniej rundzie zaliczac wyjazdy w dwucyfrowym skaldzie,, z tego co wiem to Wy takim osiegnieciem jeśli chodzi o polaczone sily Olechowa Janowa i WW nie możecie się pochwalic.
O Żabieńcu to już nie wspomnę, sam fakt ze maja się bardzo dobrze leżąc miedzy Waszymi najmocniejszymi osiedlami świadczy sam za siebie.
Aha no sam sklad – jeśli chodzi o osiedla – tego kompletu vlepek zastanawia. Z Waszych typowych osiedli tylko Ruda , Żubardź, Koziny. Poza tym mamy Uniejów, Piotrków, Konstantynów – miasta w których niedawno zyskaliście, dalej lodzkie typowo nasze osiedla – Dabrowa, Stare Baluty, Manhattan, Żabieniec. 3 /4 kompletu można powiedziec nastawione na czysta propagande, naprawde nie mzoecie sobie zrobic vlepek swoich osiedli ? oglądajac ten pakiecik, nie sposób odniesc wrazenia, ze postawilsicie w tej edycji na czystą propagandę. Poza tym pamiętajcie o tym, ze Widzew zawsze miał kibicow w waszych dzielnicach, to jest element wpisany w kibicowska chaakterysktyke miasta- i nie chodzi mi o to, czy ktos gdzies rzadzi czy nie, nie chodzi mi o to ,czy burzy to tradycyjny podzial na Wasz zachod i nasz wschod – bo taki istnieje, chodzi mi o to, ze jest jeszcze jeden podzial – po prostu tam gdzie lepiej się powodzi zawsze był Widzew i to tłumaczy, dlaczego mamy kibicow na Smuslku, czy Teofilowie na domkach.
Z drugiej strony trzeba Wam oddac, że z kolei tam gdzie powodzi się zupelnie przeciwnie – żle, tam istneiaj Wasze enkalwy na naszych terenach – chodzi mi tu o slynne baraki na Chojnach – typowo naszym osiedlu, o ulice Korzeniowskiego, o Helska, Bema, czy o podzielone śródmieście gdzie z jednej strony mamy naszą Radiostacje, a z drugiej ulice Wschodnią, czy Włokienniczą- dwa rozne światy.

-
Ty mówisz żebyśmy robili vlepki osiedli tam gdzie naprawdę jesteśmy? a sam mówisz ze wy robicie vlepy typowo naszych osiedli bo macie niby grupę która na mecze jezdzi ? Co sie któregoś z was pytam po co wam vlepy rtk Polesia to słyszę bo jest grupa kilku dziesieciu osób i robi no proszę was... Czekam na wasze koszulki RKT TEO, Warszawy i Poznania. Bez odbioruWerty pisze:To mzoe ja się wypowiem o Złotnie i Manhattanie. Złotno to małe osiedle z racji położenia – bliskość teofilowa, wydawac by się moglo , ze jest skazane na ŁKS, ale rzeczywistość jest troche inna. Popytaj dokładniej zanim postawisz to osiedle w jednym rzedzie z Retkinia, zarówno Was jak i nas jezdzi stamtąd niewielu, duzo Widzewikow poprzeprowadzalo się tam z innych osiedli do nowo-wybudowanych domow, czesc meiskza tam dlzuej. Nie jest to ekipa do bicia, nie afiszuja się ze swoimi sympatiami z racji bliskości waszych silnych osiedli ale SA, jezdza na RTS zwarta około 20-25 osobowa grupa ( w zależności od rangi poszczególnych meczow ). Zyja i maja się dobrze, czemu nei mieliby zrobic vlepek ?
ps co do Smulska nikt od was w barwach tam sie nie przejdzie

-
-
aha i jeszcze jedno tak na zakonczenie: jak Widzewiacy z Polesia robia sobie vlepki, to czxynia to swoim wlasnym wysilkiem, dla siebie samych. U Was centrala zajebala propagandowy pakiecik dla motłochu, no chyba ze te dwie osoby z manhattanu, ktore nei chodza na mecze wziely 4 tys sztuk !
ludzie od was z dbwa nawet nei wiedzia, ze "zrobili" sobie osiedlwoe vlepki...

-
Koniec Na c*** z nimi Gadacie ?? czosnku im dać i Autonomie jak małpom z Kosowa
będa sobie mieli Autonomi Widzewską
Ja z Domu nie wychodze na Retkini BO mnie SMulsko Napierdala ... bo mi Vlepke Widzew Polesie najebali na Domofonie To jest teamt Vlepki nie ku*** WIdzew ŁKS rządzą w Łodzi ...

CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
-
-
Tak z ciekawosci jaki liczby maja te FC Z Piotrkowa oraz Olechow-Janow-WidzeW Wschod? Ozorkow Konstantynow i Piotrkow tez nosza koszulki Rodowitych ? Ogolnie vlepy kozackie fajny pomysl z Papiezem dziwi mnie ze nie wykorzystaliscie tego zdania co Powiedzial JPII ze o nas nie slyszal.
Do tego ze male ekipy wydaja swoje vlepki zdarzylem sie przyzwyczaic, mysle ze jest tutaj mniej propagandy niz na mojej ulubionej waszej vlepce Czasy sie zmieniaja wasze tereny naszymi sie staja, bo to raczej my powinismy wydac taka vlepke...
Dabrowa Radogoszcz Olechow Janow i Stare Baluty wracaja do domu z szalami i spiewem na ustach ? Pewnie tak to wkoncu ich teren a WidzeWa w Łodzi nie ma
Do tego ze male ekipy wydaja swoje vlepki zdarzylem sie przyzwyczaic, mysle ze jest tutaj mniej propagandy niz na mojej ulubionej waszej vlepce Czasy sie zmieniaja wasze tereny naszymi sie staja, bo to raczej my powinismy wydac taka vlepke...
Dabrowa Radogoszcz Olechow Janow i Stare Baluty wracaja do domu z szalami i spiewem na ustach ? Pewnie tak to wkoncu ich teren a WidzeWa w Łodzi nie ma
Wole byc Podmiejskim z Srodmiescia niz Rodowitym z Włocławka
-
-
-
-
-
-