Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 16.02.2008, 19:13

Stilon Gorzów-KS Poznań

Kryzys w naszych szeregach niestety się pogłębia, na meczu zbieramy się w 10 osób co jest żenującym wynikiem i jeszcze rok-dwa lata temu było absolutnie nie do pomyślenia :roll: Szczególnie że goscie awizowali swój przyjazd o czym za chwile. O nas nie ma co pisać doping własciwie ograniczył sie do walenia w bębny, od czasu do czasu się odzywamy, moze raz czy dwa jakoś to wyglądało, cóż trudno powiedzieć co będzie dalej...
Gości 10, z czego 8 płci żeńskiej i 2 starszych facetów, wszyscy w jednakowych koszulkach, prowadza doping na siedząco walac bez przerwy w bębny, od czasu do czasu dało się usłyszec jakieś piski. Mieli ze sobą banner "Klub Kibica KS Poznań", wywiesozny w takim miejscu że nie byłoby trudno go zdobyć ale ze względu na skład gosci nie zamierzalismy przeprowadzać zadnej akcji w tym kierunku. Do końca sezonu został 1 mecz na naszej hali i 2 wyjazdy które odpuszczamy, plus byc moze play-offy na które nasze grajki mają obecnie duża szanse (dziś wygrana 3:2), ale trudno przypuszczac zeby z naszej strony coś się zmieniło na lepsze :roll: Może wspomiane play-offy i szansa na awans poprawi trochę obecną sytuację...

EDIT: Ile AZS-u w Sosnowcu?

iparts.pl
Abdul

Post autor: Abdul » 16.02.2008, 20:47

Resovii w Olsztynie 4 osoby .....

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

:arrow: No comment
http://resovia.rzeszow.pl/

Reggie

Post autor: Reggie » 16.02.2008, 21:46

Abdul pisze:Resovii w Olsztynie 4 osoby .....

Ja naliczyłem 3 osoby, jedna w barwach Resovii, ale być może ktoś mi uszedł uwadze...
Ten koleś w barwach Resovii potrafił momentami przekrzyczeć fan club Mlekpolu hehe
Stomil Olsztyn OKS

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 16.02.2008, 22:09

Reggie pisze: fan club Mlekpolu
Zdaje mi się że AZS Olsztyn nie krzyczy nazwy sponsora, myle się ??

Abdul

Post autor: Abdul » 17.02.2008, 00:06

Reggie pisze:
Abdul pisze:Resovii w Olsztynie 4 osoby .....

Ja naliczyłem 3 osoby, jedna w barwach Resovii, ale być może ktoś mi uszedł uwadze...
Ten koleś w barwach Resovii potrafił momentami przekrzyczeć fan club Mlekpolu hehe
:) przekażę mu :)

I ty masz rację i ja .... NA meczu było 4 fanów Sovii w tym 3 na górze :)

A co do ilości miejsc .... to ja nawet nie wiem jak ta hala wygląda :P Dla mnie może mieć i 5.000 .... ale ile dokładnie to nie wiem ... a z liczbą na trybunach to czasem organizatorzy przesadzają i mogą coś majstrować [np. dostawiając krzesełka]

Czytałem na necie iż jest 1500 więc taką informacje podałem ..... pożyjemy zobaczymy ... Żurek wybierasz sie do Rzeszowa?

ps. Żurek jeszcze jedno pytanie .... czy na Pucharze Polski w Poznaniu mamy miejsce w jednym sektorze? Czytałem gdzieś na necie o tym ale nie wiem czy to prawda.

biały

Post autor: biały » 17.02.2008, 00:32

EDIT: Ile AZS-u w Sosnowcu?
AZS-u w Sosnowcu ok. 50 osób .

88lukasz

Post autor: 88lukasz » 17.02.2008, 09:48

Płomień Sosnowiec - AZS Częstochowa

Mecz z AZSem kibicowsko to dla nas najważniejsze spotkanie sezonu. AZS stawia się w liczbie ok. 50 głów, mają ze sobą jedną flage - 'Antypiknik'. Przez cały mecz prowadzą dobry doping, oprawy z ich strony brak.
U nas młyn bez rewelacji, ale dobry.
W pierwszym secie prezentujemy oprawe - odpowiedz na sektorówkę AZSu z meczu w Częstochowie, mianowicie trans "MÓWILIŚCIE ŻE ZGASŁ A ON WCIĄŻ PŁONIE" na długość sektora, a na młynie unosi się sektorówka z płonącym Płomieniem :)
Obrazek
W drugim secie pokazujemy prezentacje- sektorówka, po bokach flagi na kij.
Obrazek
W trzecim secie ponownie pokazujemy transparent i "okolicznościową" sektorówkę- trans : "Silence! I'll Kill You", a na sektorówce popularny ostatnio "Achmed" ;)
Obrazek

Prowadzimy niezły, czasem naprawde dobry doping. Ogólnie rzecz biorąc najlepszy mecz kibicowsko w tym sezonie. Szkoda ze grajkowie zawalili, bo napewno było by lepiej. Zero napinki z obu stron na meczu.

przyjezdni :
Obrazek

Ultras Płomień Sosnowiec!

W_SG

Post autor: W_SG » 17.02.2008, 10:55

OT.

Czy Płomień Sosnowiec łączy coś z Zagłębiem Sosnowiec :>

Parszywy_Królik

Post autor: Parszywy_Królik » 17.02.2008, 14:24

Abdul pisze: czy na Pucharze Polski w Poznaniu mamy miejsce w jednym sektorze? Czytałem gdzieś na necie o tym ale nie wiem czy to prawda.
Tak dokładnie mamy miejsca w jednym sektorze, dokładnie w sektorze A3, w sektorze obok nas (A2) siedzi Bełchatów i Radom.
Mostostal, Olsztyn (B2) Jastrzębie, Sosnowiec (B3) czyli sektory naprzeciwko nas.
"i nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy
przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie."

Bonjo

Post autor: Bonjo » 17.02.2008, 14:41

88lukasz pisze:W trzecim secie ponownie pokazujemy transparent i "okolicznościową" sektorówkę- trans : "Silence! I'll Kill You", a na sektorówce popularny ostatnio "Achmed" ;)
Obrazek
Fajnie wykonane, ale jakie jest tego przeslanie? :P
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

SJF

Post autor: SJF » 17.02.2008, 15:41

A ja mam takie pytanie do zorientowanych w żenskiej siatkówce. Czy to jest normalne, że dziewczyna jest prowadzącą doping? :lol: Bo właśnie widziałem kawałek meczu AZS Białystok - Nafta Piła i taka sytuacja miała miejsce! A po za tym w młynie AZS-u chyba 2 gosci z Jagielloni.

Ps. Jokera w Zielonej oficjalnie 0 - ehh samochód nawalił :?

TGB

Post autor: TGB » 17.02.2008, 18:17

SJF pisze:A ja mam takie pytanie do zorientowanych w żenskiej siatkówce. Czy to jest normalne, że dziewczyna jest prowadzącą doping? :lol: Bo właśnie widziałem kawałek meczu AZS Białystok - Nafta Piła i taka sytuacja miała miejsce! A po za tym w młynie AZS-u chyba 2 gosci z Jagielloni.

Ps. Jokera w Zielonej oficjalnie 0 - ehh samochód nawalił :?
Faktycznie, na AZSie w Białymstoku doping prowadzi kobieta. Jednak robi to na tyle dobrze, że nie ma protestów i nie domaga się zmiany młynowego.
A co osób z Jagi to stosunki na linii AZS-Jagiellonia nie są napięte. Częśc osób z AZSu chodzi również na mecze Jagi i odwrotnie.

PS Jagiellonii piszemy przez dwa I na końcu!

88lukasz

Post autor: 88lukasz » 17.02.2008, 18:20

W_SG pisze:OT.

Czy Płomień Sosnowiec łączy coś z Zagłębiem Sosnowiec :>
hmm nie, ale kazdy z nasezj grupy jest kibicem Zagłębia ;)

Żurek

Post autor: Żurek » 17.02.2008, 19:47

Nie ubliżając pani z Białegostoku, ale czy jakaś herod baba czy ma dobre gardło :lol: ?

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 17.02.2008, 20:31

Zdaje sie że na AZS Białystok chodzi czarnulka88, może to ona ? :wink: Ciekaw jestem też tak swoją drogą jak prowadzenie dopingu wyglada w Politechnice Warszawa gdzie 80% składu to dziewoje ;)

EDIT: My wczoraj Obrazek

I...3 lata, 1 miesiąc i 2 dni temu na meczu o podobnym ciężarze gatunkowym

Obrazek

TGB

Post autor: TGB » 17.02.2008, 21:24

Il_Fanatico pisze:Zdaje sie że na AZS Białystok chodzi czarnulka88, może to ona ?
Raczej nie :P
:wink: Ciekaw jestem też tak swoją drogą jak prowadzenie dopingu wyglada w Politechnice Warszawa gdzie 80% składu to dziewoje ;)
Na AZSie Białystok nie jest jeszcze tak źle. Średnia liczebość młyna to 20 osób z czego maksymalnie 4 to płeć piękna.

Pomijając kilka wizualnych wpadek, AZS Białystok to całkiem kumata grupa jak na warunki siatkarskie. W dodatu jak wszyscy wiemy, udzielają się na kobiecej siatkówce co podnosi poziom trudności w zorganizowaniu czegoś konkretnego.

defens

Post autor: defens » 17.02.2008, 21:42

Parszywy_Królik pisze:
Abdul pisze: czy na Pucharze Polski w Poznaniu mamy miejsce w jednym sektorze? Czytałem gdzieś na necie o tym ale nie wiem czy to prawda.
Tak dokładnie mamy miejsca w jednym sektorze, dokładnie w sektorze A3, w sektorze obok nas (A2) siedzi Bełchatów i Radom.
Mostostal, Olsztyn (B2) Jastrzębie, Sosnowiec (B3) czyli sektory naprzeciwko nas.
czy PP jest kilkudniowy? bo tak mi sie wydawalo ze 3 dni trwa...jelsi sie myle to mnie poprawcie,a jelsi tak jest to sory z apytanie....ale codziennie bedziecie wracac do siebie? :D -pytanie do osob ktore beda na tm widowisku:)
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM

Depresja

Post autor: Depresja » 17.02.2008, 21:46

Z tego co wiem to ta koleżanka ma trochę wyjazdów zaliczonych na Jagiellonie, a ekipa AZSu jak na klimaty siatkarskie jest w miarę kumata i stara się jak na swoje małe możliwości.

Śpiewają pieśni o AZSie a nie o Pronarze co w innych klubach nie jest standardem i za to duży plus już na początku, do tego maja wiele niestandardowych pieśni jak na siatkówkę.

Parszywy_Królik

Post autor: Parszywy_Królik » 17.02.2008, 22:32

defens pisze:czy PP jest kilkudniowy? bo tak mi sie wydawalo ze 3 dni trwa...jelsi sie myle to mnie poprawcie,a jelsi tak jest to sory z apytanie....ale codziennie bedziecie wracac do siebie? :D -pytanie do osob ktore beda na tm widowisku:)
W tym roku PP trwa od 7-9 marca, ze względu na odległość nikt (bynajmniej z Cz-wy) nie będzie wracał do domu, albo pojedzie na wybrany dzień turnieju. W przypadku pucharu wszystko jest kwestią indywidualną.

Parszywy_Królik

Post autor: Parszywy_Królik » 18.02.2008, 20:34

Wybaczcie, że bez edit ale sprawa z zupełniej innej beczki. PLS troszeczkę zmienił plany i zamiast Resovii będziemy siedzieć w sektorze z kibicami Radomia.

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 18.02.2008, 21:23

Jak na jednym sektorze? :roll: Kto to wymyślił? :shock:

Abdul

Post autor: Abdul » 19.02.2008, 23:08

Il_Fanatico pisze:Jak na jednym sektorze? :roll: Kto to wymyślił? :shock:

Ciekawy klucz doboru ekip w jednym sektorze ......

Pożyjemy zobaczymy jak będzie ......

a co do wyjazdu to chyba większość ekip jedzie na cały turniej ... wozić sie po Polsce to jakoś nie jest przyjemne .... Resovia ma do Poznania jakieś 11 godzin pociągiem ... wiec średnio widzę powrót :P

photomachine

Post autor: photomachine » 22.02.2008, 21:15

spóźnione foto mojego autorstwa ( www.photomachine.fora.pl ) z meczu

PŁOMIEŃ SOSNOWIEC - AZS CZĘSTOCHOWA 16.02.2008
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...tylko ja , aparat i fanatyczna strona życia naszych stadionów - stadionowy podróżnik photomachine....

www.photomachine.fora.pl
ps.nie mam gg -kontakt mailowy - [email protected]

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 24.02.2008, 15:39

W Świdniku na Avii 1 osoba od nas incognito, był planowany skromny ale oficjalny wyjazd (niespecjalnie rozgłaszany rzecz jasna), jednak nie wyszło, w sumie nic dziwnego patrząc na naszą ostatnią "formę". Avia początkowo zbiera się w 4 osoby potem dobijają do ok. 15 młodzieżowego składku, wywieszają jedną flagę i dopingują w asyscie bębna dosyć nieźle. Tyle...

P.S.Abdul, co to się stało że wasi ziomkowie z Jastrzębia zaliczyli 0 w Radomiu ??

Abdul

Post autor: Abdul » 25.02.2008, 19:51

Il_Fanatico pisze: P.S.Abdul, co to się stało że wasi ziomkowie z Jastrzębia zaliczyli 0 w Radomiu ??
Nie wiem ..... a teraz taka ciekawostka Resovii w Krośnie około 2.000 :) Ale czy to się liczy za wyjazd?

ps. tak jak pisałem, nic nie było z Karpatami :)

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 01.03.2008, 23:50

Morze Szczecin-Stilon Gorzów

Pewnie zorientowanych w siatkówce zdziwi tytuł, ale mimo że dziś graliśmy ze Stalą Nysa to o tym meczu wspomne tylko w paru zdaniach na koniec, a chciałbym napisać o meczu który odbył się dokładnie 5 lat temu, a był to nasz pierwszy w historii wyjazd.
A czasy były to dziwne, klimaty raczej bardziej typowo siatkarskie niż dziś, ale nie brakowało także ludzi bardziej zorientowanych kibicowsko. Do dziś z tamtego okresu (nasz ostatni sezon w ekstraklasie jak dotychczas) aktywnie działają 3 w porywach 4 osoby. Wracając do meritum, do Szczecina na mecz który miał decydowac o uniknięciu barazy o utrzymanie w PLS udajemy się szczelnie wypełnionym autokarem, jadą 52 osoby jednakże na sektorze meldujemy się w równe 50 gdyż jechały z nami także 2 narzeczone siatkarzy. Pierwszy błąd został popełniony już na starcie gdyż nie wpuszczono do autokaru 3 osoby nastawione na mocniejsze wrażenia, niestety decydowała o tym pewna osoba która całe szczescie po spadku z PLS przestała się udzielać... Tak jak powiedziałem w naszych szeregach było wiele niezbyt odpowiedzialnych kibicowsko więc w drodze z autokaru na hale jedna z dziewczyn od nas traci szal na rzecz miejscowych ale bynajmniej nie mam na myśli kibiców Morza. Na samej hali długo czekamy na wejscie na sektor, atmosfera dosyć napięta ale ostatecznie na ok. pół godziny przed meczem wchodzimy startując od początku z głośnym dopingiem. Nie jestem dzisiaj pewny ale byc może dołaczyły tam osoby które dotarły na własną rękę. Jeszcze przed meczem jeden z miejscowych wbiega na nasz sektor, później przypadkiem się dowiedziałem że polował na flagę, ostatecznie zostaje zawiniety przez ochroniarza. Na meczu prowadzimy nieustający głośny doping, według zgodnej opinii kompletnie zdominowaliśmy gospodarzy których było ok. 30 głownie dziewczęcego składu, z monotonnym dopingiem wspomaganym przez znanego z meczy kadry Grzegorza Kułagę. Prezentujemy na tym meczu ogromną sektorówkę w barwach miasta (tu musze nadmienić że z pewnych powodów o których nie będe się rozpisywał, jesli ktos jest zainteresowany to priv, w tamtym sezonie nie skandowaliśmy "Stilon", jednakże chodzilismy w barwach, mniejsza o powód, całe szczescie szybko powrócilismy do normalnego stanu), na początku rzucamy także 50 serpentyn. Po meczu jesteśmy długo przetrzymywani na sektorze, w drodze do autokaru miejscowi obserwują nas, ale wiadome służby do niczego nie dopusciły, w sumie dobrze bo pewnie w tamtym czasie skonczyło by się to w oczywisty spósob. Powrót do Gorzowa wybitnie melanżowy, ogólnie cały wyjazd był można powiedziec impulsem do rozwoju naszej grupy, chociaz po spadku doszło do pewnego zahamowania. Jednakże liczby wyjazdowej ze Szczecina pewnie jeszcze długo nie pobijemy....

A dziś na meczu ze Stalą zbieramy się w 14 osób z niezłym dopingiem, gości ok. 5 chyba rodzina zawodników, klaskali od czasu do czasu przy zagrywce swoich.

Pzdr

Abdul

Post autor: Abdul » 02.03.2008, 04:00

W Olsztynie 30 osób z Resovii ... jest to pierwszy zorganizowany wyjazd kibiców Resovii do tego miasta odkąd awansowaliśmy do PLS. Mecz bardzo zacięty :) Doping z jednej i drugiej strony dobry. Ponieważ sędzie troszeczkę "drukował" wynik - z naszej strony były kulturalne wrzutki na sędziego .... a poza tym bez historii :)

88lukasz

Post autor: 88lukasz » 04.03.2008, 22:11

http://pl.youtube.com/watch?v=x1yiuR21TdM
filmik kibiców Płomienia Sosnowiec

film autorstwa Chołka

janosik

Post autor: janosik » 09.03.2008, 14:15

Liga Siatkówki Kobiet :

MKS Dąbrowa Górnicza : BKS Bielsko - Biała (08.03.2008r)

Na meczu ok. 2000 widzów . Nas w młynie 90- 100 osób z dobrym głośnym dopingiem
przez cały mecz.Podczas całego spotkania prezentujemy kilka opraw i tak: w drugim secie rozwijamy sektorówkę
o wymiarach 4x12 m , w 3 secie po wygranej piłce setowej rzucamy spore ilości konfetti ,natomiast w 4 secie
prezentujemy ok.30 transparentów na dwa kije ( na wszystkich herby MKSu) oraz do tego 50 niebieskich chorągiewek.
Przez cały mecz machamy również 5 dużymi flagami na kij. Doping w asyście 2 bębnów.Momentami do dopingu włączała się
cała hala co jak na Dąbrowskie możliwości jest sporym osiągnięciem.Z ważnym elementów trzeba napisać ,że podczas
całego spotkania wisi sporych ilości transparent odnośnie naszego wyjazdu do Mielca .Na wyposażeniu mamy również malowaną
flagę "DĄBROWIANIE" o długości 10m. Bielska ok 50 osób z dobrym dopingiem. Teraz czeka nas bardzo ważny wyjazd do Mielca,
gdzie na pewno zjawimy się w dobrej liczbie .
Mecze Melanże To Wspólna Jest Sprawa Bracia Na Zawsze Sosnowiec Warszawa !!

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 09.03.2008, 22:23

KS Jastrzębie-AZS Częstochowa, czyli finał Pucharu Polski okiem postronnego obserwatora :wink:
Trudno w siatkówce o ciekawe zestawy kibicowskie, jednak mecz Jastrzębian z AZSem zawsze jest ciekawszy niż gierki typu Skra Bełchatów-AZS Olsztyn czy tym podobne zestawienia. Jastrzębia na hali ok. 50 osób, wraz z nimi pare sztuk ze Skry Bełchatów i ku mojemu zaskoczeniu kilkunastoosobowa gruba kibiców AZS Olsztyn :roll: Przed meczem Jastrzębianie bez skrępowania chodza po miescie w barwach, na moją uwagę (życzliwą :P ) żeby schowali szaliki bo nie są u siebie zareagowali takim spojrzeniem jakbym własnie wypowiedział największą z możliwych herezję :lol: (no jak to przeciez to najlepsi kibice na świecie :lol: ). Wróćmy do meczu, Jastrzebie wyposażone jest w kilka flag na kijach, dosyć dobrze zrobionych (zastanawia mnie tylko co robiła na jednej data 1962 czyli rok założenia ...GKS Jastrzębie :shock: Skoro oni kibucja KS) i nieokreśloną ilość bębnów (część należała do AZS Olsztyn), skład głownie kobieco-zgredowy, wizerunek troche im ratował AZS O. o duzo niższej sredneij, ale trzeba przyznać ze w przeciwienstwie do Skry Bełchatów umieją śpiewać, chociaż dzisiaj pokazali to tylko na początku. Kilkanascie minut przed meczem na hali pojawia się AZS Częstochowa, w sumie na oko jest ich koło 25, sporo ludzi sympatyzujacych z medalikami siedzi też w okolicach, od czasu do czasu właczajac się do dopingu. AZS miał ze sobą flagę "Antypinknik" ale że nie mieli gdzie jej wywieścic to tylko na początku ją zaprezentowali. Jakościowo lepiej wypadli Częstochowianie, Jastrzębie z czasem kiedy ich zawodnicy zaczeli przegrywać to więcej nap..dlalai w bębny niż śpiewali, w każdym razie przebywajac część meczu koło sektora KSJ słyszałem AZS a będąc w okolicach sektora Częstochowskiego trudno było zrozumieć co śpiewają żółto-zieloni. AZS na początku meczu prezentuje pasy materiału ale z powodu specyfiki hali i ich liczby raczej nie wyszło to zbyt imponująco. Na hali prawie komplet ale atmosfera niestety rodem z Ligi Światowej, znani z tej imprezy panowie Kułaga i Magiera mocno przeszkadzali obu ekipom (Głownie AZSowi bo Jastrzebianie z czasem sie dostosowywali) w dopingu puszczajac zupełnie inne melodie bądz wybijajac rytmy na Kułagi organkach czy wydzierajac sie do mikrofonu z tekstami "wszyscy klaszczemy bawimy sie kibicujemy obu druzynom" :roll: Na hali widoczni inni kibice Skry (oprócz tych co wspomagali KSJ), obecnych także kilku przedstawicieli z Orła Międzyrzecz którzy tego dnia mieli swój mecz ligowy w Poznaniu (stawiło sie ich tam kilkunastu raczej piknikowego składu, z powodu problemów organizacyjnych). To tyle, myśle że jeszcze ktoś z AZSu opisze jak to wyglądało z ich strony...

defens

Post autor: defens » 09.03.2008, 23:10

co do finalu PP dodac moge tylko to,ze moim postronnym okiem kulaga i magiera mocno faworyzowali Jastrzebie...takie mialem odczucie...bo gdy AZS mial 2 pilki etowe nieregowali na to by zaintonowac"ostatni,ostatni" ale jak Jastrzebie mialo to odrazu"cala hala wstaje i klaszcze"...wiem,ze to szczegol,ale takie odnioslem wrazenie..siedzac obok sympatykow Jastrzebia....slyszalme parenascie razy AZS,moim zdaniem jak na ta grupe bardzo dobrze dopingowlai,bawili sie i chwala im za to...bo moim zdaniem gdyby nie oni to polska liga siatakowki byla by jak jedna wileka LS:)co do Jastrzebia....powiem tak...PIKNIK....wiecej nie trzeba nic mowic...
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM

Abdul

Post autor: Abdul » 12.03.2008, 22:57

Taka ciekawostka z siatkówki ... firma OSRAM została sponsorem Politechniki Warszawa ......

mówią, iż kasa nie śmierdzi ... a OSRAM daję kupę .. kasy na PW. Ja jak bym był kibicem PW to byłbym średnio zadowolony ze sponsora ..... bo na tablicy wyniku widzieć przez 3-5 sety OSRAM AZS ... średnia przyjemność.

Bonjo

Post autor: Bonjo » 12.03.2008, 23:32

A to juz pewne ze Osram wchodzi w nazwe? :P
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 13.03.2008, 01:16

[link]

Zero wyczucia :roll:

Żurek

Post autor: Żurek » 13.03.2008, 14:53

Co no z pewnością są teraz najśmieszniejszą ekipą na siatce :lol:

Abdul

Post autor: Abdul » 13.03.2008, 19:24

Fajnie, iż ta firma jest sponsorem ... co nie zmienia faktu, iż jej nazwa jest taka jaka jest .... w Polsce - śmieszna.

obserwator pls

Post autor: obserwator pls » 14.03.2008, 16:50

ODPOWIEDZ