Koszykówka Kibicowsko ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
maślak

Post autor: maślak » 07.02.2008, 11:23

MKS Pruszków: o moje jezdzenie martwic sie nie musisz bo jezdzilem troche pzred waszym spadkiem :)
Po prostu za organizacje byli odpowiedzialni inni ludzie, nie bylo wtedy H1, tzn byli zalazki a dziady wybieraly tylko te miasta gdzie bylo bezpiecznie
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat

iparts.pl
mks pruszkow

Post autor: mks pruszkow » 07.02.2008, 12:53

maślak pisze:MKS Pruszków: o moje jezdzenie martwic sie nie musisz bo jezdzilem troche pzred waszym spadkiem :)
Po prostu za organizacje byli odpowiedzialni inni ludzie, nie bylo wtedy H1, tzn byli zalazki a dziady wybieraly tylko te miasta gdzie bylo bezpiecznie
heheheh :) szkoda ze nie gramy teraz w jednej lidze bo zapewne bylo by ciekawie :D, a na wlasna reke to co?? boicie sie... my tam gdzie nam czas pozwalal to smigalismy wszedzie nie prosilismy sie nic o klub... a to autem lub pociagiem i zawsze bylo ciekawie
Przywiązanie Fanatyzm Honor
Od zawsze na zawsze FCJ Legia Warszawa

maślak

Post autor: maślak » 07.02.2008, 13:20

MKS Pruszków: zawsze jezdzimy na wlasna reke jak pozwala czas i przede wszystkim kasa, wtedy bylismy za mlodzi na kolowanie wyjazdow i zabieralismy sie z istniejacym wowczas klubem kibica
a co do klubu to nie prosimy sie o nic o klub, wiec nie wiem skad to wywnioskowales :)
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 07.02.2008, 13:43

maślak pisze:a jakiej niby okazji mielismy byc ?!
jesli sie nie interesujezs to na chusteczke sie odzywasz?
jesli mnie cos nie interesuje to sie nie wypowiadam - logocznie (widocznie nie dla wszystkich)

ps. poczytaj swoje posty i znajdz chociaz 5 sensownych...
chodzi mi o to
mks pruszkow pisze:
maślak pisze:a jakiej niby okazji mielismy byc ?!
chyba dlugo nie jezdzisz na mecze zanim pruszkow spadl to bylo troche meczy z anwilem
a ja sie odnosilem do meczu gwiazd. byliscie na pikniku a nie na lidze bo nie wiem.. za mlodzi byliscie, "wtedy nie bylo H1". a ty piszesz, ze nie mieliscie okazji. wy nie mieliscie ale mieli ja ci przed waszym pokoleniem, no ale to byli "inni ludzie"
nie cisnieniuj sie, mozna popisac na luzie -to tylko forum.
j****

mks pruszkow

Post autor: mks pruszkow » 07.02.2008, 13:48

wlasnie :)

Stalowiec

Post autor: Stalowiec » 07.02.2008, 21:08

Polonia Warszawa - Stal Ostrów
Kazdy na własna reke wybiera sie do Warszawy i razem jest nas 10 osob,ogolnie piknik bez dopingu

maślak

Post autor: maślak » 07.02.2008, 23:32

Aha: chyba mamy rozne definicje ukryte pod slowem piknik...
Dla mnie piknik to siedzenie na d****, bezsensowne napieprzanie bebnem i pokrzykiwanie raz na jakis czas nazwy klubu...
Uwierz ze wiele pilkarskich ekip nie ma takiego dopingu jaki mial wczoraj np. koszykarski Śląsk... i dlugo takiego dopingu miec nie bedzie, a ze nie ma mordobicia to znaczy ze gorzej?!
I pokaz mi kto tu krytykuje Górnik?
Ogólnie smiesza mnie takie bezsensowne posty jak ten...
Idz wiec na swoj stadion na ktorym co mecz masz awanture z przyjezdnymi i burdy z policja... :roll: Ciesz sie ze mecze Twojej druzyny sa zawsze pelne atrakcji, a piknik na nich to zjawisko niespotykane...
Zrozum ze to jest sport na hali a ne k^%$a otwartej pzrestrzeni i to nie lata 90' zeby spodziewac sie niewiadomo czego...

rm

Post autor: rm » 08.02.2008, 15:48

Legii 30 osób w Piasecznie na przełożonym na środę meczu z KS-em. Gospodarze też się zbierają i dopingują, a w przerwie większość z nich (tj. 'piłkarskich' kibiców KS, bo mają jeszcze coś w rodzaju 'klubu kibica')wychodzi na mecz reprezentacji.

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 08.02.2008, 21:44

Ostatnio zmieniony 09.02.2008, 12:46 przez marysia, łącznie zmieniany 1 raz.

Desmond

Post autor: Desmond » 08.02.2008, 21:58

maślak pisze:Aha: chyba mamy rozne definicje ukryte pod slowem piknik...
Dla mnie piknik to siedzenie na d****, bezsensowne napieprzanie bebnem i pokrzykiwanie raz na jakis czas nazwy klubu...
Uwierz ze wiele pilkarskich ekip nie ma takiego dopingu jaki mial wczoraj np. koszykarski Śląsk... i dlugo takiego dopingu miec nie bedzie, a ze nie ma mordobicia w [link] to znaczy ze gorzej?!
I pokaz mi kto tu krytykuje Górnik?
Ogólnie smiesza mnie takie bezsensowne posty jak ten...
Idz wiec na swoj stadion na ktorym co mecz masz awanture z przyjezdnymi i burdy z policja... :roll: Ciesz sie ze mecze Twojej druzyny sa zawsze pelne atrakcji, a piknik na nich to zjawisko niespotykane...
Zrozum ze to jest sport na hali a ne k^%$a otwartej pzrestrzeni i to nie lata 90' zeby spodziewac sie niewiadomo czego...
Dobra kolego daj mi kibiców zespołu występującego w piłkarskiej ekstraklasie z dopingiem gorszym od Koszykarskiego Śląska jak mówiłeś.
Poza tym niech sie kibice koszykarscy określą jacy są i co popeirają, bo w swoim poście o ile dobrze zrozumiałem potępiasz "stadionowe przygody" i "mordobicia".

Pawel89

Post autor: Pawel89 » 08.02.2008, 22:54

grodzisk
belchatow

Desmond

Post autor: Desmond » 09.02.2008, 01:10

Pawel89 pisze:grodzisk
belchatow
Z dużej litery może by tak co?
Grodzisk - ewenement na skale światową, zapomniałem ich podać jako wyjątek
Bełchatów- jak chcą to potrafią zakręcić spory młyn i zrobić dobry doping, zwłaszcza na ważniejszych meczach. Z tym przykładem się nie zgodzę.

maślak

Post autor: maślak » 09.02.2008, 16:18

Desmod: patzrac na Twoje popsty to widocznie jestes z jakies koszykarskiego miasta ;]
i widocznie wadzi Ci to ze pewnie w tym miescie jest lepsza ekipa kibicowska w kosza niz Twoja w noge...
w ektraklasie bankowo Dyskobolia
w II np, Tur, Wisła, Pelikan, Kmita, Znicz...

Tam_1947

Post autor: Tam_1947 » 09.02.2008, 18:51

maślak pisze:MKS Pruszków: zawsze jezdzimy na wlasna reke jak pozwala czas i przede wszystkim kasa, wtedy bylismy za mlodzi na kolowanie wyjazdow i zabieralismy sie z istniejacym wowczas klubem kibica
a co do klubu to nie prosimy sie o nic o klub, wiec nie wiem skad to wywnioskowales :)
Masz chyba zbyt mało latek, żeby pamiętać ekipe Nobilesu, skoro wspominasz tylko o jakimś piknikowym KK ... . Po zmianie nazwy chłopaki z Włocławka chodzą tylko na Włocłavie i jeżdżą na ŁKS.
Obrazek

mks pruszkow

Post autor: mks pruszkow » 09.02.2008, 20:06

Tam_1947 pisze:
maślak pisze:MKS Pruszków: zawsze jezdzimy na wlasna reke jak pozwala czas i przede wszystkim kasa, wtedy bylismy za mlodzi na kolowanie wyjazdow i zabieralismy sie z istniejacym wowczas klubem kibica
Masz chyba zbyt mało latek, żeby pamiętać ekipe Nobilesu, skoro wspominasz tylko o jakimś piknikowym KK ... . Po zmianie nazwy chłopaki z Włocławka chodzą tylko na Włocłavie i jeżdżą na ŁKS.
ach ten Nobiles to byly czasy :)

maślak

Post autor: maślak » 09.02.2008, 21:47

Tam: mam 22 lata i doskonale pamietam Nobiles...
chcoiaz wtedy nie mialem takiego przywiazania do barw
zreszta za ekipy Nobilesowskiej nie jezdzilem na wyjazdy bo bylem gowniarz
Na Wloclavie moze czesc chodzi ale juz praktycznie nikt z Nobilesowskiej ekipy sie nie udziela, moze czesc udziela sie na eŁKSie, ale nie wiem....
Wiem ze za Anwilu bylismy tylko na meczu gwiazd i tyle...
zerzsta nie wiem po co torozywanie tematu.

ps. sorka za literowki ale nie ejstem w stanie.

pasiastygangster

Post autor: pasiastygangster » 10.02.2008, 14:36

9.02.2008
Odbyły się koszykarskie Derby pomiędzy Drużyną Cracovii a Drużyną Wisły. Kibiców Cracovii okolo 50 osób. Wisły oficjalnie zero.
Mecz odbył sie w Podkrakowskich Zielonkach (FC Wisły).

Cracovia - Wisła Kraków 76:54 (18:14, 12:14, 21:10, 25:16)

Desmond

Post autor: Desmond » 10.02.2008, 18:59

maślak pisze:Desmod: patzrac na Twoje popsty to widocznie jestes z jakies koszykarskiego miasta ;]
i widocznie wadzi Ci to ze pewnie w tym miescie jest lepsza ekipa kibicowska w kosza niz Twoja w noge...
w ektraklasie bankowo Dyskobolia
w II np, Tur, Wisła, Pelikan, Kmita, Znicz...
Taaa bo kibice koszykarscy, a piłkarscy to odpowiednio niebo a ziemia. Chyba teraz mówiłem o ekstraklasie, a nie o II lidze , masz problemy z czytaniem? A tak btw. to chodzi ci o Wisłę Płock? Słabsza ta? :roll:
Dobra kończę już te gadanie z tobą zanim zaczniesz dalsze herezje snuć. Zresztą, kto ma gówno w głowie ten gówno powie.
Bez odbioru

1925

Post autor: 1925 » 10.02.2008, 19:12

pasiastygangster pisze:9.02.2008
Odbyły się koszykarskie Derby pomiędzy Drużyną Cracovii a Drużyną Wisły. Kibiców Cracovii okolo 50 osób. Wisły oficjalnie zero.
Mecz odbył sie w Podkrakowskich Zielonkach (FC Wisły).

Cracovia - Wisła Kraków 76:54 (18:14, 12:14, 21:10, 25:16)

Hmmm a przepraszam ze tak spytam ?? Czemu mecz nie odbył sie w krakowie tylko własnie w Zielonce ??
:arrow:

pasiastygangster

Post autor: pasiastygangster » 10.02.2008, 21:33

bo Cracovia wynajmuje tam hale czy coś.

maślak

Post autor: maślak » 10.02.2008, 21:44

Desmod: bo wybrales sobie tylko ekstraklase...
ku*** chlopie dobrze wiesz ze da sie porownac stadionu do hali...
ekipe 1 z ekstaklasy Ci podalem wiec nie wiem o co Ci chodzi

A zdanie z tym gownem w glowie doskonale obrazuje to co piszesz
a co do pytania -> TAK, ta Wisła ma gorszy doping niz koszykarski Śląsk, mlynek ma moze troche glow na najwazniejszych mezcach, ale cala publika bo generalnie tragedia i stadion bardzo sporadycznie wlacza sie w aktywny doping... moze to nie jest prawda?

i ucz sie troche szacunku chlopie bo pomimo ze to net to "Ci", "Tobą" powinno sie pisac z wielkiej literki znawco

ps. skoro Twoja ekipa jest tak zajebista to ciekawe czemu nie masz nigdzie napisanego skad jestes...
Bo zazwyczaj na innych wjezdzaja kibice malych klubikow, ktorzy sami nic nie osiagneli i probuja w ten sposob wyladowac swoja frustracje...
Nie widzialem ze wpisywal sie tu ktos z Legii, Lecha, Wisły, Lechii, Widzewa czy ŁKS-u i probowal wmawiac kibicowskim kibicom jacy sa chujowi...

bez obdioru.

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 12.02.2008, 10:01

e no nie Panowie na Meczach Koszykowki nic zlego od hm chyba 10 lat nic sie nie stalo.

Gornik ostatnio "zrobil zadyme" tylko ze na hali zadyma to juz lekkie przepychanki dwoch kibicow :)z ochrona. najczesciej po alko.

Na Halach na ktorych byłem widzialem tylko i wylacznie Ultrasowski doping. najlepiej to wyglada w Ostrowie WLKP,doping daje Rade w Starogardzie,Włocławek tez nawet fajny doping ma. Slask tak samo. Kotwica 3 lata temu mieli w Młynie Piłkarskich i dawali rade jak jest teraz nie wiem.

Ale ogolnie na hali nie ma burd poza Hala lepiej miec oczy szeoko otwarte ale na Halach nie ma zadnej chuliganki. Chlopaki z H1 tez nie sa Chuliganka,mimo ze sie tak kreują.

No ale parafrazujac "Panie teraz to taka moda na bycie Chuliganem"
Trzej Królowie Wielkich Miast
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".

CZESIU

Post autor: CZESIU » 12.02.2008, 12:49

3 krolowie 100% poparcia i tez masz racje ze NIEKTORZY od nas kreuja sie na niewiadomo kogo, a jak jest wiadomo...

MKS Pruszkow masz moze zdjecie szalu Smierc Anwilowi? jak tak zapodaj tutaj albo na priv, dzieki z gory

piter

Post autor: piter » 12.02.2008, 13:34

Jeżeli chodzi o Kotwicę to moge powiedziec ze na koszu dalej działaja kibice piłkarscy, chociaz towarzystwo jest podzielone (jedni chca chodzic, drudzy nie)... co do akcji na naszej hali to było kilka, miedzy innymi wjazd na parkiet przed końcem meczu podczas derbowego spotkania z Azsm jeszcze w 1 lidze..., awantura z ksozykarzami Popharmy pod halą ( za czasów zgody z Flota), na wyjazdach były miedzy innymi awantury w Starogardzie(dwukrotnie) w Świeciu... w ostatnim czasie czyli podczas gier w ekstraklasie pare razy były próby dostania sie do kibiców gości po meczach, raz psy przeganiają kiboli kulkami, ale w osttanim czasie oprócz dopingu n ahali nie robimy nic, sektor nasz jest pod obserwacją bodajże dwóch kamer i nie ma senu, raz na Czarnych kilku kibiców poszło na druga strone i nawet nie zdązyli nic zrobic bo nagle pojawiło chyb asie z 10 ochroniarzy i zaczeła się mała młocka, każdy dostał po 500zł mandatu, dobrze ze nie skończyo sie na zakazach... na ostanim wyjezdzie do Koszlaina równiez po meczu piłkarscy wbiegli na parkiet na mała przepychanke z ochrona, tutaj tez na szczescie obyło sie bez zadnych kar... piknikowe towarzystwo które robiło a raczej starało sie robic doping na koszu po dwóch sezonach zrezygnwoali i niektórzy nawet nie pojawiaja sie na meczach heheh (PIKNIKI NIE WYGRALI )

Stalowiec

Post autor: Stalowiec » 12.02.2008, 21:34

STAL OSTRÓW WLKP. - Czarni Słupsk

Obrazek
Obrazek

blackdevils

Post autor: blackdevils » 13.02.2008, 11:19

A czemu nie wkleiłeś fotki z napisu? Czyżby jednak trochę przypał, że słowo w słowo zerżneliście od innej ekipy? :) Pytam z ciekawości, bez napinki 8)

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 13.02.2008, 12:58

w dzisiejszym GK pojawila sie informacja o braku wyjazdu fanow Kotwicy do Słupska. jest to plotka tego brukowca, czy faktycznie sie nie wybieracie?
Obrazek

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 13.02.2008, 13:52

z mojego info wynika ze jada jakies pojedyncze osoby na mecz do Słupska.

Ponoc nie dostali sektora wiec beda siedziec wsrod Kibicow Słupskich ,ma byc ok 30 kibicow z Kolobrzego.
Pewnie jak co roku przyjada Ojcowie z Dziecmi i nie bedzie atrakcji,bo na hali to mozna miec problemy,ponoc jaks kibic na meczu z Anwilem rzucil szalikiem w strone Zagoraca i ochrona od razu go wyjebala,wiec co by bylo gdyby ktos zaczal sie bic.

Inna sprawa ze sam osobiscie bym wpierdolil temu debilowi co rzucił Szalikiem.... no chyba ze to szalik ENERGII :)

P.S jestem na szkoleniu w Wejherowie wiec bede na meczu Czarnych. Opisze jak bylo.

Pozdro.

Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".

CZESIU

Post autor: CZESIU » 13.02.2008, 14:04

on go nie rzucil chyba tylko go zdzielil w twarz z szalika, zreszta mniejsza o to :)

Dzis do Wroclawia sie nie wybralismy, mamy problemy organizacyjne wsrod swoich szeregow, ostatnio strasznie slabo u nas, musimy sie ogarnac, mamy nadzieje, ze we wtorkowym/ srodowym meczu z Polpakiem juz zaprezentujemy dobry doping...

Baron_FSW

Post autor: Baron_FSW » 13.02.2008, 23:07

Śląsk Wrocław – Anwil Włocławek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I taki gratis ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Stalowiec

Post autor: Stalowiec » 13.02.2008, 23:45

A czemu nie wkleiłeś fotki z napisu? Czyżby jednak trochę przypał, że słowo w słowo zerżneliście od innej ekipy? Pytam z ciekawości, bez napinki
transparent był bardziej dla zawodników,a nie zwiazany z oprawą,hasła sie powtarząją w wielu miejscach flagi,vlepki,przyspiewki itd

Bardziej dziwi mnie to,ze mowi to osoba z klubu który od Stali na swoj mecz bierze zrobioną folie :roll: i wrecz proszą kibica od nas,zeby na zuzlu rozkrecił im doping,ultraske itd 8)

seba

Post autor: seba » 14.02.2008, 00:00

Śląsk Wrocław - Anwil Włocławek

[link] [link]

[link] [link]
[link]

blackdevils

Post autor: blackdevils » 14.02.2008, 00:20

Stalowiec pisze:
A czemu nie wkleiłeś fotki z napisu? Czyżby jednak trochę przypał, że słowo w słowo zerżneliście od innej ekipy? Pytam z ciekawości, bez napinki
transparent był bardziej dla zawodników,a nie zwiazany z oprawą,hasła sie powtarząją w wielu miejscach flagi,vlepki,przyspiewki itd

Bardziej dziwi mnie to,ze mowi to osoba z klubu który od Stali na swoj mecz bierze zrobioną folie :roll: i wrecz proszą kibica od nas,zeby na zuzlu rozkrecił im doping,ultraske itd 8)
Nie wiesz co piszesz. Jeśli chodzi o folię to m.in. właśnie ja byłem przeciwny temu i cieszyłem się, że nie udało się wnieść piro w Gdańsku, dzięki czemu zaprezentowali to w lesie a nie na stadionie :roll: Co do A. to też z prośbą do niego polecieli przedstawiciele Stowarzyszenia, z którym nie mam nic wspólnego. Zresztą A. od długiego czasu już się na żużlu nie angażuje, bo są od tego inni ludzie, a że Stowarzyszenie nie chciało tego zauważyć to już ich sprawa. A co do hasła to rozumiem używać haseł powszechnie znanych jak "my wierzymy" czy "jesteśmy z wami", ale zerżnąć długie hasło słowo w słowo to ja tego nie pojmuję.

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 14.02.2008, 09:10

Piknik jak hoooj na tym meczu. Typowi koszfani w szaliczkach i z dziecmi. Ojcowie niektorzy zachowywali sie jak banda gowniarzy,pokazujac w strone KK fuck off czy cos tam krzyczac. Na koniec meczu polecialy jakies wrzuty na kluby zarowno z jednej jak i z drugiej strony. Fanow piłkarskich nie widzialem,chyba nie dali rady ze wzgledu na prace...
Kotwicy ok 20-30 osob. Ekipa typowi koszfani wiec w przypadku spotkania z grupa Kumatych spierprzali by zostawiajac szaliki :)

Ale to dobrze bo na hali nie powinno byc bijatyk,jak ktos chce to moze sie ustawic po meczu i sprawdzic sie gdzies w Parku z daleka od Ludzi i psow.

Pozdro

Abdel

Post autor: Abdel » 16.02.2008, 23:08

Resovii około 150 osób ekipy piłkarskiej w Łańcucie na koszu. Nasz doping to kilka sporadycznych okrzyków. Poza tym raczej nic ciekawego :)

Tam_1947

Post autor: Tam_1947 » 16.02.2008, 23:47

BiałyTeofilów pisze:Ja mam kilka pytan odnosnie Slaska Wrocław i mam nadzieje ze ktos mi udzieli konkretnej i wyczerpujacej odpowiedzi popartej jakimis zdjeciami. Ogladalem ostatnio mecz, ostatnia kwarte z Prokomem chyba jesli sie nie myle. Zaowazlylem wypelniona hale, mlyn i ogolnie cos o czym nie mialem wiekszego pojecia jako kibic pilki noznej. CHcialbym sie dowiedziec wszytsko na temat liczb mlyna na roznych meczach, pojemnosci hali i czy jest zapelniana, o atmosferze, ogolnie o pozycji Slaska Wroclaw, moze ktos wklei jakies zdjecia. No ale jako ze jestem Polakiem musze troche pogrymasic. Doping wydawal sie bardzo glosny pod koniec gdy Slask zaczal znacznie wygrywac ale strasznie nudny. Slyszalem tylko przez 10 minut: ,,Hej Slaks'' i ,,WKS'' powtarzane przez cala hale non stop. Wszytsko z perspektywy TV wiec zadalem konkretne pytania ktore zobrazuja mi wszytsko (mam nadzieje)
Żaden kibic Śląska Wrocław nie chodzi na mecze wrocławskiej drużyny koszykarskiej o nazwie Asco i tyle ... .
Obrazek

nikomu nieznany...

Post autor: nikomu nieznany... » 17.02.2008, 10:13

Abdel pisze:Resovii około 150 osób ekipy piłkarskiej w Łańcucie na koszu. Nasz doping to kilka sporadycznych okrzyków. Poza tym raczej nic ciekawego :)
1 osoba z Miedzi Legnica na tym meczu. :)
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???

ODPOWIEDZ