Koszykówka Kibicowsko ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
To prawda, że mogli coś w tej sytuacji zdziałać, ale uwierz mi, że to nie te czasy co w latach 90-tych że praliśmy sie z kim popadnie na hali i nie było żadnych konsekwencji. Teraz wszędzie są kamery, a z hali nie zauważony już nie wyjdziesz tak jak ze stadionu. Możesz spróbować na jakieś hali to sie przekonasz.kto tam pisze:Poprzez pryzmat polsatu sport : trochu głosno było na sali, ale repertuar zwłaszcza przyjezdnych do d***, darcie mordy "CZARNI" przez 2/3 czasu to tragedia, Koszalin jak zaczął przegrywać to momentami nie dopingował :shock:
Dość zabawnie było jak Slupsk machał rękami i darł się na całego "zostaw kibica" do ochrony majac przed sobą kilku chucherków z ochrony i 1-metrową bandę [link], a było ich ze 400 osób. :lol:
Kibice koszykówki - phi.
Dlatego stara ekipa MZKS Czarni dała sobie spokój z chodzeniem na kosza. Oczywiście jednostki zawsze się znajdą i odwiedzają halę.
A to filmik z Koszalina http://pl.youtube.com/watch?v=hZqCQThZ_Hg&feature=user
-
Jak na kosza, to doping dobry. Lubię tą dyscyplinę i z ciekawością obejrzałem mecz, mimo pozycji obu drużyn w lidze. Brakuję takich spotkań z przyzwoitymi młynami, z dobrym dopingiem. Bo sprowadzani na pęczki obcokrajowcy mi przynajmniej obrzydzili tą ligę, mimo podwyższonego poziomu. I z sentymentem wspominam lata 90-te, gdzie przynajmniej patrzyło się na parkiet wypatrując postępy polskich graczy. To jednak inny temat.
Co do Czarnych, to jeśli dobrze zauważyłem, podczas grania ich zespołu w obronie, kibice w celu zdeprymować przeciwnika używali trąbek
. I to nie wyglądało na pojedyncze osoby. Ten dźwięk w każdym razie był nie do zniesienia, dziwne zachowanie. Dla mnie taka sama farsa jak niedawno w jakiś meczu PLK, gdy za koszem goście mieli jakiś sprzęt, który wył na cała halę. Odechciewa się oglądać relacje.
Co do Czarnych, to jeśli dobrze zauważyłem, podczas grania ich zespołu w obronie, kibice w celu zdeprymować przeciwnika używali trąbek

-
Nie wiem czy takie phi bo np. na siatce na dzień dzisiejszy 400 osobowy wyjazd to dla WSZYSTKICH "ekip" megakosmoskto tam pisze:Kibice koszykówki - phi.

A w jakiej liczbie AZS Koszalin sie ostatnio pokazał w Słupsku?
Pozdrawiam
-
-
jakis doping robiliscie? jak oceniacie swoj doping i gospodarzyStalowiec pisze:Polharma Starogard- Stal Ostrów
Mecz mial byc przelozony na marca w ostatniej chwili PLK podaje,ze sie jednak nie godzi na zmiane terminu i mamy raptem 3 dni na ogłoszenie wyjazdu, kołujemy busa i w niedziele udajemy sie do Starogardu w 14 osob
-
Do kibicow koszykowki zostal dopasowany stereotyp typowego piknika. Jednak jakby spojrzec na foty etc to ekipy wcale nie musza byc piknikowe np. http://pl.youtube.com/watch?v=PX8QqpiVSCo z ostatniej sobotykto tam pisze:
Kibice koszykówki - phi.
-
Popatrz sobie na zdjęcia poniżej Twego postu. Niby taka liczna ekipa Stalówki, a cztery lata temu została pogoniona przez 5 osób; ponad 100 typa nie zareagowałoPawel89 pisze:Do kibicow koszykowki zostal dopasowany stereotyp typowego piknika. Jednak jakby spojrzec na foty etc to ekipy wcale nie musza byc piknikowe np. http://pl.youtube.com/watch?v=PX8QqpiVSCo z ostatniej sobotykto tam pisze:
Kibice koszykówki - phi.

-
moze powiesz gdzie Stal straciła szaliki i została pogoniona??Popatrz sobie na zdjęcia poniżej Twego postu. Niby taka liczna ekipa Stalówki, a cztery lata temu została pogoniona przez 5 osób; ponad 100 typa nie zareagowało
Stal Ostrów-Górnik Wałbrzych
Górnika jakies 50 osob z dobrym dopingiem i awanturą pod koniec meczu, cały autokar transportowany na komende
[link]
my prezetujemy nową sketorowke i dwie małe oprawy

Ostatnio zmieniony 03.02.2008, 23:14 przez Stalowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
- ban
-
Tak ochrona zawsze jest ok, nawet jak jest pijana.aha pisze:Jak się nie rzucili:| Oglądnij sobie filmik tam masz widoczny skutek "akcyjki" Górnika . Ale jak zawsze ochrona jest święta a kibice...
I taka jest prawda na na stadionie można było by coś zdziałać a na hali nie bardzo, jeszcze wszędzie te kamery

-
KTO TAM w d**** byłeś i gówno widziałeś, więc nie pisz bzdur. A co oni takiego zrobili he he. A co KK Czarnych miał lać sędziów he he. Jak byś był kumaty to nie pisał byś tego postu, bo nie wiem czy wiesz, że kibice MZKS CZARNI to nie to samo co Energa Czarni i wzmianka o tych 400 osobach jest nie na miejscu. Chyba trochę zazdrościsz takiej liczby na wyjeździe na koszu co 

-
-
Chłopie a kogo mieli tam bić i za co he he a może ja czegoś nie wiem, a po za tym jakbyś nie wiedział to pod salą Gwardii stało tyle psów uzbrojonych po zęby jak na meczach derbowych piłki nożnej. No i oczywiście większość osób była spisana przez psy.Jak jesteś taki mega kumaty to wejdź na jakąś halę i zrób jakąś małą zadymę, a oświadczam ci, że od razu będziesz miał sąd 24 godzinny na głowie i mega dowody przeciwko sobie a na resztę odpowiedz sobie sam.. Myślisz dlaczego poważne ekipy dały sobie spokój z chodzeniem czy to na kosza, czy siatkę właśnie z powodu kamer. Na stadionie jesteś anonimowy i zawsze możesz sie zawinąć przez jakiś płot a z hali to ci sie już wyjść nie uda przez drzwi. Spróbuj a przekonasz się sam.
Wiem że opisujesz ludzi z sektora gdzie byli sami piknikowcy wraz z dziećmi więc nie oczekuj od nich walki z ochrona, Dla twojej wiadomości klub kibica siedział po drugiej stronie hali. I tak ich podziwiam, bo żaden klub kibica nie wbiegł na parkiet na obcym terenie jak było w Koszalinie.
A tak w ogóle sam jesteś anonimowy na forum, dlaczego czy boisz się lub wstydzisz własnego klubu. Więc nie pisz, że to wstyd dla takiej ekipy bo nie obili na hali 10 ochroniarzy. Zapytaj się kogoś z ekipy Kotwicy jakie kary dostali i jak fajnie jest na hali.
Mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi.
Wiem że opisujesz ludzi z sektora gdzie byli sami piknikowcy wraz z dziećmi więc nie oczekuj od nich walki z ochrona, Dla twojej wiadomości klub kibica siedział po drugiej stronie hali. I tak ich podziwiam, bo żaden klub kibica nie wbiegł na parkiet na obcym terenie jak było w Koszalinie.
A tak w ogóle sam jesteś anonimowy na forum, dlaczego czy boisz się lub wstydzisz własnego klubu. Więc nie pisz, że to wstyd dla takiej ekipy bo nie obili na hali 10 ochroniarzy. Zapytaj się kogoś z ekipy Kotwicy jakie kary dostali i jak fajnie jest na hali.
Mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi.
-
-
dobrze ze MZKSCzarni wspomnial o tym jak jest na hali i poza nia...
jadac w kazde miejsce Polski musisz sie liczyc ze masz eskorte policji od rogatek przed i po meczu, pod hala stoi zawsze spora brygadka perwencji a poza tym to jest hala, tu nie ma tak ze wybiegniesz niezauwazony, szczegolnie ze niektore hale maja niektore kamery skierowane caly mecz na sektor gosci... przypal nawet odpalic race
Zarzuty o brak dymu z ochrona sa zupelnie smieszne, bo na momencie na hale wchodzi policja i zabawa sie konczy bo uciec nie ma gdzie.
Moze ludzie z tych "najkumatyszch 4 czy 5 ligowych ekip" co sie wpisuja sprobuja cos odjebac na baskecie w najwyzszej klasie rozgrywek to pogadamy
jadac w kazde miejsce Polski musisz sie liczyc ze masz eskorte policji od rogatek przed i po meczu, pod hala stoi zawsze spora brygadka perwencji a poza tym to jest hala, tu nie ma tak ze wybiegniesz niezauwazony, szczegolnie ze niektore hale maja niektore kamery skierowane caly mecz na sektor gosci... przypal nawet odpalic race
Zarzuty o brak dymu z ochrona sa zupelnie smieszne, bo na momencie na hale wchodzi policja i zabawa sie konczy bo uciec nie ma gdzie.
Moze ludzie z tych "najkumatyszch 4 czy 5 ligowych ekip" co sie wpisuja sprobuja cos odjebac na baskecie w najwyzszej klasie rozgrywek to pogadamy
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
-
hehehe nie ukrywam ze jak MKS gral w estraklasie to zawsze sie cos dzialo gdzie bylismy miedzy inny takze w ostrowie aleto z miejscowymi, we wloclawku takze i to za kazdym razem w ostatnim sezonie przed spadkiem to nam nawet jeb... dali zakaz przyjazdu do wloclawka ale pare osob mimo tego bylo
...anwil tak kozaczyl a do pruszkowa nigdy wieksza grupa nie przyjechali od czasu gdy zostali pognani heh

Przywiązanie Fanatyzm Honor
Od zawsze na zawsze FCJ Legia Warszawa
-
bylismy w 70 osob u was na meczu gwiazd i jakos byl spokoj, pamietam ze niezle sie wtedy zaprezentowaliscie, dobry doping...
na koszykowce zaczyna sie w dupach pierdolic i klubom i policji, 6 osob z Włocławka dostało wezwanie na komende za mecz w Zgorzelcu... za nic, bo nic się nie działo... ale pewnie nam to zapewnił prezes Krygier który sympatia do nas nie pala
na koszykowce zaczyna sie w dupach pierdolic i klubom i policji, 6 osob z Włocławka dostało wezwanie na komende za mecz w Zgorzelcu... za nic, bo nic się nie działo... ale pewnie nam to zapewnił prezes Krygier który sympatia do nas nie pala
-
ale na swoim klubie nie byliscie. hehe, dobre sobie. wymieniles jakas kupe i piszesz,ze byliscie.CZESIU pisze:bylismy w 70 osob u was na meczu gwiazd i jakos byl spokoj, pamietam ze niezle sie wtedy zaprezentowaliscie, dobry doping...
to ja,ten co koszykowki nie lubi
j****
-
kolego przestan mi tu z kumatoscia wyjezdzac bo tym sie interesowac nie musisz.
terminarzow koszykowki nie znam ani szczegolnie nimi nigdy sie nie interesowalem. a pisalem to w kontekscie wypowiedzi goscia z pruszkowa,ktory napisal, ze nie bylo was w pruszkowie a ty sie bronisz jakims piknikowym meczem gwiazd.
i tylko tyle
terminarzow koszykowki nie znam ani szczegolnie nimi nigdy sie nie interesowalem. a pisalem to w kontekscie wypowiedzi goscia z pruszkowa,ktory napisal, ze nie bylo was w pruszkowie a ty sie bronisz jakims piknikowym meczem gwiazd.
i tylko tyle
j****
-
a jakiej niby okazji mielismy byc ?!
jesli sie nie interesujezs to na chusteczke sie odzywasz?
jesli mnie cos nie interesuje to sie nie wypowiadam - logocznie (widocznie nie dla wszystkich)
ps. poczytaj swoje posty i znajdz chociaz 5 sensownych...
jesli sie nie interesujezs to na chusteczke sie odzywasz?
jesli mnie cos nie interesuje to sie nie wypowiadam - logocznie (widocznie nie dla wszystkich)
ps. poczytaj swoje posty i znajdz chociaz 5 sensownych...
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
chodzi mi o lige ze nie byliscie... a na meczu gwiazd sie nie tylko niezle ale zajebiscie zaprezentowalismy jak wtedy na 3 ligowy klub... pozatym wygral jakis klub kibica co nic nie pokazal a pozatym my jako pierwsi zaczelismy odpalac race na hali,a tu pare fotek a propo przypomnienia 
[link]

[link]
Przywiązanie Fanatyzm Honor
-