A ja wiem że zrobił. Od nas gość zrobił sobie jedną sztukę 100-110zł coś takiego (wszystko było haftowane) . Niestety konaktu do typa który Jemu robił nie mam.
A co do koszulek to ostatnio My zamawialiśmy na Allegro.pl - 5 sztuk. Nadruk z tyłu Ks DELTA WARSZAWA gotykiem( fotki [link] ) za 20zł jedna sztuka ( a sprzedajemy po 25zł bo + przesyłka z Allegro.pl)
Każdy nadruk dodatkowy +5zł. A aukcja z Allegro.pl to ta [link]
Jeżeli zaś chodzi o pana z Sosnowca to z wielkim sercem polecam - bardzo dobry kontakt i teraz zamawiamy u niego kartony.Chcieliśmy też balony ale już powili sie wycofuje z produkcji tych rzeczy i za jakiś czas będzie tylko robił vlepeczki.
Jego strona jak coś to [link]
a gdzie wykonać kurtki tzw. "kangurki" zakładane przez głowe?? sporo ekip teraz takowe posiada
ja widziałem GKS Tychy, Zawisza, ŁKS, Włocłavia
prosze o namiary
jeśli chodzi o vlepki to mogę polecić [link] ( [email protected] , stronka ma się reaktywowac lada dzień )
dwa razy zamawiałem u niego vlepki, za pierwszym razem nie byłem zadowolony z wycinania, lecz wszystko inne było jak najabrdardziej ok - klej, jakość papieru czy lakieru, no i cena bardzo konkurencyjna. Teraz zamawiałem vlepy po raz drugi (te właśnie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?p=14836#14836 ) i jestem bardzo zadowolony, w kwestii wycinania widzę znaczną poprawe, jestem bardzo zadowolony z tych vlep i nie mam nic do zarzucenia wykonawcy.
bombel_ksg pisze:a gdzie wykonać kurtki tzw. "kangurki" zakładane przez głowe?? sporo ekip teraz takowe posiada
ja widziałem GKS Tychy, Zawisza, ŁKS, Włocłavia
prosze o namiary
Do produkcjii flag na kij (sa to narazie tylko flagi ale z tego co wiem to ma poszerzyc swoja oferte) polecam Pawla ze Starachowic naprawde porzadny gosc w tym co robi, flagi sa zrobione bardzo starannie i przedewszystkim na czas.
Paweł ze Starachowic to najlepszy specjalista odnośnie flag na kijach. W ciągu 3 dni wykonał dla nas 40 dużych flag i policzył za każda z nich dosłownie kilka złotych. Efekt jego pracy można obejrzeć klikając na link [link] mecz BROŃ RADOM - Wulkan Zakrzew.
Kto mi poradzi gdzie najlepiej robić koszulki. Nie interesuje mnie duży nakład, max 20 szt. Chodzi mi o to aby koszulka była dobrej jakości. Prosiłbym od razu o linki jeśli to możliwe.
Mam takie pytanie:
Chcę zamówić piro na [link] ,ale nie wiem czy sie coś zmieniło z cenami czy nie.Ma ktoś cennik piro od nich i czy nadal jest, że zamawia się obojętnie jakie piro na kwotę co najmniej 60zł ?
PS.Bardzo pilne a na maila będę musiał trochę czekać
Kiedyś pewien kibic Stomilu miał w podpisie szalik, gdzie był w połowie napis klubu a w drugiej połowie ukochana dziewczyna. Ma ktoś namiar, gdzie wyprodukować taki szalik?
czy ktos ma kontakt do Michala z Łodzi inny niz gg i nr kom 660732... bo potrzebuje pilnie sie z nim skontaktowac a na gg go nie ma a kom nie dziala :/ osobiscie nie polecam [link] - jedno wielkie zamieszanie tma panuje,nie wiem jak teraz ale z rok temu ponad tak bylo.
Czy ktoś wie gdzie obecnie można bez problemu zamówić fanę? Bo w temacie padło sporo linków ale otrzymać odpowiedź od któregokolwiek producenta flag graniczy z cudem.
typowy_typ pisze:Mam takie pytanie:
Chcę zamówić piro na [link] ,ale nie wiem czy sie coś zmieniło z cenami czy nie.Ma ktoś cennik piro od nich i czy nadal jest, że zamawia się obojętnie jakie piro na kwotę co najmniej 60zł ?
PS.Bardzo pilne a na maila będę musiał trochę czekać
Mi mówił 50zł!
Hmm..
strobo-2zł
race-15zł
świece - od 5 do 30
i coś tam jeszcze ma. Mam pytanko u kogo można kupić tanio Ognie Wrocławskie?