Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kuzyn Kopek
- ban
A ja wiem że zrobił. Od nas gość zrobił sobie jedną sztukę 100-110zł coś takiego (wszystko było haftowane) . Niestety konaktu do typa który Jemu robił nie mam.wolfram pisze:2 bluz to chyba Ci nikt nie zrobi
A co do koszulek to ostatnio My zamawialiśmy na Allegro.pl - 5 sztuk. Nadruk z tyłu Ks DELTA WARSZAWA gotykiem( fotki http://www.devils06.yoyo.pl/sklep.htm ) za 20zł jedna sztuka ( a sprzedajemy po 25zł bo + przesyłka z Allegro.pl)
Każdy nadruk dodatkowy +5zł. A aukcja z Allegro.pl to ta http://allegro.pl/item169026704_169026704.html
Jeżeli zaś chodzi o pana z Sosnowca to z wielkim sercem polecam - bardzo dobry kontakt i teraz zamawiamy u niego kartony.Chcieliśmy też balony ale już powili sie wycofuje z produkcji tych rzeczy i za jakiś czas będzie tylko robił vlepeczki.
Jego strona jak coś to www.sklep.kibica.pl
Pozdrawiam Sasek
Witam
odzywal sie na pw do mnie kolega z ultratyl.prv.pl
podal mi maila ale niestety nikt tam nie odpowiada
odzywal sie na pw do mnie kolega z ultratyl.prv.pl
podal mi maila ale niestety nikt tam nie odpowiada
WWW.SUPLE.XAD.PL <- CAłA PRAWDA UO SUPLEMENTACH
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
-
bombel_ksg
- Kontakt:
jeśli chodzi o vlepki to mogę polecić www.ultrastyl.prv.pl ( [email protected] , stronka ma się reaktywowac lada dzień )
dwa razy zamawiałem u niego vlepki, za pierwszym razem nie byłem zadowolony z wycinania, lecz wszystko inne było jak najabrdardziej ok - klej, jakość papieru czy lakieru, no i cena bardzo konkurencyjna. Teraz zamawiałem vlepy po raz drugi (te właśnie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?p=14836#14836 ) i jestem bardzo zadowolony, w kwestii wycinania widzę znaczną poprawe, jestem bardzo zadowolony z tych vlep i nie mam nic do zarzucenia wykonawcy.
Polecam
dwa razy zamawiałem u niego vlepki, za pierwszym razem nie byłem zadowolony z wycinania, lecz wszystko inne było jak najabrdardziej ok - klej, jakość papieru czy lakieru, no i cena bardzo konkurencyjna. Teraz zamawiałem vlepy po raz drugi (te właśnie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?p=14836#14836 ) i jestem bardzo zadowolony, w kwestii wycinania widzę znaczną poprawe, jestem bardzo zadowolony z tych vlep i nie mam nic do zarzucenia wykonawcy.
Polecam
Mam pytanie.
Gdzie mozna wyproodukowac w miare tanio kubki z wygrawerowanym logo klubu,gdzie Polecacie to robic.
Jakie koszta i terminy i czy Ktos wogole juz takowe rzeczy robił?
Pozdrawiam Tomasz
Gdzie mozna wyproodukowac w miare tanio kubki z wygrawerowanym logo klubu,gdzie Polecacie to robic.
Jakie koszta i terminy i czy Ktos wogole juz takowe rzeczy robił?
Pozdrawiam Tomasz
Trzej Królowie Wielkich Miast
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk
Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk
Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".
-
Stalowiec_
Ma ktoś może nr. gg to gościa ze stronki www.oprawa.prv.pl Jeżeli macie i podacie będę wdzieczny. Pozdro.
Paweł ze Starachowic to najlepszy specjalista odnośnie flag na kijach. W ciągu 3 dni wykonał dla nas 40 dużych flag i policzył za każda z nich dosłownie kilka złotych. Efekt jego pracy można obejrzeć klikając na link www.sportowy-radom.pl mecz BROŃ RADOM - Wulkan Zakrzew.
-
BombeL1946
Gdzie zamawiac Szale?
http://www.kibicowskie.pl/ czy http://www.szaliki.com/ która firma lepsza i dokładniejsza ? 
-
Żoliborski
Howgh
Potrzebuje wydac dosc ostra vlepke.
pytałem na www.ultrastyl.prv.pl ale mowia ze drukarnia nie pusci. JAk ktos sie podejmie niech napisze
pozdro
Potrzebuje wydac dosc ostra vlepke.
pytałem na www.ultrastyl.prv.pl ale mowia ze drukarnia nie pusci. JAk ktos sie podejmie niech napisze
pozdro
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
-
TYLKO DYSKOBOLIA
-
typowy_typ
Mam takie pytanie:
Chcę zamówić piro na www.race.of.pl ,ale nie wiem czy sie coś zmieniło z cenami czy nie.Ma ktoś cennik piro od nich i czy nadal jest, że zamawia się obojętnie jakie piro na kwotę co najmniej 60zł ?
PS.Bardzo pilne a na maila będę musiał trochę czekać
Chcę zamówić piro na www.race.of.pl ,ale nie wiem czy sie coś zmieniło z cenami czy nie.Ma ktoś cennik piro od nich i czy nadal jest, że zamawia się obojętnie jakie piro na kwotę co najmniej 60zł ?
czy zamawiał już ktoś machajki u gościa z www.race.of.pl ?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
podbijamTYLKO DYSKOBOLIA pisze:prosilbym o namiary wykonawcy podkladek pod mysz z ew wycena...dzieki
:)
Ja nie długo mam dostać gotowe.Sopranno pisze:czy zamawiał już ktoś machajki u gościa z www.race.of.pl ?
ULTRAS
Re: :)
Jakie ceny?^m@rcin^ pisze:Ja nie długo mam dostać gotowe.Sopranno pisze:czy zamawiał już ktoś machajki u gościa z www.race.of.pl ?
-
19Rysiek45
-
Hammi Beer 7
-
SIARKA 1957
.
U KOGO MOZNA ZAMOWIC SREBERKA
czy ktos ma kontakt do Michala z Łodzi inny niz gg i nr kom 660732... bo potrzebuje pilnie sie z nim skontaktowac a na gg go nie ma a kom nie dziala :/ osobiscie nie polecam www.szaliki.com - jedno wielkie zamieszanie tma panuje,nie wiem jak teraz ale z rok temu ponad tak bylo.
Teraz interesuja mnie bluzy do 10 sztuk 
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
www.metalmusic.up.pl
www.vlepki.oz.pl
www.liga.xad.pl
www.suicide.xad.pl
-
blackdevils
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
Ultrasowski
Re: :)
Walker pisze:Jakie ceny?^m@rcin^ pisze:Ja nie długo mam dostać gotowe.Sopranno pisze:czy zamawiał już ktoś machajki u gościa z www.race.of.pl ?
napisałem z 10 maili, dzwonie, smsy-0 odzewu
Mi mówił 50zł!typowy_typ pisze:Mam takie pytanie:
Hmm..
strobo-2zł
race-15zł
świece - od 5 do 30
i coś tam jeszcze ma. Mam pytanko u kogo można kupić tanio Ognie Wrocławskie?