Warszawa- Legia
Poznan- Lech
Łódź- ŁKS
Jaworzno- Szczakowianka
Bielsko- Bks
Tarnów- Unia
Gdynia- Arka
Rzeszów-Tylko Resovia
Przemyśl- Czuwaj
Toruń- Elana
Radom- Broń
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Czy zawsze jest trudniejsze...nie wiem. Przeważnie przyznałbym Ci rację, w końcu mój klub do żadnych potentatów nie należy a i lubiany też raczej średnio jest no bo ośmiela się zajmować miejsce w I lidze "tym lepszym" i to jak na złość już od kilkunast lat19(W)47 pisze:Madrze tu prawicie panowie,ale wedlug mnie faktem jest,ze kibicowanie mniejszemu(kibicowsko) klubowi jest znacznie trudniejsze niz klubowi,ktory ma rzesze kibicow..Nie mowie tu o wiernosci i nie twierdze tez,ze kibicowanie Wisle to sielanka,d**** w Rotterdamie itp.,ale patrzac nawet przez pryzmat wyjazdow,to o wiele latwiej jest Wam jezdzic w kilka stowek niz np. w 20(przykladowo na Arke,Legie czy inne tereny,gdzie powiedzmy,nie witaja was chlebem i sola).Oczywiste jest,ze w takiej grupie wszyscy czuja sie pewniej,dlatego dla mnie podbijanie do Hutnika za strony wislakow,ze jezdza jak jezdza jest troche nie smaczne..Podkreslam,to tylko moje zdanie.
kcl pisze:Kraków- Hutnik
Warszawa- Legia
Poznan- Lech
Łódź- Łks :!:
Jaworzno- Victoria/Szczakowianka
Bielsko- Bks/Podbeskidzie
Tarnów- Unia/Tarnovia
Gdynia- Bałtyk/Arka
Rzeszów- Resovia :!:
Przemyśl- Czuwaj/Polonia
Toruń- Elana/Apator
Radom- Broń/Radomiak
a jeżeli chodzi o wybór klubu raz to już zrobiłem i nie żaluje i nie będe zalować ponieważ wybralem dobrze i sie zakochałem w mojej druzynie :!: Przyjechalem do Polski (Łódź) kupe lat temu, byłem dzieciakiem , a ze moj brat jest dluzej w Pl to dobrze znał polska scene kibocowska i od razu powiedzial mi ze w łodzi sa 2 kluby Widzew i ŁKS i zaznaczyl ze on interesuje sie polska pilka i ze jezeli chodzi o Łódź to tylko ŁKS, a ja majac 13/14 zaczalem poznawac ludzi (ełkaesiakow ) ale 1 polaka ktorego poznalem był za Widzewem i do tej pory jest dorym moim ziomkiem i on mi caly czas opowiadal o Widzewie ale jakos mnie to nie interesowalo , zaczalem wychodzic na osiedle (Retkinia) to widzialem i slyszalem tylko o ŁKS ,wszyscy chodzili w barwach itd... i bardzo mi sie to podobalo,pewnego dnia poszedlem do brata i powiedzialem ze chce zeby mnie zabral na mecz ,brat jest o 13 lat starszy, a on mowi ze zabierze mnie na mecz i nastepnego dnia byl mecz ŁKS-Lech w 2 lidze pamietam ze bronilismy sie przed spadkiem do 3 ligi ale na szczescie wygralismy 2-1.Na mecze chodzilem od malolata na pierwszy mecz poszedlem w wieku 6/7 lat ale to bylo tam gdzie sie urodzilem czyli w Armenii,a teraz chodze na ŁKS i staram sie byc na kazdym meczu lecz to nie do konca jest mozliwe ... pozdrawiam
kcl pisze:corintian pisze:kcl pisze:Kraków- Hutnik
Warszawa- Legia
Poznan- Lech
Łódź- Łks![]()
Jaworzno- Victoria/Szczakowianka
Bielsko- Bks/Podbeskidzie
Tarnów- Unia/Tarnovia
Gdynia- Bałtyk/Arka
Rzeszów- Resovia![]()
Przemyśl- Czuwaj/Polonia
Toruń- Elana/Apator
Radom- Broń/Radomiak
a jeżeli chodzi o wybór klubu raz to już zrobiłem i nie żaluje i nie będe zalować ponieważ wybralem dobrze i sie zakochałem w mojej druzyniePrzyjechalem do Polski (Łódź) kupe lat temu, byłem dzieciakiem , a ze moj brat jest dluzej w Pl to dobrze znał polska scene kibocowska i od razu powiedzial mi ze w łodzi sa 2 kluby Widzew i ŁKS i zaznaczyl ze on interesuje sie polska pilka i ze jezeli chodzi o Łódź to tylko ŁKS, a ja majac 13/14 zaczalem poznawac ludzi (ełkaesiakow ) ale 1 polaka ktorego poznalem był za Widzewem i do tej pory jest dorym moim ziomkiem i on mi caly czas opowiadal o Widzewie ale jakos mnie to nie interesowalo , zaczalem wychodzic na osiedle (Retkinia) to widzialem i slyszalem tylko o ŁKS ,wszyscy chodzili w barwach itd... i bardzo mi sie to podobalo,pewnego dnia poszedlem do brata i powiedzialem ze chce zeby mnie zabral na mecz ,brat jest o 13 lat starszy, a on mowi ze zabierze mnie na mecz i nastepnego dnia byl mecz ŁKS-Lech w 2 lidze pamietam ze bronilismy sie przed spadkiem do 3 ligi ale na szczescie wygralismy 2-1.Na mecze chodzilem od malolata na pierwszy mecz poszedlem w wieku 6/7 lat ale to bylo tam gdzie sie urodzilem czyli w Armenii,a teraz chodze na ŁKS i staram sie byc na kazdym meczu lecz to nie do konca jest mozliwe ... pozdrawiam
rodowity![]()
![]()
a jeżeli chodzi o to kto za kim byłby to taki c*** wiecie za kim byście byli rodzac sie w innym mieście
co jezeli nie jestem rodowitym polakiem to nie mam prawa byc kibicem ? a Ty jestes rodowity polak ?