Jak sama wydzisz takiej opcji w ankiecie nie makarolinka pisze:za WidzewemSIARKOWIEC pisze:Za kim bys byl gdybys urodzil sie w innym miescie
Kraków- Wisła/Cracovia/Hutnik

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Jak sama wydzisz takiej opcji w ankiecie nie makarolinka pisze:za WidzewemSIARKOWIEC pisze:Za kim bys byl gdybys urodzil sie w innym miescie
Kraków- Wisła/Cracovia/Hutnik
Oj widze że boli Cię że "jakiśtam Hutnik" jest chętniej wybierany przez internetową brać
a CracoviaWisła S88 Kraków pisze:A druga sprawa to, ze jeszcze niedawno Hutnik gral w pucharach, a Wisla byla w 2 lidze...
gówno prawdaKR pisze:...i sądze że kibicowanie słabszej drużynie to większy wysiłek i wieksza satysfakcja, bo nie jest trudno świętowac kolejnego mistrza polski w kilkutysiecznym tłumie...
a koledzy z osiedla dlaczego są za jednym klubem, a nie za drugim?AGBD pisze:Temat prosty jest...
W tym miescie w którym zamieszkasz od urodzenia albo nie miales wczesniej kontaktu z kibicowaniem, bedziesz kibicował tym za kim są koledzy z osiedla...żadko są wyjątki...A jak już kibicowałes to będziesz chodził na mecze zgód w danym miescie, jak bedzie inaczej zostajesz przezutem
A Lechia...?AGBD pisze:To ci tylko Motor chyba zostaje ze zgód WKS-u... ?mejor pisze:nigdy nie lubilem,nie lubie i nie bede lubil Wisly...Variat pisze: a nie Wisła?
gardze nimi na rowno: Wisla=Cracovia...
czyli odlozcie zabawki i pobawmy sie jak mezczyzni...
edytuje,uprzedzajac pytania![]()
nie ma na Slasku anarchii i nigdy nie powiedzialem Wisla-ku*** publicznie,moj osobisty poglad jest tylko i wylacznie moj,chociaz kolesie moi go znaja. nie dotyczy on calego klubu.nie znam po 12 latach nikogo z Wisly i nie chce znac,goscic,pic...
moje zdanie.tyle.
Wiesz, każdy może mieć sowje zdanie i ok. Ja odnośnie zabawek mam to samo zdanie co Ty i pewnie 99% kibiców Wisły tez tylko my sobie tu możemy gadać a 14.01.2008 kolejny dobry Wiślacki chłopak odszedł na tamten świat od kosy.......mejor pisze:nigdy nie lubilem,nie lubie i nie bede lubil Wisly...Variat pisze:a nie Wisła?mejor pisze:Hutnik
nie ma na Slasku anarchii i nigdy nie powiedzialem Wisla-ku*** publicznie,moj osobisty poglad jest tylko i wylacznie moj,chociaz kolesie moi go znaja. nie dotyczy on calego klubu.nie znam po 12 latach nikogo z Wisly i nie chce znac,goscic,pic...
moje zdanie.tyle.
Lechia i Miedz jeszczeAGBD pisze:To ci tylko Motor chyba zostaje ze zgód WKS-u... ?mejor pisze:nigdy nie lubilem,nie lubie i nie bede lubil Wisly...Variat pisze: a nie Wisła?
moje zdanie.tyle.
Szkoda nawet odpowiadaćmejor pisze:nigdy nie lubilem,nie lubie i nie bede lubil Wisly...Variat pisze:a nie Wisła?mejor pisze:Hutnik
moje zdanie.tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: astar, Bobson1312, Diesel, Łukasz1920 i 128 gości