Tak tylko wydaje mi się że te są chyba takie tekturowe bardziej, czyli grubsze, a te z Sosnowca i ultrastylu są prostokątne i cieniutkie może dlatego różnica cenowa ?
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Kalendarzyki z Sosnowca są Prostokątne , Lakierowane i mocne. Bardzo Mi się z Sosnowca podobają. Nie oceniam Nowego Sącza bo niewiem jakie tam są. Ogólnie polecam Sosnowiec
Rok temu mieliśmy kalendarzyki z Sosnowca. Fakt, o parenascie zlotych taniej, ale raz ze sa mniejsze, dwa ze są cienkie w porównaniu do tych z Gorzowa (te z Gorzowa grube jak karta kredytowa ). Polecam dlakibicow.pl
Wklejam jeszcze raz bluzy Jubilat Izdebnik robione u Michała z Łodzi. Bardzo solidna robota , świetny chaft jak i super czas realizacji(czekalem 7 dni od daty zamowienia) Bluzy robione w nakładzie 12sztuk.
.szakal. pisze:dzieki za info ObserwatorHG
już sobie przypomiałem gdzie można zamawiać od jednej sztuki [link]
Zwroc uwage jednak ze nawet na fotach widac roznice wykonania/materialu na jakim zostaly zrobione kalendarzu Poloni a kalendarze ze strony kibicowskie.ugu.
Zwroc uwage jednak ze nawet na fotach widac roznice wykonania/materialu na jakim zostaly zrobione kalendarzu Poloni a kalendarze ze strony kibicowskie.ugu.
tak to prawda różnicę widać (druk, matalowe listewk, zaczep), ale ja chcę sobie indywidualnie zamówić (1 lub 2 sztuki) więc wyboru nie mam. muszę na kibicowskie.ugu pozdr.
tak to prawda różnicę widać (druk, matalowe listewk, zaczep), ale ja chcę sobie indywidualnie zamówić (1 lub 2 sztuki) więc wyboru nie mam. muszę na kibicowskie.ugu pozdr.
Hmmm jak tam chcesz, ale drozej ci wyjdzie sama przesylka niz oplata tego kalendarza. Zrob zapisy wsrod znajomych, wtedy to bedzie mialo wiekszy sens...
minimalne zamówienie u mnie ([link]) z bardzo dobra cena za sztuke to 25 szt. robimy jednak indywidualnie tez mniejsze ilosci. jutro na stronie beda fotki wszystkich realizacji
nakład 100 szt to nakład promocyjny, a nie minimalny. pozdrawiam