4 edycja 5x5
projekt własny, produkcja: [link] -napawde spoko, wkrótce wkleje foto vlep
Ostatnio zmieniony 16.01.2008, 00:58 przez czeladzianin, łącznie zmieniany 1 raz.
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
8 x 8. Wydawała osoba prywatna ; projekty robił jakiś "projektant" z Torunia, szkoda że paste + copy i jeszcze oklepane
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
FDL pisze:1.Nie wiem o co ci chłopaku chodzi, ale te wlepy nie są śmieszne, a całkiem fajne wzory.
2. Chłopaki z Poznania od jakiegoś czasu się organizują, jeżdzą razem na wyjazdy itd.
3. Jest flaga Wielkopolska, mamy tez wokół Poznania swoich kibiców większośc jeszcze z lat świetności Naszego klubu i nikt tego nie zmieni.
4. Nie ma na wlepkach napisane, ze Poznan to miasto Widzewa itp., a pokazują tylko one, że żyją sobie u Was w mieście Widzewiacy i chcą coś robic na rzecz klubu.
Mam nadzieje, że odpisałem na wszystkie pytania i twierdzenia które mogą zostac wysłane z komputerów kibiców Lecha.
Pozdro.
Gośc który to pisał jest akurat z ŁKS a nie z Lecha We wszystkich punktach masz rację,a wlepy Widzewiaków z Poznania są na pewno mniej śmieszne niż ŁKS-u z Radogoszcza (przynajmniej nie ma napinkowych motywów, mających niewiele wspólnego z rzeczywistością).
no rzeczywiscie trzymacie swoj poziom po vlepach TEofilowa , Straego Polesia , Retkinii , Kozin , Karolewa, Rokicia przyszła pora na vlepki z Poznania
Ps , przynajmniej nasi z Radogoszcza moga wracac po meczu w barwach
Widze że kolege zza miedzy boli to że Mamy kibiców w całej Polsce ehh te kompleksy
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
rawicz pisze:projekty vlepek Lech Poznań FC Rawicz 4 edycja [link]
a tak oto wyszły [link]
vlepki drukowane na [link] wyszły bardzo dobrze szybki kontakt polecam
Górnik Wałbrzych miał wlepkę z motywem niepotrzebne skreślić.
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???