Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
No już bez przesady panowie. Wiadomo, że jak wszystkie ekipy od V do I ligi robią vlepy to siłą rzeczy znajdą się jakieś postacie, motywy itp. wykorzystane już przez innych. Mnóstwo rożnych groźnych typów, badboyów się przewija na vlepach więc zawsze jakieś ksero się trafi. Co nie zmienia faktu że vlepy słabe, a ta z Papieżem jest w ogóle nie na miejscu.
-
A Ty rozrozniasz takie cos jak znalesc cos w googlach i na swoje przerobic, a cos co od podstaw zrobic?chojny widzew pisze:No już bez przesady panowie. Wiadomo, że jak wszystkie ekipy od V do I ligi robią vlepy to siłą rzeczy znajdą się jakieś postacie, motywy itp. wykorzystane już przez innych. Mnóstwo rożnych groźnych typów, badboyów się przewija na vlepach więc zawsze jakieś ksero się trafi. Co nie zmienia faktu że vlepy słabe, a ta z Papieżem jest w ogóle nie na miejscu.

-
Mnie tam już te vlepki Włocłavii nie dziwią. Po prostu przyjęli bardzo niski poziom i za każdym razem muszą to podkreślić, a że motywy kserują to także nic nowego, bo w każdej edycji im się to zdarza i nie wydaje mi się żeby było zrobione to przez przypadek
Oby inne ekipy nie poszły śladem Włocłavii bo w tej kwestii zamiast się rozwijać powoli zaczniemy się cofać 

W ścianach bloku zawarta tajemnica...
Cobra Krotoszyn
[link]
Cobra Krotoszyn
[link]
-
-
-
Vlepy Włocłavii... żenada. Powoli zaczynają nas przyzwyczajać do swojego miernego poziomu. Vlepa z papieżem? Co to ma być?! Ksera jakiś projektów czy motywów wcale nie osładzają goryczy badziewia. Jeżeli to szczyt możliwości to współczuje.
Tak całkiem serio to ostatnio kozackie projekty zaczęły sie ukazywać. Poza tym wystarczy porównać vlepy kibiców z tego maista - Kujawiaka i Wloclavii i nie trzeba być geniuszem żeby wywnioskować, że to ci drudzy cofają sie w rozwoju.
Zgadzam się. Z tym cofaniem to tak źle nie będzieCK pisze:Mnie tam już te vlepki Włocłavii nie dziwią. Po prostu przyjęli bardzo niski poziom i za każdym razem muszą to podkreślić, a że motywy kserują to także nic nowego, bo w każdej edycji im się to zdarza i nie wydaje mi się żeby było zrobione to przez przypadekOby inne ekipy nie poszły śladem Włocłavii bo w tej kwestii zamiast się rozwijać powoli zaczniemy się cofać

-
- ban
-
-
- ban
-
1.Nie wiem o co ci chłopaku chodzi, ale te wlepy nie są śmieszne, a całkiem fajne wzory.
2. Chłopaki z Poznania od jakiegoś czasu się organizują, jeżdzą razem na wyjazdy itd.
3. Jest flaga Wielkopolska, mamy tez wokół Poznania swoich kibiców większośc jeszcze z lat świetności Naszego klubu i nikt tego nie zmieni.
4. Nie ma na wlepkach napisane, ze Poznan to miasto Widzewa itp., a pokazują tylko one, że żyją sobie u Was w mieście Widzewiacy i chcą coś robic na rzecz klubu.
Mam nadzieje, że odpisałem na wszystkie pytania i twierdzenia które mogą zostac wysłane z komputerów kibiców Lecha.
Pozdro.
2. Chłopaki z Poznania od jakiegoś czasu się organizują, jeżdzą razem na wyjazdy itd.
3. Jest flaga Wielkopolska, mamy tez wokół Poznania swoich kibiców większośc jeszcze z lat świetności Naszego klubu i nikt tego nie zmieni.
4. Nie ma na wlepkach napisane, ze Poznan to miasto Widzewa itp., a pokazują tylko one, że żyją sobie u Was w mieście Widzewiacy i chcą coś robic na rzecz klubu.
Mam nadzieje, że odpisałem na wszystkie pytania i twierdzenia które mogą zostac wysłane z komputerów kibiców Lecha.
Pozdro.
-
Gośc który to pisał jest akurat z ŁKS a nie z LechaFDL pisze:1.Nie wiem o co ci chłopaku chodzi, ale te wlepy nie są śmieszne, a całkiem fajne wzory.
Pozdro.

-
no rzeczywiscie trzymacie swoj poziom po vlepach TEofilowa , Straego Polesia , Retkinii , Kozin , Karolewa, Rokicia przyszła pora na vlepki z Poznaniachojny widzew pisze:Gośc który to pisał jest akurat z ŁKS a nie z LechaFDL pisze:1.Nie wiem o co ci chłopaku chodzi, ale te wlepy nie są śmieszne, a całkiem fajne wzory.
Pozdro.We wszystkich punktach masz rację,a wlepy Widzewiaków z Poznania są na pewno mniej śmieszne niż ŁKS-u z Radogoszcza (przynajmniej nie ma napinkowych motywów, mających niewiele wspólnego z rzeczywistością).

Ps , przynajmniej nasi z Radogoszcza moga wracac po meczu w barwach
-
W imieniu autora vlepek.aqq08 pisze:no rzeczywiscie trzymacie swoj poziom po vlepach TEofilowa , Straego Polesia , Retkinii , Kozin , Karolewa, Rokicia przyszła pora na vlepki z Poznaniachojny widzew pisze:Gośc który to pisał jest akurat z ŁKS a nie z LechaFDL pisze:1.Nie wiem o co ci chłopaku chodzi, ale te wlepy nie są śmieszne, a całkiem fajne wzory.
Pozdro.We wszystkich punktach masz rację,a wlepy Widzewiaków z Poznania są na pewno mniej śmieszne niż ŁKS-u z Radogoszcza (przynajmniej nie ma napinkowych motywów, mających niewiele wspólnego z rzeczywistością).
![]()
Ps , przynajmniej nasi z Radogoszcza moga wracac po meczu w barwach
W związku z dużym zainteresowaniem naszymi vlepkami i działalnością chciałbym odpowiedzieć na kilka kwestii.Otóż vlepki,które zostały wykonane nie mają na celu lansowania się,ani pokazywania "co to nie my.."itp.Jesteśmy w miarę liczną grupą i uznaliśmy,że vlepki to dobry pomysł na integrację.Od razu wypada sprostować,że nie jesteśmy FC Widzewa.Mimo,że liczebnie dalibyśmy radę,to działalność FC opiera się nie tylko na nalepianiu vlepek i jeżdżeniu na mecze,ale też kilku innych aspektach.Jeśli ktoś pisze,że wydanie tych vlepek może pogorszyć stosunki na linii Lech-Widzew to chyba aż nie wypada tego komentować.O tym decydują inne osoby,a jeśli ktoś przywiązuje tak wielką wagę do naklejek to chyba bierze to troszkę za poważnie.To co na nich zawarliśmy nie zawiera ani żadnych aluzji,ani jakiejkolwiek napinki.Każdy wie jak jest.
Poza tym vlepki w tym temacie wrzucone zostały nie dla lansu,a dla oceny graficznej i merytorycznej projektów,bo chyba od tego ten temat jest.
Pozdrawiam