Siarka T.-vlepki fajne,fajne hasła graficznie tez super,ale bardzo mi one przypominają poprzednią edycje
Legia W.-nie powalaja. w pierwszej vlepce jest błąd(Wszyscy pójda...)
GKS Jastrzębie-vlepki mi sie w ogóle nie podobają oprócz tej długiej.Wyglądają jakby były projektowane lata temu.
WYKONUJE PROJEKTY GRAFICZNE
[link]" target="_blank" target="_blank
MOJA GALERIA
FCO a Tobie o co chodzi ? Co to skomentować nie można ? To niech nikt tutaj nie wrzuca to i komentarzy nie będzie. Gościowi sie nie podoba to napisał. A jeżeli masz z tym problem to pisz do moderatorów, że wg Ciebie koleś pojęcia zielonego nie ma i powinien mieć zakaz komentowania.
pilkajestokragla pisze:
co do tematu to ostatnio nie pojawily sie zadne sensownowne vlepy
Teraz to mnie rozbawiłeś.
Ludzie opanujcie się i nie róbcie z siebie jakiś globusów co wszystko wiedzą najlepiej i zawsze muszą być przeciw wszystkiemu. To takie trendy?! Przytocz serie jaka się Tobie podoba bo może to ja jestem jakiś skrzywiony gustowo
Vlepki Siarki jedne z lepszych w tym temacie. Tyle.
Siarka - Przyzwoita grafika, stylowe kolory, zajebiste motywy i hasła - vlepki w klimacie po prostu są. Wysoki poziom, 9/10.
Legia - Proste i ładne. Wiele lepszych było już, ale tutaj chodzi bardziej o to, żebym gdy idę na ulicy, od razu wiedział czyjej ekipy ta vlepka. Dlatego 8/10.
GKS Jastrzębie - Niestety, albo stety, ale bardzo oldskoolowe. Tego typu vlepki powstawały grube kilka lat temu. Ale... Podoba mi się nawet...
Polonia - Niektóre wzory fajne, niektóre gorsze. Ogólnie źle nie jest, tylko już te teksturki (a w szczególności na Waszych vlepkach) wyglądają przeciętnie. A tak to jest ok. 6/10
Zagłębie Sosnowiec - Kapitalne vlepki. Fajne graficznie i zarazem czytelne. 9+/10.
pabian1908 pisze:Siarka T.-vlepki fajne,fajne hasła graficznie tez super,ale bardzo mi one przypominają poprzednią edycje
Legia W.-nie powalaja. w pierwszej vlepce jest błąd(Wszyscy pójda...)
GKS Jastrzębie-vlepki mi sie w ogóle nie podobają oprócz tej długiej.Wyglądają jakby były projektowane lata temu.
za to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniej
Mi osobiście się podobają wlepki Siarki dużo bardziej niż te z Twojej stronki
za to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniej Rolling Eyes
Mi osobiście się podobają wlepki Siarki dużo bardziej niż te z Twojej stronki Wink
Wiem ze moje projekty nie są bardzo dobre,ale tez nie są fatalne.Nie uważam sie za dobrego grafika
A to ze vlepki Siarki przypominają mi poprzednią edycje to tylko moja sprawa i moja opinia.
żeby nie rozmywać
vlepki Szombierek mi sie średnio podobają.ta ostatnia na prawo najlepsza ze wszystkich,ale każda z nich wygląda jak by była sprzed 3-4 lat.
MOJA GALERIA
Skoro koleś o nicku Cropp009 napisał że są to oldscholowe vlepki Szombierek więc chyba o to im chodziło żeby wyglądały tak jakby były sprzed 3-4 lat Vlepki jak dla mnie dobre.
Vlepki Siarki bardzo dobre
za to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniej Rolling Eyes
Mi osobiście się podobają wlepki Siarki dużo bardziej niż te z Twojej stronki Wink
Wiem ze moje projekty nie są bardzo dobre,ale tez nie są fatalne.Nie uważam sie za dobrego grafika
A to ze vlepki Siarki przypominają mi poprzednią edycje to tylko moja sprawa i moja opinia.
żeby nie rozmywać
vlepki Szombierek mi sie średnio podobają.ta ostatnia na prawo najlepsza ze wszystkich,ale każda z nich wygląda jak by była sprzed 3-4 lat.
Przecież kolega napisał że są to oldschollowe vlepki...
Do pabian1908 vlepki Siarki TARNOBRZEG, nie mogą Ci przypominać poprzedniej edycji, bo projekty wykonywało 3 osoby z Naszego forum (POZDRO DLA NICH, SZCZEGÓLNIE CHŁOPAKA Z BIAŁEGOSTOKU), a nie tak jak w poprzedniej edycji 1 - W MARCU KOLEJNA 21 EDYCJA
Siarka pisze:Do pabian1908 vlepki Siarki TARNOBRZEG, nie mogą Ci przypominać poprzedniej edycji, bo projekty wykonywało 3 osoby z Naszego forum (POZDRO DLA NICH, SZCZEGÓLNIE CHŁOPAKA Z BIAŁEGOSTOKU), a nie tak jak w poprzedniej edycji 1 - W MARCU KOLEJNA 21 EDYCJA
ale On się dziwi że kolory się powtarzają
sorry musiałem
wlepki Wisły musiał robić koleżka z zajebistą banią
kozackie
Siarka pisze:Do pabian1908 vlepki Siarki TARNOBRZEG, nie mogą Ci przypominać poprzedniej edycji, bo projekty wykonywało 3 osoby z Naszego forum (POZDRO DLA NICH, SZCZEGÓLNIE CHŁOPAKA Z BIAŁEGOSTOKU), a nie tak jak w poprzedniej edycji 1 - W MARCU KOLEJNA 21 EDYCJA
ale On się dziwi że kolory się powtarzają
sorry musiałem
zamknij sie.To ze mi przypominaja poprzednią edycje to tylko moja sprawa,i możliwe ze tylko ja mam takie zdanie.
vlepki Kujawiaka fajne poza parmowa wyjatkami,które widać ze nie trzymaja poziomu tej serii.
MOJA GALERIA