7x7 i 5x20
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Teraz to mnie rozbawiłeś.pilkajestokragla pisze: co do tematu to ostatnio nie pojawily sie zadne sensownowne vlepy

za to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniejpabian1908 pisze:Siarka T.-vlepki fajne,fajne hasła graficznie tez super,ale bardzo mi one przypominają poprzednią edycje![]()
Legia W.-nie powalaja. w pierwszej vlepce jest błąd(Wszyscy pójda...)
GKS Jastrzębie-vlepki mi sie w ogóle nie podobają oprócz tej długiej.Wyglądają jakby były projektowane lata temu.
za to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniej Rolling Eyes
Mi osobiście się podobają wlepki Siarki dużo bardziej niż te z Twojej stronki Wink
Przecież kolega napisał że są to oldschollowe vlepki...pabian1908 pisze:Incognito. napisałza to każda wlepka projektowana przez Ciebie to zupełna nowość i niespotykana kombinacja wszystkiego co w photoshopie najlepsze, po prostu jak wchodzę na Twoją stronę to wszystkie te projekty różnią się od siebie diametralnie, a każda kolejna seria to zupełna nowość nie przypominająca poprzedniej Rolling Eyes
Mi osobiście się podobają wlepki Siarki dużo bardziej niż te z Twojej stronki Wink
Wiem ze moje projekty nie są bardzo dobre,ale tez nie są fatalne.Nie uważam sie za dobrego grafika
A to ze vlepki Siarki przypominają mi poprzednią edycje to tylko moja sprawa i moja opinia.
żeby nie rozmywać
vlepki Szombierek mi sie średnio podobają.ta ostatnia na prawo najlepsza ze wszystkich,ale każda z nich wygląda jak by była sprzed 3-4 lat.

ale On się dziwi że kolory się powtarzająSiarka pisze:Do pabian1908 vlepki Siarki TARNOBRZEG, nie mogą Ci przypominać poprzedniej edycji, bo projekty wykonywało 3 osoby z Naszego forum (POZDRO DLA NICH, SZCZEGÓLNIE CHŁOPAKA Z BIAŁEGOSTOKU), a nie tak jak w poprzedniej edycji 1- W MARCU KOLEJNA 21 EDYCJA
zamknij sie.To ze mi przypominaja poprzednią edycje to tylko moja sprawa,i możliwe ze tylko ja mam takie zdanie.Incognito. pisze:ale On się dziwi że kolory się powtarzająSiarka pisze:Do pabian1908 vlepki Siarki TARNOBRZEG, nie mogą Ci przypominać poprzedniej edycji, bo projekty wykonywało 3 osoby z Naszego forum (POZDRO DLA NICH, SZCZEGÓLNIE CHŁOPAKA Z BIAŁEGOSTOKU), a nie tak jak w poprzedniej edycji 1- W MARCU KOLEJNA 21 EDYCJA
sorry musiałem