Nowe Szaliki

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
kasztanowy8

Post autor: kasztanowy8 » 06.01.2008, 20:30

[link]

MADE BY SZULC :wink:
sztuk 100 , wykonanie 100% zgodne z projektem, czyli wszystko na stówe !

iparts.pl
pabian1908

Post autor: pabian1908 » 06.01.2008, 21:11

WYKONUJE PROJEKTY GRAFICZNE

[link]

[link]

Wielka promocja!!

Kto zamówi u mnie projekt(szala,flagi itp.) i wykona go Szulca([link]) Nie musi płacić mi za wykonanie projektu. Smile

moje gg 6791787
WYKONUJE PROJEKTY GRAFICZNE

[link]" target="_blank" target="_blank
MOJA GALERIA

antypasy.
ban

Post autor: antypasy. » 06.01.2008, 22:09

FC-IZDEBNIK pisze:
bizon87 pisze:
FC-IZDEBNIK pisze:
szaliki Craxy FC Izdebnik

[link]

nakład 15 sztuk
"craxy"? :lol:
o ku*** :lol:
pozazdrościć Cracovii Fan Clubów.
A wogóle gdzie jest Izdebnik?
Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilon

Jeden Taki Owy Szal Już Posiadamy Dziwi Mnie To "Chuligani" Na tym Szalu Ponieważ Chłopaki Niezbyt Chętne do Walki bez Napinki :)
WISŁA NOWA HUTA !

bizon87

Post autor: bizon87 » 06.01.2008, 22:47

antypasy. pisze:
FC-IZDEBNIK pisze:
bizon87 pisze: "craxy"? :lol:
Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilon

Jeden Taki Owy Szal Już Posiadamy Dziwi Mnie To "Chuligani" Na tym Szalu Ponieważ Chłopaki Niezbyt Chętne do Walki bez Napinki :)
Może byli nie dysponowani :D
PS. Zostało jeszcze 14 :wink:
Również bez napinki.

JSC

Post autor: JSC » 06.01.2008, 22:54

A cały czas sie napinasz.
Bez napinki
Obrazek

szczena_uns

Post autor: szczena_uns » 07.01.2008, 01:42

wklei ktos jeszcze zdjecie tego szala fc Izdebnik bo mi wyskakuje żaba !! wklejcie najlepiej w fotosiku
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA

OUTSIDER

Reprezentacyjny Szalik Śląska Wrocław

Post autor: OUTSIDER » 07.01.2008, 19:11

Obrazek

CRACOVIA 1906
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: CRACOVIA 1906 » 07.01.2008, 19:39

antypasy. pisze:
FC-IZDEBNIK pisze:
bizon87 pisze: "craxy"? :lol:

To moze wklej foto bo wy wiele "rzeczy" macie naszych...
z naszych FC sie smiejecie a wasze powstaja w oszalamiajacym tempie , flagi robia sobie z d*** , gorsze niz nie wiem co i nikt nie slyszal o nich ze jezdza chociaz czy cos tylko wisla zaczela wygrywac i kibice sukcesu sa i z takich sie cieszycie , tylko szaliki pod reymonta 20 tysieczna bando wyjmujecie... bez napinki tylko juz wytrzymac nie moge tych "hooliganow"

100P

Post autor: 100P » 07.01.2008, 20:07

Nowe szale FC Żory Ruchu. Robione u Szulca
Obrazek
8)

FCO

Post autor: FCO » 07.01.2008, 21:52

Szale chłopaków z Żor bardzo dobre, proste - czytelne i oryginalne hasełka... 8)

19NC45
ban

Post autor: 19NC45 » 08.01.2008, 07:07

Szalik dzielnicowy [link]

Prosze o ocene :)
HPG

Ligowiec

Post autor: Ligowiec » 08.01.2008, 07:51

19NC45 pisze:Szalik dzielnicowy [link]

DaJEm mAAak$iK. CzeKam nA RewaNŻyK ;*
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!

(---)

Post autor: (---) » 08.01.2008, 09:52

19NC45 pisze:Szalik dzielnicowy [link]

tekst z flagi Wisly a dokladniej Bieżanowa :roll:

19NC45
ban

Post autor: 19NC45 » 08.01.2008, 10:38

No to pozdro dla chłopaków z Bieżanowa , fajny tekst :) , myśle że sie nie obrażą ;) hehe
HPG

szalona musztarda

Post autor: szalona musztarda » 08.01.2008, 10:51

CRACOVIA 1906 pisze:
antypasy. pisze:
FC-IZDEBNIK pisze: Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilon

z naszych FC sie smiejecie a wasze powstaja w oszalamiajacym tempie , flagi robia sobie z d*** , gorsze niz nie wiem co i nikt nie slyszal o nich ze jezdza chociaz czy cos tylko wisla zaczela wygrywac i kibice sukcesu sa i z takich sie cieszycie , tylko szaliki pod reymonta 20 tysieczna bando wyjmujecie... bez napinki tylko juz wytrzymac nie moge tych "hooliganow"
To co mamy waszego wychodzi na derbach, wiec nie p****** bo kazdy wie co jest.
Dobrze ze wy nie macie flag z d***, skawina cracovia - chyba jebne :lol:
My zawsze szale w majtach, bo wiesz sami kibice sukcesu i pikniki, za to u was 2500 na kazdym meczu to chuligani. :roll: :roll:
Gdybys mial troche oliwy we lbie to wiedzialbys ze kibice sukcesu sie pojawiaja wszedzie, nie pamietasz juz chyba meczu o awans do I ligi u was z korona? ehh patrz najpierw na swoje podworko.
Moja rada - wyjdz kiedys ze swojego osiedla pelnego propagandy zydowskiej a sam sie przekonasz jak jest. :twisted:

Bati

Post autor: Bati » 08.01.2008, 12:55

Projekt :
[link]

a tak wygladaja w rzeczywistosci:
[link]

Oto nowe szale Piasta Gliwice- dzielnica Pszczyńska. Nakład 25sztuk . Fachowo wykonane. robione u Szulca [link]
<<Jedno Miasto Jeden Klub - Piast Gliwice>>

Ligowiec

Post autor: Ligowiec » 08.01.2008, 16:59

Mam takie pytanie... Na gadżetach czy graffiti Piasta nigdy nie brakuje elementów związanych ze Śląskiem. Dlaczego jednak używacie herbu województwa Śląskiego, a nie herbu Górnego Śląska? Myślałem, że podobnie jak Ruch i po części inne ekipy z tego regionu manifestujecie przynależność do tego specyficznego regionu.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 08.01.2008, 18:17

ten herb co znajduje sie na szliku Pszczyńskiej to w/g pewnego żródła to historyczny herb Górnego Śląska

OUTSIDER

Szalik Śląska Wrocław: Legiony Wrocławia - Ave Silesia

Post autor: OUTSIDER » 08.01.2008, 19:42

Obrazek

VT

Post autor: VT » 08.01.2008, 20:09

Można ten ostatni szalik Śląska dostać gdzieś na allegro? Świetny jest

OUTSIDER

Post autor: OUTSIDER » 08.01.2008, 20:26

VT pisze:Można ten ostatni szalik Śląska dostać gdzieś na allegro? Świetny jest
Cytat z ŚląskNetu

UWAGA!

Szale dostępne od jutrzejszego poranku w cenie 25 złotych TYLKO I WYŁĄCZNIE w sklepie na Muchoborze.

FCK

szale

Post autor: FCK » 08.01.2008, 21:54

Obrazek
szale wydane w 2003 roku ale nie były pokazywane na tym forum jeszcze
Obrazek
a o to nowe szale fan clubowe wydane w wakacje 2007 roku
--->KOLUSZKOWSCY WIDZEWIACY<---

JASH

Post autor: JASH » 11.01.2008, 11:57

CRACOVIA 1906 pisze:
Jest tu uzytkownik z Izdebnika moze sie przyzna...

Stilonek

Post autor: Stilonek » 11.01.2008, 14:12

Nowe szaliki naszego FC Lubniewice, nakład 30 szt. :

Obrazek
19_ZKS STILON_47

Ligowiec

Post autor: Ligowiec » 11.01.2008, 20:49

Sztygar pisze:ten herb co znajduje sie na szliku Pszczyńskiej to w/g pewnego żródła to historyczny herb Górnego Śląska
A rzeczywiście, trochę poczytałem, poszperałem i zwracam honor :wink:

Krasza

Post autor: Krasza » 11.01.2008, 21:09

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:31 przez Krasza, łącznie zmieniany 2 razy.
Z konta korzystam dzieki uprzejmości Kraszy

bizon87

Post autor: bizon87 » 11.01.2008, 21:12

Krasza kupiłeś sobie gwiazde na fotka.pl ?

Polską z dużej litery...

Krasza

Post autor: Krasza » 11.01.2008, 21:20

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:32 przez Krasza, łącznie zmieniany 1 raz.

bizon87

Post autor: bizon87 » 12.01.2008, 00:16

Krasza pisze:
bizon87 pisze:Krasza kupiłeś sobie gwiazde na fotka.pl ?

Polską z dużej litery...
jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speed :lol: pewnie to Twój brat :lol: nie pouczaj mnie , bo to nie wywiadówka ...
Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.
a braci to sobie na fotka.pl szukaj.
Nie odpisuj mi, nie mam czasu tego czytać.

Krasza

Post autor: Krasza » 12.01.2008, 03:24

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:32 przez Krasza, łącznie zmieniany 1 raz.

T.'06

Post autor: T.'06 » 12.01.2008, 11:05

Krasza pisze:
bizon87 pisze:
Krasza pisze: jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speed :lol: pewnie to Twój brat :lol: nie pouczaj mnie , bo to nie wywiadówka ...
Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzi :lol: ... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro :lol: i moje Ziomki oczywiście też kupują szale Wisły i je palą. bądź poważny... żyjecie netem... jak przychodzi co do czego to sam wiesz jak jest... mo.że wrzucę filmik na youtube z hoolsem Wisły... jak sprzedaje swoich... Jednocześnie nie uważam Was za słabych , bo macie konkretną ekipe, ale większość Wiślaków to konfitury o czym przekonałem sie już dwukrotnie... ale są też kumate Chłopaki... zresztą jak wszędzie. Pozdro Pasiaki. aha - i jakby speed był moim bratem to bym go zajebał (za te 25 lat|)
Cracovio Kocham Cię :!: ps: u mnie sama Wisła jest - Nas aktywnych dwóch - namów Wiślaków żeby się w szalach kiwali - czekamy na to :!:
:lol:
Krasza ochłoń troche...
Najlepiej odstaw komputer i internet na jakiś czas...
[link] 8)

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 12.01.2008, 12:53

Krasza pisze:
bizon87 pisze:
Krasza pisze: jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speed :lol: pewnie to Twój brat :lol: nie pouczaj mnie , bo to nie wywiadówka ...
Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzi :lol: ... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro :lol: i moje Ziomki oczywiście też kupują szale Wisły i je palą. bądź poważny... żyjecie netem... jak przychodzi co do czego to sam wiesz jak jest... mo.że wrzucę filmik na youtube z hoolsem Wisły... jak sprzedaje swoich... Jednocześnie nie uważam Was za słabych , bo macie konkretną ekipe, ale większość Wiślaków to konfitury o czym przekonałem sie już dwukrotnie... ale są też kumate Chłopaki... zresztą jak wszędzie. Pozdro Pasiaki. aha - i jakby speed był moim bratem to bym go zajebał (za te 25 lat|)
Cracovio Kocham Cię :!: ps: u mnie sama Wisła jest - Nas aktywnych dwóch - namów Wiślaków żeby się w szalach kiwali - czekamy na to :!:
Szacunek :? "Kto mieczem wojuje, ten od miecza zginie"

CwiQ

Post autor: CwiQ » 12.01.2008, 16:20

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

szalona musztarda

Post autor: szalona musztarda » 12.01.2008, 17:40

WiecznieMłody pisze:
Krasza pisze:
bizon87 pisze: Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.
Szacunek :? "Kto mieczem wojuje, ten od miecza zginie"
Nie bierzcie wszystkiego na powaznie, to tylko internet. On jest tutaj wojownikiem bo w domu siedzi 24 na dobre. Tak wiemy cracovia rzadzi, Wisła konfidenci :roll: zmadrzej dziecino. Gdybys byl taki kozak to bys tutaj nie pierdolil tylko robil swoje, ale lepiej walic farmazony. Ogolnie to Wisła jest tylko w Chrzanowie ... :roll: hahaha wiem ze masz kompleksy bo wasze fan cluby nigdy nie beda tak liczne jak nasze, ale nie musisz wylewac zali na necie. Wyjdz chociaz na balkon sie przewietrzyc bo mozg ci sie zlasuje jeszcze bardziej a wtedy nie wiem co bedziesz w stanie tutaj pieprzyc. pzdr i nie odpisuj.

bizon87

Post autor: bizon87 » 12.01.2008, 19:55

Krasza pisze:
bizon87 pisze:
strasznie sie musiałeś spocić jak to pisałeś o 3 w nocy, na drugi raz upuść z torby bo cie fantazja ponosi.
I przestań ćpać dziewczynko, bo ja z Chrzanowem mam tyle wspólnego co Ty z hutnikiem.
Bez odbioru.

Krasza

Post autor: Krasza » 12.01.2008, 23:25

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:33 przez Krasza, łącznie zmieniany 1 raz.

3xW

Post autor: 3xW » 12.01.2008, 23:47

Krasza pisze:
bizon87 pisze:
Krasza pisze: Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzi :lol: ... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro :lol: i moje Ziomki oczywiście też kupują szale Wisły i je palą. bądź poważny... żyjecie netem... jak przychodzi co do czego to sam wiesz jak jest... mo.że wrzucę filmik na youtube z hoolsem Wisły... jak sprzedaje swoich... Jednocześnie nie uważam Was za słabych , bo macie konkretną ekipe, ale większość Wiślaków to konfitury o czym przekonałem sie już dwukrotnie... ale są też kumate Chłopaki... zresztą jak wszędzie. Pozdro Pasiaki. aha - i jakby speed był moim bratem to bym go zajebał (za te 25 lat|)
strasznie sie musiałeś spocić jak to pisałeś o 3 w nocy, na drugi raz upuść z torby bo cie fantazja ponosi.
I przestań ćpać dziewczynko, bo ja z Chrzanowem mam tyle wspólnego co Ty z hutnikiem.
Bez odbioru.
grubo Sharksie :lol: jak chcesz walić kozaka to zadzwoń i się ustawimy ... 506569952 czekam kozaczku... CZEKAM SHARAKANIE NA CIEBIE :lol: OJ JAK BOLI :lol: dziewczynko? :lol: widze , że sie zdenerwowałeś :lol: kozaczysz a c**** znaczysz.... nie graj tego kim nigdy nie będziesz... walisz na Sharksa??? jesteś ze wsi i nawet na Wisłe nie jeździsz... Chrzanów j**** żydów bizon87 :lol: ura bura bion87 hools :lol: dzoniłeś może z Uk i powiedziałeś " k****: i sie rozłączyłeś?? jsak coś to dogadajmy się normalnie - bez napinki... czekam na WAs :lol: CRACOVIA !!!!!!!!!!!!

:shock: Ludzie ile wy macie lat?? Temat brzmi nowe szaliki!! Krasza podaj jeszcze swoj adres :lol: nie wiem czy mam sie smiac czy plakac!! pokasowac ta niezbedna polemike chuliganow krakowskich!

Krasza

Post autor: Krasza » 13.01.2008, 00:06

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:34 przez Krasza, łącznie zmieniany 1 raz.

Krasza

KSC NH

Post autor: Krasza » 13.01.2008, 00:25

edit.
Ostatnio zmieniony 13.01.2008, 15:34 przez Krasza, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ