MADE BY SZULC

sztuk 100 , wykonanie 100% zgodne z projektem, czyli wszystko na stówe !
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
FC-IZDEBNIK pisze:Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilonbizon87 pisze:"craxy"?FC-IZDEBNIK pisze:
szaliki Craxy FC Izdebnik
[link]
nakład 15 sztuk![]()
o ku***![]()
pozazdrościć Cracovii Fan Clubów.
A wogóle gdzie jest Izdebnik?
Może byli nie dysponowaniantypasy. pisze:FC-IZDEBNIK pisze:Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilonbizon87 pisze: "craxy"?![]()
o ku***![]()
Jeden Taki Owy Szal Już Posiadamy Dziwi Mnie To "Chuligani" Na tym Szalu Ponieważ Chłopaki Niezbyt Chętne do Walki bez Napinki
To moze wklej foto bo wy wiele "rzeczy" macie naszych...antypasy. pisze:FC-IZDEBNIK pisze:Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilonbizon87 pisze: "craxy"?![]()
o ku***![]()
Jeden Taki Owy Szal Już Posiadamy Dziwi Mnie To "Chuligani" Na tym Szalu Ponieważ Chłopaki Niezbyt Chętne do Walki bez Napinki
To co mamy waszego wychodzi na derbach, wiec nie p****** bo kazdy wie co jest.CRACOVIA 1906 pisze:To moze wklej foto bo wy wiele "rzeczy" macie naszych...antypasy. pisze:FC-IZDEBNIK pisze: Izdebnik jest to wioska niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej, tam gdzie znajduje sie Klu Epsilon
z naszych FC sie smiejecie a wasze powstaja w oszalamiajacym tempie , flagi robia sobie z d*** , gorsze niz nie wiem co i nikt nie slyszal o nich ze jezdza chociaz czy cos tylko wisla zaczela wygrywac i kibice sukcesu sa i z takich sie cieszycie , tylko szaliki pod reymonta 20 tysieczna bando wyjmujecie... bez napinki tylko juz wytrzymac nie moge tych "hooliganow"
Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.Krasza pisze:jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speedbizon87 pisze:Krasza kupiłeś sobie gwiazde na fotka.pl ?
Polską z dużej litery...pewnie to Twój brat
nie pouczaj mnie , bo to nie wywiadówka ...
Krasza pisze:Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzibizon87 pisze:Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.Krasza pisze: jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speedpewnie to Twój brat
a braci to sobie na fotka.pl szukaj.
Nie odpisuj mi, nie mam czasu tego czytać.... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro
i moje Ziomki oczywiście też kupują szale Wisły i je palą. bądź poważny... żyjecie netem... jak przychodzi co do czego to sam wiesz jak jest... mo.że wrzucę filmik na youtube z hoolsem Wisły... jak sprzedaje swoich... Jednocześnie nie uważam Was za słabych , bo macie konkretną ekipe, ale większość Wiślaków to konfitury o czym przekonałem sie już dwukrotnie... ale są też kumate Chłopaki... zresztą jak wszędzie. Pozdro Pasiaki. aha - i jakby speed był moim bratem to bym go zajebał (za te 25 lat|)
Cracovio Kocham Cięps: u mnie sama Wisła jest - Nas aktywnych dwóch - namów Wiślaków żeby się w szalach kiwali - czekamy na to
SzacunekKrasza pisze:Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzibizon87 pisze:Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.Krasza pisze: jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speedpewnie to Twój brat
Nie odpisuj mi, nie mam czasu tego czytać.... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro
i moje Ziomki oczywiście też kupują szale Wisły i je palą. bądź poważny... żyjecie netem... jak przychodzi co do czego to sam wiesz jak jest... mo.że wrzucę filmik na youtube z hoolsem Wisły... jak sprzedaje swoich... Jednocześnie nie uważam Was za słabych , bo macie konkretną ekipe, ale większość Wiślaków to konfitury o czym przekonałem sie już dwukrotnie... ale są też kumate Chłopaki... zresztą jak wszędzie. Pozdro Pasiaki. aha - i jakby speed był moim bratem to bym go zajebał (za te 25 lat|)
Cracovio Kocham Cięps: u mnie sama Wisła jest - Nas aktywnych dwóch - namów Wiślaków żeby się w szalach kiwali - czekamy na to
Nie bierzcie wszystkiego na powaznie, to tylko internet. On jest tutaj wojownikiem bo w domu siedzi 24 na dobre. Tak wiemy cracovia rzadzi, Wisła konfidenciWiecznieMłody pisze:SzacunekKrasza pisze:Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzibizon87 pisze: Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.
"Kto mieczem wojuje, ten od miecza zginie"
Krasza pisze:Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzibizon87 pisze:Nie mam konta na fotce ze zdjęciami także nie musisz kupować.Krasza pisze: jak nie masz hajsu to Ci kupie, nie zmieniaj tematu. jak kozaczysz to kozacz w realu ... a nie tak jak speedpewnie to Twój brat
Krasza pisze:grubo Sharksiebizon87 pisze:Krasza pisze: Chłopcze jesteś z Chrzanowa... Moi bracia to sam wiesz co robia z wiślakami... niewiem po co sie napinasz... to co się dzieje na mieście to, się dzieje. Nie wypisujcie bzdur na necie, bo i tak to WAm to nic nie da... no chyba , że się lepiej poczujecie... poza tym - masz konto na fotce tylko usunąłeś fotki orle z CHrzanowa... chesz być lepszy ode mnie? mądrzejszy? odpuśc , bo i tak nic nie zdziałasz. działaj w realu a nie na necie (jesteś piknikiem , więc po co się udzielasz) walczysz na forum a Twój czas już dawno minął... po co Ci to?? jesteś AntyJUde??? to bądź sobie i bluzgaj prze kompem i telewizorem jak to robisz do tej pory... piszesz j**** żydów??? powiedz mi to w twarz , że p********* Cracovie , że Cracovia to stara ku***, że j**** żydów , po c*** się krztusisz ja nie musisz ?? walcz w realu a nie na forum... próbujesz udowodnić że wisła jest najlepsza ... Ty nie wiesz jak jest w Cracovie... już nie wspomne , o tych co szczali w majciory jak im kosy waliłem, podsumowując - chcesz być kimś , kim nigdy nie będziesz... prawda jest na mieście a nie na forum... odpuśc i nie prubój grać tego kim nigdy nie będziesz... na dniach wkleje Wasze osiedlówki jak się palą i nie piszcie , że je kupiłem na allegro , bo śmiechu warte... wisła rządzi... a tak w ogóle to Cracovii w Krakowie nie ma i nie działamy. a te szale co palimy to kupione na allegro
![]()
strasznie sie musiałeś spocić jak to pisałeś o 3 w nocy, na drugi raz upuść z torby bo cie fantazja ponosi.
I przestań ćpać dziewczynko, bo ja z Chrzanowem mam tyle wspólnego co Ty z hutnikiem.
Bez odbioru.jak chcesz walić kozaka to zadzwoń i się ustawimy ... 506569952 czekam kozaczku... CZEKAM SHARAKANIE NA CIEBIE
OJ JAK BOLI
dziewczynko?
widze , że sie zdenerwowałeś
kozaczysz a c**** znaczysz.... nie graj tego kim nigdy nie będziesz... walisz na Sharksa??? jesteś ze wsi i nawet na Wisłe nie jeździsz... Chrzanów j**** żydów bizon87
ura bura bion87 hools
dzoniłeś może z Uk i powiedziałeś " k****: i sie rozłączyłeś?? jsak coś to dogadajmy się normalnie - bez napinki... czekam na WAs
CRACOVIA !!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: floydfloyd, KanarET, lnv, maystero, Obiektyw1920, Soczek01, T1946, walker123, yakyak i 102 gości