a co do barw Unii Leszno to jakos mnie ten styl nie przekonuje, gdyby nie herb z boku i napis to nigdy bym nie powedzial, ze to szal kibica. Kazdy oczywiscie moze miec inne zdanie...
Olsztynianin pisze:a co do barw Unii Leszno to jakos mnie ten styl nie przekonuje, gdyby nie herb z boku i napis to nigdy bym nie powedzial, ze to szal kibica. Kazdy oczywiscie moze miec inne zdanie...
wszystkie szaliki wykonane na [link] wykonanie jak i czas realizacji perfekcja !!!
nie jechaly wasze szale pewnym srodkiem komunikacji krajowej czasem z lodzi bo odbieralem bluzy i kolo nam je dawal bo myslal ze to dla nas tez hehe powiedzielismy mu tylko ze jakby sie w tarnowie pojawil bez tych szali to jego rodzinka mialaby z****** swieta pozdro z oswiecimia
[link]
Z jednej strony napis CRACOVIA MPBW(mlode pokolenia boh. wrzesnia)
a z drugiej str napis BOHATEROW WRZESNIA i mniejszy Naszym haslem jest Cracovii chwała
[link]
a z drugiej str napis BOHATEROW WRZESNIA i mniejszy Naszym haslem jest Cracovii chwała
Krasza był zamieszamy w powstanie tych szali? Trzymają poziom tych, które on wrzucał.
[link]
Krasza był zamieszamy w powstanie tych szali? Trzymają poziom tych, które on wrzucał.
co Cię boli czy aż tak Cie to boli wrzucam tylko fotki moich szali, a to czy Wam sie podobą czy nie to leje na to Tym co się mają podobać to sie podobają... w połowie stycznia wjadą trzy nowe wzory i myśle że będziecie zniesmaczeni jakie to brzydkie są moje szale Szal BW w przeciwieństwie do poprzednich jest piękny , z chęcią sie wymienie za któryś z moich bądź go odkupie.
Zeby to rok , maja okolo 3 lat , moze napiszesz wislaku ile ich bylo i ile straciliscie juz po pierwszym meczu z nimi na szyi? Przypomniec? Wy sie juz nie zmienicie chocby z kamera wam udowadniac...
[link]
co Cię boli czy aż tak Cie to boli wrzucam tylko fotki moich szali, a to czy Wam sie podobą czy nie to leje na to Tym co się mają podobać to sie podobają... w połowie stycznia wjadą trzy nowe wzory i myśle że będziecie zniesmaczeni jakie to brzydkie są moje szale Szal BW w przeciwieństwie do poprzednich jest piękny , z chęcią sie wymienie za któryś z moich bądź go odkupie.
Heh szali BW wyszlo 30 sztuk i rozeszly sie w 4 dni:) Ludzie z osiedla wykupili:)