Komentarze Dla Miasta Łódź ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Kiju

Post autor: Kiju » 24.03.2007, 15:57

Patriot pisze:Ktoś z Widzewa może mi wyjaśnić dlaczego akcja z transparntami w dzien derbow byla kozacka ( nie było to też tak bardzo orginalne jak byście chcieli bo podobne napisy mozna było zobaczyć w paru miejscach czy chociażby na fotkach kiedyś wklejanych w hp ) a kserówka waszych fan które jeszcze nie miały debiutu i praktycznie nikt ich nie widział i pokzaznie ich w naszych barwach na meczu jest już taką frajerską akcją?? Taka prawda że jak by to była wasza akcja to byście tu sie podniecali a my napinali że jesteście śmieszni... czy w Łodzi tak zawsze musi być ... Troche szacunku do wroga nikomu nie zaszkodzi
Widzisz,po prostu podniecamy sie inymi rzeczami,roznimy sie.
wiele ekip zanim zrobi flagi zamieszcza w necie projekty,dyskutuje o nich itd,normalka.

Zrobiliscie "akcje" i ok.

Nie rozumiem co transparenty w dzien derbów maja wspolnego z tymi replikami??

Jezeli ktos mysli ze nasze flagi nie zawisna,to mocno sie pomyli :D
Obrazek

iparts.pl
J

Post autor: J » 24.03.2007, 15:58

Dziwię się Wam wszystkim, komentarze są po prostu niedorzeczne.
ŁKS zdobył projekty, odpicował na szybko i wywiesił, bo grają szybciej mecz od Widzewa. Akcja na +, ale wydaję mi się, że te flagi wywieszone były jednorazowo ? Żeby pokazać Widzewowi, że w "wielkiej wojnie" plus dla ŁKSu. Projektów się pilnuje.
Inna sprawa, jeśli ŁKS będzie wywieszał te flagi, albo tym razem zrobią pożądnie te flagi. Wtedy akcja będzie frajerska, bo wszyscy doskonale wiedzą, że projekty są Widzewa.
Nie ma to dla mnie znaczenia, że flagi pierwsze zadebiutowały na ŁKSie w takiej formie. Gdyby były tak zrobione jak Widzewa, no to wtedy ok. Ale widać, że akcja na wkrzurzenie rywala, i tyle.

misza

Post autor: misza » 24.03.2007, 16:00

kibicX pisze:
odAdoZ pisze:A akcja przeprowadzona w stylu my pierwsi wywiesimy to oni nie będą mogli (bo nie sądzę że ełkasiacy będą chcieli je wywieszać) to kolejna rzecz nad którą będzie wiele odmiennych zdań,gdyż tego chyba jeszcze nie było o ile mi wjadomo. I każda ze stron pewnie będzie miała racje :D
Popraw mnie jeśli się mylę ale czy dokładnie taka zasada nie panuje w przypadku pieśni w naszym "światku kibicowskim"?
Jaga i Lech zapożyczyły sobie pieśń ŁKSu i niby wszystko było ok. Ale jak ŁKS zapożyczył sobie pieśni od nich to od razu podniosło się larum i płacze że ŁKS xeruje. Groteskowa sytuacja zważywszy że wszystkie pieśni wchodzacego w grę były xerowane od innych ekip z Europy.
Abstrahując już od tematyki pieśni to ta akcja pokaże czy Widzew, który z takim zamiłowaniem oskarża o ŁKS o xerowanie dosłownie wszystkiego (nawet "kto nie skacze..." - co jest raczej absurdem), potrafi zachować się "honorowo" przynajmniej wg ich dotychczasowych poglądów.
Inną kwestią jest sposób w jaki Widzew został uprzedzony, co powinno dać im do myślenia. Zresztą zdaje się że sami nie tak dawno temu chełpili się rozkminką transparentów derbowych, a teraz wielce urażeni są rozkminką przeciwko nim.

PS
Najzabawniejsze sa teraz wpisy kibiców Widzewa oskarżające eŁKaeSiaków o xero, a w myśl zasad za którymi do tej pory stali murem to ich flagi stanowią repliki, bo przecież ŁKSu pojawiły się wcześniej. Panowie, przecież nie da się biec w 2 strony jednocześnie, zdecydujcie się...
uwazasz ze jak widzew powiesi te fany to beda to kserowki fan lksu? prosze cie chlopie myslenie nie boli. nie jest chyba tajemnica kto flagi zaprojektowal i zrobil a kto maznal repliki na przescieradlach zeby podkurwic rywala. panowie kasowac posty z projektami flag lks nie spi.
Ostatnio zmieniony 24.03.2007, 16:04 przez misza, łącznie zmieniany 1 raz.

nie napinaj sie tak, ok?

Post autor: nie napinaj sie tak, ok? » 24.03.2007, 16:01

Patriot pisze:Troche szacunku do wroga nikomu nie zaszkodzi
Aha, kradzież projektów to okazanie szacunku, ok. :lol:
Patriot pisze:Ktoś z Widzewa może mi wyjaśnić dlaczego akcja z transparntami w dzien derbow byla kozacka ( nie było to też tak bardzo orginalne jak byście chcieli bo podobne napisy mozna było zobaczyć w paru miejscach czy chociażby na fotkach kiedyś wklejanych w hp )
Chociazby dlatego, że ŁKS prawdopodobnie w ten dzień nie zrobił nic o porównywalnej mierze, więc dlatego kozacka. Zrobiliscie cos na miescie w dzien derbów? :lol: Domyslam sie juz jaka odpowiedz.
Patriot pisze:Taka prawda że jak by to była wasza akcja to byście tu sie podniecali a my napinali że jesteście śmieszni...
Powinieneś przepowiadać przyszłość. :lol:

Powiem szczerze.. dziwie się, że zdołaliście wymyśleć coś takiego.. Z drugiej jednak strony, można było się czegoś takiego spodziewać.. to wszak w Waszym cHONOROWYM stylu.
eot.

Matpaw

Post autor: Matpaw » 24.03.2007, 16:05

dajcie spokoj flagi zadebiutowaly u nas a nie u was :D

Tamak

Post autor: Tamak » 24.03.2007, 16:15

Nie jestem związany ani z Widzewem ani z ŁKS-em, więc obiektywnie stwierdzam, że akcja Rodowitych na prawdę mi się podoba. Widzew tym razem został w.y.j.e.b.a.n.y i tyle. :lol:

Hezbollah

Post autor: Hezbollah » 24.03.2007, 16:19

J pisze:Dziwię się Wam wszystkim, komentarze są po prostu niedorzeczne.
ŁKS zdobył projekty, odpicował na szybko i wywiesił, bo grają szybciej mecz od Widzewa. Akcja na +, ale wydaję mi się, że te flagi wywieszone były jednorazowo ? Żeby pokazać Widzewowi, że w "wielkiej wojnie" plus dla ŁKSu. Projektów się pilnuje.
Inna sprawa, jeśli ŁKS będzie wywieszał te flagi, albo tym razem zrobią pożądnie te flagi. Wtedy akcja będzie frajerska, bo wszyscy doskonale wiedzą, że projekty są Widzewa.
Nie ma to dla mnie znaczenia, że flagi pierwsze zadebiutowały na ŁKSie w takiej formie. Gdyby były tak zrobione jak Widzewa, no to wtedy ok. Ale widać, że akcja na wkrzurzenie rywala, i tyle.

A co? Widzew wyznacza dla całej Polski kanon robienia flag? Flagi zadebiutowały na Łks'ie i to jest niepodważalne. A to jak są wykonane to tylko ich sprawa.

WD

Post autor: WD » 24.03.2007, 16:25

To ze flagi sa malowane a nie szyte, to tylko plus dla kibiców tego klubu ze robią cos poza zrobieniem projektu na kompie, zebraniu kasy i zamowieniu flagi u jakiegos producenta. A to kto zrobil ksero to sie okaze, po raz pierwszy flagi widziałem na Łksie i tyle...

uRodzony na sektoRze

Post autor: uRodzony na sektoRze » 24.03.2007, 16:31

Hezbollah pisze:Czy Widzew wywiesi flagi to już ich sprawa. Według mnie nie powinny zawisnąć
Moze jeszcze powinien oddać eŁKaeSiakom oryginały?? :lol:

Ludzie , co Wy piszecie...

Moje prywatne zdanie - ŁKS gdy juz miał te projekty mogł je wykorzystac całkiem inaczej, robiąc jakies parodie tych flag itd...
Ale robic swoje flagi na wzór flag znienawidzonego rywala? hmm jak dla mnie samobój. No chyba ze az tak wielkie wrazenie zrobily na ŁKSiakach :wink:

skord

Post autor: skord » 24.03.2007, 16:39

WD pisze:To ze flagi sa malowane a nie szyte, to tylko plus dla kibiców tego klubu ze robią cos poza zrobieniem projektu na kompie, zebraniu kasy i zamowieniu flagi u jakiegos producenta. A to kto zrobil ksero to sie okaze, po raz pierwszy flagi widziałem na Łksie i tyle...
to niech pokaża projekt z którego korzystali :lol:
RDG 1910 WzR 2002

avax

Post autor: avax » 24.03.2007, 16:40

nasze stanowisko jest takie jak pisał Kiju
flagi wieszamy bo zostaly one wykonane duzo wczesniej
i byl to nasz projekt
ksero nie bylo robione z projektow tylko ze zdiec wykonanych juz flag
projekty i gotowe nasze flagi sie nieco roznia

nie umniejsza to jednak sukcesu ickow w tym temacie
tak to bywa raz oni raz my

a kibice Widzewa niech juz dadza sobie spokoj z tym tematem bo przez wasze wpisy sukces ickow rosnie

to tyle...

wiec kibicow Widzewa pro

odAdoZ

Post autor: odAdoZ » 24.03.2007, 16:46

kibicX pisze:
odAdoZ pisze:A akcja przeprowadzona w stylu my pierwsi wywiesimy to oni nie będą mogli (bo nie sądzę że ełkasiacy będą chcieli je wywieszać) to kolejna rzecz nad którą będzie wiele odmiennych zdań,gdyż tego chyba jeszcze nie było o ile mi wjadomo. I każda ze stron pewnie będzie miała racje :D
Popraw mnie jeśli się mylę ale czy dokładnie taka zasada nie panuje w przypadku pieśni w naszym "światku kibicowskim"?
Jaga i Lech zapożyczyły sobie pieśń ŁKSu i niby wszystko było ok. Ale jak ŁKS zapożyczył sobie pieśni od nich to od razu podniosło się larum i płacze że ŁKS xeruje. Groteskowa sytuacja zważywszy że wszystkie pieśni wchodzacego w grę były xerowane od innych ekip z Europy.
Abstrahując już od tematyki pieśni to ta akcja pokaże czy Widzew, który z takim zamiłowaniem oskarża o ŁKS o xerowanie dosłownie wszystkiego (nawet "kto nie skacze..." - co jest raczej absurdem), potrafi zachować się "honorowo" przynajmniej wg ich dotychczasowych poglądów.
Inną kwestią jest sposób w jaki Widzew został uprzedzony, co powinno dać im do myślenia. Zresztą zdaje się że sami nie tak dawno temu chełpili się rozkminką transparentów derbowych, a teraz wielce urażeni są rozkminką przeciwko nim.

PS
Najzabawniejsze sa teraz wpisy kibiców Widzewa oskarżające eŁKaeSiaków o xero, a w myśl zasad za którymi do tej pory stali murem to ich flagi stanowią repliki, bo przecież ŁKSu pojawiły się wcześniej. Panowie, przecież nie da się biec w 2 strony jednocześnie, zdecydujcie się...
Moje zdanie określiłem na 21 stronie tego tematu.
Co do kserowania piosenek to jestem przeciwny (zapożyczanie piosenek na własnym podwórku kibicowskim uważam za śmieszne,gdzie nie pojadę będę słyszał praktycznie to samo,jak dla mnie ,, nie smaczne". Podoba mi się Broendby Widzewa, Warszawa Warszawa...Legii itd ).
I to samo się tyczy flag.W tym temacie powinno być pytanie czy ŁKS powinien wywieszać wcześniej wykonane flagi Widzewa a nie czy Widzew teraz może wywiesić swoje? Choć idąc tokiem myślenia dotyczącym piosenek to czemu nie. Dla mnie wszelkie kserowanie jest beznadziejne.
Podobała mi się flaga Górnika ,,Ludzie Humoru" takie pomysły zasługują na uznanie.
Zawsze mam racje wyjątkiem są sytuacje kiedy sie mylę

kolba

Post autor: kolba » 24.03.2007, 16:46

[link] zobaczylem to pierwszy raz to myslalem ze morze ŁKS zrobil flage z nazwa sektora :) Legia ma Żylete od reklamy na sektorze to czemu ŁKS nie mial by miec Ziemi Obiecanej :D . A tak serio to wszyscy czytajacy ten temat beda wiedzieli ze to prawilne flagi Widzewa ale ktos kto nie ma dostepu do internetu zobaczy te flagi na stadionie Widzewe a wczesniej widzial je na stadionie ŁKS bedzie przekonany ze to Widzew ukradl pomys. Akcja bardzo dobra.
Zwycięstwo czeka Nas ...

Urodzony Łodzianin

Post autor: Urodzony Łodzianin » 24.03.2007, 16:49

Nasze flagi zawisną na stadionie. My jestesmy ich autorami , my wymyslilismy ich projekty i je wykonalismy.
Elkaesiacy z fotek na szybko stworzyli transparenty a nie flagi i to jest ich nowa forma aktywnosci"KSEROWANIE" od innych ekip wszystkiego-od piosenek po flagi. Nie maja swoich pomyslow i stad takie dzialanie. Mamy nadzieje ze kibice innych klubow juz to dostrzegli.
KSEROWICZE , KSEROWICZE ŁKS!!!
Łódź kocha Widzew
ŁKS "prawie" rodowici

BT
ban

Post autor: BT » 24.03.2007, 17:00

To MY to MY! :lol: zajebisty dzień 8)
Łódź miasto moje!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!

Filemon08
ban

Post autor: Filemon08 » 24.03.2007, 17:01

Kiju pisze:
Torfiorz_1977 pisze: .Mimo wszystko ciekaw jestem co widzew zrobi teraz ze swoimi "nowymi" flagami ;) ( zawisną czy nie ??)
Oczywiscie ze zawisna,niby czemu mialyby nie zawisnąć??
to wam gratuluje :lol: :lol:

nie zauważyeś drogi Kijaszku ze cokolwiek (dosłownie) by sie nie stało wy jako ogół kibiców widzewa zawsze odwracanie kota ogonem, na każda akcje macie jakies wytłumaczenie bronaice waszej strony... ale tu juz wasz problem bo jak ktos nie chce to nigdy prawdy nie dostrzeze...

pozdrawiam tych ktorzy uwazaja ze ŁKS popełnił ksero... Tylko gdzie pierwsze flagi zawisły ? 8) :lol:
-CIEMNA STRONA MIASTA-

Filemon08
ban

Post autor: Filemon08 » 24.03.2007, 17:05

Urodzony Łodzianin pisze:Nasze flagi zawisną na stadionie. My jestesmy ich autorami , my wymyslilismy ich projekty i je wykonalismy.
Elkaesiacy z fotek na szybko stworzyli transparenty a nie flagi i to jest ich nowa forma aktywnosci"KSEROWANIE" od innych ekip wszystkiego-od piosenek po flagi. Nie maja swoich pomyslow i stad takie dzialanie. Mamy nadzieje ze kibice innych klubow juz to dostrzegli.
KSEROWICZE , KSEROWICZE ŁKS!!!
te z jakich fotek... 8) ?

ty do momentu debiutu tych flag na ŁKSie sam pewnie na oczy nie widziałes tych zdjęć... wiec skoncz pierdolic
-CIEMNA STRONA MIASTA-

dr.ra

Post autor: dr.ra » 24.03.2007, 17:05

"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój - a co do flag wiadomo ,że więcej u Nas zapewne już nie zawisną ,ale u Was już też nie powinny - ubiegliśmy Was i taki był cel - Wasza porażka ,pogódźcie się z tym i dalej się tak nie spinajcie bo widać jak bardzo Was to zabolało (a miało więc jest super)

Guma
ban

Post autor: Guma » 24.03.2007, 17:08

uRodzony na sektoRze pisze:
Hezbollah pisze:Czy Widzew wywiesi flagi to już ich sprawa. Według mnie nie powinny zawisnąć
Moze jeszcze powinien oddać eŁKaeSiakom oryginały?? :lol:

Ludzie , co Wy piszecie...

Moje prywatne zdanie - ŁKS gdy juz miał te projekty mogł je wykorzystac całkiem inaczej, robiąc jakies parodie tych flag itd...
Ale robic swoje flagi na wzór flag znienawidzonego rywala? hmm jak dla mnie samobój. No chyba ze az tak wielkie wrazenie zrobily na ŁKSiakach :wink:
A później by było "tacy Rodowici a robią jaja ze swojego miasta".
Obrazek

Filemon08
ban

Post autor: Filemon08 » 24.03.2007, 17:12

dr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój - a co do flag wiadomo ,że więcej u Nas zapewne już nie zawisną ,ale u Was już też nie powinny - ubiegliśmy Was i taki był cel - Wasza porażka ,pogódźcie się z tym i dalej się tak nie spinajcie bo widać jak bardzo Was to zabolało (a miało więc jest super)
a czemu maja nie zawisnać ? 8)

pewnie ze będa
-CIEMNA STRONA MIASTA-

avax

Post autor: avax » 24.03.2007, 17:16

dr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój
"kto nie skacze" spiewalismy juz w 2 lidze i mozesz sobie darowac polemike na ten temat
zreszta ten kawalek podlapalem dosyc dawno ogladajac Lyon i udalo sie to u nas zaspiewac

Urodzony Łodzianin

Post autor: Urodzony Łodzianin » 24.03.2007, 17:26

[quote="Filemon08"]

ty do momentu debiutu tych flag na ŁKSie sam pewnie na oczy nie widziałes tych zdjęć... :lol: :lol: :lol:

Gosciu my jutro je wywiesimy i cale szczescie ze mamy wlasnie jutro mecz. Tak nam sie podobaly wasze transparenty ze przez jeden dzien zrobilismy orginaly flag :D :lol:
Czekamt pozniej na wasze komentarze o tym jak "wasz pomysł" powtórzylismy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Łódź kocha Widzew
ŁKS "prawie" rodowici

CC08

Post autor: CC08 » 24.03.2007, 17:28

Avax nie kompromituj sie. Wszystko probujecie odwrocic. My mamy kompleksy, my jestesmy antywidzewem. Wy natomiast nie jestescie antyŁKSem ? Poczytaj sobie to wasze smieszne infocentrum i potem sie napinaj.

"Kto nie skacze" zaczelismy MY (ŁKS) pierwsi spiewac, wiec lepiej zamilcz. I komentarz ze zaczeliscie to 2 lidze spiewac daruj sobie, bo jak wiesz u nas w 2 lidze bylo to pierwsze spiewane, a potem wy to skserowaliscie.

Ogolnie wiekszosc waszych piosenek jest kserem naszych. Mam zaczac wyliczac ? "W naszym miescie...", "To my kibice...", "Gdzie jest taki klub kibica...",

Wg waszego durnego rozumowanie powinenem napisac widzew! co? ksero!

Filemon08
ban

Post autor: Filemon08 » 24.03.2007, 17:40

dla mocno płaczących widzewiaczków o to cyctat z pewnego forum jednego z waszych "guru" internetowych, mocnego propagandowca...
a kolega ktory te flagi robil niech sie zastanowi lepiej komu podsyła zdjecia swoich wykonanych prac, bo kompromituje nie tylko siebie, ale także swój klub....
Kibice Widzewa nigdzie nie publikowali w internecie tych zdjec, jedyną osobą która je miała jest koleś ktory te flagi robił.

Kibice Widzewa nie wchodzą w dyskusje w tym temacie.
Jeśli ktoś się nie podporządkuje będzie nagradzany banem.

Bez odbioru!
wzielismy sobie zdjecia waszych flag... ;)
-CIEMNA STRONA MIASTA-

maksiu

Post autor: maksiu » 24.03.2007, 17:55

akcja na duzy plus dla ŁKSu a teksty ze strony Widzewa o jakims kserowaniu smieszne, bo w sumie niezla a przede wszystkim pomyslowa akcja ŁKSowi wyszla

Guma
ban

Post autor: Guma » 24.03.2007, 18:00

avax pisze:
dr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój
"kto nie skacze" spiewalismy juz w 2 lidze i mozesz sobie darowac polemike na ten temat
zreszta ten kawalek podlapalem dosyc dawno ogladajac Lyon i udalo sie to u nas zaspiewac
Zapomniałes dodać, że ktoś ma ten kawałek nagrany na telefonie komórkowym :lol: :lol:
No ale Wielki Widzew we wszystkim był pierwszy :lol:
Obrazek

bolo

Post autor: bolo » 24.03.2007, 18:26

+ za Akcje :D niech teraz Wielki MidzeM sie martwi co zrobić.No ale oni zawsze maja jakieś wytlumaczenie :!:
Obrazek

Hugo_Boss

Post autor: Hugo_Boss » 24.03.2007, 18:33

Mozna wiedziec co takiego ŁKS zrobic, ze taka rozkminka poszla.

Wybaczcie ale nie jestem w temacie.

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 24.03.2007, 18:34

Przeczytaj poprzednie strony.

VivaSRDMlifE

Post autor: VivaSRDMlifE » 24.03.2007, 18:46

co do piosenki kto nei skacze !!
Widzew spiewal ja w drugiej lidze w pierwszym jego sezonie tam
a spiewal inne slowa Lodzki Widzew Lodzki Widzew HEJ HEJ!!
koniec tematu tej piesni!![/list]

avax

Post autor: avax » 24.03.2007, 19:02

CC08 pisze:Avax nie kompromituj sie. Wszystko probujecie odwrocic. My mamy kompleksy, my jestesmy antywidzewem. Wy natomiast nie jestescie antyŁKSem ? Poczytaj sobie to wasze smieszne infocentrum i potem sie napinaj.

"Kto nie skacze" zaczelismy MY (ŁKS) pierwsi spiewac, wiec lepiej zamilcz. I komentarz ze zaczeliscie to 2 lidze spiewac daruj sobie, bo jak wiesz u nas w 2 lidze bylo to pierwsze spiewane, a potem wy to skserowaliscie.

Ogolnie wiekszosc waszych piosenek jest kserem naszych. Mam zaczac wyliczac ? "W naszym miescie...", "To my kibice...", "Gdzie jest taki klub kibica...",

nie chce mi sie z toba dyskutowac
temat tej przyspiewki byl walkowany juz w tamtym sezonie
to ja zapodalem te przyspiewke i jestem pewny ze tego wtedy nie spiewaliscie w 100 %
wiec z mojej strony koniec w tym temacie.....

syndrom

Post autor: syndrom » 24.03.2007, 19:26

VivaSRDMlifE pisze:co do piosenki kto nei skacze !!
Widzew spiewal ja w drugiej lidze w pierwszym jego sezonie tam
a spiewal inne slowa Lodzki Widzew Lodzki Widzew HEJ HEJ!!
koniec tematu tej piesni!![/list]
po raz pierwszy ta piosenka w Łodzi byla wykonana na ŁKSie. moze jakbys chodzil na mecze swojej druzyny a nie tylko sledzil informacje na jej temat w internecie to bys sie orientowal.
Co do wywieszonych flag... kto pierwszy ten lepszy... flagi zadebiutowaly u Nas, nikt od was tych flag wczesniej nie prezentowal. avax- nie osmieszaj sie.
...

Red_Army

Post autor: Red_Army » 24.03.2007, 19:38

smiac mi sie chce jak czytam posty co poniektorych z łks-u :lol: :lol:

ALI 1908
ban

Post autor: ALI 1908 » 24.03.2007, 19:41

widzewioki kiedy wy się w końcu przyznacie że racji nie macie :wink:
CIEMNA STRONA MIASTA

esteen

Post autor: esteen » 24.03.2007, 19:42

avax pisze:
CC08 pisze:Avax nie kompromituj sie. Wszystko probujecie odwrocic. My mamy kompleksy, my jestesmy antywidzewem. Wy natomiast nie jestescie antyŁKSem ? Poczytaj sobie to wasze smieszne infocentrum i potem sie napinaj.

to ja zapodalem te przyspiewke i jestem pewny ze tego wtedy nie spiewaliscie w 100 %
Może kiedyś to próbowaliście w takiej formie jak ktoś wyżej napisał. Na tej samej zasadzie my możemy powiedzieć, że było to już śpiewane dużo wcześniej u nas na koszykarkach. A fakty są takie, że wkrótce po tym jak u nas "kto nie skacze jest z Widzewa" stało się poularne, nagle wy wyskakujecie z "kto nie skacze ten z Galery". Do tego macie jeszcze kilka pieśni w repertuarze, które były wcześniej u nas, więc wasze awanturowanie się o to, że ŁKS kseruje od Jagi czy Lecha to jest jakaś komedia..
Tylko Łódzki Klub Sportowy

Red_Army

Post autor: Red_Army » 24.03.2007, 19:48

esteen pisze:
avax pisze:

Może kiedyś to próbowaliście w takiej formie jak ktoś wyżej napisał. Na tej samej zasadzie my możemy powiedzieć, że było to już śpiewane dużo wcześniej u nas na koszykarkach. A fakty są takie, że wkrótce po tym jak u nas "kto nie skacze jest z Widzewa" stało się poularne, nagle wy wyskakujecie z "kto nie skacze ten z Galery". Do tego macie jeszcze kilka pieśni w repertuarze, które były wcześniej u nas, więc wasze awanturowanie się o to, że ŁKS kseruje od Jagi czy Lecha to jest jakaś komedia..
komedia to jest to co wy robicie :lol: :lol:

esteen

Post autor: esteen » 24.03.2007, 19:57

Red Army ty to taki widzę bardziej wygadany jesteś.. :lol:
Tylko Łódzki Klub Sportowy

Red_Army

Post autor: Red_Army » 24.03.2007, 20:02

esteen pisze:Red Army ty to taki widzę bardziej wygadany jesteś.. :lol:
no widzisz :lol: :lol: idz na swoje forum i siej swoja zydowska propagande :lol:

ALI 1908
ban

Post autor: ALI 1908 » 24.03.2007, 20:04

Komedia to jest ten wasz klub widzew i wy sami, same konkrety i wogóle, takich kiboli nie można nigdzie spotkać pomyslowych i honorowych 8)
CIEMNA STRONA MIASTA

BT
ban

Post autor: BT » 24.03.2007, 20:11

Red_Army pisze:
esteen pisze:Red Army ty to taki widzę bardziej wygadany jesteś.. :lol:
no widzisz :lol: :lol: idz na swoje forum i siej swoja zydowska propagande :lol:
ach ta ŻYDOWSKA mentalnosc

A tutaj jeszcze raz jakze nietrafiajacy do czerwonych łbów cytat:

,,a kolega ktory te flagi robil niech sie zastanowi lepiej komu podsyła zdjecia swoich wykonanych prac, bo kompromituje nie tylko siebie, ale także swój klub....
Kibice Widzewa nigdzie nie publikowali w internecie tych zdjec, jedyną osobą która je miała jest koleś ktory te flagi robił.

Kibice Widzewa nie wchodzą w dyskusje w tym temacie.
Jeśli ktoś się nie podporządkuje będzie nagradzany banem.

Bez odbioru!,,
Łódź miasto moje!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!

Zablokowany