Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Patrząc po komentach Widzewiaków to akcja ŁKs'u nieźle Was zabolała.
Moim skromnym zdaniem akcja bardzo dobra i pomysłowa. Trzeba pilnować projektów. Jestem przekonany, że gdyby Widzew zrobił taką akcje bylibyście z niej dumni.
Czy Widzew wywiesi flagi to już ich sprawa. Według mnie nie powinny zawisnąć
Moim skromnym zdaniem akcja bardzo dobra i pomysłowa. Trzeba pilnować projektów. Jestem przekonany, że gdyby Widzew zrobił taką akcje bylibyście z niej dumni.
Czy Widzew wywiesi flagi to już ich sprawa. Według mnie nie powinny zawisnąć
Dziwię się Wam wszystkim, komentarze są po prostu niedorzeczne.
ŁKS zdobył projekty, odpicował na szybko i wywiesił, bo grają szybciej mecz od Widzewa. Akcja na +, ale wydaję mi się, że te flagi wywieszone były jednorazowo ? Żeby pokazać Widzewowi, że w "wielkiej wojnie" plus dla ŁKSu. Projektów się pilnuje.
Inna sprawa, jeśli ŁKS będzie wywieszał te flagi, albo tym razem zrobią pożądnie te flagi. Wtedy akcja będzie frajerska, bo wszyscy doskonale wiedzą, że projekty są Widzewa.
Nie ma to dla mnie znaczenia, że flagi pierwsze zadebiutowały na ŁKSie w takiej formie. Gdyby były tak zrobione jak Widzewa, no to wtedy ok. Ale widać, że akcja na wkrzurzenie rywala, i tyle.
ŁKS zdobył projekty, odpicował na szybko i wywiesił, bo grają szybciej mecz od Widzewa. Akcja na +, ale wydaję mi się, że te flagi wywieszone były jednorazowo ? Żeby pokazać Widzewowi, że w "wielkiej wojnie" plus dla ŁKSu. Projektów się pilnuje.
Inna sprawa, jeśli ŁKS będzie wywieszał te flagi, albo tym razem zrobią pożądnie te flagi. Wtedy akcja będzie frajerska, bo wszyscy doskonale wiedzą, że projekty są Widzewa.
Nie ma to dla mnie znaczenia, że flagi pierwsze zadebiutowały na ŁKSie w takiej formie. Gdyby były tak zrobione jak Widzewa, no to wtedy ok. Ale widać, że akcja na wkrzurzenie rywala, i tyle.
uwazasz ze jak widzew powiesi te fany to beda to kserowki fan lksu? prosze cie chlopie myslenie nie boli. nie jest chyba tajemnica kto flagi zaprojektowal i zrobil a kto maznal repliki na przescieradlach zeby podkurwic rywala. panowie kasowac posty z projektami flag lks nie spi.kibicX pisze:Popraw mnie jeśli się mylę ale czy dokładnie taka zasada nie panuje w przypadku pieśni w naszym "światku kibicowskim"?odAdoZ pisze:A akcja przeprowadzona w stylu my pierwsi wywiesimy to oni nie będą mogli (bo nie sądzę że ełkasiacy będą chcieli je wywieszać) to kolejna rzecz nad którą będzie wiele odmiennych zdań,gdyż tego chyba jeszcze nie było o ile mi wjadomo. I każda ze stron pewnie będzie miała racje
Jaga i Lech zapożyczyły sobie pieśń ŁKSu i niby wszystko było ok. Ale jak ŁKS zapożyczył sobie pieśni od nich to od razu podniosło się larum i płacze że ŁKS xeruje. Groteskowa sytuacja zważywszy że wszystkie pieśni wchodzacego w grę były xerowane od innych ekip z Europy.
Abstrahując już od tematyki pieśni to ta akcja pokaże czy Widzew, który z takim zamiłowaniem oskarża o ŁKS o xerowanie dosłownie wszystkiego (nawet "kto nie skacze..." - co jest raczej absurdem), potrafi zachować się "honorowo" przynajmniej wg ich dotychczasowych poglądów.
Inną kwestią jest sposób w jaki Widzew został uprzedzony, co powinno dać im do myślenia. Zresztą zdaje się że sami nie tak dawno temu chełpili się rozkminką transparentów derbowych, a teraz wielce urażeni są rozkminką przeciwko nim.
PS
Najzabawniejsze sa teraz wpisy kibiców Widzewa oskarżające eŁKaeSiaków o xero, a w myśl zasad za którymi do tej pory stali murem to ich flagi stanowią repliki, bo przecież ŁKSu pojawiły się wcześniej. Panowie, przecież nie da się biec w 2 strony jednocześnie, zdecydujcie się...
Ostatnio zmieniony 24.03.2007, 16:04 przez misza, łącznie zmieniany 1 raz.
J pisze:Dziwię się Wam wszystkim, komentarze są po prostu niedorzeczne.
A co? Widzew wyznacza dla całej Polski kanon robienia flag? Flagi zadebiutowały na Łks'ie i to jest niepodważalne. A to jak są wykonane to tylko ich sprawa.
to niech pokaża projekt z którego korzystaliWD pisze:To ze flagi sa malowane a nie szyte, to tylko plus dla kibiców tego klubu ze robią cos poza zrobieniem projektu na kompie, zebraniu kasy i zamowieniu flagi u jakiegos producenta. A to kto zrobil ksero to sie okaze, po raz pierwszy flagi widziałem na Łksie i tyle...
nasze stanowisko jest takie jak pisał Kiju
flagi wieszamy bo zostaly one wykonane duzo wczesniej
i byl to nasz projekt
ksero nie bylo robione z projektow tylko ze zdiec wykonanych juz flag
projekty i gotowe nasze flagi sie nieco roznia
nie umniejsza to jednak sukcesu ickow w tym temacie
tak to bywa raz oni raz my
a kibice Widzewa niech juz dadza sobie spokoj z tym tematem bo przez wasze wpisy sukces ickow rosnie
to tyle...
wiec kibicow Widzewa pro
flagi wieszamy bo zostaly one wykonane duzo wczesniej
i byl to nasz projekt
ksero nie bylo robione z projektow tylko ze zdiec wykonanych juz flag
projekty i gotowe nasze flagi sie nieco roznia
nie umniejsza to jednak sukcesu ickow w tym temacie
tak to bywa raz oni raz my
a kibice Widzewa niech juz dadza sobie spokoj z tym tematem bo przez wasze wpisy sukces ickow rosnie
to tyle...
wiec kibicow Widzewa pro
Moje zdanie określiłem na 21 stronie tego tematu.kibicX pisze:Popraw mnie jeśli się mylę ale czy dokładnie taka zasada nie panuje w przypadku pieśni w naszym "światku kibicowskim"?odAdoZ pisze:A akcja przeprowadzona w stylu my pierwsi wywiesimy to oni nie będą mogli (bo nie sądzę że ełkasiacy będą chcieli je wywieszać) to kolejna rzecz nad którą będzie wiele odmiennych zdań,gdyż tego chyba jeszcze nie było o ile mi wjadomo. I każda ze stron pewnie będzie miała racje
Jaga i Lech zapożyczyły sobie pieśń ŁKSu i niby wszystko było ok. Ale jak ŁKS zapożyczył sobie pieśni od nich to od razu podniosło się larum i płacze że ŁKS xeruje. Groteskowa sytuacja zważywszy że wszystkie pieśni wchodzacego w grę były xerowane od innych ekip z Europy.
Abstrahując już od tematyki pieśni to ta akcja pokaże czy Widzew, który z takim zamiłowaniem oskarża o ŁKS o xerowanie dosłownie wszystkiego (nawet "kto nie skacze..." - co jest raczej absurdem), potrafi zachować się "honorowo" przynajmniej wg ich dotychczasowych poglądów.
Inną kwestią jest sposób w jaki Widzew został uprzedzony, co powinno dać im do myślenia. Zresztą zdaje się że sami nie tak dawno temu chełpili się rozkminką transparentów derbowych, a teraz wielce urażeni są rozkminką przeciwko nim.
PS
Najzabawniejsze sa teraz wpisy kibiców Widzewa oskarżające eŁKaeSiaków o xero, a w myśl zasad za którymi do tej pory stali murem to ich flagi stanowią repliki, bo przecież ŁKSu pojawiły się wcześniej. Panowie, przecież nie da się biec w 2 strony jednocześnie, zdecydujcie się...
Co do kserowania piosenek to jestem przeciwny (zapożyczanie piosenek na własnym podwórku kibicowskim uważam za śmieszne,gdzie nie pojadę będę słyszał praktycznie to samo,jak dla mnie ,, nie smaczne". Podoba mi się Broendby Widzewa, Warszawa Warszawa...Legii itd ).
I to samo się tyczy flag.W tym temacie powinno być pytanie czy ŁKS powinien wywieszać wcześniej wykonane flagi Widzewa a nie czy Widzew teraz może wywiesić swoje? Choć idąc tokiem myślenia dotyczącym piosenek to czemu nie. Dla mnie wszelkie kserowanie jest beznadziejne.
Podobała mi się flaga Górnika ,,Ludzie Humoru" takie pomysły zasługują na uznanie.
zobaczylem to pierwszy raz to myslalem ze morze ŁKS zrobil flage z nazwa sektora -
Urodzony Łodzianin
Nasze flagi zawisną na stadionie. My jestesmy ich autorami , my wymyslilismy ich projekty i je wykonalismy.
Elkaesiacy z fotek na szybko stworzyli transparenty a nie flagi i to jest ich nowa forma aktywnosci"KSEROWANIE" od innych ekip wszystkiego-od piosenek po flagi. Nie maja swoich pomyslow i stad takie dzialanie. Mamy nadzieje ze kibice innych klubow juz to dostrzegli.
KSEROWICZE , KSEROWICZE ŁKS!!!
Elkaesiacy z fotek na szybko stworzyli transparenty a nie flagi i to jest ich nowa forma aktywnosci"KSEROWANIE" od innych ekip wszystkiego-od piosenek po flagi. Nie maja swoich pomyslow i stad takie dzialanie. Mamy nadzieje ze kibice innych klubow juz to dostrzegli.
KSEROWICZE , KSEROWICZE ŁKS!!!
to wam gratulujeKiju pisze:Oczywiscie ze zawisna,niby czemu mialyby nie zawisnąć??Torfiorz_1977 pisze: .Mimo wszystko ciekaw jestem co widzew zrobi teraz ze swoimi "nowymi" flagami( zawisną czy nie ??)
nie zauważyeś drogi Kijaszku ze cokolwiek (dosłownie) by sie nie stało wy jako ogół kibiców widzewa zawsze odwracanie kota ogonem, na każda akcje macie jakies wytłumaczenie bronaice waszej strony... ale tu juz wasz problem bo jak ktos nie chce to nigdy prawdy nie dostrzeze...
pozdrawiam tych ktorzy uwazaja ze ŁKS popełnił ksero... Tylko gdzie pierwsze flagi zawisły ?
"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój - a co do flag wiadomo ,że więcej u Nas zapewne już nie zawisną ,ale u Was już też nie powinny - ubiegliśmy Was i taki był cel - Wasza porażka ,pogódźcie się z tym i dalej się tak nie spinajcie bo widać jak bardzo Was to zabolało (a miało więc jest super)
a czemu maja nie zawisnać ?dr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój - a co do flag wiadomo ,że więcej u Nas zapewne już nie zawisną ,ale u Was już też nie powinny - ubiegliśmy Was i taki był cel - Wasza porażka ,pogódźcie się z tym i dalej się tak nie spinajcie bo widać jak bardzo Was to zabolało (a miało więc jest super)
pewnie ze będa
"kto nie skacze" spiewalismy juz w 2 lidze i mozesz sobie darowac polemike na ten tematdr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój
zreszta ten kawalek podlapalem dosyc dawno ogladajac Lyon i udalo sie to u nas zaspiewac
-
Urodzony Łodzianin
[quote="Filemon08"]
ty do momentu debiutu tych flag na ŁKSie sam pewnie na oczy nie widziałes tych zdjęć...
Gosciu my jutro je wywiesimy i cale szczescie ze mamy wlasnie jutro mecz. Tak nam sie podobaly wasze transparenty ze przez jeden dzien zrobilismy orginaly flag
Czekamt pozniej na wasze komentarze o tym jak "wasz pomysł" powtórzylismy

ty do momentu debiutu tych flag na ŁKSie sam pewnie na oczy nie widziałes tych zdjęć...
Gosciu my jutro je wywiesimy i cale szczescie ze mamy wlasnie jutro mecz. Tak nam sie podobaly wasze transparenty ze przez jeden dzien zrobilismy orginaly flag
Czekamt pozniej na wasze komentarze o tym jak "wasz pomysł" powtórzylismy
Zapomniałes dodać, że ktoś ma ten kawałek nagrany na telefonie komórkowymavax pisze:"kto nie skacze" spiewalismy juz w 2 lidze i mozesz sobie darowac polemike na ten tematdr.ra pisze:"W Naszym mieście Łodzi" , "To My kibice Łodzi" to są piosenki typowo ełkaesieckie ,które zdarza Wam się śpiewać (tą drugą nawet na derbach) ,to samo "kto nie skacze" z którym byliśmy pierwsi od Was - więc z tym kserowaniem piosenek dajcie sobie już spokój
zreszta ten kawalek podlapalem dosyc dawno ogladajac Lyon i udalo sie to u nas zaspiewac
No ale Wielki Widzew we wszystkim był pierwszy
-
VivaSRDMlifE
po raz pierwszy ta piosenka w Łodzi byla wykonana na ŁKSie. moze jakbys chodzil na mecze swojej druzyny a nie tylko sledzil informacje na jej temat w internecie to bys sie orientowal.VivaSRDMlifE pisze:co do piosenki kto nei skacze !!
Widzew spiewal ja w drugiej lidze w pierwszym jego sezonie tam
a spiewal inne slowa Lodzki Widzew Lodzki Widzew HEJ HEJ!!
koniec tematu tej piesni!![/list]
Co do wywieszonych flag... kto pierwszy ten lepszy... flagi zadebiutowaly u Nas, nikt od was tych flag wczesniej nie prezentowal. avax- nie osmieszaj sie.
-
Łódzki Klub Sportowy
Dzieki nam znow wasze flagi stana sie jeszcze wieksze i jeszcze lepsze
Przepraszam, ale nie zrozumiałem może za dużo %BT pisze:&*%^@ sprawa smiechowo dzisiaj strasznie i coraz to nowa wypowiedz jest jeszcze llepiej
piotrasku heh w dzien derbowy rozwieszenie kilku plocien na wiaduktach-toz to byla przeciez mniejsza spuscizna z waszej strony
![]()
Dzieki nam znow wasze flagi stana sie jeszcze wieksze i jeszcze lepszechociaz pewnie juz takie byly no ale teraz beda JESZCZEJSIEJSZE
Poproszę jaśniej.