Polecam Michala z Lodzi zajebisty kontakt bluzy ktore nam zrobil wymiataja jakosc perfekto jak rowniez wykonanie termin sie nie liczy za to co dostajesz w zamian juz pare bluz zamawialem od roznych firm ale nie umywaja sie do tych ktore dostalismy teraz
stosunek jakosci do ceny 10/10 POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie polecacie robić smycze od 10/20 szt? robił ktoś smycze na motyw.net w Kozienicach? jak z jakością i terminem realizacji? ewentualnie proszę o jakieś inne namiary.
Polówki FC Czerwionka (Ruch Chorzów) ! Wykonane przez Michała z Łodzi. Jakość wykonania bardzo dobra ! Czas oczekiwania trochę długi, ale miejmy nadzieje, że to wina przedświątecznego nawału ! POLECAM !
Polecam Tomka Szulca ([link])! Po raz kolejny zamówiliśmy u niego pasiaki, hafty wyszły super, lepiej niż w poprzednich seriach a i termin wykonania dość krótki i dostaliśmy je przed świętami na czym nam zależało. [link]
MYSTICAL pisze:Gdzie polecacie robic ortaliony z motywem szulc chyba tylko takie robi a moze jednak ktos jeszcze i nie koniecznie znów standardowe 10 sztuk
Kurtki /Ortaliony/Kangurki Polecam Robić u Michała z Łodzi .
TRSL prezentuje nowe bluzy. Wykonane u Michała z Łodzi. Jakość wykonania jak i materiał pierwsza klasa. Całość haft. Gorąco polecamy produkować u Michała. Fotografie poniżej:
Witam! Gdzie mozna zrobic szablony ?? wymiary okolo 1m x 1m ? moze byc w temacie lub na PW, chodzi o szablony najlepiej z plexi czy czegos rownie trwalego.
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Według mnie różnicy w jakości między Sosnowcem a Ultrastylem nie ma...
Chociaż według mnie vlepki w większych wymiarach lepiej wychodzą jakościowo w ultrastylu, natomiast jeśli chodzi o minusy ultrastylu to niewiem czy to jeszcze dalej jest, czy tylko jak zaczynali, że krzywo cieli vlepki...
Ogólnie dużo drukując polecam i ultrastyl i sosnowiec.
a ja nie polecam zamawiania w Sosnowcu kalendarzykow obiektywnie rzecz biorac, wygladaja bardziej jak kiepska wizytowka, ksztalt zly, bez lekko ucietych rogow, ogolnie nie polecam
Robiłem vlepki kiedyś w Bełchatowie, ale minusem vlepek tam wykonanych są widoczne części innych vlepek niekoniecznie tego samego klubu. Później zamawiałem serie w Sosnowcu, wszystko byłoby ok gdyby nie strasznie długie terminy. Od jakiś 10 miesięcy zamawiam już tylko w ULTRASTYL i jestem zadowolony z vlepek tam wykonanych, klej dobry, lakier ok, panacinane z tyły, czego chcieć więcej? A z producentów szalików polecam [link]