Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
www.naszywki.com.pl czy ktos z was zamawiał u nich bluzy sa solidni 
WWW.POLSCYKIBICE.COM
<b>Najlepszy Serwis Kibicowski</b>
-
Michal_KKS
- Kontakt:
Możesz śmiało zamawiaćMYSTICAL pisze:www.naszywki.com.pl czy ktos z was zamawiał u nich bluzy sa solidni
GRANICA KĘTRZYN
-
typowy_typ
Gdzie mogę zrobić zegary ścienne ? (takie jak ten - http://images23.fotosik.pl/128/97ace1935c8ea0c1.jpg)
-
Ultrasowski
Zdecydowanie polecam Michała z Łodzi, perfekcyjna robota z jego strony, przykłada się do wykonania projektów.
jego nr kom: 660-732-431
e-mail: [email protected]
jego nr kom: 660-732-431
e-mail: [email protected]
Ja robiłem na www.fotto.pltypowy_typ pisze:Gdzie mogę zrobić zegary ścienne ? (takie jak ten - http://images23.fotosik.pl/128/97ace1935c8ea0c1.jpg)
-
KSUFANATIC
Polecam Michala z Lodzi zajebisty kontakt bluzy ktore nam zrobil wymiataja jakosc perfekto jak rowniez wykonanie termin sie nie liczy za to co dostajesz w zamian juz pare bluz zamawialem od roznych firm ale nie umywaja sie do tych ktore dostalismy teraz
stosunek jakosci do ceny 10/10 POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stosunek jakosci do ceny 10/10 POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam Tomka Szulca (www.szaliki.com)! Po raz kolejny zamówiliśmy u niego pasiaki, hafty wyszły super, lepiej niż w poprzednich seriach a i termin wykonania dość krótki i dostaliśmy je przed świętami na czym nam zależało. Link do starej fotki
Gdzie polecacie robic ortaliony z motywem szulc chyba tylko takie robi
a moze jednak ktos jeszcze i nie koniecznie znów standardowe 10 sztuk 
WWW.POLSCYKIBICE.COM
-
Totus tuus
TRSL prezentuje nowe bluzy. Wykonane u Michała z Łodzi. Jakość wykonania jak i materiał pierwsza klasa. Całość haft. Gorąco polecamy produkować u Michała. Fotografie poniżej:
1) Przód

2) Tył

3) Rękaw

4)

5)

Namiary na Michała:
- kom 660-732-431
- mail [email protected]
1) Przód

2) Tył

3) Rękaw

4)

5)

Namiary na Michała:
- kom 660-732-431
- mail [email protected]
Witam! Gdzie mozna zrobic szablony ?? wymiary okolo 1m x 1m ? moze byc w temacie lub na PW, chodzi o szablony najlepiej z plexi czy czegos rownie trwalego.
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
-
warrior (ru)
mam pytanko jak robic takie trasnperty: http://www.legialive.pl/zdjecia/06fczurich2_f6.jpg
bardzo trzeba wiedzie...
odp prosilbym na priv...
z gory dzieki i pozdo... 
bardzo trzeba wiedzie...
Ja zamawiałem tu i tu(w sosnowcu 1 edycja, na ultra style 3 edycje) i jakość taka sama ale kontakt i terminy dużo lepsze na ULTRA STYLE.Carlsberg pisze:mam pytanko o VLEPKI
gdzie jest LEPSZA JAKOSC
- w Sosnowcu sklep.kibica.pl
czy na ultrastyl.pl
??????????
CENA TA SAMA ZAMAWIAL KTOS Z ultrastyl.pl? Dobre vlepki ?
CF '04
Według mnie różnicy w jakości między Sosnowcem a Ultrastylem nie ma...
Chociaż według mnie vlepki w większych wymiarach lepiej wychodzą jakościowo w ultrastylu, natomiast jeśli chodzi o minusy ultrastylu to niewiem czy to jeszcze dalej jest, czy tylko jak zaczynali, że krzywo cieli vlepki...
Ogólnie dużo drukując polecam i ultrastyl i sosnowiec.
Pyrsk.
Chociaż według mnie vlepki w większych wymiarach lepiej wychodzą jakościowo w ultrastylu, natomiast jeśli chodzi o minusy ultrastylu to niewiem czy to jeszcze dalej jest, czy tylko jak zaczynali, że krzywo cieli vlepki...
Ogólnie dużo drukując polecam i ultrastyl i sosnowiec.
Pyrsk.
-
Gordon Shumway
Polecam LOGO PRINT z Poznania - robili mi koszulki na Trening Noworoczny, nikt nie chciał zrobic miedzy swietami a sylwestrem, no i udało sie!
namiar na gosci:
[email protected]
namiar na gosci:
[email protected]
-
przemek202
Robiłem vlepki kiedyś w Bełchatowie, ale minusem vlepek tam wykonanych są widoczne części innych vlepek niekoniecznie tego samego klubu. Później zamawiałem serie w Sosnowcu, wszystko byłoby ok gdyby nie strasznie długie terminy. Od jakiś 10 miesięcy zamawiam już tylko w ULTRASTYL i jestem zadowolony z vlepek tam wykonanych, klej dobry, lakier ok, panacinane z tyły, czego chcieć więcej? A z producentów szalików polecam www.kibicowskie.pl
Stronka działa tak jak owy sprzedawcamily94 pisze:Wie ktoś co ze stroną www.dlakibicow.pl ??
Polecam vlepki z Sosnowca www.sklep.kibica.pl Szybko, dobrze i co najważniejsze najtaniej oraz sporo gratisów.
-
Inspektor_Erektor
na www.motyw.net już nie robią smyczy
Gdzie jeszcze można zrobić smycze od mniej niż 100sztuk?? Proszę o pomoc
WMG !!!!
z tego co sie orientuje www.eurogift.com.pl ma promocje na zółte i niebieskie koszulki (4,50 lub cena do uzgodnienia)
to nie reklama tylko informacja dla kibiców ktorzy maja takie barwy, gdyz trzeba sobie pomagac
to nie reklama tylko informacja dla kibiców ktorzy maja takie barwy, gdyz trzeba sobie pomagac
-
przemek202