Na stronie [link] naszej "ulubienicy"
rozwalił mnie podpis pod jednym ze zdjęć:
HA! Ally społeczniak, dopatrzył się przestępstwa, bezczeszczenia symboli narodowych, oraz darmowej reklamy na fladze narodowej. Jestem zbulwersowana faktem, że pozwolono na powieszenie takiej flagi... gościówa nie do przejebania
Jeeeeee, jacy tu wszyscy mądrzy i poukładani, i w ogóle nie tykaj i nie rób nic wbrew kanonom bo to straszne fau pais i mogą Cię za to obrażać jak banda chamów ( im w końcu wolno, innym nie).
jego dowód - jego sprawa, nie widze potrzeby spekulować co ma w głowie i czy jest dorobiony czy nie.
A co wam przeszkadza jak koles sie podpisal? Przeciez jesli na innych pismach itd. tak samo bedzie sie podpisywal to nie widze zadnego problemu. No i przynajmniej ma fajny dowod osobisty
ok nie wiedzialem z eludzie podpisuja sie krzyzykami, ale pozostane przy swojej wersji ze odolec to debil w stu procentach.
Bo jest granica miedzy "fajnością" i oryginalnością ale tą chyba ustala każdy sam
Sam jesteś debilem mówiąc tak o człowieku, którego nawet nie znasz. I wystawiasz taką opinie tylko dlatego, że zrobił "eLke" w kółeczku w swoim podpisie. Poza tym to nie twoja sprawa.
Nie odpisuj.
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."
Variat pisze:Ludzie, a co w tym takiego nagannego, że chłopak ma (L) w podpisie?
Nagannego ? Nic. Ale trochę powagi trzeba mieć i ciekaw jestem czy wszyscy tego gościa traktują poważnie.
Gość musi być nieźle kształcony i mierzyć wysoko w życiu. Pogratulować fantazji i rozmachu
Variat pisze:Ludzie, a co w tym takiego nagannego, że chłopak ma (L) w podpisie?
Nagannego ? Nic. Ale trochę powagi trzeba mieć i ciekaw jestem czy wszyscy tego gościa traktują poważnie.
Gość musi być nieźle kształcony i mierzyć wysoko w życiu. Pogratulować fantazji i rozmachu
No i co z tego ze ma ta eLke? inni podpisuja sie jakimis zygzakami inni wyraznie inni drukowanymi inni dodaja sobie znaczek.
Tak samo mozna powiedziec o osobach ktore robia sobie tatuaz klubowy. Jego dowod, ich skora - ich sprawa. Nie powazne sa te osoby ktore oceniaja inne po takich rzeczach. Sami jestecie kibicami ocenianymi przez spoleczenstwo, prasa stereotypowo, a sami dokladnie robicie tutaj to samo.
Paiatzzo napisał:
Variat napisał:
Ludzie, a co w tym takiego nagannego, że chłopak ma (L) w podpisie?
No i co z tego ze ma ta eLke? inni podpisuja sie jakimis zygzakami inni wyraznie inni drukowanymi inni dodaja sobie znaczek.
Tak samo mozna powiedziec o osobach ktore robia sobie tatuaz klubowy. Jego dowod, ich skora - ich sprawa. Nie powazne sa te osoby ktore oceniaja inne po takich rzeczach. Sami jestecie kibicami ocenianymi przez spoleczenstwo, prasa stereotypowo, a sami dokladnie robicie tutaj to samo.
Tylko co będzie jak się przerzuci na Polonię?? Dowód do wymiany?? :D
Watpie by tak nagle sie zuzlem zainteresowal i smigal do Bydgoszczy na mecze.