Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
co w tym śmiesznego/kibicowskiego/specyficznego a no to ze kod z obrazka brzmi "HOLS" jakos inni moi znajomi nie mieli problemu z odnalezieniem tego śmiesznego i dosc specyficznego akcentu...ale widze ty miales... Nie podoba sie to poprostu wyrzuc a nie musisz od razu sie unosic...widzialem o wiele mniej nadające sie zdjecia niz to które wkleiłem wiec chyba jedynym usprawieliwieniem dla Ciebie bedzie brak poczucia humoru dzis...
-
sodoweczka juz coraz bardziej odbija do glowy widze. od razu odczulem to co kolega wyzej - HOLS - i powiem szczerze - rozsmieszylo mnie to. baranek w scianke, moze sie ogarniesz Johny B.Johny84 pisze:I co w tym śmiesznego/specyficznego/kibicowskiegodzordz1962 pisze:? Ku... ludzie, myślcie co wklejacie, to nie boli, naprawdę...
Pzdr.
Żyj...!
-
Pewne rzeczy przestają być smieszne jak sie powielaja. Byly juz tokeny "c***", "chwdp", "hwdp", więc kolejny, a dokładnie "hols" jak dla mnie nie jest zupełnie śmieszny
Ale skoro kogoś bawi tzn., że dobrze, że się tu znalazł. Sprawę uważam za zamkniętą!

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
-
Ot, token z rapida, jeden z wielu, byly juz konkretniejsze tj. zeby to chociaz hools a nie hols bylodzordz1962 pisze:co w tym śmiesznego/kibicowskiego/specyficznego a no to ze kod z obrazka brzmi "HOLS" jakos inni moi znajomi nie mieli problemu z odnalezieniem tego śmiesznego i dosc specyficznego akcentu...ale widze ty miales... Nie podoba sie to poprostu wyrzuc a nie musisz od razu sie unosic...widzialem o wiele mniej nadające sie zdjecia niz to które wkleiłem wiec chyba jedynym usprawieliwieniem dla Ciebie bedzie brak poczucia humoru dzis...

??sodoweczka juz coraz bardziej odbija do glowy widze

Pzdr.
-
no sory Johny ale kod z obrazka jest 4 cyfrowy/literowy wiec cięzko by było zrobic z tego "HOOLS" jeśli naprawde jest dla Ciebie tak żenujący i mało smieszny/specyficzny ten obrazek to go poprostu usun... nie wiem wogule po co te smieszne komentarze
ps. gdybym wiedzial ze kawałek obrazka zrobi taka furore nie wklejałbym go wogule.to tyle w temacie odemnie bawcie sie dobrze
ps. gdybym wiedzial ze kawałek obrazka zrobi taka furore nie wklejałbym go wogule.to tyle w temacie odemnie bawcie sie dobrze
-
-
-
[link]
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
-
-
nie wiedziałem gdzie to wrzucić dlatego niech mnie internetowe chulygany nie naskakują ze wszystkich stron

i tym samym pytanie do chorzowskich..czy na Waszej krytej znajdują się siedzenia z tramwajów? ostatnio widziałem wywiad z Radolskym..i on był przeprowadzany na krytej..te siedziska wyglądają jakby żywcem powykręcano je z tramwajów..
i żadna napinka w moim poście..ot zwykła ciekawość
jeśli to siedziska z owego środka lokomocji to fotka będzie jak najbardziej specyficzna

i tym samym pytanie do chorzowskich..czy na Waszej krytej znajdują się siedzenia z tramwajów? ostatnio widziałem wywiad z Radolskym..i on był przeprowadzany na krytej..te siedziska wyglądają jakby żywcem powykręcano je z tramwajów..
jeśli to siedziska z owego środka lokomocji to fotka będzie jak najbardziej specyficzna
Ostatnio zmieniony 07.12.2007, 12:52 przez kawa1984, łącznie zmieniany 1 raz.
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..
-
-
Na Głównej trybunie są siedzenia wyprodukowane przez Chorzowską firme konstal która również produkuje tramwaje , Można więc powiedzieć że to w tramwajach sa takie jak na Ruchu siedzonkakawa1984 pisze:

/R\
-
specyficzne fotki
czy ktos wie co to za kibice??
[link]
[link]
-
-