Komentarze 30.11-02.12
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
Zaznaczam juz na wstepie iz nie pisze ani jednego slowa obrazliwego w strone kibicow Gornika.
Jedynym moim komentarzem jest ze chlopacy z Kedzierzyna mieli strasznego pecha a drugim ze o ile to tylko mozliwe(w tym przypadku oczywiscie nie przy 16tys ludzi na stadionie)to trzeba starac sie wylapywac "takie"osoby.
To jest HOBBY za ktore te chlopaki teraz grubo odpowiedza.
Ze swojej strony zycze farta i mam nadzije ze nikt sie tam nie zesra wiecej na kolegow.
Milicjantkom czytajacym(jak i przejechanym) zycze takich spotkan codziennie ze znacznie wiekszymi obrazeniami.
Hutnik Nowa Huta Hooligans
Jedynym moim komentarzem jest ze chlopacy z Kedzierzyna mieli strasznego pecha a drugim ze o ile to tylko mozliwe(w tym przypadku oczywiscie nie przy 16tys ludzi na stadionie)to trzeba starac sie wylapywac "takie"osoby.
To jest HOBBY za ktore te chlopaki teraz grubo odpowiedza.
Ze swojej strony zycze farta i mam nadzije ze nikt sie tam nie zesra wiecej na kolegow.
Milicjantkom czytajacym(jak i przejechanym) zycze takich spotkan codziennie ze znacznie wiekszymi obrazeniami.
Hutnik Nowa Huta Hooligans
-
Panowie, osoby z klubow na mecze ktorych przychodzi w porywach kilkaset osob niech łaskawie nie p******* żeby wyłapywać psów tajnych wmieszanych w tłum....
Na stadiony klubów gdzie przychodzi po kilka czy kilkanascie tysiecy kibiców nie jest to mozliwe. Owszem czesto widzimy tajniakow ktorych znamy z pysków w tłumie, ale jest wielu takich i ciagle przychodza nastepni ktorych rozkminic sie nie dalo....
To naprawde nie jest proste....
A do zdarzenia z tego tematu, to niestety jak sie gania piknikow i przypakowych kibicow to trzeba sie liczyć niestety coraz czesciej ze ten z szalikiem to moze byc kundel....
Na stadiony klubów gdzie przychodzi po kilka czy kilkanascie tysiecy kibiców nie jest to mozliwe. Owszem czesto widzimy tajniakow ktorych znamy z pysków w tłumie, ale jest wielu takich i ciagle przychodza nastepni ktorych rozkminic sie nie dalo....
To naprawde nie jest proste....
A do zdarzenia z tego tematu, to niestety jak sie gania piknikow i przypakowych kibicow to trzeba sie liczyć niestety coraz czesciej ze ten z szalikiem to moze byc kundel....
-
-
-
-
Dokładnie tak.Zachowania naszych jestem pewien ,ale trudno przewidzieć co może być jak np na mecz przyjdzie z 20 tys wąsatych AndrzejówPetykLG pisze:możę Romano miał na myśli pikników na TrauguttaKiju pisze:Romano pisze:,u nas raczej nie do pomyślenia
Czy aby napewno?bo akurat w Gdansku rzadko kiedy jest taki problem albo i wcale.

-
Chyba zle sie zrozumielismy...ja myslalem ze piszac 'u nas" miales na mysli cała Polska scene...a chyba pisales o Lechii.Romano pisze:Dokładnie tak.Zachowania naszych jestem pewien ,ale trudno przewidzieć co może być jak np na mecz przyjdzie z 20 tys wąsatych AndrzejówPetykLG pisze:możę Romano miał na myśli pikników na TrauguttaKiju pisze:
Czy aby napewno?bo akurat w Gdansku rzadko kiedy jest taki problem albo i wcale.

-
Spoko.Mogłem dokładniej napisać co mam na mysliKiju pisze:Chyba zle sie zrozumielismy...ja myslalem ze piszac 'u nas" miales na mysli cała Polska scene...a chyba pisales o Lechii.Romano pisze:Dokładnie tak.Zachowania naszych jestem pewien ,ale trudno przewidzieć co może być jak np na mecz przyjdzie z 20 tys wąsatych AndrzejówPetykLG pisze: możę Romano miał na myśli pikników na Trauguttabo akurat w Gdansku rzadko kiedy jest taki problem albo i wcale.