Prawdę pisząc, nie wierzę w ani jedno słowo napisane powyżej. Dzień po losowaniu i już załatwił? Po pierwsze, Niemcy to nie taki kraj, że "gdzieś coś się załatwia", a po drugie - sprawdziłem, że w Niemczech nie ruszyła jeszcze sprzedaż biletów z puli narodowych. Nigdzie nie ruszyła i nie ruszy, nim UEFA nie wyda specjalnego komunikatu dla federacji.Miguel pisze:TenTyp pisze:Ja bilety załatwiłem sobie przez... Niemiecką Federację Piłkarskąa dokładnie mój kuzyn który mieszka na stałe w Niemczech i ma tam dobre kontakty.
Bez problemu załatwił mi 3 bilety na Polska - Niemcy oraz 1 bilet na mecz z Austrią, chociaż ten bilet będę chciał wymienić na mecz z Chorwacją
Nie liczyłbym też, że będzie można ubiegać się o bilety z puli narodowej nie będąc obywatelem danego kraju. A Wy byście cieszyli się, gdyby na naszą pulę zapisywali się Niemcy? Wolne żarty...
W Holandii system maja jeszcze ciekawszy, bo tam bilety rozprowadzane będą pomiedzy członków klubu reprezentacji. W skrócie wyglada to tak, że im częściej kupowałeś bilety na mecze eliminacyjne, tym wieksze masz szansę na wylosowanie biletów na finały - bo i tak bedą one losowane, ale ze zdecydowanie węższego grona ludzi.[/quote]
Bardzo dobry pomysł!