Euro 2008 - bilety!!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kosa

Post autor: Kosa » 04.12.2007, 12:55

Miguel pisze:
TenTyp pisze:Ja bilety załatwiłem sobie przez... Niemiecką Federację Piłkarską :wink: a dokładnie mój kuzyn który mieszka na stałe w Niemczech i ma tam dobre kontakty.
Bez problemu załatwił mi 3 bilety na Polska - Niemcy oraz 1 bilet na mecz z Austrią, chociaż ten bilet będę chciał wymienić na mecz z Chorwacją 8)
Prawdę pisząc, nie wierzę w ani jedno słowo napisane powyżej. Dzień po losowaniu i już załatwił? Po pierwsze, Niemcy to nie taki kraj, że "gdzieś coś się załatwia", a po drugie - sprawdziłem, że w Niemczech nie ruszyła jeszcze sprzedaż biletów z puli narodowych. Nigdzie nie ruszyła i nie ruszy, nim UEFA nie wyda specjalnego komunikatu dla federacji.

Nie liczyłbym też, że będzie można ubiegać się o bilety z puli narodowej nie będąc obywatelem danego kraju. A Wy byście cieszyli się, gdyby na naszą pulę zapisywali się Niemcy? Wolne żarty...

W Holandii system maja jeszcze ciekawszy, bo tam bilety rozprowadzane będą pomiedzy członków klubu reprezentacji. W skrócie wyglada to tak, że im częściej kupowałeś bilety na mecze eliminacyjne, tym wieksze masz szansę na wylosowanie biletów na finały - bo i tak bedą one losowane, ale ze zdecydowanie węższego grona ludzi.[/quote]

Bardzo dobry pomysł!
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

[link]

iparts.pl
Berki

Post autor: Berki » 04.12.2007, 13:17

Kosa pisze: Bardzo dobry pomysł!
Kosa, liczysz, że dziadków z Miodowej obchodzi kto pojedzie na Euro?
mają to w d****... totalnie.
odkupię bilet na jakikolwiek mecz Mistrzostw Europy 2008, a najlepiej komplet wejściówek na mecze grupowe Polaków.

szymekWKS

Post autor: szymekWKS » 04.12.2007, 14:13

Kosa pisze:
Miguel pisze:
TenTyp pisze:Ja bilety załatwiłem sobie przez... Niemiecką Federację Piłkarską :wink: a dokładnie mój kuzyn który mieszka na stałe w Niemczech i ma tam dobre kontakty.
Bez problemu załatwił mi 3 bilety na Polska - Niemcy oraz 1 bilet na mecz z Austrią, chociaż ten bilet będę chciał wymienić na mecz z Chorwacją 8)
Prawdę pisząc, nie wierzę w ani jedno słowo napisane powyżej. Dzień po losowaniu i już załatwił? Po pierwsze, Niemcy to nie taki kraj, że "gdzieś coś się załatwia", a po drugie - sprawdziłem, że w Niemczech nie ruszyła jeszcze sprzedaż biletów z puli narodowych. Nigdzie nie ruszyła i nie ruszy, nim UEFA nie wyda specjalnego komunikatu dla federacji.

Nie liczyłbym też, że będzie można ubiegać się o bilety z puli narodowej nie będąc obywatelem danego kraju. A Wy byście cieszyli się, gdyby na naszą pulę zapisywali się Niemcy? Wolne żarty...

W Holandii system maja jeszcze ciekawszy, bo tam bilety rozprowadzane będą pomiedzy członków klubu reprezentacji. W skrócie wyglada to tak, że im częściej kupowałeś bilety na mecze eliminacyjne, tym wieksze masz szansę na wylosowanie biletów na finały - bo i tak bedą one losowane, ale ze zdecydowanie węższego grona ludzi.[/quote]

Bardzo dobry pomysł!

Masz racje. W Niemczech bilety beda sprzedawana DOPIERO w granicach 15-20 stycznia. I nie bedzie tak latwo ich dostac jak uwazacie ;) Ja jednak jestem dobrej mysli.

pzdr.
Tylko Zawisza!

megaotto

Post autor: megaotto » 04.12.2007, 15:15

Jest O.K. Informacja z uefy przyszła tak więc czekamy teraz na liścik z dalszymi instrukcjami płatności. Będzie dobrze. :)
Natomiast na 30 wysłanych zapytań odnośnie noclegu 18 już przyszło..odmownych. Zaczynam się martwić :?

dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny » 04.12.2007, 15:27

ja mam pytanie czy na zgłoszenia do pzpn będzie można wysłać np 3 zgłoszenia z tego samego komputera ale na innego członka rodziny?
czy z danego komputera można tylko jedno?

TenTyp

Post autor: TenTyp » 04.12.2007, 15:29

W Niemczech sytuacja z biletami jest "gorsza" niż w Polsce, jeśli ktoś ma tam jakieś znajomości to bez problemu dostanie bilety. Np mój wujek jest działaczem coś jak nasz OZPN i bez problemu może sobie załatwić parę biletów. Zresztą na MŚ była podobnie ;)

ginger

Post autor: ginger » 04.12.2007, 16:33

1. znowu zanosi się na to że emocje związane z kombinowaniem biletów wielokrotnie przewyższą emocje, które później będą na ME
2. ciekawe czy tak jak dwa lata temu uda się tak sprawnie te bilety wynajdywać (to że dzięi magocznemu F5 złapałem dwa dni przed meczem z Niemcami bilety - to naprawdę była wielka radość) - coś boję się że tym razem będzie większy problem
3. bałagan na tej stronie uefa muszą mieć potężny, ja wczoraj logując sięn a jedno z moich kont znalazłem się na koncie jakeiś angielki, która miała bilety na ćwiercfinału (i to te być może nas interesujące) - widać że od Angoli bedzie dużo zwrotów
4. pzpn znowu zrobi jakąś szopkę z losowaniem, pewnei będzie mozna zakładać dziesiątki kont na całą rodzinę, a potem jak komuś się trafi jakiś warunkowy bilet na finał to wszystko
5. pomysł holenderski to dla mnie ideał, ja bym najpierw przydzielał bilety tym którzy pofatygowali się na Kaukaz, a potem tym którzy mają bilet z meczu Polska-Serbia z Warszawy. Stworzenie jakiegoś karnetu na mecze reprezentacji byłoby ideałem - a tak to bedzie raz kiszka jak w bydgoszczy i wawie na początku a raz przegiecie pały jak w chorzowie
6. a najłatwiej pewnie będzie kupić przed samym meczem, w Monachium na w sumie wydawałoby się hit Niemcy-Szwecja ceny przed samym meczem już spadały do nominalnych

gr

piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... » 04.12.2007, 17:52

ginger pisze: 3. bałagan na tej stronie uefa muszą mieć potężny, ja wczoraj logując sięn a jedno z moich kont znalazłem się na koncie jakeiś angielki, która miała bilety na ćwiercfinał
ja bym tam pozmieniał dane i adres e-mail na swoje :wink:

dostałem maila z uefy na temat platności KK, ponieważ zmieniłem ją ostatnio, a na stronie nie dokonałem zmian (wygasła data ważności - ale fuks, że nie mają bałaganu, tylko to wychwycili, bo inaczej strzeliłbym sobie chyba w łeb) , żeby poprawić datę ważności karty, platność będzie ok 10.XII, wtedy aplikacja będzie complete :P

Cyna316

Post autor: Cyna316 » 04.12.2007, 17:52

szymekWKS pisze:
Kosa pisze:
Miguel pisze: Prawdę pisząc, nie wierzę w ani jedno słowo napisane powyżej. Dzień po losowaniu i już załatwił? Po pierwsze, Niemcy to nie taki kraj, że "gdzieś coś się załatwia", a po drugie - sprawdziłem, że w Niemczech nie ruszyła jeszcze sprzedaż biletów z puli narodowych. Nigdzie nie ruszyła i nie ruszy, nim UEFA nie wyda specjalnego komunikatu dla federacji.

Bardzo dobry pomysł!

Masz racje. W Niemczech bilety beda sprzedawana DOPIERO w granicach 15-20 stycznia. I nie bedzie tak latwo ich dostac jak uwazacie ;) Ja jednak jestem dobrej mysli.

pzdr.

W Niemczech sprzedaz rusza 15 stycznia przez internet!
odbedzie sie losowanie! na jedna osobe bedzie mozna zamowic max. 4 bilety na jeden mecz! i to tylko na jeden mecz!
nie jestem pewny, ale warunkiem jest chyba zameldowanie w Niemczech!

Najlepsze ze Niemcy sobie robia nadzieje ze wyrwia bilety w PZPN i innych federacjach wschodnioeuropejskich :)

PawełTSW

Post autor: PawełTSW » 04.12.2007, 18:24

TenTyp pisze:W Niemczech sytuacja z biletami jest "gorsza" niż w Polsce, jeśli ktoś ma tam jakieś znajomości to bez problemu dostanie bilety. Np mój wujek jest działaczem coś jak nasz OZPN i bez problemu może sobie załatwić parę biletów. Zresztą na MŚ była podobnie ;)
Nie wszyscy mają wujka - działacza.

Na MŚ nie dostałem biletu, widzę, że teraz szansę są mniej więcej podobne, czyli znikome. Słyszałem coś , o kolejnej turze losowania biletów, pzpn też podobno ma coś rozprowadzać.

Może się uda, choć pewnie znowu na imprezę pojedzie więcej leśnych dziadów z pzpn albo od sponsorów, niż normalnych kibiców.

SmOk_KsP

Post autor: SmOk_KsP » 04.12.2007, 21:00

Mirosław Drzewiecki - minister sportu, zapowiedział że tym razem do rąk kibiców trafi zdecydowanie więcej biletó niż w zeszłym roku, i że postarają sie ograniczyć do minimum liczbe wejściówek dla działaczy, sponsorów itd. :roll: Ciekawe......ale cień nadzieji jest. Ja i paru znajomych uderzamy nawet bez biletów. Może sie coś wykreci 8) .
Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!

PawełTSW

Post autor: PawełTSW » 04.12.2007, 21:24

W "Wiadomościach" podali ,że z puli pzpnu do sponsorów idzie około 40%.

J

Post autor: J » 04.12.2007, 22:07

w temacie panuje mały bałagan, więc gdyby ktoś uprzejmy mógł odpowiedzieć na moje pytania, to byłoby fajnie.
Póki co nie jestem w temacie biletów a chciałbym się wybrać. Czy były już jakieś losowania biletów ? Czy będą następna ? Jaką drogą można nabyć bilety na EURO. Interesują mnie oczywiście tylko mecze Polaków.
Pozdrawiam

Sztygar

Post autor: Sztygar » 04.12.2007, 23:53

w wiadomościach podali że za bilet na mecz Polska - Chorwacja trzeba będzie wydać ok.990zł , a na Polska Niemcy ok.1300zl

Kosa

Post autor: Kosa » 05.12.2007, 00:05

Sztygar pisze:w wiadomościach podali że za bilet na mecz Polska - Chorwacja trzeba będzie wydać ok.990zł , a na Polska Niemcy ok.1300zl
Jakim ku*** prawem do c****? Nie mają obowiązku sprzedaży po cenie od UEFY?
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

[link]

Chino XL

Post autor: Chino XL » 05.12.2007, 00:29

Dzisiejszy "PS" donosi, że PZPN będzie jednak sprzedawał bilety po kosztach.
Nie wiem ile w tym prawdy, w każdym razie podejrzewam, że do czasu losowania zasady zdążą sie zmienic kilka razy.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy

megaotto

Post autor: megaotto » 05.12.2007, 07:50

Selekcjoner reprezentacji Niemiec Joachim Loew nie chce, aby jego drużyna podczas Euro 2008 grała mecze na stadionie w Klagenfurcie (w tym z Polską). Bo mały, zaledwie 32-tysięczny, nie nadaje się na taką imprezę. My też nie chcemy, bo samych polskich kibiców może być w Klagenfurcie dwa razy więcej niż miejsc na tym obiekcie - pisze DZIENNIK.

Joachim Loew zamierza interweniować w tej sprawie w UEFA. Prezes PZPN Michał Listkiewicz też. Na stadionie Woerthersee w Klagenfurcie zostaną rozegrane mecze Niemcy - Polska (8 czerwca), Niemcy - Chorwacja (12 czerwca) i Polska - Chorwacja (16 czerwca). Loew porównał go do szkatułki na biżuterię - ładny, owszem, ale miniaturowy. Nadaje się na spotkanie ligowe, a nie na mistrzostwa Europy - pisze DZIENNIK.
Niemiecki dziennik "Bild” przytacza przykład mistrzostw Europy sprzed czterech lat, gdy tak zmieniono miejsce rozgrywania niektórych spotkań, aby reprezentacje największych krajów grały na dużych stadionach. Portugalczycy mieli jednak w czym wybierać. Austriacy i Szwajcarzy nie mają.

Nie tylko stadion w Klagenfurcie jest szkatułkowy. Szkatułkowe jest także samo miasto. Stolica Karyntii to nie Dortmund. Polscy i niemieccy kibice mogą się tam najzwyczajniej nie zmieścić. "Obecnie jesteśmy przygotowani na przyjęcie około 26 tysięcy fanów" - przyznaje Kopp. "Ilu was było w Dortmundzie podczas ostatniego mundialu? 60 tysięcy? Szok! Ja sobie tego nie wyobrażam" - dodaje. :shock:

Dzikson!

Post autor: Dzikson! » 05.12.2007, 08:10

Na Niemcy-Chorwacja austryjacy oczekuja ponad 200.000 fanow z Niemczech i Chorwacji. 30.000 bedzie na stadionie a gdzie reszta?
Dodam ze w Klagenfurcie mieszka lekko ponad 200.000 a przeciez wszyscy mieszkance Klagenfurty nie wyjada...

Miguel

Post autor: Miguel » 05.12.2007, 08:52

Ciekawe rzeczy piszecie z tą możliwościa zmiany stadionu. Ciekawe na ile to realne.

Jednak sami widzicie, jaki popyt będzie na bilety na mecz POL-GER. Do mnie zgłosił się już cały tabun Niemców, żeby się z nimi powymieniać albo cos im sprzedać.

Ja jednak jestem nieugięty i odrzucam nawet świetne propozycje. I do Was apeluje o to samo. Wymieniajcie sie z kim chcecie, sprzedawajcie komu chcecie, ale nie dopuście, żeby Wasze bilety trafiły w rece Niemców. Paamiętajcie - więcej Niemców na stadionie, to mniej Polaków na stadionie. O podejście patriotyczne proszę też "koniów", którzy śledzą ten wątek i handlują biletami. Napewno znajdzie sie w Polsce wiele osób, które zapłacą Wam za bilety tyle, co Niemcy. Nie ma więc pospiechu. To przecież nasza narodowa sprawa! :)
Wymienię:
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii

Jasiek_KST

Post autor: Jasiek_KST » 05.12.2007, 09:54

Jestem zainteresowany kupnem 2-óch biletów na Polska-Niemcy, jakby ktoś chciał sprzedać to na PW lub [email protected]

remes

Post autor: remes » 05.12.2007, 10:00

na sprzedaż 3 X FMT Poland
kontakt [email protected]

Dzikson!

Post autor: Dzikson! » 06.12.2007, 11:14

Miguel pisze:
Dzikson! pisze:
Miguel pisze:Tak jak pisałem to juz kilka stron temu, ponoc cały transport publiczny (cała kolej i komunikacje miejskie)w dniu meczu i 12 godzin dnia nastepnego ma być darmowy dla posiadaczy biletów. Nie wiem, jak ostatecznie to rozwiążą, czy będzie przysługiwać to z urzedu czy też będzie trzeba dokupić jakąś specjalna kartę.
Skad masz takie info? Ja nigdzie nie znalazlem cos podobnego.
Bo słabo szukałeś. Polecam pierwszy post na stronie 11 tego wątku.
Ale to mi sie wydaje ze bedzie tylko ÖBB w Wiedniu i okolicach. Raczej nieda rady jezdzic po calej Austrii tym...

Ale moze beda jakies "kombi-tickets" gdzie jak masz bilet to tansze bilety na koleje

hudy

Post autor: hudy » 06.12.2007, 14:55

Dzikson! pisze:
Miguel pisze:
Dzikson! pisze: Skad masz takie info? Ja nigdzie nie znalazlem cos podobnego.
Bo słabo szukałeś. Polecam pierwszy post na stronie 11 tego wątku.
Ale to mi sie wydaje ze bedzie tylko ÖBB w Wiedniu i okolicach. Raczej nieda rady jezdzic po calej Austrii tym...

Ale moze beda jakies "kombi-tickets" gdzie jak masz bilet to tansze bilety na koleje
takie same pierdolenie bylo przed mundialem i tylko darmowa byla komunikacja miejska w dniu meczu

czeladzianin

Post autor: czeladzianin » 06.12.2007, 15:02

Tutaj sie zgodze z przedmowca, darmowy tylko transport miejski w miescie rozgrywania meczu na podstawie biletu na mecz!!!! I bez napinania sie jesli nie jestes pewien.... :lol:
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!

piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... » 06.12.2007, 15:54

ja też gdzies czytałem o tym, co napisał Miguel, o darmowym transporcie przed, w dniu i po meczu koleją na podst. biletu!!! A transport miejski to ktos Was sprawdzał w Niemczech? Jeździliśmy, kolejkami, tramwajami i nikt o nic nie pytał, więc transport miejski to żaden problem...

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 06.12.2007, 15:58

ku*** ludzie ja nie wiem... w niemczech na mistrzoistwach rok temu za darmo sie jezdzilo (niemajac biletu na mecz) i nikt sobie d*** nie zawracal biletami na autobus, ktory byl zreszta wypchany podobnymi do nas "gapowiczami" z pl. i nie ma to wiele wspolnego z tym czy wtedy w niemczech transport miejski byl za darmo z okazji mistrzostw. po prostu nikt sobie tym d*** nie zawracal - nasze swieto, niech kanary i itd. trzymaja sie z boczku.
j****

maciejch

Post autor: maciejch » 06.12.2007, 21:01

Podobnie jak przed MS 06 polecam forum BigSoccer i temat biletowy:
[link]

remes

Post autor: remes » 07.12.2007, 13:28

UEFA EURO 2008™ Combi-Ticket.

Every entrance ticket to each one of the 31 UEFA EURO 2008™ matches includes public transport. In Switzerland or in Austria, a Combi-Ticket enables you to travel free of charge from your home address, hotel or airport directly to the stadium.

Validity.

The UEFA EURO 2008™ Combi-Ticket is valid on the particular match day and on the following day until 12 noon.

Coverage.

The UEFA EURO 2008™ Combi-Ticket entitles you to one outward and return journey between your home address, hotel, airport or the national border and the match venue. Within Switzerland, you can use all routes for which the General Abonnement (GA) is valid. In Austria, the UEFA EURO 2008™ Combi-Ticket can be used on the ÖBB route network and on local transport services in Vienna, Klagenfurt, Salzburg and Innsbruck.

Special provisions.

Valid across national borders (Switzerland–Austria and vice versa).
Match entrance tickets valid for 2nd class travel.
Change of class on specific routes at either half or full price.
GA travelcard for young adults and GA travelcard for grandchildren accepted within Switzerland.
When night trains are used for travel from Switzerland to Austria or vice versa, the journey can already be begun from 7 p.m. on the day before the match.
Any supplements (e.g. for night travel or booking supplements) are not included in the UEFA EURO 2008™ Combi-Ticket.

Jeździmy OBB!!! Wszystko jasne - jak pisał Miguel!!!
[link]

supplier

Post autor: supplier » 09.12.2007, 08:38

Oferuje podwójny komplet biletów 2 kat na

1)Ćwierćfinał 1B-2A Wiedeń 20.06.2008

2)Ćwierćfinał 1D-2C Wiedeń 22.06.2008

3)Półfinał Wiedeń 26.06.2008

piszcie na [email protected] KONKRETNE OSOBY!!!!

Deportacja68

Post autor: Deportacja68 » 09.12.2007, 19:08

kupie 2 bilety na grupowy mecz Polski (nie ważne z kim) [email protected]
brać siłę to wiecznej walki

K.

Post autor: K. » 09.12.2007, 21:17

Kupię jakiekolwiek bilety na mecze grupowe Polaków. Oferty na PM.

davidg75

Post autor: davidg75 » 09.12.2007, 22:01

kupie po 2 bilety na wszystkie mecze grupowe Polski.tylko konkretne oferty na priv.

RKS RAKOW

Post autor: RKS RAKOW » 09.12.2007, 23:42

Kupie bilety na mecze Polakow z Austria i Chorwacja.Tylko powazne oferty.Mysle ze sie szybko dogadamy.pzdr

czeladzianin

Post autor: czeladzianin » 10.12.2007, 00:40

jak to jest, jak na Polska - Belgia sprzedawali bilety od 200 do 700 zł nawet to wszyscy jebali takich delikfentow a teraz jak PROBUJA POPCHNAC BILETY PO 1000 zł to wszystko jest cacy, albo ktos zarabia na kibicach i jest szmata albo potrafi pomoc innemu jak moze. Wiele razy mialem bilety dodatkowe i sprzedawalem po cenie nawet kosztow przesylki nie doliczalem a tu handlarze wolaja po 3000-3500zł za trzy mecze a na takiej cenie pewnie sie nie skonczy, zenada.... :?
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!

herubin

Post autor: herubin » 10.12.2007, 11:44

Tutaj sprzedaja troche taniej:
[link]

ginger

Post autor: ginger » 10.12.2007, 16:13

ekstra, teraz bedzie kilka stron rozważań na temat "Czy Miguel powinien odejść", "czy można w tym atku pisać o hotelach" itp
temat wątku jest prosty jak konstrukcja cepa, chociaż jak widać znaczenie słowa KONKRET dla większości nie jest przyswajalna

przed MS powstał watek o hotelach, noclegach, dojazdach i całkiem interesująco się rozwijał - więc założyć taki wątek i po problemie

co do biletów to mi ciągle w kontekście losowania pzpn chodzi po głowie pomysł "holenderski"
pomijając jakość "intelektu" naszego związku realny do przeprowadzenia, ponieważ w trakcie elminacji duza część biletów (także na mecze wyjazdowe) była zamawiana przez strone "kupbilet"
więc jakby ktoś był rozsądny w pzpn to uzależniłby szanse na wylosowanie biletu na EURO od ilości zakupów w kupbilet danego delikwenta i np. połowe biletów przeznaczonych dla kibiców (wiec pewnie około 1.000) przeznaczyć dla gości, którzy np. kupili przez kupbilet co najmniej trzy razy na elminacje lub też coś w tym stylu

oczywiście pomysl zapewne nierealny, z powodu pzpn ...

gr

Kolorowy Sweter

Post autor: Kolorowy Sweter » 10.12.2007, 16:50

ginger pisze:ekstra, teraz bedzie kilka stron rozważań na temat "Czy Miguel powinien odejść", "czy można w tym atku pisać o hotelach" itp
temat wątku jest prosty jak konstrukcja cepa, chociaż jak widać znaczenie słowa KONKRET dla większości nie jest przyswajalna

przed MS powstał watek o hotelach, noclegach, dojazdach i całkiem interesująco się rozwijał - więc założyć taki wątek i po problemie

co do biletów to mi ciągle w kontekście losowania pzpn chodzi po głowie pomysł "holenderski"
pomijając jakość "intelektu" naszego związku realny do przeprowadzenia, ponieważ w trakcie elminacji duza część biletów (także na mecze wyjazdowe) była zamawiana przez strone "kupbilet"
więc jakby ktoś był rozsądny w pzpn to uzależniłby szanse na wylosowanie biletu na EURO od ilości zakupów w kupbilet danego delikwenta i np. połowe biletów przeznaczonych dla kibiców (wiec pewnie około 1.000) przeznaczyć dla gości, którzy np. kupili przez kupbilet co najmniej trzy razy na elminacje lub też coś w tym stylu

oczywiście pomysl zapewne nierealny, z powodu pzpn ...

gr
to by było chujowe bo NP: ( na przykład!!!) ja byłem na 3 meczach eliminacji, ale tylko dwa z nich \przez kupbilet.pl ( raz sindbad) i co juz sie nie licze?

co do watku lepsze to co pisze miguel niz 500 stron kupie dwa bilety, kupie 50 biletów itp... nie lepiej zeby pisali tylko sprzedajacy, a ci ktorym zalezy beda sie do nich zgłaszac? nie bedzie zasmiecania.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków

Xth

Post autor: Xth » 11.12.2007, 02:00

piekne lata 90-te... pisze:(...) a jak szuka biletu do nabycia to allegro i ebay :evil:
I dzial Pchli Targ ...

dynek

Post autor: dynek » 11.12.2007, 12:38

Dostaliscie juz listy z UEFA z danymi do placenia za FMT. Mialy byc wyslane w ciagu 10 dni. Moj kuzyn juz ma od piatku ale znajomy jeszcze nie i sie denerwuje, ze poczta dala ciala.

Xth

Post autor: Xth » 11.12.2007, 14:34

Do znajomego list przyszedl w ubiegla sobote (08.12.), a do mnie wczoraj (poniedzialek).
Zycza tam sobie, aby naleznosc znalazla sie na ich koncie do 17.12

ODPOWIEDZ