Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Fanatyk_AG

Post autor: Fanatyk_AG »

Mógłby ktoś przedstawić jak wyglądają zgody i kosy Wisłoki Dębica i Chrobrego Głogów... ?
iparts.pl
Jabol AZS

Post autor: Jabol AZS »

Nie wiem czy dobrze kojarze ale Chrobry chyba trzyma z KKS-em Kalisz?
mzksiak

Post autor: mzksiak »

Jabol AZS pisze:Nie wiem czy dobrze kojarze ale Chrobry chyba trzyma z KKS-em Kalisz?
od kilku miesiecy zgoda Chrobrego z KKS Kalisz nie istnieje
Stilonek

Post autor: Stilonek »

Fanatyk_AG pisze:Mógłby ktoś przedstawić jak wyglądają kosy Chrobrego Głogów
oczywiście Stilon
k_bks

Post autor: k_bks »

dopisac napewno mozna i Miedz z Legnicy
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

ja bym dodal jeszcze Zaglebie Lubin i Falubaz
Kiju

Post autor: Kiju »

mzksiak pisze:
Jabol AZS pisze:Nie wiem czy dobrze kojarze ale Chrobry chyba trzyma z KKS-em Kalisz?

oooo...przeoczyłem coś...dosyc długa i chyba niezla zgoda padła...
Kibic z kraju

Post autor: Kibic z kraju »

Kiju pisze:
mzksiak pisze:

oooo...przeoczyłem coś...dosyc długa i chyba niezla zgoda padła...

Chyba ponad 10 lat trwała ta zgoda ?
fcb

Post autor: fcb »

mineło juz troche czasu, wiec moze ktos cos napisze czemu zgoda Chrobry - Kalisz padła ?
mzksiak

Post autor: mzksiak »

nie, nikt nic nie napisze. zgoda trwala lekko ponad 10 lat i koniec tematu :)
Magister Blokers

Post autor: Magister Blokers »

Zapomniałeś dodać pozdro dla kumatych :)
19jarek10

Post autor: 19jarek10 »

19[P]82 pisze:Może ktoś napisać jak wygladaja stosunki miedzy kibicami w PLS i LSK??
Piknikowo. Tzw. kluby kibica sa nakrecane przez wladze klubow PLS i LSK (oczywiscie sa wyjatki) wiec nie moze mbyc o niczym mowy :D
Sven

radomiak

Post autor: Sven »

Czy Radomiak ma układ czy zgode ze Stalą Rzeszów?
SKUP

Post autor: SKUP »

Zgody miedzy nami a Chrobrym juz nie istnieje a dlaczego to juz nasza sprawa i Chrobego sprawa.

A pani o ksywce Edytka niech nie zabiera glosu bo jest z Ostrowa i nigdy nie napisze nic obiektywnego w naszych sprawach...
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

Mam pytanie czy coś łączy Wielim Szczecinek z Unią Leszno? Pzdr.
haccp

Post autor: haccp »

Nie.
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

z mojej strony pytanie o MKS Kluczbork.
widzialem foto z ich wyjazdu na Rakow, na pewno jest to rewelacja sezonu z nowych ekip.
pytanie brzmi.. kim sa ;) tzn.z kim trzymaja, kogo nie lubia.. czy sa fanclubem lub sympatyzuja z jakas silniejsza banda?
z gory dziekuje za odpowiedz (wyczerpujaca ;) )
Junior

Post autor: Junior »

Witam wszystkich, właśnie wpadłem na pomysł stworzenia strony o zgodach i kosach wszystkich klubów. Dlatego też zwracam się do was z pprośbą żeby nadsyłać mi na PW wiadomości według takie klucza:
Klub
Zgody
Kosy
Układy
Grupy (ultras i hooligans)
Będę bardzo wdzięczny
KR

Post autor: KR »

Junior pisze:Witam wszystkich, właśnie wpadłem na pomysł stworzenia strony o zgodach i kosach wszystkich klubów. Dlatego też zwracam się do was z pprośbą żeby nadsyłać mi na PW wiadomości według takie klucza:
Klub
Zgody
Kosy
Układy
Grupy (ultras i hooligans)
Będę bardzo wdzięczny
ktoś już wpadł na to wcześniej www.polscykibice.com
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

Mozliwe ze nie kazdy slyszal jeszcze o naszym serwisie wiec tego typu post ze gosc chce zrobic takowa stronke raczej o tym swiadczy, racja plus za inicjatywe tylko o 3 miechy za pozno :wink:
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

Jakie są relacje na linii Ruch Radzionków-Dozamet Nowa Sól? Pytanie do Cidrów. Pzdr.
!RR!

Post autor: !RR! »

-P-(FhZG) pisze:Jakie są relacje na linii Ruch Radzionków-Dozamet Nowa Sól? Pytanie do Cidrów. Pzdr.
Niech mnie ktos poprawi jesli to co napisze jest nieaktualne (bo ostatnimi ponad poltora roku z racji pracy kilkaset kilometrow od domu raczej niestety moje mozliwosci uczestnictwa aktywnego na Cidrach sa bardzo ograniczone i rzadkie), ale Cidrow i Dozametu nie lacza zadne oficjalne relacje. Choc zasadniczono to fakt, ze miedzy tymi ekipami jest szacunek i sympatia, i dochodzi od czasu do czasu do wzajemnych spotkan (choc zdaje sie jak na razie tylko w Nowej Soli lub przy okazji meczow kadry), czasami chyba obie ekipy pozdrawiaja sie na swoich meczach.
jojozg

Post autor: jojozg »

hej mam takie pytanko ostatnio obilo mi sie o uszy ze Slask Wroclaw kiedys jezdzil na kosza na Zastal Zielona Góra ( mecze sie odbywa;ly w Drzonkowie wtedy) moglby sie ktos starszy wypowiedziec cos na ten temat nie koniecnie tutaj , zapraszam tez na prv .
1imek4

Post autor: 1imek4 »

Czy Celtic ma/miał zgode z Liverpolem ?

http://www.allegro.pl/item274388316_sza ... boruc.html
Inter

Post autor: Inter »

1imek4 pisze:Czy Celtic ma/miał zgode z Liverpolem ?

http://www.allegro.pl/item274388316_sza ... boruc.html
Takie tam piknikowe układy. Zgody w naszym rozumieniu nie ma, ale sympatyzują ze sobą fani obu klubów.
Kolega Nisc_PL pewnie napisalby cos wiecej w temacie...
Zawiszak

Post autor: Zawiszak »

Dziś postanowiliśmy zakończyć naszą zgodę z kibicami GKS Jastrzębie. Powód tej decyzji jest bardzo dobrze znany drugiej stronie. Są zasady, których należy przestrzegać.
mr_who

Post autor: mr_who »

mam pytanie czy te szaliki mają coś wspólnego z rzeczywistością czy to tylko wymysły producentów szalików:
GKS Bełchatów-Radomiak
Obrazek
GKS-Hutnik
Obrazek
Górnik-Ruch
Obrazek
Lech-Bałtyk
Obrazek
Legia-Manchester
Obrazek
ŁKS-Cracovia
Obrazek
ŁKS-Stomil
Obrazek
kommpot

Post autor: kommpot »

to wszytsko byłe zgody, układy bądź inne kombinacje jak w przypadku Legia - Man Utd.

najbardziej ektremalny to chyba Śląska Siła :lol:

można coś więcej nt. Jastrzębia? bo jak dla mnie to spore zdziwko, można prv jak coś
MuRPhY

Post autor: MuRPhY »

mr_who pisze:mam pytanie czy te szaliki mają coś wspólnego z rzeczywistością czy to tylko wymysły producentów szalików:
GKS Bełchatów-Radomiak
Obrazek
GKS-Hutnik
Obrazek
Górnik-Ruch
Obrazek
Lech-Bałtyk
Obrazek
Legia-Manchester
Obrazek
ŁKS-Cracovia
Obrazek
ŁKS-Stomil
Obrazek
Wiekszosc ma duzo wspolnego z rzeczywistoscia...
ale to przeszlosc...

watpliwosci mam do niektorych tylko, ale Lech mial zgode z Baltykiem, ŁKS z Cracovia (chyba 2 razy??), na pewno ze Stomilem, na Pewno byla "chwilowa sztama" Ruchu z Gornikiem, Belchatow z Radomiakiem tez nie nalezy do wymyslow...

zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam, no a Legia- Manchester to juz chyba luzniejszy temat... ale moze fani Legii sie wypowiedza... choc z tego co wiem jakies kontakty mieli ale nie wiem czy wszyscy, czy jakies grupy i czy bylo cos oficjalnie...
LP

Post autor: LP »

Hutnik miał zgode z GKS na 100% padła chyba w 1998 roku.
athem

Post autor: athem »

MuRPhY pisze:
mr_who pisze:mam pytanie czy te szaliki mają coś wspólnego z rzeczywistością czy to tylko wymysły producentów szalików:
GKS Bełchatów-Radomiak
Obrazek
GKS-Hutnik
Obrazek
Górnik-Ruch
Obrazek
Lech-Bałtyk
Obrazek
Legia-Manchester
Obrazek
ŁKS-Cracovia
Obrazek
ŁKS-Stomil
Obrazek
Wiekszosc ma duzo wspolnego z rzeczywistoscia...
ale to przeszlosc...

watpliwosci mam do niektorych tylko, ale Lech mial zgode z Baltykiem, ŁKS z Cracovia (chyba 2 razy??), na pewno ze Stomilem, na Pewno byla "chwilowa sztama" Ruchu z Gornikiem, Belchatow z Radomiakiem tez nie nalezy do wymyslow...

zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam, no a Legia- Manchester to juz chyba luzniejszy temat... ale moze fani Legii sie wypowiedza... choc z tego co wiem jakies kontakty mieli ale nie wiem czy wszyscy, czy jakies grupy i czy bylo cos oficjalnie...
Należy, nigdy z GKS Bełchatów niemieliśmy zgody. Układ owszem..
paquito

Post autor: paquito »

Zawiszak pisze:Dziś postanowiliśmy zakończyć naszą zgodę z kibicami GKS Jastrzębie. Powód tej decyzji jest bardzo dobrze znany drugiej stronie. Są zasady, których należy przestrzegać.
Można coś więcej?
Zajczak

Post autor: Zajczak »

czytając stronę GKSu Jastrzebie sądze, że tak szybko nie usłyszymy odpowiedzi aczkolwiek chętnie bym się dowiedział choćby poprzez PW
cmk

Post autor: cmk »

A ja mam takie pytanie . Pamiętam , że kiedyś były jakieś "stosunki"między Orłem Przeworsk a Zagłębiem Lubin nawet do tej pory można zobaczyć napisy w Przeworsku . Mógłby ktoś określić co łaczy/łączyło obie grupy ?
kibic0

Post autor: kibic0 »

cmk pisze:A ja mam takie pytanie . Pamiętam , że kiedyś były jakieś "stosunki"między Orłem Przeworsk a Zagłębiem Lubin nawet do tej pory można zobaczyć napisy w Przeworsku . Mógłby ktoś określić co łaczy/łączyło obie grupy ?

Z tego co kiedyś obiło mi się o uszy to do Przeworska przeprowadził sie jakiś gośc co na Zagłebiu było dośc aktywny. Zaczął tam działać czego efektem była sympatia fanów miejscowych do Zagłębia i pojawianie się ne meczach (przewaznie wyjazdowych) Zagłebia. Nie wiem ile to trwało ale od dłuższego czasu nic nie słychać.
Jakbym się mylił prosze mnie poprawić. Z góry dzięki.
fcb

Post autor: fcb »

Przeworsk byl przez niektorych kibicow Zagłębia traktowany jako fan club, nawet kiedys na nieoficjalnej stronie tak bylo napisane, jednak zmienili sie tam w Przeworsku ludzie, zaczeli dzialac chyba bardziej jako Orzeł, i nie identyfikują sie z ZL jako fc. Zreszta trudno to bylo nazwac fanclubem (przynajmniej w moim rozumieniu). Zgody tez nie bylo (zbyt duze slowo). Tak jak napisal kolega z Wałbrzycha, ze pewna osoba (ponoc nawet to byli dwaj bracia) przeprowadził/dzili sie do Przeworska i stąd relacje ale one zanikneły juz chyba całkowicie
jojozg

Post autor: jojozg »

jojozg pisze:hej mam takie pytanko ostatnio obilo mi sie o uszy ze Slask Wroclaw kiedys jezdzil na kosza na Zastal Zielona Góra ( mecze sie odbywa;ly w Drzonkowie wtedy) moglby sie ktos starszy wypowiedziec cos na ten temat nie koniecnie tutaj , zapraszam tez na prv .

brak edycji po kilku dniach chodziło o przyjazne kontakty , zadnej zgody nie było dzieki za priv , pozdrawiam
Łupaszko

Post autor: Łupaszko »

MuRPhY pisze: zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam,
\
Tak mieli zgodę i została zerwana podczas wzajemnego meczu, bo...wygrała go nie ta co trzeba drużyna (obie cisneły na I ligę). No cóz szczególnie jednej z ekip to nie wystawia dobrego świadectwa, ale od tego czasu mineły lata swietlne, w sensie sensowności tej ekipy.
kibic0

Post autor: kibic0 »

Zainteresowani dobrze wiedzą dlaczego zgody nie ma !
Tak jak ktoś pisał wczesniej - są pewne zasady których należy przestrzegać!
Zablokowany