Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
-
-
Kks Kalisz to taki dziwny twór na wielkopolskiej ziemii ze raczej nikt za długo z nimi dobrze nie trzymał...pucowali sie kiedys strasznie do Widzewa ale po małych perypetiach skonczyło sie na bęckach ze strony Lodzi hmmm dziwny klub dziwni ludzie dziwne obyczaje...mzksiak pisze:nie, nikt nic nie napisze. zgoda trwala lekko ponad 10 lat i koniec tematu
-
Byli FC Widzewa,trudno to nazwac pucowaniem.edyta pisze:Kks Kalisz to taki dziwny twór na wielkopolskiej ziemii ze raczej nikt za długo z nimi dobrze nie trzymał...pucowali sie kiedys strasznie do Widzewa ale po małych perypetiach skonczyło sie na bęckach ze strony Lodzi hmmm dziwny klub dziwni ludzie dziwne obyczaje...mzksiak pisze:nie, nikt nic nie napisze. zgoda trwala lekko ponad 10 lat i koniec tematu
Zgoda KKSu z Chrobrym tez pewnie zawiazala sie na Widzewie.

-
Zgody miedzy nami a Chrobrym juz nie istnieje a dlaczego to juz nasza sprawa i Chrobego sprawa.Jabol AZS pisze:Nie wiem czy dobrze kojarze ale Chrobry chyba trzyma z KKS-em Kalisz?
A pani o ksywce Edytka niech nie zabiera glosu bo jest z Ostrowa i nigdy nie napisze nic obiektywnego w naszych sprawach...
...Autonomia Kaliska...
-
-
-
ktoś już wpadł na to wcześniej [link]Junior pisze:Witam wszystkich, właśnie wpadłem na pomysł stworzenia strony o zgodach i kosach wszystkich klubów. Dlatego też zwracam się do was z pprośbą żeby nadsyłać mi na PW wiadomości według takie klucza:
Klub
Zgody
Kosy
Układy
Grupy (ultras i hooligans)
Będę bardzo wdzięczny
HOOLIGANS GNOJOWNIK KURZESZYN
-
Niech mnie ktos poprawi jesli to co napisze jest nieaktualne (bo ostatnimi ponad poltora roku z racji pracy kilkaset kilometrow od domu raczej niestety moje mozliwosci uczestnictwa aktywnego na Cidrach sa bardzo ograniczone i rzadkie), ale Cidrow i Dozametu nie lacza zadne oficjalne relacje. Choc zasadniczono to fakt, ze miedzy tymi ekipami jest szacunek i sympatia, i dochodzi od czasu do czasu do wzajemnych spotkan (choc zdaje sie jak na razie tylko w Nowej Soli lub przy okazji meczow kadry), czasami chyba obie ekipy pozdrawiaja sie na swoich meczach.-P-(FhZG) pisze:Jakie są relacje na linii Ruch Radzionków-Dozamet Nowa Sól? Pytanie do Cidrów. Pzdr.
-
-
-
Wiekszosc ma duzo wspolnego z rzeczywistoscia...mr_who pisze:mam pytanie czy te szaliki mają coś wspólnego z rzeczywistością czy to tylko wymysły producentów szalików:
GKS Bełchatów-Radomiak
GKS-Hutnik
Górnik-Ruch
Lech-Bałtyk
Legia-Manchester
ŁKS-Cracovia
ŁKS-Stomil
ale to przeszlosc...
watpliwosci mam do niektorych tylko, ale Lech mial zgode z Baltykiem, ŁKS z Cracovia (chyba 2 razy??), na pewno ze Stomilem, na Pewno byla "chwilowa sztama" Ruchu z Gornikiem, Belchatow z Radomiakiem tez nie nalezy do wymyslow...
zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam, no a Legia- Manchester to juz chyba luzniejszy temat... ale moze fani Legii sie wypowiedza... choc z tego co wiem jakies kontakty mieli ale nie wiem czy wszyscy, czy jakies grupy i czy bylo cos oficjalnie...
-
Należy, nigdy z GKS Bełchatów niemieliśmy zgody. Układ owszem..MuRPhY pisze:Wiekszosc ma duzo wspolnego z rzeczywistoscia...mr_who pisze:mam pytanie czy te szaliki mają coś wspólnego z rzeczywistością czy to tylko wymysły producentów szalików:
GKS Bełchatów-Radomiak
GKS-Hutnik
Górnik-Ruch
Lech-Bałtyk
Legia-Manchester
ŁKS-Cracovia
ŁKS-Stomil
ale to przeszlosc...
watpliwosci mam do niektorych tylko, ale Lech mial zgode z Baltykiem, ŁKS z Cracovia (chyba 2 razy??), na pewno ze Stomilem, na Pewno byla "chwilowa sztama" Ruchu z Gornikiem, Belchatow z Radomiakiem tez nie nalezy do wymyslow...
zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam, no a Legia- Manchester to juz chyba luzniejszy temat... ale moze fani Legii sie wypowiedza... choc z tego co wiem jakies kontakty mieli ale nie wiem czy wszyscy, czy jakies grupy i czy bylo cos oficjalnie...
-
cmk pisze:A ja mam takie pytanie . Pamiętam , że kiedyś były jakieś "stosunki"między Orłem Przeworsk a Zagłębiem Lubin nawet do tej pory można zobaczyć napisy w Przeworsku . Mógłby ktoś określić co łaczy/łączyło obie grupy ?
Z tego co kiedyś obiło mi się o uszy to do Przeworska przeprowadził sie jakiś gośc co na Zagłebiu było dośc aktywny. Zaczął tam działać czego efektem była sympatia fanów miejscowych do Zagłębia i pojawianie się ne meczach (przewaznie wyjazdowych) Zagłebia. Nie wiem ile to trwało ale od dłuższego czasu nic nie słychać.
Jakbym się mylił prosze mnie poprawić. Z góry dzięki.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Przeworsk byl przez niektorych kibicow Zagłębia traktowany jako fan club, nawet kiedys na nieoficjalnej stronie tak bylo napisane, jednak zmienili sie tam w Przeworsku ludzie, zaczeli dzialac chyba bardziej jako Orzeł, i nie identyfikują sie z ZL jako fc. Zreszta trudno to bylo nazwac fanclubem (przynajmniej w moim rozumieniu). Zgody tez nie bylo (zbyt duze slowo). Tak jak napisal kolega z Wałbrzycha, ze pewna osoba (ponoc nawet to byli dwaj bracia) przeprowadził/dzili sie do Przeworska i stąd relacje ale one zanikneły juz chyba całkowicie
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
jojozg pisze:hej mam takie pytanko ostatnio obilo mi sie o uszy ze Slask Wroclaw kiedys jezdzil na kosza na Zastal Zielona Góra ( mecze sie odbywa;ly w Drzonkowie wtedy) moglby sie ktos starszy wypowiedziec cos na ten temat nie koniecnie tutaj , zapraszam tez na prv .
brak edycji po kilku dniach chodziło o przyjazne kontakty , zadnej zgody nie było dzieki za priv , pozdrawiam
-
\MuRPhY pisze: zastanawia mnie ten Hutnik - Blechatow, ale raczej tez mieli tylko na 100% nie pamietam,
Tak mieli zgodę i została zerwana podczas wzajemnego meczu, bo...wygrała go nie ta co trzeba drużyna (obie cisneły na I ligę). No cóz szczególnie jednej z ekip to nie wystawia dobrego świadectwa, ale od tego czasu mineły lata swietlne, w sensie sensowności tej ekipy.
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o