Euro 2008 - bilety!!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Miguel

Post autor: Miguel » 21.03.2007, 13:31

Witam!

Ja na trzy tygodnie wyjechałem na urlop, a tu takie rzeczy się dzieją! ;-) Dobrze, że Delegat założył nowy temat, bo jakiś ćwierćwałek jakiś czas temu zamknął temat o biletach, który założyłem bodaj w sierpniu.

Podzielę się moimi refleksjami związanymi z pierwszą fazą sprzedaży biletów.

No cóż - miało być taniej, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzył chyba w to, że w Szwajcarii i Austrii może być taniej. Ale nie przesadzajmy - najtańszy bilet na mecz grupowy kosztuje tyle, ile bilet na trybunę krytą na mecz Polska - Azerbejdżan. A podczas Euro przecież wszystkie miejsca będą kryte...

Co do płatności, to póki można - polecam wybierać opcję z przelewem bankowym. Pamiętamy wszyscy jaki bałagan ze zwrotem nadpłat panował przed i w trakcie MŚ 2006. Zwłasza, że póki co zapisujemy się na loterię. Jak mnie wylosują, to pewnie zmienię sposób płatności na MasterCarda, bo to po prostu wygodniejsze, szybsze i pewniejsze.

Ta faza sprzedaży jest kluczowa, bowiem na ME mamy o połowę mniej meczów i średnio dużo mniejsze stadiony. Sytuacja z MŚ, gdzie bilety można było kupować w kilku dodatkowych fazach, może się nie powtórzyć. Bo tu nie będzie słabych meczów, meczów mniej atrakcyjnych. Zakładając, że Polska nie awansuje. Bo jeśli awansuje, to rzecz jasna mecze z naszym udziałem bedą rozpatrywane w tych kategoriach. ;-)

Wtedy też PZPN, jak każda z federacji uczestniczących w turnieju, otrzyma po blisko 20% miejsc na stadionie na swoje mecze. Procentowo wygląda to lepiej niż na MŚ, a w liczbach bezwzględnych już niekoniecznie. Biorąc pod uwagę, że średnia pojemność trybun wyniesie ok. 33 tyś, to na każdy mecz do rozdysponowania będzie 6-7 tysięcy. Z czego jak zwykle leśne dziadki i inne chujki wezmą połowe.

Zatem teraz albo wcale. A nawet jeśli, to będzie o nie bardzo trudno.

Napiszcie, jaką taktykę przyjęliście w walce o bilety. Składacie po wiele aplikacji na różne nazwiska? Wykorzystujecie wszystkie możliwe limity czyli zamawiacie po 4 bilety na każdy z 19 dni turnieju? Czy też może idziecie w bilety typu Follow My Team? A jesli tak, to ryzykujecie z Polską czy też wybieracie jakieś kraje, które nie powinny mieć problemów z awansem?
Wymienię:
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii

iparts.pl
maciejch

Post autor: maciejch » 21.03.2007, 14:51

Ja zlozylem nascie aplikacji (kazda na 4 bilety).
2 z nich to FMT group - Polska i Anglia
reszta to IMT - kazda z aplikacji na max liczbe spotkan (1/dzien) wliczajac rowniez final.
A jak mi sie poszczesci w losowaniu to sie okaze.

dlizak

Post autor: dlizak » 21.03.2007, 20:28

maciejch pisze:Ja zlozylem nascie aplikacji (kazda na 4 bilety).
2 z nich to FMT group - Polska i Anglia
reszta to IMT - kazda z aplikacji na max liczbe spotkan (1/dzien) wliczajac rowniez final.
A jak mi sie poszczesci w losowaniu to sie okaze.
Ja tez chce na Polske wziąść FMT group i na Cwierc-Final IMT... Tylko, że jak składam aplikację na FMT Group, to potem jak chce dodac do tej aplikacji IMT, to tylko wraca mi do tego momentu, gdzie mozna wybierac inne FMT G(nie mogę dostać się do tego głównego menu gdzie sie wybiera IMT, FMT G lub FMT T). Nie wiem czy ten ich system szwankuje czy ja mam jakis niedzielny umysl...

Mozesz napisać, czy miales podobne problemy ??

Miguel

Post autor: Miguel » 21.03.2007, 21:06

Na jednym profilu można aplikować tylko i wyłącznie na bilety z jednej kategorii: na pojedyncze mecze (IMT), na grupowe mecze danej reprezentacji (FMT Group) lub na wszystkie mecze danej reprezentacji w turnieju z ew. finałem włącznie (FMT Tournament).

W regulaminie jest jeden wyjątek, ten o którym piszesz. Jeśli aplikowałeś o FMT Group, to możesz złożyć drugą aplikację w tym samym profilu na bilety IMT od ćwierćfinałów do finału (mecze 25-31). Spróbowałem zrobić to na swoim profilu i niestety też mi się nie udało. Może spróbować najpierw złożyć zamówienie na te IMT 25-31, a następnie dodać aplikację o FMT Group?

Ciekawe rzeczy w tym regulaminie. Bedę je opisywał stopniowo w miarę pojawiania się takiej konieczności. O zawiłościach związanych z płatnościami dyskutować będziemy pewnie po - miejmy nadzieję - szczęśliwym losowaniu. :-)
Wymienię:
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii

dlizak

Post autor: dlizak » 21.03.2007, 21:49

Miguel pisze:Na jednym profilu można aplikować tylko i wyłącznie na bilety z jednej kategorii: na pojedyncze mecze (IMT), na grupowe mecze danej reprezentacji (FMT Group) lub na wszystkie mecze danej reprezentacji w turnieju z ew. finałem włącznie (FMT Tournament).

W regulaminie jest jeden wyjątek, ten o którym piszesz. Jeśli aplikowałeś o FMT Group, to możesz złożyć drugą aplikację w tym samym profilu na bilety IMT od ćwierćfinałów do finału (mecze 25-31). Spróbowałem zrobić to na swoim profilu i niestety też mi się nie udało. Może spróbować najpierw złożyć zamówienie na te IMT 25-31, a następnie dodać aplikację o FMT Group?

Ciekawe rzeczy w tym regulaminie. Bedę je opisywał stopniowo w miarę pojawiania się takiej konieczności. O zawiłościach związanych z płatnościami dyskutować będziemy pewnie po - miejmy nadzieję - szczęśliwym losowaniu. :-)
Przeczytałem wczesniej w fakach, ze ta jest to "legalne"... Tylko, że nie da się tego zrobić z jednego konta (ani najpierw składając IMT, a potem FMT G, ani na odwrót).

Co zatem zrobic - zarejestrować drugie konto na te same dane i wypelnic w jednym FMT G a drugim IMT ??

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 21.03.2007, 22:41

Ktos z ekpiy biletowej pojawia sie moze z okazji meczu POLSKI w sobote na Łazienkowskiej ??

lika

Post autor: lika » 22.03.2007, 00:08

delegat fifa pisze:Ktos z ekpiy biletowej pojawia sie moze z okazji meczu POLSKI w sobote na Łazienkowskiej ??
Kogo konkretnie masz na myśli? 8)

Miguel

Post autor: Miguel » 22.03.2007, 08:50

delegat fifa pisze:Ktos z ekpiy biletowej pojawia sie moze z okazji meczu POLSKI w sobote na Łazienkowskiej ??
Ja byc może się wybiorę. Nie miałem dostępu do netu w czasie, kiedy rozpoczęła się sprzedaż biletów, a teraz nie mam czasu, żeby wyskoczyć do kasy stadionu, gdzie trwa przedsprzedaż. Dzwoniłem tam i miejsca są jeszcze na łukaż i Żylecie. Jeśli uda mi się zdobyć bilet tuż przed meczem, to wybiorę się na niego. :-)
Wymienię:

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 22.03.2007, 17:09

lika pisze:
Kogo konkretnie masz na myśli? 8)
Starych wyjadaczy z tematu o MS 2006 , jednak tych co teraz tworza temat tez bym chetnie poznal np i wypil piwko

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 22.03.2007, 17:09

Miguel pisze:
Ja byc może się wybiorę. Nie miałem dostępu do netu w czasie, kiedy rozpoczęła się sprzedaż biletów, a teraz nie mam czasu, żeby wyskoczyć do kasy stadionu, gdzie trwa przedsprzedaż. Dzwoniłem tam i miejsca są jeszcze na łukaż i Żylecie. Jeśli uda mi się zdobyć bilet tuż przed meczem, to wybiorę się na niego. :-)
ja bede na żylecie:) Pozdrawiam chlopaki moze uda sie jakies piwko wypic i pogadac :)

Miguel

Post autor: Miguel » 23.03.2007, 14:04

Może trochę statystyki na tydzień przed zakończeniem składania aplikacji.

Otóż w bazie UEFA jest już ponad 400 tysięcy zarejestrowanych użytkowników. Do 31.03 liczba ta nie powinna przekroczyć 450 tysięcy. Ile biletów średnio zamawia się na jednej aplikacji - póki co niewiadomo. Ja na jednej składałem zamówienie na 76 biletów. A kilka złożyłem... ;-) A przypomnę, że rozdysponowane będzie 350 tysięcy biletów (oraz kilkadziesiąt tysięcy biletów wirtualnych, które stracą rację bytu w przypadku braku awansu danej drużyny do finałów).

Zanosi się zatem na masakrę podczas losowania. Biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze nigdy niczego nie wylosowałem, mam pewne obawy. Generalnie, byłbym bardzo zadowolony, gdyby udało mi zdobyc prawo do zakupu 5% biletów o które wystąpiłem. :-)
Wymienię:

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 26.03.2007, 12:32

heh ciezko bedzie , ale walczymy, moze jak wylosjujesz 50 % biletow ktore chciales to sie podzielisz :P hehehe pozdrawiam

Miguel

Post autor: Miguel » 26.03.2007, 12:41

Myślę, że właśnie na tym może polegać nasza wzajemna współpraca. Ktoś coś wylosuje, ale siana będzie miał tylko na część zamówienia. A ktoś inny niczego nie wylosuje, ale sianko na jakieś tam bilety mieć będzie.

Czemu wówczas nie połączyć sił? :-)

No ale tym będziemy martwić się podczas długiego, majowego weekendu.
Wymienię:

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 26.03.2007, 13:08

Miguel pisze:Myślę, że właśnie na tym może polegać nasza wzajemna współpraca. Ktoś coś wylosuje, ale siana będzie miał tylko na część zamówienia. A ktoś inny niczego nie wylosuje, ale sianko na jakieś tam bilety mieć będzie.

Czemu wówczas nie połączyć sił? :-)

No ale tym będziemy martwić się podczas długiego, majowego weekendu.
obysmy mieli czym sie martwic i zeby troche osob wylosowalo te bilety bo jak nikt nie trafi to bedzie straszna lipa

maciejch

Post autor: maciejch » 27.03.2007, 08:57

Mozna zabawic sie w zgadywanke. Zaladamy, ze zarejestruje sie 500.000 uzytkownikow.Kazdy z nich zlozy srednio aplikacje na 10 spotkan (max to 19) i srednio na 3 bilety/mecz (max to 4).Mamy zatem 500.000 x 10 x 3 = 15000000 : ) Kosmos !
Do rozdania jest 350 tys. czyli zaspokojonych bedzie
2,3 % zamowien.
Ja mam na chwile obecna 15 aplikacji. Kazda z nich na 4 bilety/19 spotkan czyli 15 x 4 x 19=1140 zatem statystycznie powinienem dostac 26 bilecikow czyli na 6 meczy

Oczywiscie powyzsze wyliczenia to tylko statystyki a jak wiadomo sa 3 rodzaje klamstw: male, duze i statystyki ; )
Ostatnio zmieniony 05.04.2007, 15:24 przez maciejch, łącznie zmieniany 1 raz.

Miguel

Post autor: Miguel » 27.03.2007, 09:36

Ciekawa symulacja! Całe szczęście, że te przypuszczenia nie uwzględniaja atrakcyjności spotkań (najwięcej zamówień będzie na mecze fazy pucharowej i mecze gospodarzy). Szansa zdobycia biletów na niektóre mecze powinna być większa. Niewiele, ale większa. ;-)

Zastanawiam się też, czy te bilety typu FMT wchodzą do puli tych 350 tysięcy? I ile biletów tego typu przypadnie na jeden kraj?

Jest to na swój sposób ekscytujące. ;-) Pewnie wkrótce odbędzie sie jakaś konferencja prasowa z prawdziwymi danymi i będziemy nieco mądrzejsi...
Wymienię:

KoKs

Post autor: KoKs » 27.03.2007, 19:44

Siema, słuchajcie zamówiłem bileciki :D
Ale jak brałem finished to pominołem nr C.R.Number
Czy przyśla mi go w emailu bo sie troche zdenerwowałem :)
Dzieki za odpowiedz
Pozdro
Nigdy nie zginie , Żyleta nigdy nie zginie... !!!

maciejch

Post autor: maciejch » 28.03.2007, 08:27

Spoko.Przesla.
Sprawdzaj uwaznie, bo e-mail moze trafic do spamu.

Pozdro

horun79

Post autor: horun79 » 28.03.2007, 08:39

Ja zamowilem bilety na grupowe mecze Polski zobaczymy jak bedzie na losowaniu...
Z KSG az po zycia kres

maciejch

Post autor: maciejch » 28.03.2007, 11:00

Nie tylko trzeba zobaczyc jak bedzie w losowaniu, ale co wazniejsze zobaczymy co bedzie na boisku ; )
Ja tez zlozylem 1 aplikacje na mecze grupowe Polakow, ale tutaj jakos nie widze szans na powodzenie w losowaniu.Wole zatem aplikowac na IMT.

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 28.03.2007, 12:17

maciejch pisze:Nie tylko trzeba zobaczyc jak bedzie w losowaniu, ale co wazniejsze zobaczymy co bedzie na boisku ; )
Ja tez zlozylem 1 aplikacje na mecze grupowe Polakow, ale tutaj jakos nie widze szans na powodzenie w losowaniu.Wole zatem aplikowac na IMT.
obralem ta sama metode :)

Miguel

Post autor: Miguel » 28.03.2007, 13:57

A ja zmieniłem swoją strategię. Zrezygnowałem z ubiegania się o FMT - za dużo zmiennych czynników decyduje o ich przyznaniu, a poza tym blokuje on możliwość swobodnego zakupu biletów na grupowe mecze innych drużyn.

Pewnie podobnie jak przed Mundialem wystartuje jakiś portal na którym będzie można wymieniać się biletami. Zatem ja traktuję bilety jak papiery wartościowe. ;-) Zawsze będzie można się z kimś wymienić, poza tym bilety na Polskę będzie można kupić przez pzpn lub od setek ludzi, którzy znów powygrywają je w głupawych promocjach sponsorów ME 2008 i nie będą wiedzieć, co z nimi zrobić.
Wymienię:

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 28.03.2007, 15:06

Miguel pisze:A ja zmieniłem swoją strategię. Zrezygnowałem z ubiegania się o FMT - za dużo zmiennych czynników decyduje o ich przyznaniu, a poza tym blokuje on możliwość swobodnego zakupu biletów na grupowe mecze innych drużyn.

Pewnie podobnie jak przed Mundialem wystartuje jakiś portal na którym będzie można wymieniać się biletami. Zatem ja traktuję bilety jak papiery wartościowe. ;-) Zawsze będzie można się z kimś wymienić, poza tym bilety na Polskę będzie można kupić przez pzpn lub od setek ludzi, którzy znów powygrywają je w głupawych promocjach sponsorów ME 2008 i nie będą wiedzieć, co z nimi zrobić.
masz tutaj duzo racji w tym co mowisz, zawsze mozna sie wymienic , mam nadzieje ze nasze doswiadczenie zaprocentuje dobrze je wykorzystamy pomozemy sobie i pojedziemy na EURO :)

bizon87

Post autor: bizon87 » 28.03.2007, 15:28

delegat fifa pisze:
Miguel pisze:A ja zmieniłem swoją strategię. Zrezygnowałem z ubiegania się o FMT - za dużo zmiennych czynników decyduje o ich przyznaniu, a poza tym blokuje on możliwość swobodnego zakupu biletów na grupowe mecze innych drużyn.

masz tutaj duzo racji w tym co mowisz, zawsze mozna sie wymienic , mam nadzieje ze nasze doswiadczenie zaprocentuje dobrze je wykorzystamy pomozemy sobie i pojedziemy na EURO :)
Tak ogólnie to przed samymi ME będzie można nabyć bilety na mecze grupowe Polski?(przy założeniu że awansujemy)
Bilety pewnie bedą w c*** drogie :?

Miguel

Post autor: Miguel » 28.03.2007, 15:49

W przypadku awansu, zimą 2007/2008 pzpn dostanie pulę biletów na każdy mecz (6-8 tys.) i jak zwykle z połową przytna w c****, tak więc jeśli nie masz tam dobrych znajomości, to nie wróżę powodzenia. ;-)

A ceny nie będę się różnic od tych, które wyznaczyli organizatorzy. No może + jakaś drobna prowizja na świąteczne paczki dla Fryzjera. ;-) Czyli dla meczy grupowych: I kategoria - 110 EURO, II kategoria - 80 EURO i III kategoria - 45 EURO.

Na każdym stadionie najwięcej będzie miejsc kategorii I - wzdłuż linii bocznych boiska. Kategoria II i III to pewnie miejsca na "łukach" i za bramkami.

Z taktycznego punktu widzenia ubieganie się o bilety III kategorii może być mało rozsądne, biorąc pod uwagę, że miejsc tych będzie mało, a chętnych wielu.

A z praktycznego punktu widzenia - a poza Mundialem na kilku wielkich imprezach sportowych już byłem - nie warto oszczędzać na dobrych miejscach, bo potem siedzisz wkurwiony i zastanawiasz się, dlaczego jednak nie wziąłeś tej I kategorii. ;-)

Poza tym generalizując, koszt wyjazdu do Austrii i Szwajcarii, przelot, hotel, jedzenie, picie i palenie ;-) będzie na tyle duży, że ew. oszczędności na bilecie bedą stanowiły śmieszny procent wydatków na całą wyprawę.
Wymienię:

Adik83

Post autor: Adik83 » 29.03.2007, 18:21

Skłądając dzisiaj zamówinie na bilety,
zauważyłem zmiane, gdy wybrałem opcję FMT Turnament,
to aktywna stała się opcja BankTransfer :D
co mnie z jednej storny cieszy, z drugiej nie,
bo jak uda sie wylosować, to ponad 3tys EURO do zapłaty będzie :]
a tak jak była tylko możliwość FMT Group to by znacznie mniej bylo :)

Diao

Post autor: Diao » 02.04.2007, 14:41

Witam wszystkich z ekipy biletowych wyjadaczy:)
Oto tekst z dzisiejszej Interii:

[b]Zamówienia na ponad dziesięć milionów biletów złożyli przez internet kibice chcący obejrzeć mecze piłkarskich mistrzostw Europy, które w 2008 roku odbędą się w Austrii i Szwajcarii.

31 marca zakończył się pierwszy etap sprzedaży.

Europejska Unia Piłkarska (UEFA) poinformowała, że 588 716 kibiców ze 142 krajów złożyło zamówienia na 10 359 177 biletów. To 18 razy więcej niż przed poprzednimi mistrzostwami w Portugalii. W kwietniu odbędzie się losowanie, bowiem w tej fazie sprzedaży dostępnych jest tylko ok. 350 tys. wejściówek.

Najwięcej wniosków napłynęło ze Szwajcarii - 29 proc., Niemiec - 27 i Austrii - 21. Tylko 2 procent pochodziło z Anglii, a jeden procent z Włoch - podobnie jak z Polski.

Największą popularnością wśród kibiców cieszył się finał w Wiedniu - 651 141 zamówień, oraz półfinały - 561 565 (Bazylea) i 502 081 (Wiedeń). Ponieważ na wszystkie mecze złożono więcej zamówień niż przeznaczono biletów, nie odbędzie się planowany na czerwiec drugi etap sprzedaży.

W grudniu 2007 roku federacje, których reprezentacje zakwalifikują się na mistrzostwa, otrzymają do sprzedaży po 19 proc. biletów na mecze z udziałem ich drużyny.[/b]

Jak widać szanse na pojedynczy bilet są 1/30, tak więc ogólnie nie jest tak źle, zważywszy, że większość powysyłała zamówienia na kilkadziesiąt lub kilkaset sztuk.
Powodzenia w losowaniu...

Miguel

Post autor: Miguel » 02.04.2007, 15:48

No to megamasakra! :-)

Za cztery tygodnie powinniśmy wiedzieć wszystko! ;-)
Wymienię:

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 03.04.2007, 00:01

Angole tylko 2 % ?? hmmm ciekawe ciekawe heh , a ten 1 % z Polski to chyba w 90 % zamowienia ludzi z tego forum :P pozdro chlopaki mam nadzieje ze damy rade z tymi biletami.

Kwiatekb13

Post autor: Kwiatekb13 » 03.04.2007, 18:39

Czy może wiadomo ile biletów przypada na FMT ??

Bo nie sądzę , żeby były losowane razem z zamówieniami na pojedyńczy mecz.
Jak się mylę niech ktoś mnie oświeci :D

Diao

Post autor: Diao » 03.04.2007, 19:28

Kwiatekb13 pisze:Czy może wiadomo ile biletów przypada na FMT ??

Bo nie sądzę , żeby były losowane razem z zamówieniami na pojedyńczy mecz.
Jak się mylę niech ktoś mnie oświeci :D
Every single match at the finals has been massively oversubscribed after over 500,000 fans applied for UEFA EURO 2008™ tickets via euro2008.com.

Huge demand
A total of 588,716 supporters from 142 countries submitted applications for tickets before the deadline at midnight on 31 March, ordering a total of 10,359,177 tickets. That is 18 times the demand for UEFA EURO 2004™ tickets and almost as much as for tickets for the 2006 FIFA World Cup, where 10.8 million tickets were requested.

Individual tickets
Of the three types of tickets - Individual Match Tickets, Follow My Team Group and Follow My Team Tournament - the former have been the most popular, with 417,885 applicants requesting 8,467,919 such tickets for the 31 matches. The final in Vienna accounted for 651,141 ticket requests, with 561,565 for the semi-final in Basle and 502,081 for the semi in Vienna.

Dedicated supporters
The Follow My Team tickets proved to be particularly popular with supporters from Germany, Switzerland, England, the Netherlands and Austria. A total of 119,110 fans requested Follow My Team Group tickets - a total of 1,224,564 ticket applications - while 51,721 ordered Follow My Team Tournament tickets, accounting for a further 666,694 tickets.

Next steps
As predicted, all 31 final round games were oversubscribed at the end of the application process. The validity of applications will now be checked with 33 per cent of the total 1.05 million tickets being allocated by a random lottery in mid-April under the supervision of a notary. All users will be informed of the status of their applications by the end of April.

Phase abandoned
Because of the huge initial demand for tickets, the second phase of ticket sales - initially planned to allocate unsold tickets on a first come, first served basis in June 2007 - has now been abandoned. Fans may still be able to get tickets via national associations, who will receive an average of 19 per cent of tickets for all matches involving their team which may be sold to fans after the draw for the finals in December 2007.

Czyli w skrócie 119,110 fanów aplikowało na 1,224,564 biletów Follow My Team Group, podczas gdy 51,721 fanów aplikowało na 666,694 biletów Follow My Team Tournament.

Kwiatekb13

Post autor: Kwiatekb13 » 03.04.2007, 22:19

Tak tak - to wiem :D

Chodziło mi raczej ile z biletów na stadionie.

Tzn. czy jest gdzies powiedziane, że jak bedzie losowanie to tyle i tyle biletów FMT zostanie wylosowane na dany mecz.

Diao

Post autor: Diao » 04.04.2007, 11:24

Kwiatekb13 pisze:Tak tak - to wiem :D

Tzn. czy jest gdzies powiedziane, że jak bedzie losowanie to tyle i tyle biletów FMT zostanie wylosowane na dany mecz.
Pojęcia nie mam. Ale coś mi się wydaje, że sami organizatorzy jeszcze tego nie ustalili:)

szrama

Post autor: szrama » 04.04.2007, 18:42

wie ktoś kiedy bedzie wiadomo czy wylosowało się jakiś bilet? kiedy mają przychodzić mejle?

dlizak

Post autor: dlizak » 04.04.2007, 19:47

szrama pisze:wie ktoś kiedy bedzie wiadomo czy wylosowało się jakiś bilet? kiedy mają przychodzić mejle?
z tego co wiem, to pod koniec kwietnia

maciejch

Post autor: maciejch » 05.04.2007, 08:50

losowanie jest w polowie kwietnia i wszyscy maja byc powiadomieni o wynikach do konca kwietnia.

rycho_FCZ

Post autor: rycho_FCZ » 05.04.2007, 11:21

Niema narazie zadnego info ile biletow trafi do kas przy stadionie.

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 07.04.2007, 12:27

rycho_FCZ pisze:

Niema narazie zadnego info ile biletow trafi do kas przy stadionie.
nie ma Info i nie bedzie , bo biletow w kasach stadionow przed meczami nie bedzie w ogole

delegat fifa

Post autor: delegat fifa » 16.04.2007, 17:22

podbijam :) juz tylko dni dziela nas od losowania biletow przez UEFA, ma ktos info moze kiedy dokladnie bedzie losowanie??

Miguel

Post autor: Miguel » 17.04.2007, 13:14

Dwudniowe losowanie rozpoczęło się wczoraj, jak podała strona UEFA.

Zatem trzymajcie kciuki! :-)
Wymienię:

ODPOWIEDZ