Ile..manolo_pb pisze:Polonia vs Legia - Widzów 5800 + około 280 na trybunie VIP
To chyba jakiś żart.. Widzów max. 3 tysiące w tym/+ ok.500 od nas
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Tak dane podała kompetenta osoba z klubu. Mysle, ze na podstawie sprzedanych biletów. Pamietaj, że ten mecz był na Sląskim, więc wizualnie taka grupa ludzi prezentuje sie o wiele skromniej niz na mniejszym stadionie.Seb pisze:Ile..manolo_pb pisze:Polonia vs Legia - Widzów 5800 + około 280 na trybunie VIP![]()
![]()
![]()
![]()
To chyba jakiś żart.. Widzów max. 3 tysiące w tym/+ ok.500 od nas
Myślę, że tym wpisem można zakończyć rozmowy o tym meczu.Legioner pisze:
Ogólnie zajebisty klimat po meczu. Miklasy i dziewulskie chcialy zakazów bo mialy uchronic przed awanturami to jak widac im nie za bardzo sie udaje. A) jezdzi nas tak samo duzo, ekipa raczej doborowa B) dawno nie pamietam takiego wyjazdu który zakonczyłby sie tylu starciami i ganiankami obu grup.
odpowiem Ci tutaj aby nie rozmywać relacji..poolonia pisze:Ogólnie malo kiedy sie tu wpisuje ale widze ze musze.
Weszliście na stadion tylko dzieki naszym starania,pokazaliscie juz na meczu(bluzgi-wy zaczeliscie) i po meczu(ganianie zwyklych kibiców) ze nie warto starac sie(my jako kibice) byscie mogli jezdzic i wchodzic na sektor gospodarzy na tym swoim zakazie.Jezeli sie on utrzyma a my nie spadniemy to nie postaramy sie wogóle o to byscie mieli dostep na nasz sektor w BYTOMIU.
Myslalem ze jestescie bardziej honorowa ekipa i ustalen sie trzymacie!
Raczej kilkanaście sekund i było to raz, może 2 zapodane, a następnie/poprzednio oczywiście pozdrowienia dla Odry.kawa1984 pisze:nie ma tutaj co rozdmuchiwać bo nic się wielkiego nie działo..nie rób z igły wideł..z Zagłębia kilka sztuk a nie kilkaset jak to ma miejsce przy okazji meczy Legii na Śląsku..co do pozdrawiania to nie wiem czy tak na przemian..skoro darliście mordki kilka minut na dwa głosy:ARKA GDYNIA
ode mnie tyle na temat tego meczu..swoje zdanie wyraziłem
kawa1984 pisze:poolonia pisze:Ogólnie malo kiedy sie tu wpisuje ale widze ze musze.
Weszliście na stadion tylko dzieki naszym starania,pokazaliscie juz na meczu(bluzgi-wy zaczeliscie) i po meczu(ganianie zwyklych kibiców) ze nie warto starac sie(my jako kibice) byscie mogli jezdzic i wchodzic na sektor gospodarzy na tym swoim zakazie.Jezeli sie on utrzyma a my nie spadniemy to nie postaramy sie wogóle o to byscie mieli dostep na nasz sektor w BYTOMIU.
Myslalem ze jestescie bardziej honorowa ekipa i ustalen sie trzymacie!
Sosnowiecka "gościnność"
Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!
Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...
wislakrakow.com
(redakcja)
podejrzewam, że z okazji pierwszego po latach meczu w 1 lidze na stadionie Ludowym..na dodatek przy nowym sztucznym oświetleniuTSNH pisze:Własnie wróciłem z Sosnowca(Zagłebie-Wisła)
Wyjazd raczej udany, Zagłębie nawet nieźłe się zaprezentowało ale bez rewelacji, z naszej strony doping dobry - troche bluzg szczególnie na Legie i troche na Zagłębie
Po meczu ognie sztuczne na stadionie, nie wiem z jakiej to okazji ale fajnie.....
I to chyba wszystko. Mam nadzieje że to nie była nasz ostatni wypad do Sosnowca////i w niedługim czasie znowu się spotkamy. tyle odemnie
Pozdrawiam myslących i z doswiadczeniem na szlaku kibicowskim.
raczej nikt rozsądny nie uzna Ciebie za "myślącego", "doświadczonego na szlaku kibicowskim", "niezakompleksionego"bez pozdrowienia dla zakompleksionych
tak się rozpędzili, że swoim poprzecinaliNiektórym pojazdom poprzecinano komplet opon, innym zaledwie po dwie. To jednak wystarczyło, by unieruchomić nas w Sosnowcu. Co warte uwypuklenia, uszkodzono nie tylko samochody przedstawicieli krakowskich mediów. Ucierpiał również pojazd działacza z Zagłębia (rejestracja z Andrychowa) oraz kilku piłkarzy sosnowickiego klubu, m.in. Kaliciaka i Gawęckiego (obaj samochody na rejestracjach z województwa małopolskiego).
Bo to fajne miasto i fajni ludzie w nim mieszkająGhost pisze:Ale do Krk Ci bardzo po drodze, o czym obaj doskonale wiemyJohny84 pisze: A ja nie jestem z Krakowa i nie mam nic przeciwko Zaglebiu S., a akcja lipna i tyle...![]()
Pozdrawiam Panie "obiektywny" moderatorze. I jak coś to wal na gg, żeby już nie ciągnąć tego tutaj.
Mimo młodego wieku, pamiętam jak swego czasu umówiliście się z brygadą RR...Łupaszko pisze:(...)Co to dla was za radocha rozpraszać z zaskoczenia słabiutką Polonię? Tylko tyle chyba, że byliście dzięki temu pewni,że będziecie górą.
(...)
Obiektywizmu troche.Widzę,że Ty byłeś wszędzie,i na "naszym" parkingu i pod Carefeurem-gratuluje szybkości,do tego wszystko widziałeśŁupaszko pisze:Tak nie ogarniamy "chorzowskich" meczy u siebie. Dziwisz się? 20 lat w II lidze i 4 w III zrobiły swoje. A pod bokiem same uznane firmy.Bytom to nie Lublin, Radom czy Zagłebie, gdzie realnie jest tylko jeden sensowny wybór, bez względu na ligę w której gra.
T2 masz rację w całym swoim poście, tylko odrobina obiektywizmu nakazuje dodać, że prowokacje były obustronne (i po stronie Legii bardziej gremialne), a o to mi od początku chodziło.
Pytasz się gdzie była ekipa Polonii? Wszędzie i nigdzie... Częściowo porozrzucani wśród reszty, a częściowo lała przypadkowych Legionistów przy samochodach, w czasie kiedy ekipa Legi lała i rozganiała przypadkowych Polonistów.Oczywiście działo się to w odpowiednich proporcjach. Pewnie, że ganianki były drobne i smieszne, tylko ludzie spod znaku (L) przechwalali się pare stron wyżej jak to gonili tłumy. Nasz kolosalny błąd, że zaufaliśmy bezgranicznie. Dobra kończe, bo ciągnąć tego nie ma sensu
Nie byłeś,nie widziałeś,ale masz informacjeŁupaszko pisze:Bo ja jestem cichociemny i mogę.Nie strzymałem i tyle. Przynajmniej silę się na obiektywizm, w przeciwieństwie do niektórych. Nie byłem wszędzie, ale mam informację z pierwszej ręki, godnej zufania i bajek nie muszę pisać. Jak coś to pw.