Komentarze 23-25.11

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

D.P.S

Post autor: D.P.S » 25.11.2007, 12:13

Bytków_GKS pisze:
Realista pisze:Z tego co wiem to jestes kibicem GieKSy to jak mozesz byc neutralny :lol: nastepna sprawa gosciu nie pier... ze nie bylo zadnej wspolnej akcji GKS-KSG na Ruch!(dla przypomnienia Zbiorka kibicow Ruchu w Siemianowicach Śl.przed meczem wyjazdowym na Lechie Gdansk!-dostalicie wpier.....skromnie mowiac :D(uciekajac uzyliscie rakietnicy :? !! Kolejny nasz wyjazd do Stalowej Woli jak to zadzwoniliscie do chlopakow ze Stalowki aby porobili zdjecia zeby mogliscie zobaczyc jaka jestesmy ekipa na meczu :lol: :lol: :lol: mieliscie pecha bo na ten wyjazd prawie jechala sama ekipa sportowa 8) tyle w temacie...bez odbioru jak co pw ! pozdRo
niepisz jak nie wiesz kto tam był
KSG - Piekary ŚL

Fakt faktem Górnik przed sztama z Gieksa nie robil takich atakow. Do tego Szopienice - Dworzec - kilkanasie osob ze sprzetem - KSG.

POZATYM SKONCZCIE JUZ TA GLUPIA GADKE !. TO NAWET NIE JEST TEMAT DO TEGO !

iparts.pl
paquito

Post autor: paquito » 25.11.2007, 12:22

Chłopie daj już spokój! Niedziela jest.... Są też inne mecze.

caly w kropki

Post autor: caly w kropki » 25.11.2007, 12:31

Skladajac wszystko do kupy to zal tylko wychodzi. Ile jeszcze jakis baran bedzie klocil sie o to czy ich bylo 29 czy 30, ile jeszcze bedzie temat hymnu walkowany, ile jeszcze bedzie pierdolenia o ukladzie KSG&GKS. ku*** mac. Masz problem do Ruchu o to ze gwizdza o to ze niemcy o uklad o h** wie co jeszcze, idz i im to w oczy powiedziec a nie tu smutki napierdalasz, ze nie ma szacunku. Koles sie zastawia ze pamieta mecze z 94 :roll: h** mnie to obchodzi jak Ty ku*** nie masz nic w bani pacanie i na h** sie tu wpisujesz ze masz info ze ktos z R byl na waszym meczu. Byl, jego sprawa ku*** mac. Wezcie zrobcie ze kazdy tu moze po jednym poscie napisac a reszte wkladac do CYTATY DO KOMENTARZY. I nie trzeba wyjebac dzieci z tego forum tylko idiotow.
Cytat:
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD

Hypnos

Post autor: Hypnos » 25.11.2007, 12:37

P1945G pisze:
Bogdan Adamiec pisze:
D pisze:Amigo przykro mi ale nalezy sie ban dla kolegi z Katowic
jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.

brak slow.

Ps. zauwazalny jest na tym forum brak modow i braku innych ludzi ranga, ktorzy mogliby pousuwac zbedne i napinajace sie komentarze!
Panowie, albo zaczniecie dbac o to forum - to do modow i calej reszty, albo wkrotce zrobi sie to forum dzieci neostrady, bo "kumaci" nie beda chcieli tu zagladac, a jak juz zagladna to dla poprawy samopoczucia.
Nie wiem jak innym, ale odechciewa sie pisania tutaj..

To "kumaci" jeszcze tutaj piszą?
Tobie Ojczyzno!

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 25.11.2007, 13:23

GKS KATOWICE pisze: grupa ktora zaatakowala ta 3 osobowa grupke byla 10 razy wieksza
Ta grupa liczyla 6-7 osob w tym 2 po wyzej 18 lat :wink: Pod sklepem 4 osoby staly w normalnym wieku.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA » 25.11.2007, 13:30

Nasze stanowisko co do relacji Odry:
Nastepnym razem Panowie jezeli bedziecie chcieli sie zabawic z nami to przypilnujcie wlasnego podworka,bo na dwa dni przed meczem w naszym klubie zostalo zorganizowane spotkanie na linii klub-ochrona-milicja spowodowane tym,ze jakis ktos z naszego zarzadu znalaz w internecie opinie,ze trenujecie po lasach i odbijecie sobie za ostatnie,po raz pierwszy zdarzylo sie tak zeby u nas byly psy z kamerami i pstrykali zdjecia :roll:
Co do grillowania na trasie-od razu odmowilismy,wiec jezeli nie zgodzilismy sie na to majac duzo czasu to po co wogole padla taka propozycja po meczu??Nie mial nas po prostu kto podrzucic a doszlo nawet do tego,ze dzwonilismy po przewoznikach dysponujacych autobusami.
Warto dodac,ze jeszcze przed meczem dzwoniliscie,ze jestescie ok 30 km przed Grodziskiem(w Koscianie)i ze wpadniecie do nas pod kasy,czekalismy caly czas az wkoncu okazalo sie ze jestescie juz z drugiej strony...Zanim zdarzylismy podbiec na tyly stadionu kaski juz Was obstawily i jedyne co moglismy zrobic to rzucic w nich tym co bylo pod reka...
Co do propozycji po meczu-moze i bysmy zdarzyli do Was gdyby nie to,ze musielismy najpierw przejsc ochrone,ktora wymyslila sobie,ze bedzie nas wypuszczac po 5 osob co 3 minuty,reakcja z naszej strony oczywista,warto to dodac zeby za chwile nie bylo komentarzy w stylu "nie bylo trzeba czekac,az Was wypuszcza" :lol:...Dodam tez ze z brama wchodzimy na mecz jak i z niego wychodzimy.
W czasie wchodzenia na stadion miejscowi podeszli pod nasz sektor i zza pleców policji zaczeli na nas bluzgać.
straszne :roll:
gdybysmy tylko bluzgali to nie pobiegliby w nasza strone :roll:
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007

nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów

1922

Post autor: 1922 » 25.11.2007, 14:42

do Dyskoboli:

Krótko mówiąc nie chciliście się umówić na grila!. Pod kasami nie mogliśmy nic zrobić, bo prowadziła nas tak policja, że jechaliśmy gdzieś z drugiej strony. Co do drugiej propzycji po meczu to wyszła ona dlatego, że przez cały mecz umiecie na nas bluzgać hasałami typu: "Grodzisk was prosi, nie bijcie nas komandosi" itd, a na grila się umówić nie chcecie. Co do waszego kołowania transporu po meczu to mielście odpowienio dużo czasu, bo wiedzieliście o tym już dużo wcześniej, że chcemy z wami grilować.

Mam nadzieje, że do zobaczania w Wodzisławiu na rundę rewanżową.
Ostatnio zmieniony 25.11.2007, 15:11 przez 1922, łącznie zmieniany 1 raz.

czarnulka88

Post autor: czarnulka88 » 25.11.2007, 14:43

Wyb(R)aniec pisze:Skonczcie juz pisac o meczu Gornik - Widzew !!
Jagielonia - Ruch Chorzów 1:1 (Ruchu ok 150)
JAGIELLONIA

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 25.11.2007, 14:43

chojny widzew pisze:
Bogdan Adamiec pisze:
D pisze:Amigo przykro mi ale nalezy sie ban dla kolegi z Katowic
jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.
No nie, zaraz jebnę :lol: Nie sądziłem że dotrwam czasów gdy takie rzeczy będą porównywane przez niektórych do konfidenctwa i kapowania u psów :lol: Nie dziwie się że to forum wkracza na coraz wyższe poziomy absurdu, tu już chyba nie będzie nigdy normalnie ale przynajmniej będzie wesoło. Dobre i to
hahahaha wyczucie ironii to jednak dla coponiektórych za wysokie progi :lol:

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 25.11.2007, 15:31

poolonia pisze:Ogólnie malo kiedy sie tu wpisuje ale widze ze musze.
Weszliście na stadion tylko dzieki naszym starania,pokazaliscie juz na meczu(bluzgi-wy zaczeliscie) i po meczu(ganianie zwyklych kibiców) ze nie warto starac sie(my jako kibice) byscie mogli jezdzic i wchodzic na sektor gospodarzy na tym swoim zakazie.Jezeli sie on utrzyma a my nie spadniemy to nie postaramy sie wogóle o to byscie mieli dostep na nasz sektor w BYTOMIU.
Myslalem ze jestescie bardziej honorowa ekipa i ustalen sie trzymacie!
odpowiem Ci tutaj aby nie rozmywać relacji..

otóż nie chcę aby kibice Legii byli postrzegani jako ekipa niehonorowa, a na wczorajszą sytuacje wpływ miało kilka czynników

przed meczem wiadomo było co i jak..kibice obu drużyn się dogadali..i nie mów mi proszę o niehonorowości..jak staliśmy pod kasami i obok nas przechodzili fani w czerwono-niebieskich szalikach to żadna ale to żadna krzywda im się nie stała..przeszli sobie obok nas i poszli do kasy dla Bytomian...drugi przypadek to taki jak w naszej grupie..tzn. w środku ekipy stojącej pod kasą pojawił się chłopak w szaliku Polonii..wszyscy się na niego dziwnie popatrzyli ale i temu jegomościowi zostało popuszczone..ustnie dostał wskazówkę , że jego ziomki wchodzą innym wejściem a tu stoi Legia..odszedł nieruszony

co do meczu to wiadomo...ustalono aby nie wjeżdżać na siebie...może my zaczęliśmy wrzucać na Arkę, ale wy o dziwo jakoś nadzwyczaj często ją pozdrawialiście..prowokacja? Nasz stosunek do Arki znacie...my pojechaliśmy kilka razy po Arce, Wy po Zagłębiu..ok...jednak pod koniec meczu to wy zaczęliście jechać Legia to stara k.....nie wspominam już o śnieżkach i takich tam głupich okrzykach

a teraz przejdźmy do atrakcji pozasportowych..otoż myśleliśmy że nas trochę przetrzymają jeszcze na sektorze..jednak jakiś bardzo "mądry" ochroniarz otworzyła bramę ze stadionu tak że cała Legia wyszła na wprost kilkudziesięcioosobowej grupy Polonii w szalach..i tutaj Ci powiem że i owym fanom nic się nie stało..podejrzewam, że byli trochę posrani idąc i mając za plecami Legię..ale jak mówiłem-nikt ich nie ruszał..skręcili w inną stronę a my do aut..jednak z odległości zaczęły się głupie okrzyki w stronę Legii dlatego pobiegła banda za nimi..akcji pod Carrefourem i na przystanku nie oceniam bo udałem się do auta..

tak więc nie mów o niehonorowym zachowaniu Legii

pozatym w czasach, w których kibic jest inwigilowany na każdym kroku oraz nie ma dużej możliwości wykręcenia czegokolwiek...
taka akcja i możliwość jakichś akcentów spod znaku hools powinna raczej cieszyć prawda?..wszak jest to element naszego kibicowskiego rzemiosła

ode mnie tyle..jest to moja ocena sytuacji..nie traktować tego jako oficjalnego stanowiska całej Legii
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

poolonia

Post autor: poolonia » 25.11.2007, 15:56

kawa1984 pisze:
Weszliście na stadion tylko dzieki naszym starania,pokazaliscie juz na meczu(bluzgi-wy zaczeliscie) i po meczu(ganianie zwyklych kibiców) ze nie warto starac sie(my jako kibice) byscie mogli jezdzic i wchodzic na sektor gospodarzy na tym swoim zakazie.Jezeli sie on utrzyma a my nie spadniemy to nie postaramy sie wogóle o to byscie mieli dostep na nasz sektor w BYTOMIU.
odpowiem Ci tutaj aby nie rozmywać relacji..

otóż nie chcę aby kibice Legii byli postrzegani jako ekipa niehonorowa, a na wczorajszą sytuacje wpływ miało kilka czynników

przed meczem wiadomo było co i jak..kibice obu drużyn się dogadali..i nie mów mi proszę o niehonorowości..jak staliśmy pod kasami i obok nas przechodzili fani w czerwono-niebieskich szalikach to żadna ale to żadna krzywda im się nie stała..przeszli sobie obok nas i poszli do kasy dla Bytomian...drugi przypadek to taki jak w naszej grupie..tzn. w środku ekipy stojącej pod kasą pojawił się chłopak w szaliku Polonii..wszyscy się na niego dziwnie popatrzyli ale i temu jegomościowi zostało popuszczone..ustnie dostał wskazówkę , że jego ziomki wchodzą innym wejściem a tu stoi Legia..odszedł nieruszony

co do meczu to wiadomo...ustalono aby nie wjeżdżać na siebie...może my zaczęliśmy wrzucać na Arkę, ale wy o dziwo jakoś nadzwyczaj często ją pozdrawialiście..prowokacja? Nasz stosunek do Arki znacie...my pojechaliśmy kilka razy po Arce, Wy po Zagłębiu..ok...jednak pod koniec meczu to wy zaczęliście jechać Legia to stara k.....nie wspominam już o śnieżkach i takich tam głupich okrzykach

a teraz przejdźmy do atrakcji pozasportowych..otoż myśleliśmy że nas trochę przetrzymają jeszcze na sektorze..jednak jakiś bardzo "mądry" ochroniarz otworzyła bramę ze stadionu tak że cała Legia wyszła na wprost kilkudziesięcioosobowej grupy Polonii w szalach..i tutaj Ci powiem że i owym fanom nic się nie stało..podejrzewam, że byli trochę posrani idąc i mając za plecami Legię..ale jak mówiłem-nikt ich nie ruszał..skręcili w inną stronę a my do aut..jednak z odległości zaczęły się głupie okrzyki w stronę Legii dlatego pobiegła banda za nimi..akcji pod Carrefourem i na przystanku nie oceniam bo udałem się do auta..

tak więc nie mów o niehonorowym zachowaniu Legii

pozatym w czasach, w których kibic jest inwigilowany na każdym kroku oraz nie ma dużej możliwości wykręcenia czegokolwiek...
taka akcja i możliwość jakichś akcentów spod znaku hools powinna raczej cieszyć prawda?..wszak jest to element naszego kibicowskiego rzemiosła

ode mnie tyle..jest to moja ocena sytuacji..nie traktować tego jako oficjalnego stanowiska całej Legii
A wiec nas ucieszy jak sie utrzymamy gdy przyjedziecie w przyszlym sezonie,jak juz napisalem na nasz sektor nie wejdziecie-a jestescie zawsze tam gdzie wasza Legia gra.Wiec odbijemy sobie troszke,co do ustalen Zaglebia mialo nie byc-byli!!!Co do spiewów-czesto pozdrawiamy nasze zgody ARKE jak i OPOLSKA ODRE,zawsze na przemian wiec nie pieerdol mi tu ze jakas prowokacja.nawet jakby to my pierwsi na Zaglebie nie spiewalismy,wogóle nie chce mi sie pisac wiecej bo nie te forum(za duzo internetowych chuliganów tu jest)a wiec do uslyszenia i mam nadzieje dozobaczenia za rok u nas

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 25.11.2007, 16:36

nie ma tutaj co rozdmuchiwać bo nic się wielkiego nie działo..nie rób z igły wideł..z Zagłębia kilka sztuk a nie kilkaset jak to ma miejsce przy okazji meczy Legii na Śląsku..co do pozdrawiania to nie wiem czy tak na przemian..skoro darliście mordki kilka minut na dwa głosy:ARKA GDYNIA

ode mnie tyle na temat tego meczu..swoje zdanie wyraziłem

bin

Post autor: bin » 25.11.2007, 16:59

kawa1984 pisze:nie ma tutaj co rozdmuchiwać bo nic się wielkiego nie działo..nie rób z igły wideł..z Zagłębia kilka sztuk a nie kilkaset jak to ma miejsce przy okazji meczy Legii na Śląsku..co do pozdrawiania to nie wiem czy tak na przemian..skoro darliście mordki kilka minut na dwa głosy:ARKA GDYNIA

ode mnie tyle na temat tego meczu..swoje zdanie wyraziłem
Raczej kilkanaście sekund i było to raz, może 2 zapodane, a następnie/poprzednio oczywiście pozdrowienia dla Odry.
Polonia Bytom !

Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"
:D

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 25.11.2007, 17:57

co do meczu na Śląskim i spotkaniach pod Carrefurem to ludzie byli bez barw. Gonią się ludzie i nie wiadomo czy gonisz Warszawiaka czy swojego. :wink:
Ci w białych koszulkach to była Legia czy Zagłębie ????
Pierwsza grupa Legii/Zagłębia na parkingu (to byli Ci którzy pierwsi dobiegli na parking) została pogoniona na boki i z tego co widziałem to żadnych nokautów nie było, ale jak się zjawili w większej grupie to trza się było ewakuować. Tak to jest jak każdy wraca inaczej. Generalnie to nic wielkiego się nie stało jak już ludzie pisali.
Ci którzy byli pod Carrefurem Legia/ Sosnowiec ??? to nie była jakaś super banda więc szkoda że tam nic konkretnego się niedziało w równych grupach.
Przypomniały mi się stare dobre dzieje. :wink:

Jurek z Działek

Post autor: Jurek z Działek » 25.11.2007, 18:17

kawa1984 pisze:

Goście ktorzy pozamykali sie w autach przy Carrefoure nie byli Piknikami.Nie chcieli sie bic to nikt z tego powodu nie rozwalał aut itp.
Wyluzuj chlopaku
"Współczuję tym, którzy nie piją. Wstają rano i wiedzą, że cały dzień będą się czuć tak samo."

D

Post autor: D » 25.11.2007, 18:37

Bogdan Adamiec pisze:
chojny widzew pisze:
Bogdan Adamiec pisze: jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.
No nie, zaraz jebnę :lol: Nie sądziłem że dotrwam czasów gdy takie rzeczy będą porównywane przez niektórych do konfidenctwa i kapowania u psów :lol: Nie dziwie się że to forum wkracza na coraz wyższe poziomy absurdu, tu już chyba nie będzie nigdy normalnie ale przynajmniej będzie wesoło. Dobre i to
hahahaha wyczucie ironii to jednak dla coponiektórych za wysokie progi :lol:
ku*** i kto to pisze.Opdocznij od internetu Jasku

coglin

Post autor: coglin » 25.11.2007, 21:07

Sosnowiecka "gościnność"

Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!

Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...

wislakrakow.com
(redakcja)
Wisła Kraków

Ma.

Post autor: Ma. » 25.11.2007, 21:17

czytając płacze Bytomian( domyślam się , iż są to nastolatkowie) ogarnia mnie pusty smiech...
wyszło jak wyszło...Polonia Bytomska nie jest żadnym przeciwnikiem dla Legii, nawet nikogo nie interesowało, by ich ganiać czy bić...ale pierwsze scysje miały miejsce przed meczem...w sumie nic, tylko głupie komentarze "młodych gniewnych" Polonii w stulu:" i to jest ta wielka Legia???"
Z całym szacunkiem dla ekipy Polonii, ale Legia to nie jakiś Ruch Radzionków....
temat spiewania na meczu mozna przemilczeć....po obrzuceniu "pociskami" z sniegu sektora Legii było pewne,że skończy sie tak jak sie skonczyło....troszke pokory Bytomian..jak sami nie potrafią się zachować, ani upilnować swej patologii, to już niech nie żalą się całemu światu, że Legia nie jest honorowa...
Fajnie opisał to jakis GieKSiarz na tym forum...napinali sie , a potem palili wrotki....
co do tematu biletów...
Stadion Śląski nawet nie leży w Bytomiu, więc nikt z Legii tak naprawdę nie bedzie sie prosił o jakieś bilety..odpowiednie osoby z Leggi dogadały się w taki, a nie inny sposób i tyle...
komentarze Polonistów na tym forum są zbyteczne...Jest to teren Ruchu i oni tak naprawde decydują kto i dlaczego....
Troszkę szacunku, opinie o honorze danej ekipy buduje się latami i żaden patolog z Bytomia nie mogacy przeżyć,iż tłumem uciekali przed 40 osobami, nie bedzie osądzał HONORU Legii Warszawa...

Pozdrawiam myslących i z doswiadczeniem na szlaku kibicowskim.

hudy

Post autor: hudy » 25.11.2007, 21:27

coglin pisze:
Sosnowiecka "gościnność"

Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!

Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...

wislakrakow.com
(redakcja)
kazdy rzecznik prasowy powinien miec cos z chuligana
pewnie prezes z sekretarka latali z nozem

a tak powazniej to zacznie sie teraz jazda w mediach

Konwiktorska 6

Post autor: Konwiktorska 6 » 25.11.2007, 22:15

Ma. pisze:czytając płacze Bytomian( domyślam się , iż są to nastolatkowie) ogarnia mnie pusty smiech...
wyszło jak wyszło...Polonia Bytomska nie jest żadnym przeciwnikiem dla Legii, nawet nikogo nie interesowało, by ich ganiać czy bić...ale pierwsze scysje miały miejsce przed meczem...w sumie nic, tylko głupie komentarze "młodych gniewnych" Polonii w stulu:" i to jest ta wielka Legia???"
Z całym szacunkiem dla ekipy Polonii, ale Legia to nie jakiś Ruch Radzionków....
temat spiewania na meczu mozna przemilczeć....po obrzuceniu "pociskami" z sniegu sektora Legii było pewne,że skończy sie tak jak sie skonczyło....troszke pokory Bytomian..jak sami nie potrafią się zachować, ani upilnować swej patologii, to już niech nie żalą się całemu światu, że Legia nie jest honorowa...
Fajnie opisał to jakis GieKSiarz na tym forum...napinali sie , a potem palili wrotki....
co do tematu biletów...
Stadion Śląski nawet nie leży w Bytomiu, więc nikt z Legii tak naprawdę nie bedzie sie prosił o jakieś bilety..odpowiednie osoby z Leggi dogadały się w taki, a nie inny sposób i tyle...
komentarze Polonistów na tym forum są zbyteczne...Jest to teren Ruchu i oni tak naprawde decydują kto i dlaczego....
Troszkę szacunku, opinie o honorze danej ekipy buduje się latami i żaden patolog z Bytomia nie mogacy przeżyć,iż tłumem uciekali przed 40 osobami, nie bedzie osądzał HONORU Legii Warszawa...

:lol: :lol:
zmień pieluche bo chyba się zlałeś z tego "kumactwa".
ku***, coraz więcej neostrada hooligans.
Obrazek

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 25.11.2007, 22:41

Ta w 40 pogniliscie TŁUM.. który potem zmieścił sie do nabitego juz ludźmi tramwaju :lol:

Gieksiarz też oczywiście był i widział wszystko a jak kolesie na tauzenie klapsy zbierali to stał z boku i protokołował :lol:
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 25.11.2007, 23:15

Mam pytanie do kibiców Cracovii, jak to jest z Waszym protestem? Trwa on nadal, został zakończony czy może zmieniła się jego forma? Podczas meczu z nami w sobotę na stadionie normalnie wisiały flagi i słychać było Wasz doping.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

TSNH

Post autor: TSNH » 25.11.2007, 23:16

Własnie wróciłem z Sosnowca(Zagłebie-Wisła)
Wyjazd raczej udany, Zagłębie nawet nieźłe się zaprezentowało ale bez rewelacji, z naszej strony doping dobry - troche bluzg szczególnie na Legie i troche na Zagłębie
Po meczu ognie sztuczne na stadionie, nie wiem z jakiej to okazji ale fajnie.....:)
I to chyba wszystko. Mam nadzieje że to nie była nasz ostatni wypad do Sosnowca////i w niedługim czasie znowu się spotkamy. tyle odemnie
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

-bp-

Post autor: -bp- » 25.11.2007, 23:17

Ma. pisze:czytając płacze Bytomian( domyślam się , iż są to nastolatkowie) ogarnia mnie pusty smiech...
co do tematu biletów...

Takie teksty wydają mi się zbędne ... wszyscy dobrze wiedza kim "Wy" jestescie a kim "My" ... jakis szacunek dla nas sie chyba nalezy ze ciagle bylismy jestesmy i bedziemy ...
https://bannersapp.com/referral?code=Blaze1986

Po(L)ak

Post autor: Po(L)ak » 25.11.2007, 23:18

K6 - a Ty chłopcze co się wtrącasz? Nie masz swoich atrakcji pozasportowych na Konwiktorskiej? Nie rzucaliście w nikogo kępami trawy ostatnimi czasy chyba, skoro się bierzesz za komentowanie innych :wink:
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 25.11.2007, 23:21

TSNH pisze:Własnie wróciłem z Sosnowca(Zagłebie-Wisła)
Wyjazd raczej udany, Zagłębie nawet nieźłe się zaprezentowało ale bez rewelacji, z naszej strony doping dobry - troche bluzg szczególnie na Legie i troche na Zagłębie
Po meczu ognie sztuczne na stadionie, nie wiem z jakiej to okazji ale fajnie.....:)
I to chyba wszystko. Mam nadzieje że to nie była nasz ostatni wypad do Sosnowca////i w niedługim czasie znowu się spotkamy. tyle odemnie
podejrzewam, że z okazji pierwszego po latach meczu w 1 lidze na stadionie Ludowym..na dodatek przy nowym sztucznym oświetleniu

dno

Post autor: dno » 25.11.2007, 23:28

Co oprocz murawy zmieniono na Ludowym?
Na fotkach wyglada bez zmian , chyba tylko plot.
Nadal w sumie jedna prosta , sektor gosci i honora(?) , myslalem ze cos wiecej tam wymajstruja.
Akcja z kola w autach - tragedia.Nie wiem jak w ogole mozna dopuscic zeby do takiego czegos doszlo

Ma.

Post autor: Ma. » 25.11.2007, 23:44

Konwiktorska 6 pisze:
co do tematu biletów...

:lol: :lol:
zmień pieluche bo chyba się zlałeś z tego "kumactwa".
ku***, coraz więcej neostrada hooligans.

Nie muszę....nie mam takiej potrzeby...
czyżby kompleksy były aż tak mocne,że mimo skończonego waszego sezonu koniecznie musisz "jatrzyć" w temacie zupełnie niedotyczacym Ciebie ani Twej ekipki??
Miast madrzyć sie na tym forum, było np. pojechać do Wrocławia, bo Śląsk was sie nie doczekał.....Na Hucie na meczach rezerw też Was nikt nie zastał,a przecierz na Bielanach tylu Was ponoc jest....

bez pozdrowienia dla zakompleksionych

BIG

Post autor: BIG » 26.11.2007, 08:46

takie pytanie, jaka ekipa kolo 15 czy po 15 przejezdzala przez Olkusz i na tamtejszym statoilu kogos przegonila??

bin

Post autor: bin » 26.11.2007, 08:59

Do "Ma."
Kolega z Polonii W-wa ma rację. Osoby, które juz wyrosły z lat szczenięcych nie piszą w ten sposób.

Jak będziesz dodawał na końcu takie zdania:
bez pozdrowienia dla zakompleksionych
raczej nikt rozsądny nie uzna Ciebie za "myślącego", "doświadczonego na szlaku kibicowskim", "niezakompleksionego"

Skoro jesteś taki doświadczony to będziesz znał takie hasło:

"Prawdziwi bohaterowie nie czekają na pochwały"

I to się tyczy większej ilości osób z tego tematu.
Pozdrawiam
Polonia Bytom !

Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"

Rycho

Post autor: Rycho » 26.11.2007, 09:55

taa panowie Leginiści, w 40 goniliście cały tłum, pod cerfurem dorowaliście pewnym osobom w samochodzie, prawda jest taka, że było dużo bieganiny w małych grupkach, z róznymi efaktami dla tych grup, mnie najbardziej rozbawił od Was taki duuuży grubasek, który sie zapędził i dorwało go 2 od nas, jak widział, że jest sam i nieda sobie rady to stwierdził, że jest z TB i sam niemoże sie bic tylko musi zadzwonic po reszte kolegów ... generalnie fajnie było i płacze z obywdu stron sa bez sensu ...

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 26.11.2007, 10:23

odnośnie poprzecinanych opon
Niektórym pojazdom poprzecinano komplet opon, innym zaledwie po dwie. To jednak wystarczyło, by unieruchomić nas w Sosnowcu. Co warte uwypuklenia, uszkodzono nie tylko samochody przedstawicieli krakowskich mediów. Ucierpiał również pojazd działacza z Zagłębia (rejestracja z Andrychowa) oraz kilku piłkarzy sosnowickiego klubu, m.in. Kaliciaka i Gawęckiego (obaj samochody na rejestracjach z województwa małopolskiego).
tak się rozpędzili, że swoim poprzecinali :oops:

Kubal

Post autor: Kubal » 26.11.2007, 11:10

Co do wydarzeń po meczu.Napiszę krótko.
Pod Carefeurem,po pierwszych pomeczowych ganiankach pisać nie będe,bo jakieś pojedyńcze starcia to nie powód do komentowania.Jednak po tym zbieramy się w grupę,jakieś 80 osób,no oko.Idziemy w strone przystanku,tam stało około 150 osób od Was.Ruszamy na okrzyk Warsaw Fans Hooligans,Wy spierdalacie,ale nasz pościg nie trwał zyt długo i nikt od Was nie dostał,bo kilku psów wyjeło giwery,potem zleciała się cała psiarnia i po zabawie.Była okazja,ale nic nie wyszło.Faktem jest jednak to,że daliście długą.A pisanie,że nie było tam kumatych osób,to pierdolenie o szopenie.Albo się jest kibolem,albo nie.Po tej akcji wracam do fury,bo zrobiło się przypałowo.

Piszę tylko i wyłącznie o tej akcji,jeżeli ktoś to widzi inaczej,po prostu Was (czytających mój komentarz) okłamie.
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

nikczemny

Post autor: nikczemny » 26.11.2007, 11:30

BIG pisze:takie pytanie, jaka ekipa kolo 15 czy po 15 przejezdzala przez Olkusz i na tamtejszym statoilu kogos przegonila??
Część Wisły. Uciekający to paru miejscowych za Zagłębiem Sosnowiec

GKS KATOWICE

Post autor: GKS KATOWICE » 26.11.2007, 11:46

8)
Manolo powiem Ci ze akurat klapsy dostal chorzowski bueheheheehe :P wiec nie gadaj jak nie wiesz

Ghost

Post autor: Ghost » 26.11.2007, 12:17

marysia pisze:
tak się rozpędzili, że swoim poprzecinali :oops:
dobrze, że wy podczas meczu z Arką się nie rozpędziliście i swoich piłkarzy nie pobiliście :oops: :lol:

:wink:

greg

Post autor: greg » 26.11.2007, 13:44

Jak zwykle jakies glupkowate odbijanie pileczki...

c****** akcja i tyle.Tak ciezko sie do tego przyznac?

nikczemny

Post autor: nikczemny » 26.11.2007, 14:17

Greg na tym forum oczekiwać normalnej odpowiedzi (skromnej, rzetelnej, prawdziwej,nieokraszonej w bzdury) to naprawdę zadanie dla odważnych i cierpliwych

Ghost

Post autor: Ghost » 26.11.2007, 15:20

greg pisze:Jak zwykle jakies glupkowate odbijanie pileczki...

c****** akcja i tyle.Tak ciezko sie do tego przyznac?
Oczywiście, zgadzam się. Strasznie c****** akcja. Ale takie akcje mogą zdarzyć się wszędzie, więc po co o tym pisać :?: I jeszcze te złośliwości ze strony Marysii. Odbiłem piłeczke na tym samym poziomie co jej post.

Zablokowany