Serbia - POLSKA !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
dzwoniłem dzis do tego calego eventimu,bo rzekomo dzis mialy byc wyslane bilety i co sie okazuje? bilety nie zostaly jeszcze wyslane,gdyz tu cyt.:'nie dostali ich jeszcze od pzpn-u i byc moze wysla jutro-prosze byc dobrej mysli' czy ich do konca juz pojebalo? jesli nawet jutro wysla,to zostaje 4 dni robocze,slownie cztery na dostarczenie biletu(wzialem jak pewnie wiekszosc opcje polecony priorytet bo na kuriera mnie nie stac) w sobote i w niedziele poczta nie pracuje,a doskonale wiem,ze ich te cale 'priorytety' potrafia dochodzic nawet 14 dni,co w tej sytuacji? czy to tylko w Polsce moze panowac taki burdel?
-
UWAGA ! UWAGA !
JESLI SA CHETNI NA WYJAZD NA TEN MECZ
JESLI CHECIE JECHAC PO TANICH KOSZTACH
I NIE MARTWIC SIE O NIC
OFERUJEMY 4 MIEJSCOWKI DLA ZAINTERESOWANYCH
CALKOWITY KOSZT WYJAZDU - WRAZ Z BILETEM NA MECZ:
290,-
W CENIE TEJ ZNAJDUJE SIE MALY CATHERING (SZAMA I BROWARY)
ODJAZD, KOMFORTOWYM AUTOKAREM (DVD I INNE CZARY MARY
) NASTAPI 20 LISTOPADA Z CZELADZI. POWROT 22'iego.
CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!
KONTAKT POD NR TEL: 607 671 546
JESLI SA CHETNI NA WYJAZD NA TEN MECZ
JESLI CHECIE JECHAC PO TANICH KOSZTACH
I NIE MARTWIC SIE O NIC

OFERUJEMY 4 MIEJSCOWKI DLA ZAINTERESOWANYCH
CALKOWITY KOSZT WYJAZDU - WRAZ Z BILETEM NA MECZ:
290,-

W CENIE TEJ ZNAJDUJE SIE MALY CATHERING (SZAMA I BROWARY)
ODJAZD, KOMFORTOWYM AUTOKAREM (DVD I INNE CZARY MARY

CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!
KONTAKT POD NR TEL: 607 671 546
[link]
[link]

[link]

-
My się zatrzymujemy w centrum Belgradu w tym hostelu: [link] ceny bardzo sympatyczne w przeciwieństwie do tego całego śmiesznego eventim`u i pzpn-u...donkey pisze:Panowie,potrzebuje namiary na sprawdzony hotel lub hostel w Belgradzie,w dobrej cenie tzn ok 15-20 euro.moze byc na priv
Bilety kupione jeszcze w październiku, w poniedziałek wylot a kurier jak wogóle dotrze do mnie to chyba będzie już po meczu...
...i my mamy robić euro 2012
-
-
ja dzwoniłem godzinę temu,cześć biletów już zostało wysłanych,drugą właśnie przygotowują do wysyłki(na 100 procent zamówienia krajowe do piatku dojdą do adresatów)Daniel79 pisze:a o ktorej dzwoniles do eventimu? Bo ja rozmawialem z jakas kobieta po 9 rano i mi powiedziala, ze biletow jeszcze nie ma w Polsce bo Serbowie ich nie doslali.Walker pisze:Dzwoniłem dziś do eventimu i poinformowali mnie że dziś wyślą bilety przez pocztex więc do piątku powinny być na pewno
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
Wysyłka biletów do kibiców mieszkających poza granicami Polski jest WSTRZYMANA! Listy polecone nie dojdą na czas.
Jest możliwość odbioru biletów w Belgradzie przed meczem ale trzeba to wcześniej ustalić telefonicznie z eventim`em lub mailem: [email protected]
Do zobaczenia w Belgradzie!!!
Jest możliwość odbioru biletów w Belgradzie przed meczem ale trzeba to wcześniej ustalić telefonicznie z eventim`em lub mailem: [email protected]
Do zobaczenia w Belgradzie!!!
-
Bylem dzis w tej firmie i bilety odebralem.
Przy okazji dowiedzialem sie ze wszystkie zostaly wczoraj wyslane.
Przy mnie dzownil ktos z Bukaresztu i dostal informacje ze wiekszosc biletow za granice tez zostala juz wyslana, ale zeby na wszelki wypadek zglosic sie do jakiegos czlowieka (mail zostal podany wyzej) bo czesc biletow (tych zamowionych przez rodakow przebywajacych za granica) bedzie do odbioru w kasach przed meczem.
[link]
[link]
Przy okazji dowiedzialem sie ze wszystkie zostaly wczoraj wyslane.
Przy mnie dzownil ktos z Bukaresztu i dostal informacje ze wiekszosc biletow za granice tez zostala juz wyslana, ale zeby na wszelki wypadek zglosic sie do jakiegos czlowieka (mail zostal podany wyzej) bo czesc biletow (tych zamowionych przez rodakow przebywajacych za granica) bedzie do odbioru w kasach przed meczem.
[link]
[link]
-
-
Re: ktos byl??
Miasto samo w sobie nie jest zbyt piękne,nie ma wielkiej ilosci zabytkow,ale w mojej ocenie posiada bardzo specyficzny,wielkomiejski klimat,cos a'la warszawa,z zabytkow warta zobaczenia jest twierdza z muzeum wojskowym(cos dla pasjonatow militarii-duzo eskponatów,a w jakis piwnicach sa nawet rakiety i bomby,ktorymi amerykanie ostrzeliwali Belgrad w 1999 roku) oraz liczne cerkwie i budynek parlamentu,w centrum miasta,blisko glownego dworca pkp warto zobaczyc zniszczony po bombardowaniach z 1999 roku budynek serbskiego msz(budynek stoi,ale jest zniszczony-serbowie celowo zostawili go jako swego rodzaju zywy pomnik-watpie aby kiedykolwiek zostal rozebrany) podobnych budynkow w miescie jest kilka,ale ten jest najslynniejszy,nie zdziwcie sie tez gdy podczas wizyty w restauracji ,fast foodzie czy innym sklepie po prostu zabraknie pradu-bedac ostatnio sam sie zdziwilem,ze do takich sytuacji jeszcze dochodzi a sa one rowniez wynikiem nalotow 1999,aha no i na ulicach czesto mozna spotkac koszulki z wizerunkiem ratko mladica czy radowana karadzica-nadal dla wielu serbskich nacjonalistow to bohater narodowyvisitor_01 pisze:Siema!! napiszcie jak ktos sie zna, byl lub takie tam... jakie sa ceny np. browarku i co jest ciekawego ??...?? pozdro
co do cen:taK jak juz wyzej pisalem ceny zasadniczo sa podobne do naszych,troche nizsze(warto zauwazyc,ze jest to stolica kraj) co do piwa to sprzedaja je m.in w 2 l butelkach

za syty obiad w dobrej restauracji w samym centrum placilismy ok 20zł a wiec bardzo przystepnie
ps jesli ktos juz dostał na terenie Polski bilet wysylany przez eventim niech napisze

-
Bo tak naprawdę to nie wiem czy oni komukolwiek wysłali te bilety pocztą. Wczoraj wieczorem zadzwonił pracownik eventimu, że bilety albo możemu odebrać w Belgradzie albo osobiście w Warszawie w ich siedzibie. W sumie nam ta opcja odpowiadała bo już bilety mamy u siebie, ale wiadomo że nie każdy ma znajomych w Warszawie którzy mogą podjechać po bilety.
Mam podobne odczucie co mecz to nowe problemy z kupnem biletów.
Mam podobne odczucie co mecz to nowe problemy z kupnem biletów.
-
-
-
A mnie zastanawia, co w tym wypadku dzieje się z kibicami? Muszą sami sobie załatwiać nocleg, jadą do domów, zwracają bilety czy jak?nh_ pisze:Eliminacyjny mecz piłkarskich mistrzostw Europy, grupa A, w Belgradzie między Serbią a Kazachstanem został przełożony. Grę uniemożliwiły obfite opady śniegu.
ostro ku***