Serbia - POLSKA !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Walker

Post autor: Walker »

Moje spostrzeżenia co do tego eventimu.
Na minus napewno brak sprawdzenia transakcji, czy kasa doszła czy nie i wogóle kupa. Przy kupbilet myją się.
Co jeszcze zauważyłem to to iż nie pobierają nic za rezerwacje. czyli muszą być nieźle dogadani z PZPN em.
I kolejna sprawa to wysyłka. Koszt wysyłki pocztą polecony piorytet 8 zł a koszt przesyłki kurierskiej...................80 zł :shock:
Za tyle to bym chyba słonia przewiózł
iparts.pl
Wrocławianin

Post autor: Wrocławianin »

no wlasnie cena za kuriera astronomiczna nie wiedziec czemu,dlatego trzeba bylo wybrac sam polecony priorytet,no nic miejmy nadzieje,ze zdazy dojsc
Kapi_Lechia

Post autor: Kapi_Lechia »

Jak wygląda sprawa z smsami i połaczeniami nic się nie zmieniło?
pwmo-pwmo

Post autor: pwmo-pwmo »

Mam małe pytanie, co i jak w sprawie Szeged, info prosiłbym na priv!
daniswa

Post autor: daniswa »

z tego co tu pisali to raczej będą bilety do nabycia tam, a nawet jeśli nie to i tak warto jechać najwyzej zasiądziesz na sektorach serbii 8)
KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO »

Walker pisze:Moje spostrzeżenia co do tego eventimu.
Na minus napewno brak sprawdzenia transakcji, czy kasa doszła czy nie i wogóle kupa. Przy kupbilet myją się.
Co jeszcze zauważyłem to to iż nie pobierają nic za rezerwacje. czyli muszą być nieźle dogadani z PZPN em.
I kolejna sprawa to wysyłka. Koszt wysyłki pocztą polecony piorytet 8 zł a koszt przesyłki kurierskiej...................80 zł :shock:
juz wiesz dlaczego przesylka kurierska 80 pln?:)
Walker

KYLIMANDŻARO pisze:
No dobra to ile by wzieli ? 60 zł ? :shock:
Można przecież wziąść przesyłkę zwykłą poleconą za 8 zł więc dużego utargu by nie mieli. Swoją drogą to kiedy planują wysłać bilety?
K87

Post autor: K87 »

Walker pisze:
KYLIMANDŻARO pisze:
No dobra to ile by wzieli ? 60 zł ? :shock:
Można przecież wziąść przesyłkę zwykłą poleconą za 8 zł więc dużego utargu by nie mieli. Swoją drogą to kiedy planują wysłać bilety?
Już ktoś wcześniej pisał, wysyłka 13-tego czyli jutro.
Bizard

Post autor: Bizard »

przypominam naszym wyjazdowiczom, zeby nie strzelic gafy przy hymnach, bo serbski hymn ma niemal identyczną melodie jak nasz ;) z tego co kojarze to hymn gosci leci jako pierwszy :)
takisobienick

Post autor: takisobienick »

Mam pytanko do jadących ze sporttravel z Krakowa. Wiecie już o której jest odjazd i skąd wyruszamy? Takie mały szczególik :wink:
daniswa

Post autor: daniswa »

napiszą ci maila dokładnie co i jak
Bartek_KSG

Post autor: Bartek_KSG »

tak serbia ma teraz inny hymn ( na inna melodie niz nasz )
kremol

Post autor: kremol »

kremol pisze:
kremol pisze:
kremol pisze:Witam

Chłopaki z okolic Rybnika na Śląsku organizują wyjazd na mecz Serbia – Polska. Mamy zamówione ponad 20 biletów + osoby, które już wcześniej same kupiły bilety. Szukamy pozostałych chętnych. Autokar jest na 47 osób. Koszt samego przejazdu ok. 200zł (transport + ubezpieczenie).
Kto ma już bilet i chce jechać – może się z nami zabrać.
Kto jeszcze biletu nie ma – może sobie spokojnie sam zamówić, bo jeszcze są w sprzedaży.
Chętnych proszę o wysłanie maila na adres [email protected]
Jest możliwość, byśmy najpierw jechali przez kilka miast na Śląsku (m.in. Knurów, Gliwice, Zabrze).

Proszę nie wysyłać PW, korzystam tylko z uprzejmości kumpla, bo sam nie mogłem się już na forum.kibice załogować.

Ważne informacje.
Planujemy wyjeżdżać we wtorek 20 listopada ok. 20:00 – 22:00.
Powrót od razu po meczu, by być jak najszybciej w domu (czwartek po południu).
Nie zamawiamy żadnego noclegu by było taniej.

Czasu jest bardzo mało, bo musimy opłacić autokar.

Wyjazd szykuje się bardzo ciekawy, koszt niski, szukamy pewnych ludzi.

Czekam na maile.

PS Organizowaliśmy kilka lat temu wyjazd do Austrii do Wiednia na mecz biało-czerwonych. Było bardzo fajnie, ekipa była mocno wymieszana, nie tylko z województwa śląskiego i wszystkim się podobało.

Mamy jeszcze wolne miejsca. Kto chętny pisać na maila [email protected]
Dziś ostatni dzień, gdy możecie bilety kupić, więc do piątku kompletujemy listę. Jadą osoby nie tylko ze Śląska, będzie fajna ekipa.
Sprzedaż biletów przez eventim praktycznie zakończona. My mamy jeszcze 10 wolnych miejsc w autokarze. Mam nadzieję, że uda nam się skompletować skład.
Zapraszamy chętnych. Pisać na maila [email protected]
Koszt TYLKO 200zł.
Witam, mamy już komplet więc zamówień nie przyjmujemy.
Zobaczymy się na miejscu.
Bizard

Post autor: Bizard »

Glapo de Warm pisze:
Bizard pisze:przypominam naszym wyjazdowiczom, zeby nie strzelic gafy przy hymnach, bo serbski hymn ma niemal identyczną melodie jak nasz ;) z tego co kojarze to hymn gosci leci jako pierwszy :)
A nie jest tak, ze teraz Serbia po odlaczeniu Czarnogory zmienila hymn. Pamietam, ze Serbskie ekipy bojkotowaly kadre min z tego tez powodu.
w takim razie wybaczcie moją gafe :oops: :wink:
(---)

Post autor: (---) »

nie bede kwestionowal tej mapki,
ale
miesiac temu jechalem do Belgradu i naprawde , jezeli nikt nie ma zamiaru zbaczac z trasy to zadnych zagrozen "militanych" nie ma sie co obawiac.
normalna trasa a drogi napewno nie gorsze od Polskich, jak i nie lepsze.
aha...

http://skarpatravel.pl/offer_73_2375.html
Walker

Zajebista oferta

PS ile kosztuje dinar w przeliczeniu na PLN ? I jakie są przykładowe ceny?
(---)

Post autor: (---) »

przelicznik masz dosc kosmiczny bo 1zł to jest okolo 20 dinarow.
a ile co kosztuje to szczerze mowiac nie pamietam.
Ale nie iwem jaki jest w polsce kurs, nie wiem czy w ogole maja to tu gdzies... najlepiej tam wymienic euro i na granicy czy na miejscu sobie rozkminisz ile ci potrzeba,
pozdrawiam

Skarpa ma jeszcze wolne miejsca i bilety wiec na co czekac panowie ;)
D.

Post autor: D. »

jade ze Skarpy, ktoś jeszcze z forum ?
Wrocławianin

dzwoniłem dzis do tego calego eventimu,bo rzekomo dzis mialy byc wyslane bilety i co sie okazuje? bilety nie zostaly jeszcze wyslane,gdyz tu cyt.:'nie dostali ich jeszcze od pzpn-u i byc moze wysla jutro-prosze byc dobrej mysli' czy ich do konca juz pojebalo? jesli nawet jutro wysla,to zostaje 4 dni robocze,slownie cztery na dostarczenie biletu(wzialem jak pewnie wiekszosc opcje polecony priorytet bo na kuriera mnie nie stac) w sobote i w niedziele poczta nie pracuje,a doskonale wiem,ze ich te cale 'priorytety' potrafia dochodzic nawet 14 dni,co w tej sytuacji? czy to tylko w Polsce moze panowac taki burdel?
nagi

Post autor: nagi »

ku...wa,co za pojeby!!!!!!teraz bedziemy się modlić(i żyć w stresie) aby do poniedziałku bilety doszły,jak mnie to wszystko wku.....
CKSCZELADZ
Kontakt:

Post autor: CKSCZELADZ »

UWAGA ! UWAGA !

JESLI SA CHETNI NA WYJAZD NA TEN MECZ
JESLI CHECIE JECHAC PO TANICH KOSZTACH
I NIE MARTWIC SIE O NIC :)
OFERUJEMY 4 MIEJSCOWKI DLA ZAINTERESOWANYCH

CALKOWITY KOSZT WYJAZDU - WRAZ Z BILETEM NA MECZ:

290,- :!: :!:

W CENIE TEJ ZNAJDUJE SIE MALY CATHERING (SZAMA I BROWARY)

ODJAZD, KOMFORTOWYM AUTOKAREM (DVD I INNE CZARY MARY :D ) NASTAPI 20 LISTOPADA Z CZELADZI. POWROT 22'iego.

CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

KONTAKT POD NR TEL: 607 671 546
donkey

Post autor: donkey »

Panowie,potrzebuje namiary na sprawdzony hotel lub hostel w Belgradzie,w dobrej cenie tzn ok 15-20 euro.moze byc na priv
Daniel79

Post autor: Daniel79 »

donkey pisze:Panowie,potrzebuje namiary na sprawdzony hotel lub hostel w Belgradzie,w dobrej cenie tzn ok 15-20 euro.moze byc na priv
My się zatrzymujemy w centrum Belgradu w tym hostelu: http://www.belgradeeye.com/ ceny bardzo sympatyczne w przeciwieństwie do tego całego śmiesznego eventim`u i pzpn-u...
Bilety kupione jeszcze w październiku, w poniedziałek wylot a kurier jak wogóle dotrze do mnie to chyba będzie już po meczu...
...i my mamy robić euro 2012
piter

Post autor: piter »

no to ku*** zajebiscie, a w poniedzialek w nocy wyjezdzamy na lotnisko...

a my zatrzymujemy sie w tym hostelu

Downtown Belgrade Hostel, za 2 noce wychodzi nam po 90zl od glowy
Walker

Dzwoniłem dziś do eventimu i poinformowali mnie że dziś wyślą bilety przez pocztex więc do piątku powinny być na pewno
Szajba88
Kontakt:

Post autor: Szajba88 »

Jak ktoś ma wolne miejsce na wyjazd do Serbii niech podbije na priv.
Daniel79

Walker pisze:Dzwoniłem dziś do eventimu i poinformowali mnie że dziś wyślą bilety przez pocztex więc do piątku powinny być na pewno
a o ktorej dzwoniles do eventimu? Bo ja rozmawialem z jakas kobieta po 9 rano i mi powiedziala, ze biletow jeszcze nie ma w Polsce bo Serbowie ich nie doslali.
nagi

Post autor: nagi »

Daniel79 pisze:
Walker pisze:Dzwoniłem dziś do eventimu i poinformowali mnie że dziś wyślą bilety przez pocztex więc do piątku powinny być na pewno
a o ktorej dzwoniles do eventimu? Bo ja rozmawialem z jakas kobieta po 9 rano i mi powiedziala, ze biletow jeszcze nie ma w Polsce bo Serbowie ich nie doslali.
ja dzwoniłem godzinę temu,cześć biletów już zostało wysłanych,drugą właśnie przygotowują do wysyłki(na 100 procent zamówienia krajowe do piatku dojdą do adresatów)
Daniel79

Wysyłka biletów do kibiców mieszkających poza granicami Polski jest WSTRZYMANA! Listy polecone nie dojdą na czas.
Jest możliwość odbioru biletów w Belgradzie przed meczem ale trzeba to wcześniej ustalić telefonicznie z eventim`em lub mailem: [email protected]

Do zobaczenia w Belgradzie!!!
pwmo-pwmo

Ponawiam pytanie zadane kilkanaście postów wyżej...
Walker

Heh ale wtedy koledzy z zagranicy powinni chyba zażądać zwrotu kasy za wysyłke, z tego co pamiętam ponad 100 zł kosztowała
Adicek

Post autor: Adicek »

Orientuje sie moze ktos ile juz jest biletow sprzedanych
Xth

Post autor: Xth »

Bylem dzis w tej firmie i bilety odebralem.
Przy okazji dowiedzialem sie ze wszystkie zostaly wczoraj wyslane.
Przy mnie dzownil ktos z Bukaresztu i dostal informacje ze wiekszosc biletow za granice tez zostala juz wyslana, ale zeby na wszelki wypadek zglosic sie do jakiegos czlowieka (mail zostal podany wyzej) bo czesc biletow (tych zamowionych przez rodakow przebywajacych za granica) bedzie do odbioru w kasach przed meczem.

http://i2.tinypic.com/8fv3pu8.jpg
http://i16.tinypic.com/815miir.jpg
picnic

Post autor: picnic »

chyba ktos o to pytal ale nie bylo odpowiedzi... bedzie mozna kupic bilety przed meczem? jak ktos zorientowany to prosze o odpowiedz
piter

Post autor: piter »

czy ktos juz odebral bilety przez pocztexa?????

miejmy nadzieje ze jutro , najpozniej w poniedzialek bilety beda w domu...
Wrocławianin

Re: ktos byl??

visitor_01 pisze:Siema!! napiszcie jak ktos sie zna, byl lub takie tam... jakie sa ceny np. browarku i co jest ciekawego ??...?? pozdro
Miasto samo w sobie nie jest zbyt piękne,nie ma wielkiej ilosci zabytkow,ale w mojej ocenie posiada bardzo specyficzny,wielkomiejski klimat,cos a'la warszawa,z zabytkow warta zobaczenia jest twierdza z muzeum wojskowym(cos dla pasjonatow militarii-duzo eskponatów,a w jakis piwnicach sa nawet rakiety i bomby,ktorymi amerykanie ostrzeliwali Belgrad w 1999 roku) oraz liczne cerkwie i budynek parlamentu,w centrum miasta,blisko glownego dworca pkp warto zobaczyc zniszczony po bombardowaniach z 1999 roku budynek serbskiego msz(budynek stoi,ale jest zniszczony-serbowie celowo zostawili go jako swego rodzaju zywy pomnik-watpie aby kiedykolwiek zostal rozebrany) podobnych budynkow w miescie jest kilka,ale ten jest najslynniejszy,nie zdziwcie sie tez gdy podczas wizyty w restauracji ,fast foodzie czy innym sklepie po prostu zabraknie pradu-bedac ostatnio sam sie zdziwilem,ze do takich sytuacji jeszcze dochodzi a sa one rowniez wynikiem nalotow 1999,aha no i na ulicach czesto mozna spotkac koszulki z wizerunkiem ratko mladica czy radowana karadzica-nadal dla wielu serbskich nacjonalistow to bohater narodowy

co do cen:taK jak juz wyzej pisalem ceny zasadniczo sa podobne do naszych,troche nizsze(warto zauwazyc,ze jest to stolica kraj) co do piwa to sprzedaja je m.in w 2 l butelkach :lol:

za syty obiad w dobrej restauracji w samym centrum placilismy ok 20zł a wiec bardzo przystepnie

ps jesli ktos juz dostał na terenie Polski bilet wysylany przez eventim niech napisze :!:
corthess

Post autor: corthess »

Bo tak naprawdę to nie wiem czy oni komukolwiek wysłali te bilety pocztą. Wczoraj wieczorem zadzwonił pracownik eventimu, że bilety albo możemu odebrać w Belgradzie albo osobiście w Warszawie w ich siedzibie. W sumie nam ta opcja odpowiadała bo już bilety mamy u siebie, ale wiadomo że nie każdy ma znajomych w Warszawie którzy mogą podjechać po bilety.
Mam podobne odczucie co mecz to nowe problemy z kupnem biletów.
pwmo-pwmo

Jeżeli do poniedziałku nie będzie biletów, spotkamy się w Sądzie z Eventimem! Mają to jak w banku! To jest k...a skandal !
ODPOWIEDZ