Polska - Belgia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
na początku meczu jest to prawie nie możliwe ;] ale dla chcącego nic trudnegoStroop88 pisze:Nie wiecie może czy jest możliwość aby wejść na inny sektor niż ma się bilet , i jeśli jest taka opcja to czy sporo trzeba kombinować?
już od 20 min można się "swobodnie przemieszczać" (między sektroami do których prowadzi ta sama brama)
nie wiem jak to jest się przemiszczać bo zawsze jestem w sekotrze w któym się dużo dzieje

Ps. dla tych co jeszcze nie znają
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrzeć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep piastowy,
Nie damy by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg!
Do krwi ostatniej kropli z żył
Bronić będziemy Ducha,
Aż się rozpadnie w proch i w pył
Krzyżacka zawierucha.
Twierdz? nam będzie każdy próg...
- Tak nam dopomóż Bóg!
Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz,
Ni dzieci nam germanił.
Orężny wstanie hufiec nas,
Duch będzie nam hetmanił,
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg...
- Tak nam dopomóż Bóg!
-
bilety odebrane w srode przez kuriera, mowil ze ma w samym Szczecinie ma dorozwiezienia ok. 1000 kopert
ja sektor 27g, nie moge sie juz doczekac!

zalezy od ochroniarza na bramie, ale raczej z kijem nie wpuszczaja, bo jest zakaz i sie przekonalem o tym widzac jak koles uzeral sie wlasnie o kijReggie pisze:Jak jest z wnoszeniem flag na kijach na Śląskim?
Możliwe?
Wierny Po Porażce, Dumny Po Zwycięstwie!
[link]
[link]
-
-
-
-
Wczoraj w TVPInfo było gadane na temat co można wnosić. Nie można trąbek, bębnów (rzekomo mialy być w nich wnoszone race), piszczałek, barw klubowych, Transparentow (?), butelek plastikowych i szklanych noi oczywiście piro. A i ma pojawić się nowość na Śląskim, czytniki kodów kreskowych z biletów. Bramy od 16.30 otwarte chyba. Z tego co pamietam na poprzednich meczach nie bylo problemow z wchodzeniem (chyba, że kupowalo sie bilet to był problem), sprawnie i płynnie.
Też nie możnaReggie pisze:Jak jest z wnoszeniem flag na kijach na Śląskim?
Możliwe?
-
-
-
-
Jak już ktoś napisał najlepiej tramwajem 6 i 41...z dworca jak zejdziesz z estakady (tej nad dworcem autobusowym) to dawaj w prawo..wzdłuż torów tramwajowych..150 m i dojdziesz do rynku..stamtąd beda jeździły owe tramwaje..jak byłem na Polska-Węgry to śmigały stamtąd tez spectramwaje "S" pod same bramy stadionulampart pisze:Witam, Panowie ma ktos wejsciowki na sektor 1? Ponoc góra sektora jest przeznaczona dla osob niepełnosprawnych?! ;/
Jakie ekipy tam będą??
PYTANKO: Z dworca PKP Katowice na S.Śląski ile tak mniej wiecej się idzie na nogach?
możliwość jest zawsze..na rozpoczęcie meczu jest to raczej niemożliwe ale po 20minutach bądź w przeriw mozna sie zakrecic i wbić gdzieśDzikson! pisze:Ma ktos sektor 2. ?
Mysle ze przy pikniku na naszym sektorze bedzie mozliwosc sie wbic na Sektor 36-39 ?!
Pozdrawiam
P.S. Ja z ziomkami siedze w 1 g
Ostatnio zmieniony 13.11.2007, 19:46 przez kawa1984, łącznie zmieniany 1 raz.
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..
-
-
ale zaluje, ze nie bedzie mi dane tam byc...
panowie kombinujcie z ta Rota... za kazdym razem jak ja slyszalem w Kielcach to przechodzily mnie ciary.. a co dopiero przy 40 tysiacach ludzi...
czuje, ze doping bedzie miazga w sobote.. bo co jak co ale Polaków stac na to
miazdzcie dopingiem, pozdro!

pilka
-
-
Wybaczcie ale nie mogę sie oprzeć i muszę zacytować pewien post z Onetu, który bardzo mi się spodobał:
Marzy mi się aby każdy z obecnych na stadionie wział sobie powyższe słowa do serca.Nie obchodzi mnie czy jesteś krawaciarzem, małolatem, dziewczyną czy jakims lamusem co pierwszy raz jedzie na mecz.Warszawiakiem czy Slązakiem. Ale jeżeli wybierasz sie na stadion Śląski to cały mecz widze Cie stojącego i zdzierającego gardło z całych sił. NIe wim czy wiesz, ale nie jedziesz tam oglądnąć mecz, tylko stworzyc taką atmosfere, żeby Belgów wgniotło w ziemie! Jeżeli zobaczysz koło siebie jakiegoś piknika siedzocęgo cicho to stuknij do delikatnie w głowe i wytłumacz o co chodzi. I jeszcze jedno. NIe spiewaj sam sobie tylko słuchaj co sie dzieje na stadionie, żeby nie było tak, że każdy sektor śpiewa sobie coś innego. Napewno bedzie grupa zapodająca jakąś nute. A więc pikniki, biznesmeni i inne takie tam. Szykujcie gardła i jaaazdaaaa!!!
-
-
Jako ze byłem na stadionie śląskim i byłem na łukach ale nie na meczu i widoczność nie bedzie za ciekawa ponieważ łuki są zbyt pochylone i widocznośc nie bedezie zadowalająca ale najważniejsze tam być i to przeżyć. Własnie w sobote spełni sie moje marzenie bo zawsze chciałem usłyszeć Mazurka Dąbrowskiego na Śląskim
I mam bilet na sektor 1

I mam bilet na sektor 1

-
ja siedziałem dwa razy w sektorze 37..jest on z ukosa i widoczność bramki przy sektorze spoko nawet..ale bramka po przeciwnej stronie boiska to juz za c**** się piłkarzy nie rozpoznaje
teraz siedzimy w 1..jest on typowo za bramką więc z widocznoscią może byc jeszcze gorzej..obaczymy ..jak coś to zmienie sektor w czasie meczu
co do odśpiewania roty to mam pewną propozycję:
otóż sektor(y), który będzie zapodawał pieśni...najlepiej niech w czasie krótkiego przestoju, bądź momentu ciszy..przygotuje do tego innych..chodzi mi aby chwilę przestoju lub ciszy wykorzystac i krzyknąć:
CA-ŁY STADION ŚPIE-WA ROTE x 3
wtedy każdy sie przygotuje i mam nadzieje odśpiewamy ja wszyscy i równo

teraz siedzimy w 1..jest on typowo za bramką więc z widocznoscią może byc jeszcze gorzej..obaczymy ..jak coś to zmienie sektor w czasie meczu
co do odśpiewania roty to mam pewną propozycję:
otóż sektor(y), który będzie zapodawał pieśni...najlepiej niech w czasie krótkiego przestoju, bądź momentu ciszy..przygotuje do tego innych..chodzi mi aby chwilę przestoju lub ciszy wykorzystac i krzyknąć:
CA-ŁY STADION ŚPIE-WA ROTE x 3
wtedy każdy sie przygotuje i mam nadzieje odśpiewamy ja wszyscy i równo
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..
-
Przestrzegam w tym temacie przed typem o nicku: Sandomierz(L)
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow

http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
-
Widze ze wiele osob z forum zasiadzie na sektorze 1 ja tez tam sie wybieram i mam nadzieje ze spora grupa Stomilowców pociagnie doping tak zeby caly sektor spiewal . Co do widoczności to powiem tak bylem z Portugalia równiez na sektorze za bramka i widocznosc wedlug mnie byla OK ( bylem za ta bramka gdzie padly wszystkie bramiki ) wiec Panowie szykowac sie na sobote musimy pojechac na pełnej KURWIE
do zobaczenia na 1 sektorze
do zobaczenia na 1 sektorze